Ce ati gatit astazi?
#14481
Postat 12 February 2021 - 09:52 AM
#14482
Postat 12 February 2021 - 01:10 PM

Lapona Enigel, la 12 February 2021 - 09:52 AM, a spus:
Daaa, super fain arata!
Aceasta postare a fost editata de mino: 12 February 2021 - 01:11 PM
#14483
Postat 12 February 2021 - 08:19 PM
Partea nasoala e ca numai mancaruri de iarna imi vin in cerebel...azi am poftit la costita muiata in lapte, rumenita apoi la cuptor, cu un sos de miere, lamaie si usturoi, cu un piure si salta de varza. Nici vorba de meniuri dietetice...
#14484
Postat 12 February 2021 - 08:52 PM
Acum cred ca imi fac curaj si ies vreo jumate de ora la plimbare. E soare cu dinti la mine.
#14485
Postat 12 February 2021 - 09:02 PM
Dar cum eu cand am zis, am zis,
Imagini atasate
#14486
Postat 12 February 2021 - 10:05 PM
Wowerful, la 12 February 2021 - 08:52 PM, a spus:
Acum cred ca imi fac curaj si ies vreo jumate de ora la plimbare. E soare cu dinti la mine.
Si eu, insa mi se pare combinatia perfecta la costite si obligatoriu cu salata de varza cu ceva mai mult otet...cel putin pentru mine. Azi am fost pe drumuri , e un ger de crapa chetrili, fix pe sufletelul meu. Am iesit sa duc gunoiul cand deja s-a lasat noaptea...am ramas efectiv cu ochii zgaiti la cer...de cand nu am mai vazut feeria asta de cer de noapte geroasa
adi_edi, la 12 February 2021 - 09:02 PM, a spus:
Dar cum eu cand am zis, am zis,
Aaaah, imi pare rau ca nu ti-a iesit cum iti doreai tu. Nu aveti magazine de polonezi pe acolo, sa ii pui si un Krakauer, un carnat adumat de la ei? Sa stii ca eu o sa ii dau un repetir cat mai tine gerul. E prea faina!
#14487
Postat 12 February 2021 - 11:55 PM
Bine ca a gasit varza
#14488
Postat 13 February 2021 - 04:35 PM
Le-am pus in tava cuptorului pe hirtie cu sare groasa deasupra ca asa a zis ea, ale mele fiind micute nu prea s-a tinut sarea de ele, data viitoare pun sare normala. juma de ora 200°C, apoi intoarse si stropite cu vin rosu (am uitat eu) si alta juma de ora. a doua juma de ora eu am redus-o la un sfert de ora ca erau deja prea colorate, toata grasimea a ramas pe hirtie pe care am aruncat-o. costitele se transfera in oala serioasa grea cu capac si se pun la focul mic al aragazului la flacara mica pina cind tre sa le mincati, la mine cre ca au stat cel putin vreo 2 ore, la un moment dat sora mea a adaugat un pic de vin alb ca eu nu eram acasa
cum le atingi cum se desprinde carnea de pe os perfect, semn ca sint coapte bine
cind se pun in tigaie se pot adauga aromele pe care le doriti
abia astept sa le refac
nu's de ce in poza apar parti negre va asigur ca nu erau arse, erau numa bune
#14489
Postat 13 February 2021 - 09:02 PM
Eu azi , dupa modelul lui Boni
#14490
Postat 14 February 2021 - 01:16 PM
Imagini atasate
#14491
Postat 15 February 2021 - 09:15 AM
Supa crema de dovleac, cu smantana si crutoane:
#14492
Postat 15 February 2021 - 09:53 AM
#14493
Postat 15 February 2021 - 10:58 PM
Aceasta postare a fost editata de adi_edi: 15 February 2021 - 11:15 PM
#14494
Postat 16 February 2021 - 08:02 PM
#14495
Postat 16 February 2021 - 08:16 PM
#14496
Postat 17 February 2021 - 09:48 PM
#14497
Postat 18 February 2021 - 11:24 PM
Lapona Enigel, la 17 February 2021 - 09:48 PM, a spus:
Hahaha, chiar i-am zis sotului ca am impresia ca n-am mai mancat asa ceva de 30 de ani, poate chiar mai mult, tot pentru ca nu ma atragea in mod deosebit. Nici nu cred ca am facut vreodata, pana acum. Bine ca mi-ai adus aminte, mai am cateva foi, le-am pus in borcan, ma duc sa rontai una.
Azi am facut imitatie de chinezarii, au mancat pana si cei mai mofturosi.
Imagini atasate
#14498
Postat 20 February 2021 - 08:15 PM

Asta inca trebe bagata la cuptor. Pulpe dezosate, cu bere si stafide.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#14499
Postat 22 February 2021 - 12:06 AM
dragos, la 20 February 2021 - 08:15 PM, a spus:
Asta inca trebe bagata la cuptor. Pulpe dezosate, cu bere si stafide.
Ce ai mai pus in afara de bere si stafide? suna bine, cum au iesit?
Eu am reusit in sfarsit sa fac zilele trecute supa-crema, cu broccoli, morcovi si cartofi, ne-am batut pe ea, chiar daca nu arata asa frumos ca a lui Boni si are si dunga pe marginea farfuriei
Azi gulas, cu galuste ca mie nu-mi place cu cartofi.
Imagini atasate
#14500
Postat 24 February 2021 - 02:52 PM
Intai am fiert cam 100 g carne de vita de supa cu multi morcovi, ceva ardei gras si praz. Pus separat zeama si ceva legume din ea, dat la stab mixer, ingrosat cu konjak, et voilà:


Ma straduiesc dinr asputeri sa ignor si sarmalele si costitele...
Mino, cand ai timp, esti buna sa spui cum ai facut dovleceii?

Ajutor










