Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#941 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 12 February 2013 - 08:41 AM

Vezi postareaWowerful, la 12 February 2013 - 03:32 AM, a spus:

12.30 - pulpa pui (cam grasa...) cu broccoli putin orez si 1 lingura fasole rosii

Azi am sarit sala pentru ca-s o lenesa. Nu am avut chef si am fost nitel intoarsa. Sper sa imi revin maine. Intre timp o sa incerc sa citesc mai mult despre cum se face treaba buna ca eu se pare ca nu fac.

Wow, am citit ca puii crescuti intensiv in ferme au mai multa grasime decat pulpa de porc. Cand fac pui prajit sau la cuptor nu folosesc deloc grasime si la sfarsit ma sperii cata ramane in tava/cratita.
Si nu esti lenesa deloc ptr c-ai sarit o zi sala, asa a vrut creierul tau- o pauza. Sper sa o fi folosit-o cu simt de raspundere :lol:

#942 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 February 2013 - 08:49 AM

Da moatzo, dar sa-i vezi pe aia alergati cu pieptul antrenat ca muschii lui Stallone, ala de-mi scartaie mie in cap ca e prea atos!!
Vorbeam zilele trecute cu fetele cata grasime scoti dintr-un amarat de spate de pui alergat( buletin de Isalnitza, CNP cunoscut, etc).
Da, eu m-am reimprietenit cu saracul porc dupa cateva experiente devastatoare cu puiul, doar ca iau numai carne macra!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#943 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 12 February 2013 - 08:53 AM

Salut zusammen! Ieri am avut o ora jumate de mars intens pe camp, intr-o vantoasa de azi am pete rosii pe fata. Imi inghetase juma' de cap. Dar tare bine mi-a facut aerul curat. Incetu' cu-ncetu' se face otetu, era o vorba inteleapta. Pana una alta, imi fac curaj pentru o cura de curatare a ficatului. Deocamdata ma documentez. Inainte se consuma cat mai putina grasime si carne.

@Wowerful, nu te stresa pentru pauza pe carevai facut-o. Muschii au nevoie de relaxare, asa ca a fost binevenita.

Multa energie si disciplina va doresc!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#944 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 February 2013 - 08:54 AM

Acuma, ce-i drept, e cam atzos pieptu'alergat. Io nu pot sa spun ca am o pasiune ptr el, mananc ca sa-mi fac datoria. In zemuri insa, mi sa pare imbatabila carnea asta.

#945 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2013 - 08:57 AM

Vezi postareamoatza, la 12 February 2013 - 08:54 AM, a spus:

Acuma, ce-i drept, e cam atzos pieptu'alergat. Io nu pot sa spun ca am o pasiune ptr el, mananc ca sa-mi fac datoria. In zemuri insa, mi sa pare imbatabila carnea asta.

Eu in general nu mai mananc de la pui prea multe. Nici macar inimi si pipote. Mi se pare ca miroase infiorator in tigaie...a orice numai a friptura de pui nu, asa cum o stiu eu din copilarie...
Ca sa faceti pieptul cat mai moale si zemos, faceti asa: topiti putin unt in tigaie, incingeti foarte bine tigaia, puneti pieptul si lasati pe fiecare parte cate 2-3 minute, sa se sigileze bine, apoi dati la cuptorul incalzit la 140 grade, nu pentru multa vreme. Alaturi de o salata bogata, e foarte gustos si moale.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#946 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 February 2013 - 09:06 AM

Ori tableta ori forumul are ceva, dubla.

#947 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 12 February 2013 - 09:07 AM

eu sunt si mai lenesa, incing cuptorul, cum sunt eu friguroasa, numai motive sa tin cuptorul aprins imi trebuie si cand e incins il pun pe domnul piept de pui fix 25 de minute la temperatura medie. iese zemos , neuscat si pisicile il iubesc, deci daca nu-l mananc eu, macar nu plang dupa el!

#948 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2013 - 10:46 AM

@Iulia, -si daca imi aduc aminte prost, te rog sa ma scuzi!- parca tu ai postat ceva despre ColonHelp care era recomandat de Mecincopski, asa il cheama? Daca imi aduc aminte gresit, iarta-ma, insa parc-asa imi spune mie ceata valuroasa din cerebel :lol:
Daca ma insel, ingnora postul. Sper ca ajuta totusi cuiva. Momentan fac un megaresearch in privinta ficatului, caci...dupa cum stiti, la mine e in neregula. M-am hotarat impotriva medicinei alopate si pentru cea homeopata si traditionala, inclusiv acupunctura. Tot citind pe net, am dat in Formula As peste un articolas despre ColonHelp. Tot cercetand mai departe, am aflat ca e un produs promotionat agresiv in Romania, produs care se pare insa ca e o minciuna. Aici am dat peste un site foarte interesant :
http://insulaindoiel...-ajuta-colonul/
Din cate am putut judeca eu, argumentele aduse par a fi de bun simt, bine structurate, logice si scrise intr-o maniera corecta - lucru devenit foarte rar in ultima vreme in societatea romaneasca.
Gata, asta am vrut sa impartasesc, o sa pun postul si la topicul dedicat ficatului.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#949 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 12 February 2013 - 11:04 AM

Lapo, nu-s eu cu colonhelp-ul....Imagine postata
N-am luat in viata mea, nu stiu pe nimeni apropiat sa fi luat. Si da, e foarte mult mediatizat.. el si Liverhelp-ul.
Se pare ca a devenit o moda ca diversi nutritionisti sa apara la tv la diverse emisiuni si sa promoveze diverse produse naturiste, suplimente alimentare gen colonhelp, liverhelp, obegras,mai unu pe care il promoveaza intens madam Romanita Iovan etc.
Si da, te incurajez sa incerci si varianta homeopata. Si eu vreau sa o trimit pe mama la acopunctura pt niste migrene urate....

#950 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2013 - 11:36 AM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 12 February 2013 - 11:04 AM, a spus:

Lapo, nu-s eu cu colonhelp-ul....Imagine postata
N-am luat in viata mea, nu stiu pe nimeni apropiat sa fi luat. Si da, e foarte mult mediatizat.. el si Liverhelp-ul.
Se pare ca a devenit o moda ca diversi nutritionisti sa apara la tv la diverse emisiuni si sa promoveze diverse produse naturiste, suplimente alimentare gen colonhelp, liverhelp, obegras,mai unu pe care il promoveaza intens madam Romanita Iovan etc.
Si da, te incurajez sa incerci si varianta homeopata. Si eu vreau sa o trimit pe mama la acopunctura pt niste migrene urate....

Ei vezi, deci memoria mea nu a dat chix total, daca tot mi s-a aprins mie un beculet rosu care imi zicea ca poate ma insel :pupic:
In orice caz, stiu ca am citit un post pe forum. Egal, indiferent cine l-a mentionat, important e sda ne documentam. Din nefericire, insuficienta informarii este un sol extrem de benefic si fructuos pentru tot felul de companii si produse care de care mai promitatoare. Asta imi aduce aminte de sarlatanii din Vestul Salbatic, care sunt mereu o aparitie picanta in filmele western. :floare:

Cert e ca produsul asta costa o caruta de bani. Banuiesc ca rau nu are ce sa faca, ma rog, in afara de cateva dezechilibre digestive (culimnand cu frecventarea mai deasa a toaletei). Faza cu placa mucoida m-a terminat frate!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#951 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2013 - 11:40 AM

Cat despre medicina traditionala si homeopata, eu am inceput sa ma dau pe mainile ei, caci 15 ani de medicatie alopata nu mi-au rezolvat problemele mele cu stomacul/ficatul/digestia.
Deocamdata urmez un tratament homeopat si voi scrie la topicul dedicat.

On topic: M-am trezit la 6, adineaori am consumat ovazul meu cel de toate zilele, si parca simt asa un impuls slaaaaab sa merg la sala azi. Macar asa de un dat lesinat la crosstrainer si ascultat ceva muzica, eventual o sauna la final.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#952 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 12 February 2013 - 05:52 PM

Vezi postareaBobocel, la 11 February 2013 - 09:27 PM, a spus:

Oh, dragelor, eu mă aşteptam sa daţi cu pietre...

Ar fi si culmea Bobocel! Mie-mi place "Everything in moderation, including moderation." Vrem sa slabim nu sa ne sanctificamImagine postata Daca ma luam asa de in serios ma duceam la vreo dieta serioasa Imagine postata

Azi: omleta cu ceapa verde la mic dejun
un bol de supa cu taitei la pranz

de cina, am vedea Imagine postata poate un pancake.... Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#953 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 12 February 2013 - 06:50 PM

Vezi postareamoatza, la 12 February 2013 - 08:41 AM, a spus:

Wow, am citit ca puii crescuti intensiv in ferme au mai multa grasime decat pulpa de porc. Cand fac pui prajit sau la cuptor nu folosesc deloc grasime si la sfarsit ma sperii cata ramane in tava/cratita.
Si nu esti lenesa deloc ptr c-ai sarit o zi sala, asa a vrut creierul tau- o pauza. Sper sa o fi folosit-o cu simt de raspundere :floare:

moatza puiul asta al meu numai mama lui stie pe unde e crescut. Pui de ala de tara nu am mai mancat de cand am fost acasa ultima oara. Aici gasesc pui "organici" dar tot aspect de ala de "pui de agostat" au.
In fine- am vazut ca era cam gras, am dat si eu "chelea" la o parte si m-am sacrificat.

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 February 2013 - 08:53 AM, a spus:

@Wowerful, nu te stresa pentru pauza pe carevai facut-o. Muschii au nevoie de relaxare, asa ca a fost binevenita.

Multa energie si disciplina va doresc!

Fetili va multumesc ca imi gasiti scuze, dar eu stiu ca sunt lenesa.
Si stiti ce am facut? M-am uitat la "The biggest loser"- iaca ce productiva am fost!

#954 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2013 - 07:30 PM

Buna seara la fete!
Alpha, tu parca esti sora cu mine. La mine niciodata nu a functionat vreun regim care sa restrictioneze, gen 7 zile carne, 7 zile legume etc...Nu pot si pace.
Wowerful, au si inutilitatile locul lor in viata naostra, relax.
Zerda, de ce nu poti manca nuci crude?
Apropo de nucile verzi, alea la care tre sa le indepartezi pielita alba, noi avem la gradina vreo 3 nuci si cand e perioada lor si vreau sa mananc tre sa fac jumi-juma cu cateaua. eu n-apuc sa curat cat ar hali ea. :floare:
Azi, cuminte, zi eu Imagine postata
-un ou fiert cu ardel rosu kapia si o felie de paine prajita
-o mana de migdale crude
-un fresh dintr-o portocala si o grefa
-un castronel cu bors de sfecla rosie
-mai acusi o cana cu lapte

Si acum ce ma doare cel mai tare, se pare ca am racit nitzel, ma doare-n gat destul de rau.
Cum am ajuns la munca mi-am fiert juma de lamaie cu miere de albine, iar la momentul actual sunt la al treilea tantum verde.
Asa ma enerveaza, am reusit toata iarna sa nu racesc si m-a pocnit acum....

#955 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 12 February 2013 - 08:22 PM

Iulia eu am spus ca nuci verzi pot sa mananc si inca multe!! Dar alte nuci uscate/alune/fistic nu le suport crude!

#956 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2013 - 08:26 PM

scuze, am citit in diagonala Imagine postata

#957 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2013 - 10:53 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 12 February 2013 - 07:30 PM, a spus:

Si acum ce ma doare cel mai tare, se pare ca am racit nitzel, ma doare-n gat destul de rau.
Cum am ajuns la munca mi-am fiert juma de lamaie cu miere de albine, iar la momentul actual sunt la al treilea tantum verde.
Asa ma enerveaza, am reusit toata iarna sa nu racesc si m-a pocnit acum....

Sanatate iulia!

#958 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2013 - 11:43 PM

Multumesc Wowe ! Imagine postata
in loc sa fiu setata pe somn, acum tocmai sorb alta jumatate de lamie fiarta cu miere...
am mai bagat si-un propolis pe gat mai devreme
probabil ca va urma si-un paracetamol sinus.

#959 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 12 February 2013 - 11:54 PM

Lamaia are vitamina C , aia iti da energie, de aia nu poti dormi! Daca tot incalci regimul, fa-ti un vin fiert si baga-te in pat la caldura sa dormi!Parerea mea ovcors! daca nu dormi bine maine o sa-ti fie si mai " albastru"

#960 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2013 - 04:40 AM

Mi-e pofta de nuci verzi!! Nu am mai mancat de vreo 7 ani ;)

Meniul de azi in detaliu:

8.00 - maglavaitz di 34g cereale, 13g seminte de in macinate, 20g peanut butter si lapte de orez
12.30 - 1 scoop de salata de pui cu bucati de broccoli, ardei verde si rosii, 1 portie de pepene honeydew
4.30 - 1 mar verde si o mana de alune crude si 1 baton atkins (asta la jumate de ora)
8.30 - 2 felii toba cu putina quinoa si salata (frunze, rosie, castravete si avocado)

Sala: 40 minute de marsaluiala pe banda si 30 minute clasa (abdomene si exercitii pentru fund si coapse)
Cand am marsaluit pe banda, am incercat sa alerg si parca aveam plumb in picioare. Nu-i chip sa fac o pauza ca se si cunoaste =))

Iulia, are dreptate zerda- vinul fiert e bun de somifer si merge bine la raceala. (La mine merge tare bine cand ninge sau de Craciun :). Imi aminteste de copilarie la tara la bunici- avea bunica un ceainic rosu, ehe...)

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul