Adriana, la 22 September 2012 - 10:29 PM, a spus:
Necintarind legumele lichidul l-am redus dar am pastrat proportiile tale, doar ca in reteta tu ai scris ca se varsa fierbinte si eu asa am facut, am gustat putin cind o amestecam si mi s-a parut un pic prea acruta, da' o sa vad miine, cre ca am de mincat toata saptamina din castronoiul care a iesit
Lichidul daca e prea mult, dupa ce s-a marinat totul crezi ca poate fi regolosit pentru o alta tura sau il arunc?
La alta tura nu cred, dar la alta salata, da!Sau mai plusezi cu otetul, zaharul, sarea la a doua tura, dar in cantitati mici, ca sa iesi pe aproape de reteta.
Daca ai pus telina, sigur vei avea o salata buna!
A noastra e dulceaga, e tocmai buna, la a doua tura facuta acum, pentru sora mea eu am pus miere si e si putin parfumata de la asta.Inca nu am pus-o in borcane si de cate ori mi-aduc aminte ma duc si fur de acolo cate un castronel.Aseara am mancat o bucata de "dovlecei invizibili" cu salata de-asta si m-am simtit foarte satula si bine pe deasupra.
Acum, dupa ce o faci o data, mai reduci cate ceva, in functie de gust, daca nu o faci pe termen lung.Mama cand o face lasa cana de sare mai goluta. Imi pare rau ca nu sunteti mai aproape, sa va trimit eu gogonele bio, astazi am porti deschise la de toate ca s-au anuntat brumele si mai sunt o groaza de zarzavaturi frumoase.
Astept sa ne arati si salata ta, spor!

Ajutor