Tiramisu double chocolate
#81
Postat 10 May 2013 - 05:25 PM
o sa stea destul de teapan, crede-ma....
#83
Postat 10 May 2013 - 05:50 PM

Spor la treaba.. la ce minunatii faci iti iese garantat


#84
Postat 10 May 2013 - 10:37 PM

Pup si spor la treaba!
#85
Postat 10 May 2013 - 11:40 PM
Va dau de stire!

#86
Postat 11 May 2013 - 05:58 PM
#87
Postat 11 May 2013 - 09:01 PM


#89
Postat 11 May 2013 - 11:52 PM
Nu arata ca o crema fina. Of!!!
Stai ca pun si poza, sa-mi zici daca e de bine sau de rau

#90
Postat 12 May 2013 - 12:12 AM


Tin pumnii sa fie bine

#91
Postat 12 May 2013 - 12:43 AM
Olguta, la 12 May 2013 - 12:12 AM, a spus:


Tin pumnii sa fie bine

La gust e buna si e fina. Dar la aspect e asa. Si daca am vazut ca la gust e buna si ca textura e fina, n-am mai mixat, l-am asamblat. Ma gandesc ca nu trebuia mixat, o fi trebuit sa amestec cu paleta cand am adaugat ciocolata? La tiramisù de ex asa fac, amestec cu paleta cand adaug albusurile mixate in restul cremei.
Eu l-am facut si pus in frigider. Om vedea maine daca o sa avem dulce sau nu. Si noi si oaspetii.
Dar stiam ca ceva va fi in neregula. Pentru ca atatea neclaritati aveam....In fine.
In plus nu pot sa-mi dau seama ce si cum am facut gresit. Numai mie nu mi-a iesit cum trebuie

#92
Postat 12 May 2013 - 01:02 AM
#93
Postat 12 May 2013 - 02:06 AM
sheherezada, la 12 May 2013 - 01:02 AM, a spus:
Shehe, de cand nu te-am vazut

Nu, l-am mixat cum il mixez de obicei pt tiramisù normal si a iesit ok. Si nu-l pun tot deodata (mascarponele) ci il adaug cu o lingura pe rand.
Crema de cioco facuta initial, a iesit si ea buna.
Doar ca in momentul in care le-am amestecat, tot la viteza mica, a iesit asa.
Am gustat si e super la gust, nu are consistenta de branzit, absolut, e fina, ca altfel nici nu asamblam.
Am umplut si vreo cateva paharele pe jumatate cu panna cotta, apoi deasupra am pus crema cu pricina.
si mi-a mai si ramas un castronel din care tocmai am gustat, e ok.
Oi vedea eu maine ce si cum.
#94
Postat 12 May 2013 - 05:44 AM
#95
Postat 12 May 2013 - 06:20 AM
boabe de cafea, la 12 May 2013 - 05:44 AM, a spus:
Da, am urmat toti pasii, crema a fost rece. Iar cand am terminat crema de mascarpone era foarte fina. Totul ok pana am amestecat.
Stai linistita, ca doar nu e foc, n-are nimic.
#96
Postat 12 May 2013 - 07:21 AM
Edit, ca acum am citit, tu ai pus amestecul de cioco peste. Mixatul cred ca e problema. Nu-i ninic, de gustos tot gustos o sa fie.

#97
Postat 12 May 2013 - 10:37 AM
Lapona Enigel, la 12 May 2013 - 07:21 AM, a spus:
Edit, ca acum am citit, tu ai pus amestecul de cioco peste. Mixatul cred ca e problema. Nu-i ninic, de gustos tot gustos o sa fie.
Lori, nu-i prima data cand fac nici tiramisù, nici creme.
Am lasat crema de s-a racit complect, la temperatura camerei (ca idee, am terminat totul, azi noapte). Apoi am pus-o peste crema de mascarpone, exact cum a facut Boabe si a explicat. Se vede si in poza.
#98
Postat 12 May 2013 - 10:58 AM

#99
Postat 12 May 2013 - 02:06 PM
any_annette, la 11 May 2013 - 11:52 PM, a spus:
Nu arata ca o crema fina. Of!!!
Stai ca pun si poza, sa-mi zici daca e de bine sau de rau
Poate depinde de ciocolata.
Mie mi s-a intamplat sa se branzeasca crema alba de la tortul cu 3 feluri de ciocolata. Am folosit initial white chocolate chips "ordinare" de la supermarket. Cu ciocolata de calitate nu mi s-a intamplat. Nici ganache nu mi-a iesit cu chips de ciocolata ieftina.
Poate ceva in compozitia ciocolatei sa fie de vina si la tine? Nu neaparat ca e ciocolata ieftina, dar poate e... altfel...?
#100
Postat 12 May 2013 - 04:50 PM
Any, sper ca a iesit bine pana la urma? L-ati gustat?
