Lapona Enigel, la 24 May 2012 - 05:20 PM, a spus:
In cazul asta se pune ca incalzire, cu conditia ca dupa ce te-ai incalzit sa o tai direct la alergat. Pas usor, alergator. 15 minute sunt mai mult decat suficiente pentru prima data.
De ce nu poti alerga? Probleme de sanatate?
venit la raport:
intai am luat-o la pas 15 minute de incalzit, apoi am alergat o portiune,dar parc aveam plumb in picioare cand incepeam sa alerg plus ca la inceput iarasi am avut senzatia ca am glezna spre laba piciorului stang luxata, e o pb mai veche care nu reusesc sa-i dau de cap.Dr spune ca de la coloana mi s-ar trage totusi.
Oricum una peste alta, mers alert cu alergat 30 minute si am facut 1 km.Al m-a recuperat pe drum si s-a si mirat cand a vazut unde am ajuns , mai ales ca pana unde ne-am intalnit am de parcurs un deal.
cam asa arata portiune(o parte din ea)
aici eram la mijlocul drumului,apoi a urmat o portiune de coborat.Unde se vad casele incepe satul meu.
Sper ca maine sa ma mai pot ridica din pat.Oricum maine fac pauza ca am treaba si oricum sunt cu "uratii" dupa mine,dar sambata daca e frumos ies iarasi.
Cat de probleme de sanatate ca ma intrebai, am mai spus eu ca mica fiind am fost la un pas de operatie pe inima, pb s-a rezolvat, ca s-a inchis aorta fara operatie,dar am ramas cu un suflu sistolic si obosesc foarte repede.
Eu am mai facut in copilarie un an de zile atletism, fara acceptul parintilor ca am vrut si eu sa fac un sport si cum mama a facut atletism, voiam sa fac si eu.Dar dupa un an m-a retas mama.
Poate in timp am sa mai reusesc sa alerg,daca nu i-am spus soatei ca-mi iau bete de nordic walking
cam asta de la mine, predau legatura