Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1981 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 05 August 2013 - 04:41 PM

Vezi postareamoatza, la 05 August 2013 - 02:16 PM, a spus:

aaa, deci n-ar fi soi :love3:
da' de ce tb sa te speli a doua zi? incarca si mai rau parul?
tu cum simti firul dupa ce aplici samponul? ramane vreun miros, ca io nu vreau sa ramana, nici frumos, nici respingator...sa nu ramana.
si la pret cum e? mai scump decat unul normal? a aparut si la noi gama syoss, dar de-asta uscat n-am vazut.

merci ca mi-ai zis, deci tu citesti pe-aici :love7:

pusa asa scrie pe asta al meu....ca asigura un 'reconfort' 24 de ore
da are oarece miros proaspat dar care dispare
Da ma simt proapata....paote datorita masajului si mirosului...dar senzatia asta fizica dispare
in resumé pe mine nu m a dat pe spate si cind l am luat...era singura marca...am considerat ca e scump
oricum nu mai cumpar
asta e experientza mea poate alte fete cu alte marci...nu stiu

#1982 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 05 August 2013 - 04:45 PM

pai citesc si eu pe aici caci am ^pus 3 kile cind ar fi trebuit sa le dau jos....
increc diminetza yaourt cu seminte ,putina miere si fulgi...oricum pa mine nimeni nu ma primeste sa intru intr o sala de sport.....deci disperarea e mare caci nu nai vreau ....grasimi pe mine!!

#1983 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 06 August 2013 - 01:33 PM

Hello canicular si de la mine!

Verb, lasa miscarea ptr o inimioara mai primenita, umbla cat de cat la meniu. Tu ai pb mai importante decat tzopaiala noastra zilnica. Sa stii ca ma gandesc des la tine, sanatate multa!

Wow, ce bine ca ti-a revenit tonusul! Lasa ca vine toamna si-o sa respiram mai bine, trece moleseala. Sau tie iti place caldura?

Milena, keep going!

Bia, te simti pura si detoxifiata? hai ca mai ai putin si pleci in vacanta. Sper ca ti-ajunge caldura asta, da?

Aseara am fost mandra de mine: am facut o ora de aerobic si-apoi una de zumba. Cand s-au mutat trupele in parcare, io m-am dus la dus. Si sa fi vrut, nu m-as fi putut misca in soarele ala.
M-am resimtit din plin dupa aerobic, la zumba n-am fost la capacitate maxima. Privit din afara ti se pare usurel aerobicul, dar este f solicitant. Si io am oliac de conditie fizica!
Azi nu m-am hotarat la ce merg, dar am de unde alege.
Asa ca va provoc la tzopaiala si va pup, pa-pa!

#1984 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 06 August 2013 - 02:02 PM

ieri, n-am putut presta nimic. am venit acasa si am avut o vizita neasteptata. s-au anuntat pe la 6 si au venit pe la 8. asa ca am sarit in bucatarie, si am pregatit ceva gustari, dar eu am fost cuminte si am baut doar un ceai.

azi, dimineata mi-am facut plimbarea, iar dupa masa, sa vad ce mai fac.
meniul de azi:

MD: cafea + 1 felie de paine neagra+1ou fiert
G: 2 prune
P: creveti cu rosii
G: struguri
C: piept de pui la gratar cu salata.

azi trebuie sa emrg cu fii-meu la fotbal, asa ca voi vedea, ce si cum la capitolul miscare.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1985 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 August 2013 - 02:04 PM

Milena, faci si tu o galerie mai activa, eventual poti incerca niste miscari de majorete si sa zicem c-ai bifat miscarea si pe ziua de azi :tongue3:
Bafta fotbalistului la meci!

#1986 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 06 August 2013 - 02:14 PM

e participare activa, draga mea. merge si fiica-mea cu noi. jumate de ora au antrenament cu diverse exercitii, pe care bineinteles vrea si ea sa le faca in compania mea. asa ca topaim pe marginea terenului. urmeaza apoi jumate de ora meci cu o alta echipa. atunci ne odihnim si facem galerie.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1987 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 August 2013 - 02:18 PM

Vezi postareamilena, la 06 August 2013 - 02:14 PM, a spus:

atunci ne odihnim si facem galerie.

se zice: atunci ne odihnim activ bla-bla.
deci ai rezolvat-o si azi :tongue3:

#1988 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 06 August 2013 - 03:49 PM

Buna ziua la Lole !
Fetelor, eu am venit doar sa va tin voua galerie si sa va sustin, ca personal n-am nimic semnificativ de raportat la capitolul Lole. Ma tarai precum rama pe caldura asta si mai rau e ca urmatoarele zile sunt anuntate la fel ! Cum dau de caldura cum parca am sapat transee. Am ajuns sa-mi fie dor sa patrulez perpedes prin oras.

Moatza zau ca-ti dau crezare..nici eu n-as iesi pe caldura asta sa fac sport in aer liber nici daca m-ar plati.
Wowe, care-i starea de spirit pe azi ? ca trecut ziua de luni :tongue3:
Milena, spor la facut galerie cat mai activa...
Verber, tu ai grija cu solicitarea fizica..mai bine un pic de regim, mai putina sare si mai multa apa.
Alpha oare pe unde bantuie?
Si Florica a dezertat? sau e pe plaja? :wacko:
2ut, pana sa-ti tin galerie de detox te felicit aici pentru motivatie ! Keep going !

#1989 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 07 August 2013 - 12:47 AM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 06 August 2013 - 03:49 PM, a spus:

Buna ziua la Lole !

Si Florica a dezertat? sau e pe plaja? :tongue3:

Dau edit si-l scriu la inceput, ca justificarile nu fac decat sa intristeze...deci suma Floriciai e de 30 + 30 de min pe banda alergatoare doar ca fara alergat inclinatie si viteza mare cica 450 de calorii pe ora, 40 pe scari la aparat pentru gluteali, 200 bucati de tras de fiare la aparat fix cu greutate de 11 kg pentru brate si piept. Somn 5 ore separate--4 +1 in fiecare zi de 6 zile.

Floricica lucreaza de nebuna singura responsabila pentru 2 angajati in turele de noapte, muulte, muulte nopti ca lumea se distreaza, nu vrea sa lucreze asa ca o lasa pe Floricia sa fie dublu responsabila pentru agitatii care cad in cap. Dar Floriciai nu-I mai pasa decat sa nu-I cada cetatenii in cap in tura ei.
Asa ca Floricica adoarme pe la ora 9-10 am, se trezeste la 13, freaca telefonul pe la avocati ca are acte de confirmat ca toti birocratii sunt senili in perioada vacantei si uita ce au de facut.
Floricica o mai gasit timp de sala 2 ore in 3 zile si ii varza...Floricicai ii vine sa planga ca birocratii nu-si fac treaba si sta cu urechile pe telefon..la gym n-are semnal...deci Floricica e inca grasa dar culta ca a citit o multime in turele de noapte (mi s-o returnat un Kobo nou), Floricica doarme 5 ore pe zi, Floricica face bani ca-i urat tare afara si-i deprimata ca are 15 costume noi de baie pe care n-are unde sa le poarte, ca vreme de plaja nu-I. Floricica vrea la soare, la caldura si balaceala...
Sa le fie de bine astora care vor racoreala. O sa vina si timpul meu, cum am zis, 15 costume de baie ma asteapta, cu paiete, cu scoici, colorate, braziliene...daca tot o fost vreme urata in iulie si august trag mult la munca si strang bani de fugit in sud. La 13 grade noaptea si 22 ziua in Toronto economisesc banii si de inghetata si-i pun la ciorap sa merg departe de "sub limita normala. Urata vara!
The more I see, the less I know.

#1990 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 07 August 2013 - 02:44 AM

Salutare dragalaselor,

Floricico felicitari pentru sport dar tare putinel mai dormi...
Wow ccum esti azi?
2ut am vazut ca te-ai bagat la detox,felicitari! eu nu cred ca as putea supravietui 3 saptamani fara branza.
Milena fac si eu galerie langa tine :wacko:.
Moatza cum e cu sportul in parcare? Vin si alte personae din afara salii?
Verber bun venit pe la noi.
Iulia cum te simti?

Eu fac bagaje de zor,in weekend plecam sa ne cataram pe munti,la Yosemite. Printre picaturi am iesit la alergat + cardio cu greutati. Cu mancarea pot sa spun ca am revenit la normal (normalul meu evident).
MD: smoothie cu lapte migdale,afine un sfert de banana si o lingura de seminte de canepa.
G:3 prune
P:varza calita (nu de alta dar m-ati inebunit)cu ciusca iute,fara paine
C: prevad o salata cu zeama de lamaie :rolleyes:

Va pup si spor in ce vreti sa realizati!
Enjoy the silence!

#1991 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 07 August 2013 - 07:30 AM

Neata! Ce active ati fost ieri, si io care ziceam ca sunteti plecate toate :rolleyes: .
Rain, daca ma sustineti asa toate, musai trebuie sa-l duc la capat, ca altfel mi-e prea rusine. Eu nu-s foarte amatoare de branza, adica pot si fara ea, dar mi-e pofta de toate prostiile, si imi lipseste iaurtul de dimineata.
Wow, am fost si ieri la anticelulitic, primele ture nu pot sa zic ca au fost o placere, dar acum m-am obisnuit si nu ma mai doare asa. Singura chestie e ca masajul il face cu ceva crema anticelulitica si cu ulei de masline cu chilli si imi ard picioarele de mor (mai ales ca dup-aia am umblat cu fetele prin oras dupa un cadou si cum era si soarele fierbinete imi venea sa arung o galeata de apa pe mine).
Iulia, eu ma bucur ca mai dai pe-aici, cred ca eu n-as fi in stare sa umblu cat ai umblat tu in concediu si eu n-am nici o scuza.
Floricico, imi pare rau ca e vreme urata la tine, lasa ca o sa vina si zile frumoase, sa-ti poti etala bikinii. Oricum, bravo pentru miscare, mai ales in conditiile in care stai atata la servici, incearca totusi sa te si odihnesti un pic.
Pusa, sa nu ma bati, dar eu tot nu m-am saturat de caldura, e cald si la noi si nu-ti vine sa faci nimic, dar decat sa fie vara si frig si ploaie, pentru mine e mai bine asa.
Milena, deci per total general stai bine si cu mancarea si cu miscarea, e bine. Cine a castigat ieri?

#1992 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 07 August 2013 - 10:59 AM

Buna dragalaselor...se pune ca incep un regim daca pap labe de pui fara chiele la cuptor cu legume...nu,nu cartofi,paste chestii
Azi iar am rdv la spital cu dna doctor cardiolog..o s o mai intre o data de banda si la cite pulsatii pe min pot urca
In rest naspa,frig 16 grade si plouuuuua cu galeata de 2 ceasuri
Eu vreau 17 pina la 22 grade fix nu ploaie nu umbrele.....vise:-):-)
Pup banda voioasa :rolleyes:

#1993 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 07 August 2013 - 01:06 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 06 August 2013 - 03:49 PM, a spus:

si mai rau e ca urmatoarele zile sunt anuntate la fel !

nuuu, sunt anuntate si mai caniculare :wacko:

Moatza zau ca-ti dau crezare..nici eu n-as iesi pe caldura asta sa fac sport in aer liber nici daca m-ar plati.

pai sa stii ca si eu am gandit la fel de pragmatic: poa' sa se duca linistiti, ca ei iau bani ptr asta. Eu stau in sala, ca-i suficient. Ptr promo vreau bani si eu.

Vezi postareafloricica, la 07 August 2013 - 12:47 AM, a spus:

Urata vara!

de-acord! numai ca din alt unghi, zic io.
Floricico, esti toata o scanteie, emani energie si-asta-mi place.
in rest, cica n-ar fi chiar semn bun sa vb despre propria-ti persoana la persoana a III-a. Ori esti prea stresata? Ia, somn usor, recupereaza pana la 8 ore/noapte.

Vezi postareaRain, la 07 August 2013 - 02:44 AM, a spus:

Moatza cum e cu sportul in parcare? Vin si alte personae din afara salii?

a fost doar o zi ptr testarea pietei. cred c-au fost doar curiosi din afara. cand s-o face pe termen mai lung, sigur vor veni si la tzopaiala. Am vazut poze, era destula lume, dar cred ca doar abonatii salii.

drum bun in plimbareli!

Vezi postareaverber, la 07 August 2013 - 10:59 AM, a spus:

Buna dragalaselor...se pune ca incep un regim daca pap labe de pui

sper sa fie pulpe, nu doar labe.

Eu vreau 17 pina la 22 grade fix nu ploaie nu umbrele.....vise:-):-)

si io la fel :rolleyes:
te-asteptam oricand pe la noi :)

Aseara fu aerobic, tare greu sa tzopai 50 min continuu. Basca mainile-n aer. Cu toate ca am ceva antrenament, am o usoara stare febrila in brate si coapse.
Sa vad ce program o fi in seara asta, inca nu m-am uitat.

Ia sa vedeti ce-a fost in parcare!
asta-i poporul adunat

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-100-13758733526872.jpg

Nico, Andrei si Tibi, doar 3 dintre antrenori

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-100-13758733901885.jpg

Claudiu, preferatul meu, si o miscare din zumba

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-100-13758734575544.jpg

Cu Tibi fac doar clase f grele, se vede pe el

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-100-13758734871414.jpg

Eee, am motive sa ma duc?

Va pup, pa-pa!

#1994 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 07 August 2013 - 04:20 PM

Wow Motzule cum arata ...dinsii :wub:

#1995 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 07 August 2013 - 04:48 PM

Super tare moatza!! Pai sa tot mergi la sala cu asa echipaj :wub: Io vreau la Tibi :P

Eu inca misun. Ieri am fost in parc- 2 ture (10km). Azi o sa merg la sala.
Mi-am facut analizele anuale si mi-au iesit foarte bine: nu-s anemica, asimilez bine ce e de asimilat (nu am carente de nici un fel), am inima si plamanii sanatosi si ficatul happy. Colesterolul e la 167 si raportul de bun/rau e foarte bine. M-a felicitat doctorul si mi-a zis sa fac in continuare ce fac ca fac bine. Si cam asta.

Bia sa stii ca am citit si eu la detox si chiar vroiam sa te felicit! Keep going girl! 5 kilograme e ceva- deja ti s-au largit hainele :)

Rain merg si eu cu tine la Yosemite! Mi-am propus ca daca mai ajung vreodata pe coasta de vest sa merg acolo. Noi am fost la Sequoia park cand am fost in California, dar aia e alta mancare de peste :) Mergeti la camping?

La mine a venit toamna...

#1996 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 07 August 2013 - 08:24 PM

Buna seara la Lole !
Rain, multumim de intrebare, suntem bine si eu si bebelina :wub: Eu, ca Moatza sufar de caldura si mai rau e ca au anuntat astia caldura si mai mare !
Vacanta placuta, ca tare as mai vrea si eu o tura la munte !

Floricica mama, eu cred ca tu slabesti numai numai din intensitatea si patosul cu care traiesti ! Da sala-i buna ca modeleaza corpul. Si zau ca as face schimb cu tine de temperaturi..la mine-n sat maine cica-s 35 de grade ! Imagine postata

Verber si Wowe si eu sunt in asentimentul vostru in ceea ce priveste antrenorii Moatzei ! Imagine postata Pai bre, asta-i motivatie sa mergi la sala ! Imagine postataImagine postata

2ut, foartza la detox ! Si felicitari pt 5 kile jos !Imagine postata La cat mai multe ! Keep going girl !

Wowe, ce bine ar fi daca ar veni si pe aici toamna.....

#1997 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 07 August 2013 - 08:29 PM

Iulia eu am remarcat.....motivatia din ochii tipelor din parking ......colectiv orgasm.....
dar bref orice motivatiune e ok....caci doar doamne suntem.....Floricico unde esti....mai baga o poza cu cubaneziii....caci romanasii ii dau gata!!

#1998 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 07 August 2013 - 08:39 PM

in(di)vidioaselor!
:wub:

azi am prestat o zumba la racoare. ca pana la urma am transpirat eu ca un ogar...deh, riscul meseriei!
a fost relaxant, chiar n-aveam nevoie de mai mult.

noapte buna, va pup, pa-pa!

edit ca sa zic c-astept cu mare nerabdare toamna de la Wow

#1999 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 07 August 2013 - 08:46 PM

Vezi postareamoatza, la 07 August 2013 - 08:39 PM, a spus:

in(di)vidioaselor!
:wub:

azi am prestat o zumba la racoare. ca pana la urma am transpirat eu ca un ogar...deh, riscul meseriei!
a fost relaxant, chiar n-aveam nevoie de mai mult.

noapte buna, va pup, pa-pa!

edit ca sa zic c-astept cu mare nerabdare toamna de la Wow

bre Pusa ai pus punctul pe IIIII
Is tare eficace instructorii romanii....BRAVA!!!!

#2000 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 07 August 2013 - 11:39 PM

Si eu sunt invidioasa...Mai nenicule, cata energie prin subcurbura aia, tare faina-i atmosfera! De baieti nici nu mai zic...Eu as face cardio doar uitandu-ma la voi :)Imi place foarte mult. Ardeti mititelu', faceti burta ca otelu'! Super, super, 10 puncte mari pentru Romanica, ooo daaaaaaaaaaa!
The more I see, the less I know.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic