Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#641 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 30 April 2012 - 09:12 PM

Vezi postareamoftanescu, la 30 April 2012 - 09:03 PM, a spus:

Vezi postareauptown girl, la 30 April 2012 - 08:50 PM, a spus:

Vezi postareamoftanescu, la 30 April 2012 - 07:50 PM, a spus:

Niste coreene zilnic, adica o genuflexiune, o flotare, doua, doua si tot asa pana la zece, dupa aia numar inapoi...

adica faci 5 flotari numarind pina la zece ? :P
da' nu-i mai simplu sa alergi zilnic dupa cooreene? :angryfire: (era sa ma inec cu o boaba de strugure :Demon: )

mah, de ce ma opresti din numarat? B)
tu crezi ca eu alerg dupa coreene?
am in vecini o norvegiana de padure tare sanatoasa :blush:

vai de mine, da' nu te opresc ! daca vrei, numara si pin' la o suta ! :(
si ce te lauzi ? :( prinde-o, daca poti ! :idea: pina nu ti-o iau altii inainte ... :hungry:

#642 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 30 April 2012 - 09:26 PM

Vezi postareauptown girl, la 30 April 2012 - 09:12 PM, a spus:

vai de mine, da' nu te opresc ! daca vrei, numara si pin' la o suta ! :idea:
si ce te lauzi ? :blush: prinde-o, daca poti ! :hungry: pina nu ti-o iau altii inainte ... :angryfire:

chiar am o norvegiana, plus doi hamaitori, cu malinois alerg cateodata...
dar ea este sefa, astia doi nu misca in front, desi pot pune un hot la pamant si au educatia necesara... fraieri :Demon:

#643 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 30 April 2012 - 10:29 PM

Vezi postareamoftanescu, la 30 April 2012 - 07:50 PM, a spus:

...Eu nu ma pricep deloc, dar o sa fabulez in continuare pe aici, vad ca-i plin de panze de paianjen :lol:

How may I help?

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-12-13358177482343.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#644 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 01 May 2012 - 10:39 AM

Vezi postareamoftanescu, la 30 April 2012 - 09:26 PM, a spus:

chiar am o norvegiana, plus doi hamaitori, cu malinois alerg cateodata...
dar ea este sefa, astia doi nu misca in front, desi pot pune un hot la pamant si au educatia necesara... fraieri :lol:

sa-ti traiasca menajeria ! :D

norvegienele rulzzz ! :lol:
eu stiu una care prefera inotul si plimbarile zilnice, indiferent de vreme :-* (1-2 h in aer liber pe timp frumos si 2-3 h prin magazine, cind ii tuna sau afara ploua/ninge :D)

#645 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 May 2012 - 01:36 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 30 April 2012 - 10:29 PM, a spus:

How may I help?

Nu stiu, este casa ta, dar tine-ti gardianul departe, ca fug pana in nordul indepartat de frica :drool:
Poate alergam putin impreuna pe aici :occasion14:

#646 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 May 2012 - 05:34 PM

Vezi postareamoftanescu, la 02 May 2012 - 01:36 PM, a spus:

Nu stiu, este casa ta

>>>>>>>>>>>> Mi casa es su casa, gringo!

, dar tine-ti gardianul departe, ca fug pana in nordul indepartat de frica :D

>>>>>>>>>>>>>Hai, mah! Tare? Nu-i bai, ca sigur are cine sa te prinda =)) Fii pe pace, Shelob e o fata tare buna...cand vreau :love7:

Poate alergam

>>>>>>>>>>>>>>Alergam, alergam! Eu pe tine, tu pe mine, noi pe altii ori ei pe noi?

putin impreuna pe aici =))

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#647 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 May 2012 - 07:09 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 May 2012 - 05:34 PM, a spus:

Vezi postareamoftanescu, la 02 May 2012 - 01:36 PM, a spus:

Nu stiu, este casa ta

>>>>>>>>>>>> Mi casa es su casa, gringo!

, dar tine-ti gardianul departe, ca fug pana in nordul indepartat de frica B)

>>>>>>>>>>>>>Hai, mah! Tare? Nu-i bai, ca sigur are cine sa te prinda :D Fii pe pace, Shelob e o fata tare buna...cand vreau :thumleft:

Poate alergam

>>>>>>>>>>>>>>Alergam, alergam! Eu pe tine, tu pe mine, noi pe altii ori ei pe noi?

putin impreuna pe aici B)

pana si un creieras de matza si de gen masculin pe deasupra, incepe sa licareasca slab B)
poate am un deja vu, dar cred ca am mai alergat impreuna undeva, candva...

#648 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 May 2012 - 10:11 PM

Vezi postareamoftanescu, la 02 May 2012 - 07:09 PM, a spus:

pana si un creieras de matza si de gen masculin pe deasupra, incepe sa licareasca slab :lol:

>>>>>>>>>>>Ura! am auzit ca ii zice [r]evolutie la treaba asta ;))

poate am un deja vu, dar cred ca am mai alergat impreuna undeva, candva...

Asa...mai pove, io "ascult" :105:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#649 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2012 - 10:56 PM

Dragi fete si baieti, melodii sau cantareti. Ieri am avut o experienta asa...ca pe vremuri, alea bune: dupa o zi infioratoare unde a trebuit sa ma intretin cu niste indivizi si mai infioratori, am ajuns acasa dupa ca 13 ore de munca si m-am trantit hotarata pe canapea cu intentia sa lancezesc acolo, cu ochii pironiti in teveu pana vine ora de culcare. Dar nu dupa multa vreme au inceput miscuricii...si am plecat. Rezultatul: o sedinta de jogging - am crezut ca imi sar toate suruburile si sigurantele- si apoi o sedinta de sauna. La ora 10 seara am revenit acasa si am picat si neintoarsa am dormit pana dimineata. A fost una din rarele nopti in care am dormit asa cum din copilarie nu am mai facut-o.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#650 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 05 May 2012 - 11:18 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 05 May 2012 - 10:56 PM, a spus:

Dragi fete si baieti, melodii sau cantareti. Ieri am avut o experienta asa...ca pe vremuri, alea bune: dupa o zi infioratoare unde a trebuit sa ma intretin cu niste indivizi si mai infioratori, am ajuns acasa dupa ca 13 ore de munca si m-am trantit hotarata pe canapea cu intentia sa lancezesc acolo, cu ochii pironiti in teveu pana vine ora de culcare. Dar nu dupa multa vreme au inceput miscuricii...si am plecat. Rezultatul: o sedinta de jogging - am crezut ca imi sar toate suruburile si sigurantele- si apoi o sedinta de sauna. La ora 10 seara am revenit acasa si am picat si neintoarsa am dormit pana dimineata. A fost una din rarele nopti in care am dormit asa cum din copilarie nu am mai facut-o.

Am trecut in vizita si la inceput am crezut ca am dat click gresit. :thumleft:

Bravo, Lapo!! Ma bucur ca miscuricii te-au urnit din canapea. Cu astfel de raport sa mai vii.
Eu ma urnesc cu greu de acasa sa merg la sala asa ca deocamdata jogging-ul e alternativa. Am un lac in apropiere, incalzirea pana acolo, o tura in jurul lacului si apoi mers de voie spre casa. In rest plimbari lungi cu caruciorul (si de 2 ore) in natura ... Zona unde stam chiar se numeste Parkstad (Orasul parc) :mellow:

2 kg to go ! yes! :rolleyes:

#651 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 May 2012 - 11:48 AM

Hmm, ce mica e lumea...
Si totusi atat de mare cand o iei la pas :evil3:
Azi dimineata, ca toti mosii, m-am trezit devreme sa vad cum se crapa de ziua. De fapt somnul l-am sarit, dat fiind ca niste motani malefici m-au convins sa motai pana spre ziua pe o canapea intr-un club, unde vroiau ei sa socializeze. Asa ca subsemnatul, cheaun de la sute de decibeli si lasere proptite in pupile, plus afumat pe cinste ca sa nu se strice, a reusit sa fure cateva clipe de somn in harmalaia datatoare de reflexe compulsive... Pacat ca n-am chemat pe cineva de la cartea recordurilor, sigur ma calificam! Singurul care picoteste in toiul distractiei :D
Asa ca sauna si o portie de jacuzzi le-am servit pe la cinci...Dupa aia m-a apucat dorul de duca. Mi-am pus ce am eu mai scump in masina, ca toti motanii sportivi care se respecta si am ajuns la marginea unei paduri. Fiind motan de munte, rasaritul m-a prins pe coclauri la cules de ciuperci inexistente, dat fiind lipsa precipitatiilor din ultimele zile. In tot raul si un bine, nimic nu este mai revigorant decat sa urci in fuga o panta accidentata :evil3:
Asa ca acuma sunt un fel de duracell felinoid, cred ca pot furniza energie la tot cartierul, trebuie sa fac o cerere la ANRE sa intru pe piata ca furnizor independent :)

#652 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 06 May 2012 - 05:08 PM

Vezi postareamoftanescu, la 06 May 2012 - 11:48 AM, a spus:

Mi-am pus ce am eu mai scump in masina, ca toti motanii sportivi care se respecta si am ajuns la marginea unei paduri.

adidasi torsion - modelul care fuge singur ? :occasion14:

http://www.youtube.c...h?v=JD-E55xa3C4

p.s. ce noapte furtunoasa ai avut, bufnitoiule ! :notworthy:

#653 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2012 - 12:13 PM

Eu am spart astazi in zori un metru cub de lemne, se pune? :pupic:
Dupa ce mi-am facut proviziile pentru cuptor, m-am gandit si la bietele picioare... Cum clubul de salsa este inchis dimineata, mi-am pus in portbagaj bicla pliabila si m-am deplasat niste kilometri buni pina la cea mai necirculata bucata de drum rapid din tara... Am incalecat pe-o sa si am zbughit-o vreo ora si jumatate plin de bucurie, dupa aia m-am chinuit vreo doua inapoi ca sa-mi recuperez carutza :pupic:

#654 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 May 2012 - 09:23 PM

Daca Dexu' e cu jos toxina io is cu jos grasimea (si stresul). In Teutonia ne chinuie o vreme hîdä si nesuferita, sufocanta, si adormitoare, cu o atmosfera megaincarcata. Nici vorba de energie pentru un jogging...nici vorba la mine...al meu parca ma citeste si numai in ciuda imi face, o taie cate o sesiune p-afar iar eu stau si imi maresc arealul celulitic la masa de scris. Pe la voi ce se aude? Cume vremea, ninge, ploo, babele se oo, tai grasimea-n doo? Ei zicetz si voi, cate poiezie in vremea asta!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#655 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 23 May 2012 - 10:41 PM

Lapo, eu am zis ca o sa incep sa alerg, mai batraneste, dar am sa o fac.Azi a fost frumos afara ,dar am avut treaba, se pune dat cu aspiratorul :floare: ?
Daca maine e frumos si daca tot e sarbatoare imi scot adidasii la inaintare si calare pe ei ma apuc de alergat :floare:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#656 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 May 2012 - 12:25 PM

Vezi postareaIoana, la 23 May 2012 - 10:41 PM, a spus:

Lapo, eu am zis ca o sa incep sa alerg, mai batraneste, dar am sa o fac.Azi a fost frumos afara ,dar am avut treaba, se pune dat cu aspiratorul :P ?
Daca maine e frumos si daca tot e sarbatoare imi scot adidasii la inaintare si calare pe ei ma apuc de alergat :thumleft:

Urasc sa te dezamagesc, dar nu, nu se pune, nici macar ca incalzire =)))
Nu conteaza cum te apuci, batraneste ori militareste, important e sa o faci! Disciplina de fier nu consta in a reusi sa reducem caloriile drastic un anumit numar de zile ci sa fim consecventi si de neclintit pe drumul nostru. Asta da disciplina. Si da, e al dracului de greu.
Va jur ca cea mai grea si provocanta perioada este de pana la doua luni cand trebuie sa te constrangi sa te tii cu dintii de un program de sport. Mancarea se stapaneste in maxim o luna. Cand ati reusit sa simtiti dor de alergat si nu puteti sa sariti peste sesiuni apai atunci e super! Cand asta merge, treaba cu mancarea vine de la sine, iar kilele va jur ca dispar ca baloanele de sapun.
Cel mai tare si mai cool aspect in ce priveste un cardio regulat, pentru cei de genul meu, este ca poti manca orice, oricand, oricat si nu se pune un gram nene. Mega cool!

Vremea la noi e ideala acum. E uscat, e soare, e racoare. Asa ca: alearga, Lola, alearga! :rolleyes:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#657 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 May 2012 - 12:28 PM

Revin cu o rugaminte la un admin: rog frumos sa se schimbe titlul topicului, sa ramana doar Alearga, Lola, alearga! Mersi mult!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#658 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 May 2012 - 01:53 PM

ee, de o incalzire merge tinand cont ca atunci cand fac curat si dau eu cu aspiratorul nu sotul inseamna uracat - coborat de vreo 3-4 ori a catre 32 de trepte.Se mai pune?:rolleyes:)

Azi cand am zis ca ies s-a pus pe ploaie,da dimineata era prea cald n-am iesit,poate acum dupa ploaie ies ca un strop s-a racorit.
Pentru mine alergatul e o premiera as putea spune,defapt am mai spus eu ca nu reusesc sa fac fata, sotul ma cearta ca vreau sa alerg stiind ca am probleme,da nu o muri nimeni daca o iau usor, nu?Pana acum am facut doar in casa bicicleta si pe crosstrainer.acu sa vad ca al meu crosstrainer a imatranit si e doar din cel cu manere, nu si cu ghidon si o amica mi-a promis ca mi-l da pe-al ei ca nu mai are loc si vrea sa scape.

Vin cu noutati mai tarziu, vaz ca a iesit soarele.

Acasa la mine

#659 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 May 2012 - 05:20 PM

Vezi postareaIoana, la 24 May 2012 - 01:53 PM, a spus:

ee, de o incalzire merge tinand cont ca atunci cand fac curat si dau eu cu aspiratorul nu sotul inseamna uracat - coborat de vreo 3-4 ori a catre 32 de trepte.Se mai pune?:))

Azi cand am zis ca ies s-a pus pe ploaie,da dimineata era prea cald n-am iesit,poate acum dupa ploaie ies ca un strop s-a racorit.
Pentru mine alergatul e o premiera as putea spune,defapt am mai spus eu ca nu reusesc sa fac fata, sotul ma cearta ca vreau sa alerg stiind ca am probleme,da nu o muri nimeni daca o iau usor, nu?Pana acum am facut doar in casa bicicleta si pe crosstrainer.acu sa vad ca al meu crosstrainer a imatranit si e doar din cel cu manere, nu si cu ghidon si o amica mi-a promis ca mi-l da pe-al ei ca nu mai are loc si vrea sa scape.

Vin cu noutati mai tarziu, vaz ca a iesit soarele.

In cazul asta se pune ca incalzire, cu conditia ca dupa ce te-ai incalzit sa o tai direct la alergat. Pas usor, alergator. 15 minute sunt mai mult decat suficiente pentru prima data.

De ce nu poti alerga? Probleme de sanatate?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#660 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 May 2012 - 10:27 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 24 May 2012 - 05:20 PM, a spus:

In cazul asta se pune ca incalzire, cu conditia ca dupa ce te-ai incalzit sa o tai direct la alergat. Pas usor, alergator. 15 minute sunt mai mult decat suficiente pentru prima data.

De ce nu poti alerga? Probleme de sanatate?

venit la raport:
intai am luat-o la pas 15 minute de incalzit, apoi am alergat o portiune,dar parc aveam plumb in picioare cand incepeam sa alerg plus ca la inceput iarasi am avut senzatia ca am glezna spre laba piciorului stang luxata, e o pb mai veche care nu reusesc sa-i dau de cap.Dr spune ca de la coloana mi s-ar trage totusi.
Oricum una peste alta, mers alert cu alergat 30 minute si am facut 1 km.Al m-a recuperat pe drum si s-a si mirat cand a vazut unde am ajuns , mai ales ca pana unde ne-am intalnit am de parcurs un deal.
cam asa arata portiune(o parte din ea)
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-479-13378908794062.jpg

aici eram la mijlocul drumului,apoi a urmat o portiune de coborat.Unde se vad casele incepe satul meu.
Sper ca maine sa ma mai pot ridica din pat.Oricum maine fac pauza ca am treaba si oricum sunt cu "uratii" dupa mine,dar sambata daca e frumos ies iarasi.

Cat de probleme de sanatate ca ma intrebai, am mai spus eu ca mica fiind am fost la un pas de operatie pe inima, pb s-a rezolvat, ca s-a inchis aorta fara operatie,dar am ramas cu un suflu sistolic si obosesc foarte repede.
Eu am mai facut in copilarie un an de zile atletism, fara acceptul parintilor ca am vrut si eu sa fac un sport si cum mama a facut atletism, voiam sa fac si eu.Dar dupa un an m-a retas mama.
Poate in timp am sa mai reusesc sa alerg,daca nu i-am spus soatei ca-mi iau bete de nordic walking :thumleft:

cam asta de la mine, predau legatura

Acasa la mine

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »