Nurbanu e scorpie ,a rapit pe sora mai mica a lui Daphne' si ca sa o santejeze a trimis-o pe asta la Baiazid sa-l seduca si sa trimita mesaje despre ce se intampla,astfel a aflat de banii pe care Baiazid i-a imprumutat de la Mirimah si l-a pus pe Selim sa-i fure acestuia banii,doar ca Baiazid nu-i vre-un papa lapte si s-a dus cu Atmaca si si-a luat banii inapoi trimitand in schimb lui Selim un cufar cu capul omului acestuia de incredere care a infaptuit furtul si un mesaj prin care ii spune ca e ultima data cand ii mai trece cu vederea si ca fratia s-a terminat intre ei.Nurbanu il imbata pe Selim si ii smulge incuviintarea ca la porunca ei Defne sa-l otraveasca pe Baiazid.Cand se trezeste Selim mahmur a doua zi fuge la Nurbanu si-i spune sa nu care cumva sa faca asa ceva ca el nu-si otraveste fratele.Nurbanu ii promite ca nu,dar de fapt trece la fapte.De aici Selim pare ca luat ca din oala dar de fapt nu e deloc usa de biserica,ce-i drept nu credea ca se va ajunge chiar aici ,iar Nurbanu se crede mult prea puternica,are noroc ,ca moare Hurrem,ca in rest nu se poate compara cu acea Hurrem care era ''masterchef-ul'' intrigilor si capcanelor,dar le organiza mult mai meticulos acoperindu-si mereu pielea,erau tzesute cu mult tact si inteligenta nu asa ca toanta asta

(parerea mea normal,scuzati ca ma lasai dusa de val)
Despre medicul tanar si Mirimah,aceasta nu poate avea nicicand un viitor,in + cunoscand-o pe Mirimah e doar un moft pt. ea,ii place medicul tinerel,dar ea a fost mereu invatata cu oameni puternici cu fala,lux si tot ce implica,se mai matzaie si ea dar o sa-i treaca repedea.E si smechera ,a observat ca un anumit parfum sau ulei de corp ii provoaca exema asa ca atunci cand vrea sa-l cheme si-l aplica
A mai aparut o mimoza,mare negustoreasa si face parte si din elita europeana,se gudura pe langa sultan dar acesta e cotoi bataran si in plus le cam are pe ale lui nu-i mai arde,asa ca o sa incerce la Rustem care ce sa vezi nu zice nu ba din potriva
Apai il cred si eu saracu' s-o fi saturat si el de mofturile lui Mirimah care parca ar fi vreo figurina de portelan ce risca sa se sparga la cea mai mica atingere...Asa ca Rustem-Mirimah trec amandoi printr-o furtuna amoroasa ...
Vom asista si la moartea lui Hurrem care sufera se pare de o forma de cancer si nu mai are mult de trait

asa ca nu ma pot bucura ca am scapat de Fatma...Prea tarziu