Dan@, la 17 November 2012 - 12:08 AM, a spus:
buna seara, coffee beans, am venit la raport si sa-ti multumesc pt. reteta !
tdc-urile stau nerabdatoare acum la frigi pina miine, cind vor fi mincate ... cu lingurita sau cu paiul, una din doua !
de ce zic asta ? ca am respectat intocmai reteta ta pina la adaugarea cremei de cioco ...
... dupa care am pus si albusurile batute tepene, ca deh, puterea obisnuintei de la tiramisu clasic !
si mi-a iesit o crema oarecum blonda, cu un gust sublim
, dar o cantitate mult mai mare decit preconizasem pt. tava mea
ca ornament, in loc de cacao, am raschetat un pic de parmesan cioco alba si neagra
iar din surplusul de crema am preparat si tdc-uri in pahare, sa fie acolo, just in case, ca nu reusesc sa-l tai pe celalalt !!!
Cum provin din parinti ardeleni, atunci cand sunt super incantata de ceva zic ce sunt obisnuita de mica: ioi, ioi, tare-i fain tiramisu tau!
Don't worry, crema se intepeneste. E special facuta mai moale pentru ca piscotrile tind sa absoarba umezeala si mi se parea ca iese sec. Mie imi place tiramisu mai cremos, nu teapan.
Cred ca stiu de ce a iesit crema ta mai blonda

(tare haioasa esti cu blonda ta!) Eu am folosit o cacao foarte inchisa la culoare. Din aceea de care folosea mama decat la sarbatori si o tinea sub cheie
Uite o poza de pe net (vad ca-i si semnata)