Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1341 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 25 March 2013 - 08:45 AM

Rain,ce necaz!
Condoleante sincere, Dumnezeu sa va intareasca si sa treceti peste perioada asta grea cat mai repede. Dumnezeu sa-l ierte!

Lole dragi, ier am facut slalom intre oale si tigai, dar conforme. Si-am si calcat, cu asta chiar ma laud. Mai am un stres cu injectiile lu' fi-miu, dar s-o descurca el pana la urma!

Iulia, de unde se cumpara bustiera ptr sport? Tot de la magazinele cu lenjerie sau de la cele sportive? Si mie-mi tb urgent. Cat costa?

Wow, daca te consoleaza, sa stii ca si la noi e iarna. Eee, nu mai e cat a fost, trece!

O saptamana in glorie va urez!

#1342 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 25 March 2013 - 09:04 AM

Neata!
Rain, sincere condoleante, imi mpare tare, tare rau! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa va aline voua durerea.
Iulia, am fost la sala, m-am tinut de cuvant, direct dse la servici m-am dus si mi-am scos febra musculara de la maini (am facut la picioare, in schimb). Am uitat complet de aspirina, poate-mi aduc aminte data viitoare (adica maine).. Sa nu uit sa te felicit pentru scadere, 800g e foarte bine!
Pusa, am si io o experienta traumatizanta cu un ORL-ist, dupa ce ca era cat usa si io aveam vreo 10 ani, m-a si umilit ca nici acum n-am uitat...In alta ordine de idei, vreau poze cu tine imbracata cu rochia cu pricina!
Wowerful, azi esti mai bine? Nici la noi nu vrea nicicum sa vina primavara, e frig de numa!
In weekend am fost la socri si am mancat mai mult, dar corect (am papat si prajitura cu mar, dar era Monti, cu foi din faina integrala si tarate si mar cu fructoza). Dar am terminat cu dulciurile, chiar si monti, pana mai peste vreo cateva saptamani, asa ca azi am asa:
MD - chifla integrala cu magiun si ceai verde si negru
G - fenicul cu portocala
P - orez basmati cu multe legume
G - lapte de migdale cu scortisoara si cicoare
C - hering din conserva cu o salata mare, mare

Va pup pe toate, sa aveti o saptamana faina si cuminte!

#1343 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 25 March 2013 - 09:51 AM

Moatza, eu mi-am cumparat-o de la Carrfour, 22 lei de la Tex Sport Concept.
Arata cam asa, poza de pe net:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2013/post-115-13641979062515.jpg

#1344 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 25 March 2013 - 10:03 AM

Oooo, e ieftina! Ce-am vazut eu pe net era aprox 160_200 lei. Ai purtat-o, e eficienta?
Eu as vrea una cu intarituri. Parca si bretelutzele mi se par cam subtiri.

#1345 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2013 - 10:11 AM

Pusa, eu mi-am luat bustiera de la un magazin cu lenjerie (a mea, adica ale mele sunt de Uniconf, se fac la noi), tot in jur de 15-20 de lei.
E ceva de genul asta (eu am alba si neagra)

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-639-13641990612126.jpg

#1346 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 25 March 2013 - 10:23 AM

Bia, se vede doar forma in poza ta, nu si croiala, intariturile...
De-astea din material de tricot moale am avut multe, dar ptr mine nu-s eficiente.
Eu am avut una special ptr sport, au intarituri, bretele mai groase, sunt late pe laterale, nu se misca sanii deloc la sarituri si te protejeaza in caz de lovituri. Sunt altfel, ia uitati-va putin pe net. Mi-e mai greu mie sa sa dau link de pe tableta.

#1347 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2013 - 10:34 AM

Vezi postareamoatza, la 25 March 2013 - 10:23 AM, a spus:

Bia, se vede doar forma in poza ta, nu si croiala, intariturile...
De-astea din material de tricot moale am avut multe, dar ptr mine nu-s eficiente.
Eu am avut una special ptr sport, au intarituri, bretele mai groase, sunt late pe laterale, nu se misca sanii deloc la sarituri si te protejeaza in caz de lovituri. Sunt altfel, ia uitati-va putin pe net. Mi-e mai greu mie sa sa dau link de pe tableta.

Probabil de-aia is mai scumpe ca sunt mai profi. Astea sunt moi, din bumbac, fara intarituri speciale.

#1348 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 25 March 2013 - 11:25 AM

Vezi postareamoatza, la 25 March 2013 - 08:45 AM, a spus:

Iulia, de unde se cumpara bustiera ptr sport? Tot de la magazinele cu lenjerie sau de la cele sportive? Si mie-mi tb urgent. Cat costa?

Moatzo, n-ai niciun magazin Triumph prin zona? Cred ca bustierele lor ta-ar satisface. Eu am d-asta si chiar imi pare buna.
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1149-13642031349496.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1149-13642031502996.jpg

Scuzati ca dau buzna asa. De citit va citesc, da' cum am lasat-o moale cu alergatu'/exercitiile-n ultimu' an, si cum nici nu mananc de dieta, nu prea am cu ce ma lauda aici. Da' va fac galerie pe muteste, sa stiti. :occasion15:

#1349 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 25 March 2013 - 11:33 AM

Buna dimineata!

Rain, sincere condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca! Ce necaz!

Nu ma intrebati ce-am mancat weekendul asta ca habar nu mai am. Stiu ca ieri mi-am facut aripi de pui deep fried cu sos de usturoi. Oricum nu mi-am respectat zilele de proteine asa cum mi-am propus, asa ca o iau de la capat azi. Cantarul e tot acolo (in baie Imagine postata ) adica am ramas la 74 jumate + - sute de grame care se muta in sus si-n jos dar nu le bag in seama.

Sambata la 10 dimineata sotul cu ceata lui de "soldati" au plecat la paintball, le-am facut pa cu batista alba .... pe bune! Imagine postata. Apoi fetele s-au dus la orele de pian si irlandeza si eu am plecat sa fac niste cumparaturi. Am ajuns inapoi, m-am oprit la o vecina la cafea, pe la 12 m-am dus acasa si ma invarteam ca o curca beata. Si zic: termina ei paintball-ul si dup-aia?! se duce fiecare la casa lui. Ia sa ma uit io-n straita sa vad ce-am cumparat, cu ce mai am in frigi, poate ii destul sa-i omenesc pe toti, bautura avem, iaca stam si ascultam povestile de dupa ca sunt amuzante

Zis si facut: am facut snitele, aripi de pui si peste pane, alioli, am bagat o tava cu cartofi, morcovi, pastarnac si swede la cuptor, am facut o prajitura evreiasca (asa o cheama jewish cake, nu stiu cat de evreiasca o fi), am chemat si doua prietene sa-mi tina companie, si uite-asa ne-am culcat pe la 1-2 noaptea, dupa ce-am ras, am stat la palavre si-am si cantat un picImagine postata . Aripile de pui de ieri mi le-am facut de pofta ca din cele facute sambata am mancat una amarata ramasa de la Antonia. Au ras tot. Aveam pe masa o farfurie cu vreo 2 placinte crete a la Piscotel, ramasite de vineri, taiate in triunghiuri, le-au mancat si pe-alea. PRICELESS

Si inapoi la oile noastre:
azi:
md - branza cu ham
pentru pranz am planuit oua si la cina am cotlet de porc
Fetele sunt in vacanta asa ca am timp de yoga fara discutie
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1350 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2013 - 11:40 AM

Alpha, mi-a fost greu si sa citesc cate ai facut...harnica mai esti! Cred ca v-ati distrat tare fain. Este vreun weekend in care sa nu faceti ceva?...nu prea cred.

#1351 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 25 March 2013 - 12:03 PM

Nu prea, Bia. Si sambata asta ma gandeam ca ma bucur ca se duc, stau toata ziua si ma hodin. Apoi m-a luat cu plictis...parca trece weekend-ul degeaba daca nu e casa plina. Sau plecam de-acasa
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1352 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 March 2013 - 12:12 PM

Vezi postareamoatza, la 23 March 2013 - 10:14 PM, a spus:

ei, na! stii ca nu-s suparacioasa si nici n-as fi avut de ce! nici io nu-s de-acord cu dadaceala si nu-mi sta deloc in fire! dar acuma tb sa-l indrum oleaca, parca-i cazut din cer la unele chestii de-astea practice!
noi ii cam facem mofturile, dar nu-l dadacim, de-aia si face destule greseli :occasion15:
are tratament injectabil de facut, tot la 8 ore, sa-l vezi cum isi pune telefonul nopatea sa plece la spital sa-si faca injectiile. sunt stresata ca nu stiu unde-o gasi la Bucuresti sa-si faca injectiile :(

du-te la masaj ca-i bine tare!

Nu vrea sa-si faca singur injectiile? :(
Ar putea incerca la spitale, la camera de garda. Nu cred ca-l refuza nimeni. Multa sanatate feciorului! :(

#1353 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 25 March 2013 - 12:12 PM

Vezi postareaRain, la 24 March 2013 - 02:46 AM, a spus:

Fetele eu am o perioada urata de tot,ieri am mancat doar o mana de nuci si niste carne de pui,azi decat niste vegetale cu pui asa cam o mana....si o sa dureze pana imi revin..ieri a murit tatal meu :( Va pup si aveti grija de voi si fiti fete cumintele.

Condoleante! :occasion15:

#1354 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 25 March 2013 - 03:17 PM

Foxu, da, asa ne-am gandit. Se duce cu reteta si carnetul de student - ca sa fie mai credibil- la camera de garda de la un spital de copii din Tei. Sper sa reuseasca!
Sa-si faca singur injectiile? Come on, abia reuseste unul de meserie...lui i-a venit rau la prima injectie, ca n-a mai facvutde ani si ani.

Myra,nu mai chibita pe la coltz, hai pe scena! Zi ce faci, ce-ai facut... Bustiera de-aia, da!

#1355 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 25 March 2013 - 07:54 PM

Am intrat sa vad ce faceti. Vad ca ati avut weekend frumos. Asta e de bine.

moatza, stiu ca si acasa e iarna, dar eu imi doresc sa plece odata urata si sa ne bucuram si putina caldurica. Oricum, cred si eu ca ce-a fost greu s-a dus. Astea sunt ramasite- ultimele cojoace ale babei Dochia.
Sanatate la fecior! O sa se descurce el cumva cu facutul injectiilor. Trebuie sa se descurce :angryfire:

2ut nu stiu daca e mai bine. Tot cu moralul jos imi sunt... Am momente din astea cand imi vine sa ma bag in debara si sa nu mai ies. Nu vreau sa fac nimic, totul ma nemultumeste dar cel mai tare sunt nemultumita de mine si tot ceea ce fac.
Eh- o sa imi treaca, sunt convinsa, insa momentan nu sunt o companie prea placuta.

Astazi pana la ora asta am avut:

- 2 oua ochi de dimineata
- 3 biscuiti de secara (:floare:)
- pept de curcan cu 1 lingura de orez si broccoli, capsuni si un iaurt la pranz

O sa fie sala de la 5.30 si diseara mai vad eu ce mesteresc.

#1356 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 25 March 2013 - 10:34 PM

Buna seara la Lole!

Moatza, luai in seara asta bustiera pe mine, nu stiu ce sa zic... sanii nu am stat nemiscati da oricum mai comoda fata de un sutien normal. Oleaca la inceput m-au stanjenit hamurile alea de la spate.
Cand o sa ajung la Decathlon o sa nu uit dupa una mai profi...

Myra, bun venit pe la noi. Cu drag oricand!

Alpha, vreau si eu in week-end la tine! :D

2 ut, azi ai fost la sala?

Asa, acu' despre ce am mesterit eu azi. La mancare fu asa:
-o felie de wasa cu telemea de vaca
- o mana de fistic crud
- un mar
- 2 patratele de ciocolata
- somon la gratar cu legume fierte( pastai verzi, conopida, morcov, varza bruxelle) si apoi sotate intr-o lingura de EV cu o felie de wasa
- o ceasca de lapte batut cu seminte de in si merisoare deshidradate

Si-am ajuns si la sala in seara asta unde ma laud cu 40 de minute de eliptica ( YES BABY!!!) si un pic de fitness.

Asa ca Wowerful mobilizarea ca e loc si de mai rau!

Cand am ajuns acasa de la sala a inceput sa ninga.. si acum ninge aici. Moatza, sper ca ti-ai pregatit bocancii ca la tine cica se lasa cu portocaliu. :(

#1357 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 25 March 2013 - 10:57 PM

Vezi postareamoatza, la 25 March 2013 - 03:17 PM, a spus:

Foxu, da, asa ne-am gandit. Se duce cu reteta si carnetul de student - ca sa fie mai credibil- la camera de garda de la un spital de copii din Tei. Sper sa reuseasca!
Sa-si faca singur injectiile? Come on, abia reuseste unul de meserie...lui i-a venit rau la prima injectie, ca n-a mai facvutde ani si ani.

Myra,nu mai chibita pe la coltz, hai pe scena! Zi ce faci, ce-ai facut... Bustiera de-aia, da!

Auci.... nasol daca nu suporta injectiile. Eu mi-am facut singura polidin..... Si nu m-a durut! Dar si stateam vreo 3 minute ca sa golesc seringa....... :D

#1358 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 26 March 2013 - 03:05 AM

iulia nicoleta a spus:

Buna seara la Lole!

Moatza, luai in seara asta bustiera pe mine, nu stiu ce sa zic... sanii nu am stat nemiscati da oricum mai comoda fata de un sutien normal. Oleaca la inceput m-au stanjenit hamurile alea de la spate.
Cand o sa ajung la Decathlon o sa nu uit dupa una mai profi...

Asa ca Wowerful mobilizarea ca e loc si de mai rau!

M-am miscat la sala: 35 minute eliptica si 1 ora cardio fitness: brate si picioare. Ultimele 10 minute au fost alergare pe banda la viteza mare (azi am atins 7.5 mi/h).

La cina am avut kale la tigaie cu piept de pui la gratar si ca desert 1 mar mare si verdee.

Am vazut ca discutati de bustiere. Eu am ajund sa le ador. Am 3 in genul celei postate de Myra, dar am si 2 simple, nu-s de bumbac moale ci de ceva lycra/polyester. Pe alea nu le pot purta asa ca am pitici pe creier (mi se vede aia si cealalta :(). Ce fac eu- dar sa nu radeti- le i-au peste sutien. Am vazut la altii si am incercat. Mi se pare ca au acelasi efect ca bustierele cu intaritor.

Acum, eu nu-s nici asa dotata de la natura, asa ca e mai simplu... cred :D

#1359 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 26 March 2013 - 08:20 AM

Hello, hello, raportez iarna in regula la mine. A-nceput pe la 5.30 sa ninga si-acuma-i de 20cm. Nu vad cladirea de peste calea ferata, asa de deasa e! Si noi am schimbat cauciucurile la masini,mda!
Kinderu' s-a rezolvat cu injectiile, me stressless :D
Wow, ce idee cu 2 bustiere! Am vazut la sala o tanara mai complexata, saraca! Purta 2 sutiene de-alea groase cu buret, ptr oleac' de volum. Brrr!
En fin, ieri mancare conforma si miscare la greu. Am fost o ora la circuit. Asta se face cu patronul, unu' de te-alearga ca sa nu-i mai dai bani pe alt abonament. Imparteala in 9 grupe de cate 3_4 si exercitii power-cardio cate un minut, dar sustinut. Apoi treci in 5sec la urmatorul modul si tot asa. Au fost sarituri cu bratele si mainile desfacute, scandurica-planket, normal si pe fiecare laterala, fandari in fata cu balans, planket cu flexia picioarelor prin saritura, lovituri tae-bo cu picioarele, flotari...de-astea. Azi ma cam resimt la umeri si brate.
Apoi am fost la zumba, la relax. Asta mi-a fost pe plac, mai ales ca mie imi place sa mai inventez miscari, nu respect intocmai coregrafia.
Azi, cu zapada asta si cu cauciucele varatice, nush cum oi ajunge. Eeee, asta e, stau sa-nvat canarii sa zboare!
O zi saltareata va doresc!

#1360 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2013 - 08:32 AM

Neata, Lole!
Iulia, imi place ca nu ma lasi sa ma las pe tanjala, ma tot intrebi de sala :D ;n-am fost ieri la sala ca n-am apucat, am fost numai eu cu fetele, asa ca luat una bucata fata de la scoala la 4, dus repejor acasa, schimbat, dus 2 bucati la tenis la 5, fugit pana la Lidl dupa zucchini, luat fetele de la tenis la 6 si fuguta acasa, facut mancare pentru azi, spalat vase, curatat bucataria....terminat la ora 9. Dar azi ma duc, mi-am pus rucsacul in masina si ma duc mai intai s-o vad pe buni si apoi fuguta la sala, ca azi e Cristi acasa si sta el cu fetele.
Pusa, cum e la tine? Tu ti-ai schimbat deja cauciucurile cu cele de vara?
Wowerful, cred ca si iarna asta nesfarsita e de vina pentru starea ta, important e sa faci in continuare ce-ai facut si pana acum, cu sala si papica si apoi o sa vina si buna dispozitie.
Sa stiti ca si io m-am dus la aerobic, unde era topaiala multa cu sutien si peste el bustiera din aia moale (da am zis ca o sa radeti de mine si am tacut chitic...).
No, meniul de azi:
MD - o chifla si jumatate cu magiun si ceai verde si negru
G - pulpa de migdale ramasa de la laptele de ieri cu smochine si scortisoara
P - iahnie de fasole cu varza murata (foarte dietetic...)
C - legume la cuptor (vanata, ceapa, zucchini).

Sa avem o zi frumoasa!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic