Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1461 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 03 April 2013 - 12:14 AM

Saru' mana boieri mari! Am vazut ca va plangeati ca nu aveti audienta...audienta sunt si eu cu scrisul mai rar ca "n-am cu ce".
Io inafara de mers la autobuz si prin saloane doar inot saptamanal.
La sala de la bloc nu-mi convine ca e prea mica/intima si indieinii colocatari dezlantuie Bollywoodul cu muzica lor. Hai, cu muzica ii pot inchide, ca ii rog frumos/taios dar miroase a curry sala aia de sunt necesare pungi pentru voma. Nenicule, cand se hotaraste indianca si indianu' sa slabeasca si ea e imbracata in sari pe banda de alergat si el e tot plin de pete...intr-un spatiu de 10 m... ti se duce doru' de slabit...bai, miros asa de urat.... Dupa ce e satula indianca de alergat vine la piscina si se arunca in bazin imbracata cu aceleasi sari cu care a gatit si a alergat..se cheama costum de baie modest. Pe bune, au si araboaicele la fel.
Sapunul nu vede pielea.

Gange gigicule! Traiesc periculos.

Altfel am dezvoltat o obsesie pentru kiwi din cauza de 2$ pe kg si imi curat zilnic coloanele.
The more I see, the less I know.

#1462 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 03 April 2013 - 07:32 AM

Bon, punct si de la capat deci! Prin urmare si-asa deci, era vorba despre greci!

Moatza, ii urez numai bine si mult succes in viata baiatului tau! 23 de ani, ce varsta frumoasa!
Astazi revin cu meniul "ortodox": de disdemorning un terci/porridge cu fulgi de ovaz si apa calda si putina miere de albine. Renunt la capuccino-ul meu cel de toate zilele pentru un espresso dublu slab dimineata. Si incerc sa umbul la treaba cu dimineata: ani de zile nu am mancat nimic, ori mai bine zis de cand ma stiu eu, nu am avut cultura micului dejun. Ai mei au lucrat mereu si mereu plecau dimineata inaintea mea, asa ca eu cu cheia de gat si ghiozdanul la spinare (scolioza sa traiasca!) aveam de parcurs cam jumatate de ora pe jos pana la scoala. Cine naiba se mai gandea la mic dejun? Si uite-asa am devenit adult, cu probleme, ovcorz. Asa ca sper din inima sa imi pot forma obiceiul asta in special pentru ca din vara o sa incep sa fac ceva naveta.

Bon, azi am program de dentist si de corectat. Vreau si sala, dar nu zic nimic. Tot ce pot sa spun este ca ma ucid niste dureri in talpile picioarelor si in glezne. Cu dreptul nu pot calca normal, o fac pe muchia exterioara ceea ce duce la o incordare a muschilor gambelor lateral si la fluierul piciorului lucru care, ati ghicit, duce iar la dureri la muschii respectivi. La asta se adauga durerile mele -de doi ani deja- in umeri si brate. Ma credeti cand va spun ca as da orice, orice sa scap de ele? Daca acum cativa ani ma furnicau toate alea sa ies la alergat, acum ma gandesc cu groaza la o jumatate de ora de sala. Nu mai stiu ce sa mai fac, va spun sincer.

Flori, dar ce ma bucur ca ai scris si ma simt usurata sa constat ca nu sunt singura care observa aspecte din astea. Ma suspectam de xenofobie...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1463 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 03 April 2013 - 07:46 AM

Neata!
Hei, Floricico, ma bucur sa te vad pe-aici! Pai daca inoti e minunat, si mie mi-ar placea dar in oraselul nostru nu este. Haioasa faza cu indienii tai, am si vizualizat scena.
Iulia, nu te necaji, sa-ti fie de bine bunatatile si mergi inainte.
Lapo, ti-ai revenit, ai terminat cu bunatatile?
Mie imi este foarte greu sa ajung la un echilibru, la mine e ori-ori, daca scap cumva la ceva interzis, gata, s-a terminat, ca nu ma mai pot opri (exact ca alcoolicii, numai sa gust si gata).
Ieri am fost la sala, am facut 15min banda de inceput, apoi picioare si abdomene (am o febra la picioare de mor) si apoi 25 min eliptica si inca 15 de banda, in total 4km. Sunt multumita. Azi pas, dar maine din nou.
Meniul de azi e cam asa:
MD - biscuiti cu tarate si ceai
G - pulpa de migdale cu smochine
P - supa cu naut, pasta de rosii si spanac
G - 2 patratele cioco
C - dovlecel la wok cu usturoi si chili
Cantarul nu prea vrea sa se urneasca, dar incer sa nu ma demoralizez si sa ma tin de treaba si ma gandesc ca vor aparea si rezultatele la un moment dat.

Spor!

#1464 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 03 April 2013 - 07:59 AM

Hello la Lole!

Mda, deci toate avem cate-un cui :rolleyes: tre sa facem ceva ce n-am mai facut ca sa obtinem ceva ce n-am mai avut.
O fi Mercur retrograd, Pluto si-a bagat coada, asta tre sa fie!
Hai, constelatii mai prielnice va doresc!

#1465 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 03 April 2013 - 11:48 AM

Buna fetelor. Sunt pe-aici, mai citesc, mai lucrez, n-am scris pt ca nu-s chiar in apele mele si n-am avut chef de nimic. Sotul are probleme cu spatele, de joia trecuta il doare intr-una, abia merge. Nervul sciatic. A fost la doctor, azi i-am facut programare la fizio. Preferam sa fiu eu...parca le duc mai usor
Mai avem si niste prieteni cu probleme...
O sa treaca.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1466 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 03 April 2013 - 12:05 PM

Sanatate alpha domnului si prietenilor sa li se rezolve problemele!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1467 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 03 April 2013 - 12:09 PM

Vezi postareaalpha, la 03 April 2013 - 11:48 AM, a spus:

Buna fetelor. Sunt pe-aici, mai citesc, mai lucrez, n-am scris pt ca nu-s chiar in apele mele si n-am avut chef de nimic. Sotul are probleme cu spatele, de joia trecuta il doare intr-una, abia merge. Nervul sciatic. A fost la doctor, azi i-am facut programare la fizio. Preferam sa fiu eu...parca le duc mai usor
Mai avem si niste prieteni cu probleme...
O sa treaca.

Multa sanatate, Alpha, sotului tau si sa treaca toate relele. Mai scrie cand ai timp, ca poate-ti mai uiti de ale tale.

#1468 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 03 April 2013 - 12:22 PM

Alpha draga, refacere rapida omului, bine ca nu-i ceva mai grav. Si fiecare cu-ale lui, cine mai statea in linia intai daca boleai tu?
Am avut o colega care spunea: fiecare cu-ale...mele. Avea dreptate in felul ei.
Floricico, asta cu mirosurile ma termina si pe mine. Mie-mi place f mult la sala mea, chiar mi se pare altceva decat ce-i obisnuit in Romanica acum. Dar cateodata e-un aer greu, artificial...nu-i aerisire directa, totul vine pe conducta. Parca dezvolt un stres ptr ce-ar putea fi la vara. Asta-i singurul punct slab, dar e important ptr mine care am mirosul dezvoltat exacerbat. Zic asta ptr ca nu mai observ la nimeni disconfortul asta.

#1469 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 03 April 2013 - 12:32 PM

Moatza, sala mea are slava Domnului muuulte ferestre. De regula cand ma duc ma asez la crosstrainerul cel mai apropiat de fereastra. Bai dar nici nu unul nu se gandeste sa deschida geamurile. Eu cand ajung, zbang toate geamurile. Mai ales seara, cand e aglomerat si sunt o groaza de barbati care, sa ne fie cu iertare, au un miros greu, mi se face rau daca nu deschid geamurile.
Ca tot veni vorba, eu am un caz foarte acut intr-o clasa de a 5-a. De fapt doua, doua fetite. Una din ele este de origine caribica si sa stiti ca se mananca cu foarte multe condimente la ei. Mai dar cultura dusului nu o au. Cealalta este nemtoaica, dar cred ca vine dintr-o familie imputita rau. Deci fetelor, nu miroase, trozneste bai. Eu nu am mai intalnit fete, darmite fetite, care sa miroase atat de teribil. asta este accentuat si prin nebunia hormonala prin care trec ele acum. Ei, blestemul meu a fost ca au inainte de ora mea sport, iar colegul...un tip si el mirositor (stiti cum miros hainele imbacsite, neaerisite, haine purtate bagate inapoi in dulap??) nu le da timp sa faca dus...acum cat a fost iarna, cu atat mai putin. Ei, eu am crezut ca sunt eu poate prea mimoza, dar am doua colege care au fix aceeasi problema. Nu am avut incotro si am tinut ore cu geamul larg deschis in toiul iernii...si caldura la maxim.Si la noi ora este dubla, de 90 de minute. Intr-o zi mi s-a declansat efectiv o criza de migrene, cu voma...oribil! Abia astept sa se termine anul, parol! Imi este mila de fetite, sincer. La una din ele se fumeaza in casa, este mai mult decat evident, iar aici tigarile au un miros infiorator! Cine naiba sa aiba curajul sa vorbeasca cu parintii? Sa te fereasca sfantu' sa le zici ca a doua zi ai citatie la judecata.

Cel mai tare m-a amuzat unu pusti din cei mari, de-a 12-a care au imediat dupa astia mici, care a intrat si a iesit imediat si ma intreaba: "Dar cum ati rezistat 90 minute aici Frau Enigel?"
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1470 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 03 April 2013 - 12:38 PM

Uite de asta nu-mi place mie la sala si nu mi-a placut niciodata.
Iar pe covorul ala de alergat, dupa 5 minute imi vine rau.
Asa ca prefer mai bine sa ma duc sa alerg in aer liber sau chiar sa facem plimbari la pas mai svelt asa. Cativa km. Si pun toti muschii in miscare.

Dar nu ma luati in seama :biggrin:

#1471 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 03 April 2013 - 12:47 PM

Io te iau, ba chiar si in serios ;)) Ce zici tu este foarte bine! acum depinde de sali, de dotare, de curatenie si de ora la care te duci. Eu am posibilitatea sa ma duc si dupa amiaza cand nu e nici naiba si am toata sala pentru mine.
Afara este ideal, doar ca afara nu ai posibilitatea sa lucrezi si alte grupe de muschi. Ai grija daca alergi pe asfalt, sa ai pantofi de sport corespunzatori formei piciorului tau si care sa absoarba bine socul.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1472 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 03 April 2013 - 12:54 PM

Any, tu esti manechin din fire! Basca norocoasa!
Plimbarea-i buna ptr relax, ptr cineva cu pb, doar transpiratia sustinuta in sala poate ajuta. Am facut marsuri muuuult timp, mars nu plimbare alerta, am transpirat, dar niciodata n-am facut febra musculara. Si marsaluiam macar 4km, indiferent de vreme si temperatura.
Iar cu alergatul...e si-aici o pb. Banda este elastica, are alt impact asupra coloanei si-a articulatiilor decat pista de atletism, ca sa nu zic de-asfalt.
Iar de motivatie, mai poate fi vorba? Singura nu-s in stare sa fug nici 100m, iar in sala dau si sufletul din mine.
Continui sa fac lobby miscarii organizate, mi se pare mult mai motivanta, iar cu indrumare si supraveghere specializate poti avea surprize placute.
Parerea mea!

#1473 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 03 April 2013 - 12:54 PM

Ba eu te iau!! Eu am o mare problema cu mirosurile. Am o alergie urata care ma face sa nu percep decat mirosurile foarte puternice, fie ele bune sau urate!In schimb, daca nu e zgomot, aud ceapa sfaraind dupa 2 camere!

Daca intru intr-un autobuz aglomerat si puticios, imi ia fix o statie sa vars! Daca e scurta, maxim doua!

Dar mi se face rau si de la parfum daca e prea mult, sau cu vanilie sau cu mirosuri orientale. Adica rau, rau, cu vertij!

Si eu prefer aerul liber si frumos poluat din orasul meu de bastina, oricarui spatiu inchis!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1474 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 03 April 2013 - 01:03 PM

A-propos de asta cu venitul raului pe treadmill. Trebuie sa v-o povestesc, sa imi fie iertata rautaciunea ;)
Eu sdtau intr-un orasel adiacent unui oras mare (intre noi fie vorba, unul din cele mai urate orase din Germania, din toate punctele de vedere, a calitatii vietii, a populatiei etc.). Eh si oraselul asta este asa un fel de satuc...ferit-ar sa le spui asa astora ;))) cam cu vreo 15 mii locuitori, dar majoritatea crème de la crème, adica tot neamu' de avocati, doctori, magnati etc. Deci va imaginati si cam ce clientela vine la sandramaua aia de sala de fitness (singura pe o arie de kilometri si deci nexam concurenta, asadar functioneaza dupa principiul: alta n-ai, taci si-nghite). Booon, si ma duc io intr-o zi, era fix cu putin inainte de fluxul cel mare, care incepe pe la 6 seara. La receptie gagicute dragute, slabute etc. Inaintea mea poposise unu' care is adusese pretenaru' sa testeze sala, ca asa is oferte pe aici. Ala, un ghertoi prostovan (sa nu va imaginati ca Germania duce lipsa de aceasta specie infloritoare), de 2 metri deja se umfla in pene pe la receptie in fata duomnisuarelor cele suave si dragalase. Vorbea si cu un ton foarte patrunzator, ca sa fie sigur el ca se face remarcat si asta de toata lumea, da? Atept io ce-astept sa ii treaca diaree verbaöla lu ala, in sfarsit ii da tipa nush ce formular sa completeze, ma ia pe mine in primire, iau cheia, dau cardul, ma duc arunc rucsacul in vestiar si zbang pe crosstrainer. In fata randului de crosstrainere este sirul de treadmill, iar in fata lor panoul cu televizoare. Eram eu de 10 minute-acolo si ma uitam atenta al stiri, avand castile pe urechi. Aud prin casti un raset si cand ma uit galiganu' se pusese pe treadmillul din fata mea si cu haha, uite ca poooot. Ah, floare la ureche! Io imi indrept iar privirea catre ecranul cu stiri. Bai si deodata vad eu agitandu-se prin aer 10 deshte. Scurt...si patrunzator. Tipul probabil ca se apucase sa ii faca intre timp ochi dulci vreuneia si a uitat sa mai dea din picioare. A cazut cat era de lungan de venise cu picioarele si in crosstrainerul meu. S-a ridicat si a facut eroic mai departe, dar nu l-a tinut mult. De-atunci nu l-am mai zarit p-acolo.

Asa ca, daca faceti treadmill, trebuie la inceput sa va concentrati putin mai mult, ca sa obisnuiti cu ritmul si viteza. Nu inchideti ochii, afara o puteti face cand alergati, pentru cateva minute, dar nu pe treadmill caci va dezechilibrati.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1475 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 03 April 2013 - 01:21 PM

Am Lori, papuci de toate felurile, pentru alergat, pentru sala, pentru aerobic.

Singura n-am prestat niciodata jogging din diverse motive.
Al meu si-a luat echipament, pantofi de alergat, apoi a iesit din casa, dupa 100 de m s-a intors inapoi ca, cica nu-i de el ;) .
Eu mai prestam cu prietenele mele, dar cateodata va spun sincer ma rugam sa ploua ;) .
Apoi am mers la sala, faceam tot felul de chestii acolo, in alte zile mergeam la aerobica. Ma intorceam acasa cu o foame de lup, asa ca n-avea sens. In plus nu-mi placea. Din cauza de mirosuri, etc si de ce ziceam mai sus.
Acum ne-am pasionat de plimbari da' am zis, pas rapid. Si se transpira bine.
Nu stiu insa pana cand tine.

Si mai am un noroc. Merg la mare sa alerg. Deci in nici un caz printre masini. Dar nici pe malul marii.
Pe astia care alearga printre masini, nu-i suport. Du-te dom'le de-ti cauta un loc linistit si nu-i incurca si pe altii.

#1476 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 03 April 2013 - 04:27 PM

Vezi postareafloricica, la 03 April 2013 - 12:14 AM, a spus:

Saru' mana boieri mari! Am vazut ca va plangeati ca nu aveti audienta...audienta sunt si eu cu scrisul mai rar ca "n-am cu ce".

Altfel am dezvoltat o obsesie pentru kiwi din cauza de 2$ pe kg si imi curat zilnic coloanele.

Noroc ca ai scris floricico! Am si eu niste kiwi si uitase de ei. Le-am facut felul la 3 dintre ei. Mai am 3 pentru diseara. Faza e ca la mine colonul nu se curata asa cu una cu doua. Trebuie muulte rugaminti fierbinti.

Alpha- multa sanatate sotului. Sa treaca repede spatele. Probabil a facut el ceva cand a fost cu prietenii, poate a carat ceva poate i-a fost frig. Urate sunt durerile de spate, de fapt durerile de orice fel.

Cred ca nimeni nu rezista la mirosuri de nespalat si alte body odors. Totul tine de educatie si de grosimea obrazului fiecaruia.
Si la mine in zona sunt indieni (oare unde nu sunt?!) dar cu o singura exceptie, nu i-am identificat dupa miros. Ziceam de o exceptie- un tip, foarte plin de el de altfel - ii termina pe colegi cu mirosurile lui "masculine". S-a facut plangere la HR si l-au chemat, i-au explicat ca exista apa si sapun si eventual deodorante si dupa aia s-a rezolvat problema. Intre timp a plecat de la noi, asa ca tot raul inspre bine.

La sala se deschid geamurile, dar nu am avut niciodata probleme cu aer imbacsit sau sconcsi prin zona. Poate nu sunt eu prea sensibila sau nu stiu, dar chiar nu am avut probleme. Plus ca personal nu imi i-au aceleasi haine la sala in 2 zile la rand, si am o banuiala ca nu sunt singura care nu recicleaza.
Si... pe aici lumea pe care o stiu eu face dus zilnic... Am adoptat si eu metoda si maica-mea ma cearta ca de ce ma spal pe cap zilnic. Am auzit de la un coleg ca in facultate el a avut o colega est-europeanca si tipa se spala odata la cateva zile. Cica i-au cumparat sapun si deodorant ca nu se mai putea cu ea. M-a intrebat daca e un obicei specific zonei Imagine postata. Deci pe mine chestiile de genul asta ma marcheaza.

Lori, eu am cazut pe treadmill. Dar nu incercam sa flirtez si nici nu mergeam cu ochii inchisi. A fost dureros si am avut vanataile vreo 2 ani. Acum stiu sa fiu atenta.

Any si eu asi prefera aerul liber. Ies ori decate ori am ocazia. Dar vezi tu, unii dintre noi nu au posibilitati de iesit la facut miscarea in aer liber oricand vor ei. Iarna e intuneric cand ies de la servici, plus in zona mea ne e loc de mers. Nu sunt trotuare si daca as iesi as fi singura pe marginea drumului. In weekenduri merg in parc (e de condus vreo 20- 25 minute), acum de cand cu marsaluiala, ies in parcare la servici si fac ture. Ferice de cei care au loc de plimbari in padure sau in parc sau hai hui!

Si eu ieri:

- 1 ou ochi, 1 ciocanel de pui si sparanghel
- 1 pruna
- 1 lingura de chilli si 1 de orez su un piept de pui cat palma, 1 portie de pepene honeydew
- 1 mar verde si un pumn de alune
- 3 kiwi, salata de rosie, spanac, bokchoy si ardei gras, 1 felie de placinta cu branza sarata (homemade) si am incheiat cu o lingurita de peanut butter

Miscare: 60 minute de marsaluiala si sala: 45 minute eliptica, 15 minute banda si 30 minute clasa de "But and Gut". Total pasi ieri: 21000.

Si gata. Ma duc sa dau cu sapa.

#1477 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 03 April 2013 - 06:52 PM

Buna seara la Lole!
Moatza, cred ca am ramas datoare si trebuie sa urez si eu La Multi Ani fiului !Sa aiba o tinerete sanatoasa si cat de cat echilibrata! ;)
Floricica, bine ai venit pe la noi. Avem si noi in complexul comercial o cascabareta cu mancare indiana... pfff, mirosul de curry se simte cu un etaj mai jos, asa ca te inteleg.
Am avut si eu o perioada in care-mi cumparam kiwi, numai ca nu stiu cum eu cateodata ii nimeresc buni, cateodata amari ;)
Alpha, multa sanatate sotului si tie nervi puternici !
Am fost azi in Auchan si am vazut la standul de congetate cotlete de miel, import Irlanda, 70 lei/kg. Ce au frate berbecii vostri? ;)
In legutara cu mirosurile de la sala, nu stiu ce sa spun...Imagine postata. Eu nu am un analizator olfactiv foarte dezvoltat, sala la care merg e destul de aerisita, iar in fatza gazelei mele, unde-mi petrec cel mai mult timp, sunt trei geamuri din care de regula unul sau doua sunt dechise. Deci pt mine e ok.
Ar fi frumos de alergat in aer liber dar pana in botanica sau stadion am de traversat orasul si nu prea-mi convine. Iar sa alerg pe trotuare si sa ma alerge maidanezi, multumesc nu !
Azi am reusit sa ma repliez si sa fiu ok cu mancarea. Si anume:
- o felie de wasa cu branza de vaci, 2 rosii cherry si o lingurita de EV
- o mana de migdale crude
- un mar
- carpaccio de vitel la grtar cu salata de marole, ardel kapia, roshii cherry, o felie de wasa si o lingurita de EV
-2 patratele de ciocolata amaruie.
MAi stau un pic si ma pregatesc de sala. Cu raportul vin dupa.
2ut, azi ai fost/ mergi la sala?
Wowe, bravo pt cei multiiiii multi pasi facuti!

#1478 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 03 April 2013 - 08:56 PM

Tot eu !
Raportez 50 min de gazela...6 km alergati.
De acum as pastra timpii si as creste distanta Imagine postata

#1479 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 03 April 2013 - 09:11 PM

Vezi postareaWowerful, la 03 April 2013 - 04:27 PM, a spus:

Si la mine in zona sunt indieni (oare unde nu sunt?!)

Iote ca la mine nu sunt, da' am neamuri (proaste) de-ale lor cu duiumul.

La sala se deschid geamurile,

sala mea e la parterul unui mall, are pereti exteriori da' nu-s prevazuti cu geamuri, doar usi cu rol de iesire de urgenta. spatiul a fost gandit ptr magazine initial.

Si... pe aici lumea pe care o stiu eu face dus zilnic...

si la sala asta vine lume scuturata, nu banui pe nimeni c-ar fi imputzit. dar miroase cateodata a aer umed in care se munceste. nush cum sa zic. azi, de ex, era respirabil. dar va zic, io cred ca am o perceptie usor exagerata a mirosurilor.

Vezi postareaiulia nicoleta, la 03 April 2013 - 06:52 PM, a spus:

Moatza, cred ca am ramas datoare si trebuie sa urez si eu La Multi Ani fiului !

Iulia, multumesc, dar nu ai nicio datorie la mine. Io v-am zis asta ptr ca impartasesc cu voi mare parte din bucuriile mele si asta era una dintre ele. Va simt mai apropiate, dar asta nu inseamna ca avem datorii una fata de cealalta. Asa simt eu :D

Wowe, bravo pt cei multiiiii multi pasi facuti!

+1!

Lori, noua ne-au facut un instructaj, un fel de protectia muncii :) cand am aterizat la sala. e destul de grav si ptr ei sa se-ntample vreun accident in sala.

asa, si dupa cum vedeti, am revenit de la munci.
de mult voiam sa va pun si voua programul saptamanal de la sala mea, dar tot folosesc tableta si nu ma pricep la toate functiile forumului cand scriu de pe ea. chiar as vrea sa ma invete cineva daca stie. mi-as dori un semn pe privat ca sa nu tot zic de tableta, ca mi-e si jena.
Iote, asta-i!
deci azi am fost la zumba. ne-a bagat o coregrafie noua, f misto, avem si niste pasi care se asorteaza cu Suleyman, ca tot chibitzez eu pe langa serial. In total avem vreo 10 coregrafii, cu tot cu incalzire initiala si relaxare la sfarsit facem ora. Muzica eu n-am mai auzit-o pana acum, cred ca e special ptr zumba ptr ca pe unele de aude strigand zumba, zumba!
apoi am dat repede cu niste apa la subrat, am schimbat tricoul si m-am dus la clasa de Yoga&Relax. iar am constatat ca am o perceptie gresita despre ce ar tb sa se-ntample la yoga, adica m-am dus sa ma relaxez, dar acuma imi tremura si degetele cu care scriu. Andrei e patronul si face totul in forta, tata! nu stie ca are de-a face cu niste biete muieri, fie ele cu pretentii de yoghine. Respiratie abdominala, cobra, pozitia cainelui, a atletului 1 si 2, salutul soarelui, plank, picioare intinse prin tavane, desfacute la maxim...si altele pe care-am uitat cum le zice, da' (ex)terminatoare toate. am zis bogdaproste cand s-a terminat, mai ales ca la sfarsit facem meditatie pe-o poveste zisa de el. cel mai misto si-un moment de haz general: stateam intinse pe saltea si a zis sa desfacem...si-a facut o pauza...mainile deasupra capului. toate, fimei fiind, am desfacut picioarele, ca atata ne-a dus capul si se si asorta cu exercitiul pe care intuiam ca-l vom face. ma rog! :-*
asta fu activitatea din seara asta, ma declar multumita.
ceea ce va doresc si voua, va pup, pa, pa!

#1480 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 03 April 2013 - 10:19 PM

Vezi postareamoatza, la 03 April 2013 - 09:11 PM, a spus:

de mult voiam sa va pun si voua programul saptamanal de la sala mea
Iote, asta-i!

Aaa! Fain programul si diversificat. La mine e mai saracacios- asa arata. Ar fi fost fain sa pot merge si dimineata, dar ciu-ciu.

Azi nu ma duc la sala ca am program de vizite. O colega a nascut gemeni si mergem sa o vizitam pe ea si pe baietani.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul