Forum Culinar: Ce am copt azi!?! - Forum Culinar

Salt la continut

  • 104 Pagini +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am copt azi!?!

#521 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 February 2012 - 11:59 PM

Vezi postareabristena, la 11 February 2012 - 12:17 AM, a spus:

paine "floare...rupta", am uitat sa-i fac poza inainte :rolleyes:
(una din retetele Adrianei :iamwithstupid: , fiecare "petala" este diferita: nuca, mac si 'nduja)

Ma bucur, ce reteta e?

#522 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 13 February 2012 - 01:02 AM

Vezi postareaAdriana, la 12 February 2012 - 11:59 PM, a spus:

Ma bucur, ce reteta e?


paine cu faina de grau dur, iarna eu fac paine aproape in fiecare zi si alternez reteta asta cu baguette Stefania
fiica dacilor

#523 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 February 2012 - 08:42 AM

Bravissima! :)

#524 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 13 February 2012 - 06:06 PM

O invartita cu branza in aluat...nu va spun cum mirosea cand am scos-o din cuptor!

Se racise deja cand m-am gandit sa fac o poza sexiunii!
Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1400-13291493240636.jpg
Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1400-13291491619152.jpg

#525 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 13 February 2012 - 08:13 PM

Vezi postareaOana S, la 12 February 2012 - 06:47 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 February 2012 - 04:59 PM, a spus:

Poza facuta cu camera abia gasita, nefocusata. Ce am facut? Baigli dupa reteta Laurei Laurentiu...foarte gustosi dar! foarte faramiciosi. A mai facut cineva baigli-ul? Mentionez ca am respectat totul cu sfintenie. Asa tre' sa iasa?



Baigli sunt cu prea mult/a unt/untura si de asta se farma...eu fac un aluat obisnuit si la gust iese la fel. Uite reteta mea, eu le numesc rulade. Aluatul este pt 2 rulade.

Ingrediente
400 g faina
150 ml apa calduta
2 linguri unt (30 g)
1 lingura zahar
1 lingurita sare
2 lingurite drojdie uscata
2 linguri cu varf smantana/ iaurt gras
coaja rasa de lamaie/portocala
Umplutura
400 g nuca macinata
4 linguri de zahar (dupa gustul fiecaruia)
150 ml lapte caldut
coaja rasa de lamaie/portocala
Pt uns
1galbenus ou
1 lingura lap

pun si 2 poze...


Pupici!


Vai, ce bine arata!
Si eu am mai facut baigli, e faramicios dar cred ca depinde si de reteta cat de mult se sfarama.
Ma gandesc si eu la un baigli cu nuca asa ce al tau.

#526 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 13 February 2012 - 09:02 PM

Vezi postareaGelutza, la 12 February 2012 - 07:54 PM, a spus:

Eu am copt branzoiace si cornuri cu ciocolata.Pun aici branzoiacele, iar cornurile le trimit la dulciuri, ca-s prea dulci, prea ciocolatoase! :thumleft:
Atasament Picture 629.jpg


ma omori Gela cu copturile tale!! Eu sunt mult cu copturile, fel de fel, asa am fost invatata de la mami si buni al meu, care coceau intruna.
Ai putea sa zici cum ai construit branzoicele, imi place mult forma lor.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#527 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 13 February 2012 - 09:04 PM

Vezi postareaNataly, la 13 February 2012 - 08:13 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 12 February 2012 - 06:47 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 February 2012 - 04:59 PM, a spus:

Poza facuta cu camera abia gasita, nefocusata. Ce am facut? Baigli dupa reteta Laurei Laurentiu...foarte gustosi dar! foarte faramiciosi. A mai facut cineva baigli-ul? Mentionez ca am respectat totul cu sfintenie. Asa tre' sa iasa?



Baigli sunt cu prea mult/a unt/untura si de asta se farma...eu fac un aluat obisnuit si la gust iese la fel. Uite reteta mea, eu le numesc rulade. Aluatul este pt 2 rulade.

Ingrediente
400 g faina
150 ml apa calduta
2 linguri unt (30 g)
1 lingura zahar
1 lingurita sare
2 lingurite drojdie uscata
2 linguri cu varf smantana/ iaurt gras
coaja rasa de lamaie/portocala
Umplutura
400 g nuca macinata
4 linguri de zahar (dupa gustul fiecaruia)
150 ml lapte caldut
coaja rasa de lamaie/portocala
Pt uns
1galbenus ou
1 lingura lap

pun si 2 poze...


Pupici!


Vai, ce bine arata!
Si eu am mai facut baigli, e faramicios dar cred ca depinde si de reteta cat de mult se sfarama.
Ma gandesc si eu la un baigli cu nuca asa ce al tau.


multumesc de apreciere :thumleft:
Deja imi este pofta de ruladele mele cu nuca, trebuie sa le fac...

te pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#528 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 13 February 2012 - 09:07 PM

Zilele trecute am facut si eu faimosi Bretel, tot am vazut la alte fete care au facut si bineinteles, am poftit la ei :thumleft:

dovada...

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1297-13291600693552.jpg

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#529 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 14 February 2012 - 10:09 PM

pentru astea di-vina este Eataly pen'ca a postat reteta si Any fin'ca a scos-o de la naftalina. va multumesc, o bunatate bibanesii (sau bibanesele?) :occasion14:
Imagine atasata: monthly_02_2012/post-142-13292498783589.jpg

si painici
Imagine atasata: monthly_02_2012/post-142-13292499539138.jpg
fiica dacilor

#530 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 February 2012 - 10:30 PM

Bris ai facut biba-mamma, biba papa si tot neamul. :drool:

#531 Useril este offline   Cosmina N 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 18 February 2012 - 11:18 AM

Eu am facut niste mini-pizze :)

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-593-13295567261367.jpg
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#532 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 18 February 2012 - 02:59 PM

Si eu sunt pe lista celor care au copt cate ceva...nu stiu cu ce sa incep! :occasion15:
Chifle( umplute cu ardei, sunca si cascaval)+ branzoaice umplute cu cas de vaca.
Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1400-13295694563375.jpg
Sectiune am de la chifle
Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1400-13295695956015.jpg
Saratele cu branza sarata de oaie
Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1400-1329569719392.jpg

Cornuri din aluat fraged umplute unele cu ciocolata altele cu branza

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1400-13295699062613.jpg
Si am mai copt, dar le duc la dulciuri pe celelalte!

#533 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 18 February 2012 - 03:03 PM

Aseara am facut niste branzoaice (reteta de aluat a Oanei S). Am si eu o intrebare sa vedem cine ma poate ajuta: de ce mi se desfac mereu branzoaicele in mijloc? Se strange aluatul si se deformeaza branzoaicele, la unele chiar se vede branza. Am incercat cu mai multe aluaturi si e la fel. Trandafiri nici nu pot face, am incercat o data. Nu ma deranjeaza prea tare, prefer sa fie gustoase, dar totusi...

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1290-13295701432312.jpg

#534 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 18 February 2012 - 03:06 PM

Abia mi-a trecut pofta de branzoaice, ca acum vreau chiflele Gelutzei si covrigii Oanei.

#535 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 February 2012 - 05:31 PM

Pentru a nu stiu cata oara, painea Laurei Laurentiu.

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-13296654681217.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-13296654848083.jpg

#536 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 19 February 2012 - 05:34 PM

Vezi postareaela, la 18 February 2012 - 03:06 PM, a spus:

Abia mi-a trecut pofta de branzoaice, ca acum vreau chiflele Gelutzei si covrigii Oanei.

Sa stii ca ti-am oprit una!

#537 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 February 2012 - 05:46 PM

Ela, n-am raspuns la intrebarea ta ca n-am facut niciodata branzoaice, insa o iau pe-a ta si fug!

#538 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 February 2012 - 06:33 PM

Arata magnific, Any! Si eu fac multe dupa LL, intotdeauna ies retetele foarte bine!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#539 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 February 2012 - 06:56 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 February 2012 - 06:33 PM, a spus:

Arata magnific, Any! Si eu fac multe dupa LL, intotdeauna ies retetele foarte bine!


Multumesc Lori, eu alte retete nu am incercat, dar painea asta m-a fermecat, place tuturor.

#540 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 20 February 2012 - 04:56 PM

Vezi postareaela, la 18 February 2012 - 03:03 PM, a spus:

Aseara am facut niste branzoaice (reteta de aluat a Oanei S). Am si eu o intrebare sa vedem cine ma poate ajuta: de ce mi se desfac mereu branzoaicele in mijloc? Se strange aluatul si se deformeaza branzoaicele, la unele chiar se vede branza. Am incercat cu mai multe aluaturi si e la fel. Trandafiri nici nu pot face, am incercat o data. Nu ma deranjeaza prea tare, prefer sa fie gustoase, dar totusi...



Si mie imi mai ieseau asa, desfacute, si din cauza ca nu strangeam bine colturile (le faceam prea repede) sau ca puneam prea multa umplutura si foia o faceam prea subtire...Dar eu vad ca ti-a iesit f frumoasa si f lipita...

Te pup!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

Arata acest topic


  • 104 Pagini +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
1 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

  1. black_cat