Salmida, la 02 August 2010 - 09:31 PM, a spus:
Ioana, ai consultat un medic ca sa stii ce tip de miscare/sport ti se potriveste? Iti poti urmarii pulsul in timpul efortului fizic daca nu trebuie sa depasesti un anume prag. Sunt ceasurile acelea speciale.
De ani de zile nu mai merg regulat la dr.Ultimul EKG facut acum o luna a fost ok,defapt acum sunt ok, am ramas cu un suflu sistolic si normal ca obosesc destul de repede.
In tineretile mele(astea insemnand cam cl-a 4-5) am facut atletism fara acordul mamei.Intotdeauna am vrut sa fac sport, am vrut sa o urmez pe mama cu atletismul,dar dupa un an m-a retras.
Sincer as alerga, mai nasol e cu vremea asta ciudata, eu nici nu-s echipata si sincer ii mai vad pe nemti alergand prin ploaie, chiar asa de dusa nu-s.M-a batut gandu la un moment dat sa-mi iau banda de alergat,da nu mai aveam unde sa o pun (ca dovada ca acum nici crosstrainerul nu-l mai am in casa).Daca as avea un partener de alergat poate m-as incumeta ,dar asa....raman la bicicleta mea

De maine reiau mersul la gimnastica medicala(defapt masaj), implicit mersul cu bicicleta cam 7 km.