Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1281 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 March 2013 - 07:20 AM

Pai de ce ai pus :rolleyes: la New England Clam Chowder?? Si ce daca ai terminat castravetii de la otet?? Ce au ei rau??

In orice caz daca ai fost la sala si ai si curatat masina, poate si maine, sigur s-au dus efectele negative!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1282 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 19 March 2013 - 08:17 AM

Hello, Lolisoare! Vad c-avurati ceva activitati!
Dexu, pai asamblarea necesita si niste abilitati de-astea practice, nu doar fortzescu, io nush daca m-as fi descurcat. De cand am auzit de accidentul cu sifonierul cazut peste-o fetita, ma bantuie si pe mine niste mobila suspendata. Omu' zice ca sta bine... Vivat stretchingu'!
Wow, ptr o gura de-aia si una de-ailalta, pofteste la deszapezit! Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
Iulia, si eu am o pb la laba piciorului drept, dar nu amorteala ci o jena dureroasa la niste tendoane de deasupra labei. La mine se manifesta cam dupa 15 min, dar daca masez putin locul- dispare si-apare iar dupa 10_15 min. N-am resimtit jena asta decat la eliptica, deci clar are legatura cu pozitia talpii. Eu incerc sa flexez talpa, imping pedala si cu degetele, ca si cum as merge pe tocuri - ha,ha, am experienta!
Ioana, tu toata ziua esti cu plasele pline, mai menajeaza-te!
Rain, ia povesteste experienta mentinerii, ca tare greu mi se pare. Toata lumea stie ca mie-mi place ploaia, vino mai des la noi!
Aseara am fost la aerobic, nimic nou! Ba parca a bagat antrenorul ceva mai multa viteza, cred c-a vrut sa impresioneze pe cei 6 masculi care-au indraznit sa vina la clasa. La prima pauza au disparut 2, a doua pauza nu i-a apucat pe inca 2, iar din ceilalti 2 ramasi, unu'avea ochi de melc la sfarsit.E vorba de baieti tineri, ce satisfactie am avut!
Dupa aia am continuat seara in forta, intre hartii si c-un ochi pe Suleyman :rolleyes:

O zi saltareata va doresc!

#1283 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 19 March 2013 - 08:39 AM

Salut, mai apar si eu pe aici cu raportul, de alergat, alerg mai asa, in cerc, dar nu renunt.
Rain, bine-ai venit pe la lole, mai scrie si tu ce papi, sa ne mai inspiram.
Pusa, am gasit o sala langa mine, e 80, abonamentul pe luna si te duci cand si cat vrei, dar au numai aparate si atat. Saptamana asta mi-am propus sa ma duc, dar azi avem sedinte cu parintii si alte cele, sper sa ajung maine sau poimaine si sa vad cum e.
Meniul de ieri:
MD - paste integrale cu usturoi, chili si busuioc
G - 3 caise uscate
P - 3 linguri de orez cu legume
G - lapte de migdale si pulpa ramasa am amestecat-o cu scortisoara si 3 smochine
C - o cana supa crema de linte si o salata mare de diverse ierburi
Azi am in plan asa:
MD - chifla integrala cu magiun si ceai
G - fenicul cu portocala
P - mancare de praz cu masline
G - 2 patratele cioco neagra
C - supa linte si iar salata
Spor!

#1284 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 March 2013 - 08:49 AM

Pusa, vorba omului, asta e sportul tau favorit cu plasele!! Pai daca el nu poate cara mult chestiuni de ochi, nu are voie sa faca efort fizic, iar eu oricum sunt antrenata sa car 5 kg de nisip pentru labutze intr-o mana, pai trebuie sa ma echilibrez, ca altfel dauneaza la coloana, ce strechingul vietii mai fac!! Si cand mergem cu masina, plasele mai grele tot eu le car ca ma enerveaza sa fac 3 ture de la masina pana sus!

Mama tipa la mine ca a pus o data mana pe o plasa de-a mea si i-a cazut mana ca-n desene animate. Pe urma am calculat carasem 15 kile( echilibrat) pe 800 de metri plus doua etaje( fara lift ca nu e in dotarea scarii). De aia zic eu ca totusi ca am forta in maini, dar nu sa fac flotari!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1285 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 19 March 2013 - 12:26 PM

Buna dimineata! Ce mai faceti? Imagine postata
Eu il vad pe 74, dar cu multe grame peste Imagine postata adica 600. Dar nu am dezamagiri si pretentii pentru ca am avut un weekend plin de evenimente, mancare si alcool. Vineri seara am fost la o petrecere de confirmare, sambata la o intalnire de bikeri, duminica St Patrick cu Guinness si gratare, ieri o cina linistita cu cateva partide de carti.

Partea buna, am mers mult pe jos Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1286 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 19 March 2013 - 03:44 PM

zerda a spus:

Pai de ce ai pus :hug: la New England Clam Chowder?? Si ce daca ai terminat castravetii de la otet?? Ce au ei rau??

In orice caz daca ai fost la sala si ai si curatat masina, poate si maine, sigur s-au dus efectele negative!

Supa am pus-o asa pentru ca nu e din aia clara, e ingrosata cu faina si e si cu unt, nu stiu daca nu cumva are si smantana. Anyway- nu mai este, gata ;)
De castraveti, stiu eu ca-s inofensivi, dar eu ziceam de combinatie si de faptul ca nu ma pot stapani.

moatza a spus:

Aseara am fost la aerobic, nimic nou! Ba parca a bagat antrenorul ceva mai multa viteza, cred c-a vrut sa impresioneze pe cei 6 masculi care-au indraznit sa vina la clasa. La prima pauza au disparut 2, a doua pauza nu i-a apucat pe inca 2, iar din ceilalti 2 ramasi, unu'avea ochi de melc la sfarsit.E vorba de baieti tineri, ce satisfactie am avut!

Nici la noi la sala nu prea vin baietii la clase. Este un nene mai invarsta (60 de ani poate) care vine si se lupta cu noi. La clasa de boxing vine inca unul ceva mai tinerel, poate de varsta mea. In rest, toti is "macho men" si trag de fiare. Mai, si icnesc aia si trantesc fiarele de ti se face mila de chinuiala lor ;)

moatza la ce stiri te uiti tu de auzi numai minuni din-astea?! Trebuie sa am grija sa nu ma uit la televizor cand o sa merg acasa. Brrr!

Ninsoarea s-a transformat in ploaie torentiala asa ca azi dimineata a fost "piece of cake" ;)

#1287 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 19 March 2013 - 08:44 PM

Multumesc de primire fetele :hug:

Mentinere = sport. Eu ies la alergat 5 zile pe saptamana conbinat cu cardio, exercitii cu greutati sau yoga depinde de chef. Cand nu ma simt prea bine si nu am chef de alergat,merg mai alert sau mai incet dar distanta respectiva o parcurg ori ce ar fi.
Nu beau lapte,nu mananc carne de porc &vita decat ff rar, nu mamanc paste iar paine doar din faina integrala si in orice caz putina, in schimb am tot timpul wasa .
Vegetale si fructe cat cuprinde si desigur am si eu slabiciunile mele....prajituri si ciocolata...

Azi
alergat + 40min cardio
MD: avocado&telina shake cu lapte de soia si seminte de chimen
P: peste la cuptor cu sos de rosii si orez
C: probabil o salata cu ceva seminte si putina branza

Gustari am foarte rar pentru ca nu simt nevoia, dar am intotdeauna in casa tot felul de nuci si fructe uscate.
Nu tin in casa cipsuri,biscuiti, batoane de cereale si alte minuni tentante. Am o reteta faina de "bilute pentru energie" o sa o postez zilele astea, sunt singurele cereale care le mananc.

Va doresc o seara frumoasa!
Enjoy the silence!

#1288 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 March 2013 - 09:16 PM

Vezi postareaRain, la 19 March 2013 - 08:44 PM, a spus:

Multumesc de primire fetele :hug:

Mentinere = sport. Eu ies la alergat 5 zile pe saptamana conbinat cu cardio, exercitii cu greutati sau yoga depinde de chef. Cand nu ma simt prea bine si nu am chef de alergat,merg mai alert sau mai incet dar distanta respectiva o parcurg ori ce ar fi.
Nu beau lapte,nu mananc carne de porc &vita decat ff rar, nu mamanc paste iar paine doar din faina integrala si in orice caz putina, in schimb am tot timpul wasa .
Vegetale si fructe cat cuprinde si desigur am si eu slabiciunile mele....prajituri si ciocolata...

Va doresc o seara frumoasa!

Bine ai venit Rain!

Asa vreau sa ajung si eu! Vreau sa fac miscare la ordinea zilei (fie ca la sala, fie in aer liber) si vreau sa fiu in stare sa am control la ce si cum mananc. Pana in prezent... uneori imi iese, alteori nu chiar Imagine postata

#1289 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 19 March 2013 - 09:22 PM

Buna seara la Lole.
Rain de ce nu consumi lapte/lactate?

Moata si Wawerful sunteti tare simpatice la povestit aventuri barbatesti la clase de muieri.:hug:
Ce-mi place mie la sala asta unde merg acuma e ca vin oameni normali, fara expozitie de fitze.
Fiecare isi vede de patratita lui si in treacat fiecare zambeste politicos.

Azi insa, fara sala.

Mancarea pe azi e asa:
- o felie de wasa cu telemea
-o mana de caju
-un mar mare
-salata cu ou fiert, telemea, ardel kapia,rosii cherry, valeriana, un pic de EV, si o felie de wasa
- o ceasca de lapte batut cu seminte de in.
O seara frumoasa va urez.

#1290 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 March 2013 - 09:39 PM

Iulia doar laptele imi face rau, iaurt si tot felul de branzeturi consum.
Wowerful daca uneori iti iese...e de bine :hug:
Enjoy the silence!

#1291 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2013 - 02:43 AM

Rain- ideal ar fi sa iasa tot timpul!
Iulia- sa vezi ce discutii avem noi la clasele astea, mai ales la aia de boxing unde-s 2 barbati plus instructorul- veselie maxima!

Meniul meu de astazi:
- burger de pui cu rosie, cateva ciuperci la gratar si 1 felie de paine integrala cu seminte
- jumatate bagel la toaster cu putin cream cheese
- chilli cu 2 linguri de orez, pepene rosu
- 1 mar verde si o mana de alune crude
- 1 mar, salata de frunze cu rosie, castravete, avocado si ceai verde si putin piept de pui la gratar.
- 5 prune uscate

Sala: 55 minute pe eliptica si 20 minute mers pe banda.

Azi si-au intrat musafirii in drepturi, deci ar trebui sa-mi revin de maine. Gata cu poftele pana data viitoare cand... o sa fiu la mama acasa. Vai ce ma asteapta!! :thumleft:

#1292 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 20 March 2013 - 08:01 AM

Hello, hello!
Wow, la Romanica astea-s stirile preponderente. Pe orice canal, la orice emisiune de stiri. Daca nu vrei sa le vezi, te uiti la Suleyman, cre'ca de-aia are asa mare succes. Sau nu deschizi tvu', dar inca nu reusim performanta asta, si nici nu-s sigura c-as vrea sa fiu rupta total de lume, asa apasatoare cum e.
Rain, tu ne poti fi model. Dieta perfecta si miscare zilnica...ooo, dac-as putea! Spune-necat mai des programul tau, ca-i mobilizator.
Iulia, si la sala mea vin oameni normali, si slabi, si grasi, si obezi, si fift, zi vai steaua lor, si-n superechipamente, si c-un trening jigarit, si profi de sport, si popi, si catindati la primarie, si mamici, si bunici, ba chiar si fotomodele afirmate. Da'n afara de niste fetisoare pavoazate cu-n kil de fond de ten, care dupa fiecare miscare isi verifica iPhonu', majoritatea isi vede de treaba lui chinuita, manat din spate de dorinta de-a folosi timpul si banii cheltuiti cat mai eficient. Eu n-am surprins pe nimeni privindu-ma ironic sau nepoliticos, dar aprecieri am primit, zau! Apreciez normalitatea desfasurarii acestei activitati.
Alpha, imi place de tine,cand e de distractie, e fun, cand e program-pai, hai s-o facem! Bravo ca le faci bine pe toate.
Ieri a fost o zi pe repede-nainte! Am facut de toate, iar la sala - aerodance. Atata am
cascat...nu stiu daca de oxigenare sau oboseala. A fost o zi corecta, cu niste apasari insa. O societate mare din oras a intrat in insolventa si asta ma afecteaza indirect. M-am saturat de criza asta!
En fin, asteptam zile mai bune ptr toata lumea!

#1293 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2013 - 08:28 AM

Buna dimineata la Lole!
Wawerful, bravo ! Abia astept ziua in care sa rezist 55 de minute pe gazela. Le-ai facut fara pauza?

Moatza, pai la cat de fit esti tu mi se pare normal sa primesti laude! Imagine postata
Cat de mult mi-as dori sa vad ca se schimba mentalitati in societatea noastra, ca se va pune accent pe miscare si viata sanatoasa.... Eh !
Deocamdata va doresc o zi frumoasa si fara tentatii si ne auzim mai diseara !

#1294 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 20 March 2013 - 08:41 AM

Neata, Lolelor!
Rain, foarte fain programul tau de mentinere, sport si mancare corecta, tare-as vrea sa pot si eu, dar deocamdata nu-mi prea iese.
Iulia, fain ca te-ai mobilizat cu sala, conteaza mult.
Eu azi pap asa:
MD - 2 patratele cioco neagra, chifla cu magiun si ceai verde
G - fenicul cu portocala (m-am indragostit de combinatia asta)
P - praz cu masline, ca ieri
G - lapte de migdale cu capsuni si poate si un pic din pulpa ramasa
C - ceapa si zuchini la cuptor
Sper sa-mi intru si eu in ritm, ca am planuri marete pana la vara (m-am uiyat la filmarile din vara trecuta si nu-mi place ce-am vazut).
Pupici!

#1295 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 20 March 2013 - 11:41 AM

Ce activitati sportive sustinute! bravo doamnelor Imagine postata Imediat n-o sa-mi mai gasesc locul aici si va trebui sa ma duc pa Imagine postata

Ieri:

biscuiti de secara, cafea, vitamine (in alta ordine, dar nu conteaza)
ciorba de fasole
2 tortilla umplute cu carne de pui, sos de rosii, salata

30 min de yoga si vreo 3 ceasuri de calcat

cred ca as avea nevoie de cateva zile de proteine ca sa misc cantarul ala, cred ca de joi pana duminica seara ar fi ideal. Sa vad in ce dispozitie ma voi afla maine dimineata.
Azi mi-am servit deja biscuitii si am niste mere cu mine

Moatza si Rain sunteti "my heroes" Va sustin din tot sufletul si-mi scot palaria cu respect pentru vointa de care dati dovada, chiar daca n-o sa fiu niciodata ca voi Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1296 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 20 March 2013 - 11:43 AM

Iulia, fii linistita , ca nu sare lumea pe mine cu laudele toata ziua. Ma-ntreaba de cat timp vin de pot executa toate miscarile, stiu coregrafiile...chestii de-astea, nu c-as fi vreun topmodel :cheers:
Btw tentatii, nu c-as fi vreun fan de-al lor, da' am zis sa-mi fac si io datoria si sa pregatesc urzicile sezonului asta ( o data pe an). Am cumparat ieri 6 gramajoare, m-am stresat cu spalatul si-am facut un pilaf si de-alea batute. E a doua oara cand mi se-ntampla, mie nu-mi priesc alea batute. Am avut dimineata o stare de greata si moleseala...sunt sigura ca de la ele. Tot asa am patit si anul trecut. De la alea cu orez n-am nimic, de-astea fac mai des -de doua ori pe an :lol: Ati patzit/auzit?

#1297 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2013 - 07:23 PM

iulia nicoleta a spus:

Buna dimineata la Lole!
Wawerful, bravo ! Abia astept ziua in care sa rezist 55 de minute pe gazela. Le-ai facut fara pauza?

Da iulia, le-am facut fara pauza. Cand ma duc la clase fac cam 30- 35 minute de eliptica sau banda dar cand nu ma duc incerc sa rezist cat mai mult. Am muzica de cardio/running/spinning/workout, pun castile pe urechi si ma duc in "my happy place".

alpha a spus:

Ce activitati sportive sustinute! bravo doamnelor Imagine postata Imediat n-o sa-mi mai gasesc locul aici si va trebui sa ma duc pa Imagine postata

Ba sa nu te duci nici un pa, avem nevoie de sustinere (oricum, a fost o gluma, nu?)

Mie personal imi face bine sa citesc cat sunteti de constiincioase si ma motiveaza sa nu ma dau batuta. De exemplu, Rain nici nu banuie cat de bine mi-a facut postarea ei de ieri. A fost ca un dus rece Imagine postata

moatza a spus:

Am cumparat ieri 6 gramajoare, m-am stresat cu spalatul si-am facut un pilaf si de-alea batute. E a doua oara cand mi se-ntampla, mie nu-mi priesc alea batute. Am avut dimineata o stare de greata si moleseala...sunt sigura ca de la ele. Tot asa am patit si anul trecut. De la alea cu orez n-am nimic, de-astea fac mai des -de doua ori pe an :hello: Ati patzit/auzit?

Eu nu pateam asa de la ele, dar nici nu le sufeream prea tare, asa cum nu prea sufar nici spanacul gatit.
Poate o fi de fier sau ce contine urzica.

Pi mini ma duari capatzana. Tre sa ma hidratez mai bine. Ma duc sa-mi fac un ceai.

#1298 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 20 March 2013 - 07:40 PM

Hallo lolitelor,

mama, ce-ati mai scris... imi place, imi place, va miscati, se misca cantarul, super, felicitari fetele.

eu, cu mancarea tot asa, 3 mese + 2 gustari. cu miscarea, am ramas la patinaj, la care am adaugat saptamana trecuta, mult mers pe jos. saptamana asta, am schimbat mersul pe jos cu "lopatat-ul", da,da, o alta furtuna de zapada :hello: ...

am fost si pe la sali, ca sa vad ce si cum. am gasit una potrivita. este deschisa 24 de ore in timpul saptamanii. pe mine ma intereseaza sa ajung acolo pe la 6:45, sa stau o ora, si la 8 sa fiu la servici. seara, nici nu se pune problema, numai daca merg cu "vizigotii" dupa mine. :hug:

o sa incep din aprilie, cand d-l meu va avea puteri depline dimineata sa se ocupe de cei mici, si o sa fiu si eu mai putin ocupata la lucru, ca acum, ajung la 7: 30 dimineata si trag ca si calul de povara pana la 16:30...

va pup, fetele, spor la treaba in continuare, si, era sa uit, bun venit rain.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1299 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2013 - 07:49 PM

Sunteti toate tare dragute dar sa stiti ca am ajuns la aceasta "performanta" tot cu ajutotul unui grup de fete asa ca voi, acum deja este obijnuinta. Iar cand mai apar ceva probleme de sanatate in familie ori personale se schimba treaba.
Ieri la cina am mancat pestele care a ramas de la pranz, salata ramane pe seara asta.

alergat+45 min.yoga
MD : suc de grefe proaspat stors, 1 buc wasa cu peanut butter si un pic de dulceata
P: supa de legume
D: salata, ridichii,nuci,

acu fug ca am treaba,revin mai tarziu <3
Enjoy the silence!

#1300 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2013 - 08:02 PM

Vezi postarea2ut, la 20 March 2013 - 08:41 AM, a spus:

Neata, Lolelor!
Iulia, fain ca te-ai mobilizat cu sala, conteaza mult.

2ut, pai hai, mobilizeaza-te si tu!
Ziceai ceva de o sala la 80 de lei pe luna. Nu te crampona de faptul ca are doar aparate, pentru inceput nici n-ai nevoie de mai mult.
Dupa ce prinzi gustul si-ti intra in sange poti cauta una mai performanta.

Vezi postareaalpha, la 20 March 2013 - 11:41 AM, a spus:

30 min de yoga si vreo 3 ceasuri de calcat
cred ca as avea nevoie de cateva zile de proteine ca sa misc cantarul ala, cred ca de joi pana duminica seara ar fi ideal.

Nici un pa nimic. Stai aici pe baricade, mobilizeaza-te si haleste proteine si mai calca vreo 3 ceasuri :lol:
Si vei fi sexy mammy!

Vezi postareamoatza, la 20 March 2013 - 11:43 AM, a spus:

Iulia, fii linistita , ca nu sare lumea pe mine cu laudele toata ziua. Ma-ntreaba de cat timp vin de pot executa toate miscarile, stiu coregrafiile...chestii de-astea, nu c-as fi vreun topmodel :hello:
Btw tentatii, nu c-as fi vreun fan de-al lor, da' am zis sa-mi fac si io datoria si sa pregatesc urzicile sezonului asta ( o data pe an). Am cumparat ieri 6 gramajoare, m-am stresat cu spalatul si-am facut un pilaf si de-alea batute. E a doua oara cand mi se-ntampla, mie nu-mi priesc alea batute. Am avut dimineata o stare de greata si moleseala...sunt sigura ca de la ele. Tot asa am patit si anul trecut. De la alea cu orez n-am nimic, de-astea fac mai des -de doua ori pe an :hug: Ati patzit/auzit?

Tu ai patit cu urzicile ca mine cu ceapa. Eu ca si Wawerful nu ma omor nici cu urzicile, nici cu spanacul. Chiar am fost azi prin piata si ma gandeam ca ar trebui sa reincerc sa gatesc niste urzici mestecate cu smantana si mamaliga sau trase la tigaie cu paste.
Acu' parca nu mai tenteaza. Imagine postata

Vezi postareaWowerful, la 20 March 2013 - 07:23 PM, a spus:

Mie personal imi face bine sa citesc cat sunteti de constiincioase si ma motiveaza sa nu ma dau batuta. De exemplu, Rain nici nu banuie cat de bine mi-a facut postarea ei de ieri.

Pi mini ma duari capatzana. Tre sa ma hidratez mai bine. Ma duc sa-mi fac un ceai.

La fel si eu, ma mobilizez mai bine in grup.
Sincer daca nu era Moatza, tu, nu stiu daca ma duceam la sala nici acuma.
Poate ne spune Rain cate kilograme a avut, cat a slabit si de cand se mentine...ca sa ne motiveze si mai mult !

Ai grija la durerile de cap, desi s-ar putea sa fie de la problemele lunareImagine postata

Eu astept sa apara sotul de la serviciu sa shutesc masina si s-o tai la sala.
Revin cu raportul mai acusi.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic