Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2061 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 31 August 2013 - 10:24 AM

Boabe de cacao, intalnire de tractoristi, masini de epoca, festival Charlie Chaplin, de toate pentru toti

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-1377937325467.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779373405311.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779373613859.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779373625588.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779373644759.jpg
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2062 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 31 August 2013 - 10:26 AM

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779375224956.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779375255469.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779375279746.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779375292056.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779375306606.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779375321482.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779375339308.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779375360762.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779375381745.jpg
Imagine postata

#2063 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 31 August 2013 - 10:28 AM

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779376578655.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779376600242.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-1377937662588.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779376643681.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779376663898.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779376692057.jpg

Pozele au fost facute in Waterville, Sneem si Kenmare
Imagine postata

#2064 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 31 August 2013 - 03:35 PM

Frumos alpha! Chiar daca din poze se vede ca a fost vreme capricioasa se vede si ca asta nu v-a deranjat prea tare =))
Am auzit recent ca aveti un muzeu al leprechaun-ilor in Irlanda dar cred ca e in Dublin si este si muzeu Guiness. Vreau sa vin la tine!!! :D

#2065 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 31 August 2013 - 04:08 PM

alpha, frumoasă plimabare. irish pub-ul pe care îl frecventez cu mare drag la mine în sat, arată exact și leit ca cel din penultima poză, cel cu ușile roșii. au 82 de feluri de beri, asta așa, ca fapt divers =))

#2066 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 02 September 2013 - 10:36 AM

hello, dragalaselor saltarete! n-ati scapat de mine, da' s asa de ocupata!!!
n-am mai avut timp sa reiau dupa ziua de joi, combatu' chiar c-a fost combat.
e prima oara cand servesc clasa din-asta, e-un fel de kickbox, fara adversar. adica lovituri de maini si picioare, din diverse pozitii, cu schimbari de ritm, adica accelerat si f rapid. credeam c-a doua zi va fi rau, dar am trecut cu bine. totusi nu-mi prea place clasa asta, ma voi duce doar daca nu am altceva de-ales.
vineri am fost la Focsani, am avut iar pomana si-am venit ieri, fara timp de net si plina de carbi :floare:
ma rog, amanunte, trecem mai departe.

Alpha, imi place de voi, imi plac povestile, sa va tina Dumnezeu obiceiul! Bine ca s-a adaptat fata repede, de fapt vad ca e prietenoasa, mi-a placut ca si-a invitat colega noua sa li se alature.

Wow, e chiar intersanta ideea unui blog paleo. Daca-ti gasesti timp s-o materializezi, cred c-ai avea audienta. Felicitari ptr ritmul gasit! Si ce parcuri frumoase aveti...of, of, ce-i la noi! Si inca Buzaul are o bucatica de crang! Dar e asa de murdar printre copaci! Eu n-am curaj sa m-abat de la aleile populate :)

Rain, Milena - hello, pe baricade!

Iulia, esti in concediu, asa-i? Vezi ce vreme prietenoasa? Profita de ea si plimba-ti bebelina cat mai mult!

Va las, aud cum ma striga hartoagele, va pup, pa-pa!

#2067 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 02 September 2013 - 10:49 AM

Wow, National Leprechaun Museum e la Dublin si Guinness Storehouse la fabrica din Dublin. Inca n-am fost la niciunul, dar e in plan

Dex, nici nu-mi imaginez cum altfel ar putea arata un irish pub pe dinafara, decat cu lemnaria vopsita si geamuri mici. Iti da impresia ca e o carciuma minuscula si cand intri in fata ti se deschide ditamai localul. Imagine postata
Imagine postata

#2068 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 02 September 2013 - 07:46 PM

Buna seara Lole dragi !

Alpha, vreau si eu la voi ca-i racoare si bine ! si civilizat !
Si la Wowe in parcuri cu caprioare vreau ! Nu cu maidanezi care ataca copii !
Bea cred ca e in concediu si ea, nu?

La mine azi a fost prima zi de concediu si am haladuit juma' de zi. Am plecat la 8 dimineata de acasa si am ajuns la 3 ! Mi-am rezolvat niste treburi administative dupa care plimbare pe Copou si popas intr-o librarie care mi-e draga de unde mi-am achizitionat un roman, sper frumos, si mi-am mai facut o lista cu carti ce vor urma....
Maine merg s-o vad pe Maria a ecograf, dupa aia miercuri trebuie sa-mi fac screening-ul de diabet gestational dupa care sper sa ma linistesc si eu....
Deocamdata cam atat de pe meleagurile mele. De acum sper sa am ceva mai mult timp de conversat cu voi.

O seara frumoasa va doresc !

#2069 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 03 September 2013 - 11:30 AM

Buna dragi Lole! Pe unde umblati, ca tare liniste-i. Nu numai aici, ci pe forum in general

Iulia, ce face Mariuca? Ai terminat cu serviciul, esti in concediu?

Eu am considerat ca nu am destula activitate si ma cam plictisesc de-atata stat, asa ca ne-am luat un catel Imagine postata Deci cine ARE de lucru, isi mai gaseste si-n plus Imagine postata Incerc sa bag o poza de pe telefon s-o pun la topicul cu catei ca sa-l cunoasteti pe Ozzy.
Imagine postata

#2070 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 03 September 2013 - 01:18 PM

hello, Lolite tacute!
salut, Alpha!

Ozzy...sa-l vedem! chiar c-o sa ai activitate! sa va traiasca si sa va bucurati de el! e primul animalut pe care-l aveti? ma duc sa-l vad, daca l-ai prezentat.

Iulia, ce carte ti-ai luat? mi-e cam rusine, n-am mai citit nimic in ultimul timp. :fuckme:

Aseara am servit o portie de zumba, ooo, da! chiar mi-era dor. Distractie maxima, chiar dac-a bagat o coregrafie noua cu dat din maini mai mult. O-nvat eu!
Si portia a doua, yoga. Si asta a fost relax, asa mi s-a parut, si chiar comentam c-o colega de saltea. Pana cand ne-a atras atentia o alta c-asta a fost yoga simpla, iar pan-acum frecventasem poweryoga. De-asta mi s-a parut lejereanu. Oricum, a fost bine primita sala de ieri, si-am fost si eu in forma.
Azi cred ca bag un pilates, ca zumba e prea devreme si n-ajung.
Iar altfel, sunt de-a dreptul fericita cu vremea de-afara, 22C, nor...vremea mea ideala.

Da' voi ce faceti?
Eu v-astept (cu doru-n pept) si pan-atunci va pup, pa-pa!

#2071 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 03 September 2013 - 03:22 PM

Hello, hello.

Am avut long weekend, si de asta n-am intrat pe aici. Nu am fost plecati pe nicaieri, ca am programat sa fie un weekend gospodaresc. Totusi, vineri am mai tras un zumba in parcare, ultimul pe vara asta, de-acum vor incepe interior. Trebuie sa vad cum ma incadrez cu orarul scolii, si al serviciului si al gradinitei, si poate merg la asta interior.

Sambata am inceput cu pregatitul casei si gradinii pt toamna. Duminica a fost relax, prieteni invitati, gratare si piscina, iar ieri dimineata ne-am continuat muncile prin curte, dupamasa, am iesit la o tura de biciclete si dupa, iar la piscina.

Alpha, ce faine-s pozele! Tare mi-au placut. Felicitari pt catelus, asteptam pozele, de-acum o sa ai partener de plimbari pe plaja.

iulia, tu esit in concediu de odihna, sau ai intrat deja in maternitate?
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2072 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 September 2013 - 10:41 PM

alpha e frumusel tare catelusul- un ghemotoc de blana :fuckme: Sa va traiasca si sa va bucurati de ghidusiile lui!
milena si la noi a fost weekend lung si zau ca nu-mi parea rau sa mai fie vreo doua zile.
moatza ca de obicei- prima inapoi pe baricade.
Iulia, tu de-acum te relaxezi. Bucura-te de perioada cat de mult poti!
Rain- nu cred ca ajung in Los Angeles. Am bilet direct spre San Diego. O sa ajung duminica la pranz si plec miercuri la pranz. Poate cand o sa vin in vacanta vreodata, sau daca ai tu drum in San Diego... Sorry :(

Weekendul a fost ok si aproape ca m-am descurcat onorabil. Am fost duminica invitati la un gratar si acolo am schiopatat putin ca s-a lasat si cu desert. Dar o sa treaca, nu se va mai intampla prea curand. In rest- salate, gratar, legume si fructe de la ferma. Ieri am fost in parc si m-a prins ploaia. A fost inedit :)

Eh, si am supravietuit zilei de astazi. Cred ca ma car la sala- azi am clasa mea de body sculpt si mai vad eu ce mai adaug la ea ca si garnitura.

Numai bine si pe maine!

#2073 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 04 September 2013 - 07:31 AM

hello, Lole si Lolisoare!
vad ca sunteti prezente iar, f bine!
ce-mi place cand povestiti voi de we voastre lungi, mai ales de cele care se lasa cu plecari! parca-s si io un pic pe-acolo. am aflat o multime de lucruri interesante de la voi :fuckme:

Milena, poate reusesti sa te incadrezi la zumba, sa vezi ce-o sa-ti placa! In plus e f eficienta, lucreaza toti muschii mici plus cardio.Si-ti foloseste si-n caz de socializare dansanta :(

Wow, astept povesti din deplasare, cred c-o astept la fel de tare ca si tine.

Alpha, pai numai o familie vesela ca a voastra putea s-aleaga un catel cu mutra aia. E haios tare, cred ca va fi rasfatatul familiei, pot fi invidioase fetele!

Rain, hello, ce faci!

Iulia, de la tine as vrea sa vad poze cu Iasi-ul in toamna, cu Copoul auriu si fosnind sub pasii preumblatorilor. Sper c-o vei duce pe Mariuca la plimbare.

Aseara fusei la sala, la pilates. Am lucrat fesierii si abdominalii (sau abominabilii? :)) En fin, ma dor coastele, dar nu oasele ci spuzeala aia de muschi de pe ele, nici nu credeam ca exista si-asa ceva. Si mai am o jena si-n dreptul stomacului, chiar eram ingrijorata, pana am constatat ca de fapt e febra musculara la diafragma. Mda, de-astea de sportiv, dom'le =))
Azi ma duc la zumba, am zis! Chiar daca-i de la 5, cam devreme ptr mine, oi face eu ceva s-ajung. Ceea ce va doresc si voua!
Va pup, pa-pa!

#2074 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 04 September 2013 - 12:25 PM

Buna dimineata dragelor!

Ma bucur ca va place de catelul nostru! Imagine postata mie mi-e mai drag pe zi ce trece. E primul animalut si imi pare rau ca nu l-am luat cand au intrat fetele in vacanta de vara. Pe de alta parte nu ar mai fi fost Ozzy! Probabil asa a fost sa fie

Da, o sa am companie in plimbari cand o sa se invete cu hamul. Deocamdata exersam prin curte si nu pot spune ca e cu succes. Face doi pasi, se propteste in labutele din spate ca un magar si nu vrea sa plece nicicum. La veterinar l-am dus sub brat Imagine postata O sa ma ocup mai indeaproape de acest aspect in weekendul ce vine.
Imagine postata

#2075 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 04 September 2013 - 03:02 PM

e puiut!!! o sa fie mai bine in timp!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2076 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 September 2013 - 04:34 PM

Buna ziua Lole dragi !
Multumesc mult pentru toate gandurile bune.
Asa e, de luni sunt oficial in concediu. Luni am avut o zi plina, am mai trecut un pic pe la munca, pe la medicul de familie, pe la mama la serviciu si dupa aia un pic de shopping.
Ieri am fost si-am vazut-o pe Mariuca. Multumesc lui Dumnezeu e bine. Mi-a zis doamna doctor ca are profilul unui copil sanatos si fericit. Cat am stat la echograf a surprins-o bagandu-si degetelul in gura, razand, si sughitand...:sad4: , iar la masuratori e bine pentru varsta sarcinii, are aproape 1 kg :sad4:.

Azi am hotarat sa iau o zi de pauza, n-am facut decat un pic de smotru prin casa, am dormit si m-am apucat de citit. Mai acusi planific o baie si sa-mi fac manichiura :P
Totusi maine dimineata trebuie sa ma duc sa-mi fac screeningul de diabet gestational, adica o glicemie provocata, ceea ce nu ma incanta deloc, da daca trebuie, trebuie.

Moatza sa stii ca in Copou inca n-a venit toamna autentica...abia azi a fost o zi mai friguroasa, adica undeva la 20 de grade cu vant. Sunt suparata ca mi s-a stricat aparatul foto tocmai acuma Imagine postata, nu mai merge butonul cu care fotografiam. Am sa merg cu el sa vad daca mai am vreo sansa sa-l repar la pret decent si fac si poze cu toamna in targul Iesilor...:sad4:. Astept sa termin cu treburile astea administrative si sa nu fac altceva decat sa ma plimb, sa citesc si sa dorm:).
Aaa, mi-am cumparat de citit Iris Murdoch - Marea, marea. Pana acum n-am apucat sa citesc decat primele 50 de pagini, dar pare interesanta. Nu e un roman greu. I-am zis amicei mele de la Humanitas sa-mi recomande romane de femei insarcinate, ca pana a ramane insarcinata am citit multa memorialista de razboi, lagare, istorie.....e parca nu mai vreau de astea perioada asta.

Aaa, scriitoare e irlandenza de-a Alphei, nascuta in Dublin. Se pare ca a murit suferind de Alzheimer, iar sotul sau , scriitor si el, a scris o biografie in care povesteste viata alaturi de ea. Dupa aceasta biografie s-a facut si-un film, Iris se numeste, in care joaca Kate Winslet printre altii. Dupa ce termin cartea am sa caut si filmul.
Poate intre timp mai stie cate ceva Alpha despre scriioare, cuma fost vazuta ea si romanele in Irlanda ....

Milena, vine toamana si la voi? Si la noi la gradina se simte deja miros de toamana.....
Wowe, felicitari pt vointa ta cu paleo...lasa, un gratar odata la nu stiu cat timp, nu e un drac :hug:. Calatorie placuta !
Va pup, Lole dragi !

#2077 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 September 2013 - 05:15 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 04 September 2013 - 04:34 PM, a spus:

Wowe, felicitari pt vointa ta cu paleo...lasa, un gratar odata la nu stiu cat timp, nu e un drac :sad4:. Calatorie placuta !

Iulia- nu gratarul a fost problema :sad4: A fost o felie din asta:

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-1728-13783076576267.jpg

Si acum astept "ban" :sad4:

#2078 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 04 September 2013 - 07:41 PM

wow, sa-ti fie de bine! spune si tu ca e ca un premiu pt vointa ta cu paleo...

iulia, saptamana asta chiar ca e tomnatica. noi nu avem gradina de legume sau pomi fructiferi, ca nu le-avem nici unul cu chestiile astea. avem doar flori si catva arbusti. trebuie sa avem grija si de ei, apoi am curatat burlanele, ca avem doi artari mari, si frunzele cad pe-acoperis, si tot asa.in fine, numa' am inceput, de acum sa aranjam piscina pt iarna, vom avea ce face luna asta.
imi place programul tau de concediu. enjoy!

pusho, as vrea si eu la zumba, ca daca e cu topaieli nu m-as da in laturi, dar trebuie sa ma organizez, bine de tot, ca e cam greu sa le fac pe toate. din programul lor am vazut ca as putea merge joi seara de la 6. as putea sa ajung direct de la servici.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2079 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 September 2013 - 08:02 PM

Wowe, pai cu poze de astea vii tu la Lole? :sad4:
Maria mea sughite la ce vede maica-sa ! :sad4:

Lasand gluma la o parte, sa stii ca nici o felie de tort din cand in cand nu-i mare bai. Decat sa nu mananci juma de an si cand dai iama sa nu te mai opresti, mai bine o felie pe saptamana.
Io de cand is gravida nu stiu daca am mancat 10 prajituri, nu stiu de ce nu prea ma atrag, in schimb am facut o pasiune pt covrigi polonezi bine insiropati:P

Milena, spor la campania de toamna in continuare, intra si asta la capitolul miscare, si asteptam pareri despre zumba daca ajungi.

#2080 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 04 September 2013 - 08:13 PM

hello, hello mai pe seara! se vede ca am fost la sala devreme si-acum am putin timp de net.

unu la mana, BAN ptr Wow: pai aia-i poza de Lole? o socotesc total destabilizatoare,puternic intriganta si absolut decadenta. si peste ban, pedeapsa s-aduca o destabilizanta de-asta la prima vizita in Romania si sa ne cheme pe toate s-o savuram. am zis!

apoi imi place programul Iuliei! chiar ca femeile gravide se bucura de-o perioada de gratie! Iulia, fa ce-ti cade tie mai bine, relaxeaza-te si bucura-te de starea ta, daca esti fericita acum, si bebelina va fi echilibrata si fericita.

Milena, poate reusesti s-ajungi. vad ca ai un program destul de incarcat, asta ar fi o rasplata, nici n-ai sa socotesti zumba ca o datorie.

Alpha si-a facut program, vad ca-i la capitolul educatie canina. Acuma sa vedem care pe care educa :sad4:

Stiti pe cine n-am mai vazut eu de mult-mult timp? Pe Bobocel! Unde-o fi Bobocica noastra, ca ea ne mai spunea cate ceva.
De Lori nu mai zic nika, cred ca are lucruri f importante de facut daca nu mai intra deloc.
Sper sa nu ne paraseasca Rain.

Asa, si de-ale mele: azi am servit zumba si m-am bucurat de clasa la maxim. De cand a venit toamna, ma simt noua, parca ies la lumina. Maine am ochit tot zumba, de la 8 seara.

So, noapte buna, va pup, pa-pa!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic