moatza a spus:
eu as traduce
fasting prin verbul
a ajuna. sa zicem deci ca ajunezi c-o pauza de mic-dejun

Eh vezi- nu m-as fi gandit la cuvantul asta in veci. L-am intrebat pe sot daca stie ce inseamna
a ajuna, si el cica- a manca de seara?

)
Imi pare rau moatza pentru capsomanul care ti-a dat de furca. Lasa, maine o sa fie mai bine.
O sa arzi la sala orezul si nu o sa mai faci prea curand asa ca nu te simti prea vinovata.
Ellani a spus:
Oi avea vreun defect eu ca mananc destul de consistent din punct de vedere caloric la 5-10 minute de la trezire?
Esti ok stai cuminte, nu suntem toti la fel.
Eu as bea cafea in secunda 2 dupa ce suna ceasul. Nu as deschide nici ochii.
iulia nicoleta a spus:
Si azi am fost cuminte si raportez 30 de min de Gazela si ceva fitness. Cu ocazia asta am constatat ca n-am absolut nici o forta in maini.
Cine stie care e treaba cu pulsul la cardio, in speta la eliptica? Azi mi'a aratat aproape 190 dupa 20 de minute de pedalat.
Bravo! E normal pentru noi fetele sa fim mai putin fortoase la brate. Trebuie sa lucram la a creste rezistenta: gantere, flotari, planking (iaca na, ca iar n-am cuvant-
moatza help!!)- stand in maini in pozitie de flotare, sau sprijinit in coate in pozitie de flotare.
La exercitiu cardio (alergare, mers, aerobic sau bicicleta), pulsul trebuie sa creasca pana la nivelul in care sa incepem a transpira. La sesiuni cardio, pulsul trebuie sa ramana ridicat cam in jur de 20 minute. Acum, si in functie de cat de antrenati si in forma suntem, pulsul poate creste de la 50 pana 85% fata de starea de rapaus. In felul acesta, muschiul inimii devine mai puternic, iar ca efecte se numara scaderea colesterolului si imbunatatirea circulatiei sanguine.
Am vazut ca sunt calculatoare pe net si poti sa apreciezi in ce zona sa stai ca sa lucrezi optim (
exemplu ). Personal, nu imi monitorizes pulsul. Poate ar trebui, dar merg la sala, lucrez cat de intens ma lasa starea fizica in ziua respectiva, si de obicei transpir o galeata de sudoare
zerda a spus:
Sa-mi fie rusine am slabit inca 2 kg!!
Adica tu ne faci in ciuda nu? Felicitari! (pentru cele 2 kile, ca sa nu ma intelegi gresit

)
Auzi- dar tu aveai nevoie sa slabesti? Parca ziceai pe undeva ca de felul tau esti slabuta. Am auzit ca vine primavara pe la Bucuresti, asa ca iesi la plimbare- in parc, mers pe jos la servici, chestii din astea, ca apoi sa vii sa ne zici si cata miscare faci, nu numai cat slabesti.
Si acum si eu: cu mancarea am fost ok astazi, nu mai zic si orele

- 1 felie de paine neagra cu ceva toba si 3 chiftele
- salata orientala (cam 150g)
- 1 felie de drob de carne de vita (meatloaf) cu putin orez si conopida
- pepene rosu
- 1 mar verde si 1 baton Atkins
- salata (frunze, rosie, castravete, avocado), 1 felie wasa si toba (3 felii
Miscare: 1 ora marsaluit pe afara si sala: 30 minute antrenament cardio, 20 minute mers pe banda si o ora de cardio aerobic. Instructorul de fiecare zi a lipsit si a venit altcineva. Total alt program: topaiala, exercitii cu minge medicinala, samd- imi cam simt bratele
Si am scris un cearsaf- imi cer scuze. Noapte buna, sau buna dimineata! (dupa caz)