2ut, la 20 March 2013 - 08:41 AM, a spus:
Neata, Lolelor!
Iulia, fain ca te-ai mobilizat cu sala, conteaza mult.
2ut, pai hai, mobilizeaza-te si tu!
Ziceai ceva de o sala la 80 de lei pe luna. Nu te crampona de faptul ca are doar aparate, pentru inceput nici n-ai nevoie de mai mult.
Dupa ce prinzi gustul si-ti intra in sange poti cauta una mai performanta.
alpha, la 20 March 2013 - 11:41 AM, a spus:
Ce activitati sportive sustinute! bravo doamnelor

Imediat n-o sa-mi mai gasesc locul aici si va trebui sa ma duc pa
30 min de yoga si vreo 3 ceasuri de calcat
cred ca as avea nevoie de cateva zile de proteine ca sa misc cantarul ala, cred ca de joi pana duminica seara ar fi ideal.
Nici un pa nimic. Stai aici pe baricade, mobilizeaza-te si haleste proteine si mai calca vreo 3 ceasuri

Si vei fi sexy mammy!
moatza, la 20 March 2013 - 11:43 AM, a spus:
Iulia, fii linistita , ca nu sare lumea pe mine cu laudele toata ziua. Ma-ntreaba de cat timp vin de pot executa toate miscarile, stiu coregrafiile...chestii de-astea, nu c-as fi vreun topmodel

Btw tentatii, nu c-as fi vreun fan de-al lor, da' am zis sa-mi fac si io datoria si sa pregatesc urzicile sezonului asta ( o data pe an). Am cumparat ieri 6 gramajoare, m-am stresat cu spalatul si-am facut un pilaf si de-alea batute. E a doua oara cand mi se-ntampla, mie nu-mi priesc alea batute. Am avut dimineata o stare de greata si moleseala...sunt sigura ca de la ele. Tot asa am patit si anul trecut. De la alea cu orez n-am nimic, de-astea fac mai des -de doua ori pe an

Ati patzit/auzit?
Tu ai patit cu urzicile ca mine cu ceapa. Eu ca si Wawerful nu ma omor nici cu urzicile, nici cu spanacul. Chiar am fost azi prin piata si ma gandeam ca ar trebui sa reincerc sa gatesc niste urzici mestecate cu smantana si mamaliga sau trase la tigaie cu paste.
Acu' parca nu mai tenteaza.
Wowerful, la 20 March 2013 - 07:23 PM, a spus:
Mie personal imi face bine sa citesc cat sunteti de constiincioase si ma motiveaza sa nu ma dau batuta. De exemplu, Rain nici nu banuie cat de bine mi-a facut postarea ei de ieri.
Pi mini ma duari capatzana. Tre sa ma hidratez mai bine. Ma duc sa-mi fac un ceai.
La fel si eu, ma mobilizez mai bine in grup.
Sincer daca nu era Moatza, tu, nu stiu daca ma duceam la sala nici acuma.
Poate ne spune Rain cate kilograme a avut, cat a slabit si de cand se mentine...ca sa ne motiveze si mai mult !
Ai grija la durerile de cap, desi s-ar putea sa fie de la problemele lunare
Eu astept sa apara sotul de la serviciu
sa shutesc masina si s-o tai la sala.
Revin cu raportul mai acusi.