Buna ziua Lole dragi !
Multumesc mult pentru toate gandurile bune.
Asa e, de luni sunt oficial in concediu. Luni am avut o zi plina, am mai trecut un pic pe la munca, pe la medicul de familie, pe la mama la serviciu si dupa aia un pic de shopping.
Ieri am fost si-am vazut-o pe Mariuca. Multumesc lui Dumnezeu e bine. Mi-a zis doamna doctor ca are profilul unui copil sanatos si fericit. Cat am stat la echograf a surprins-o bagandu-si degetelul in gura, razand, si sughitand...

, iar la masuratori e bine pentru varsta sarcinii, are aproape 1 kg

.
Azi am hotarat sa iau o zi de pauza, n-am facut decat un pic de smotru prin casa, am dormit si m-am apucat de citit. Mai acusi planific o baie si sa-mi fac manichiura
Totusi maine dimineata trebuie sa ma duc sa-mi fac screeningul de diabet gestational, adica o glicemie provocata, ceea ce nu ma incanta deloc, da daca trebuie, trebuie.
Moatza sa stii ca in Copou inca n-a venit toamna autentica...abia azi a fost o zi mai friguroasa, adica undeva la 20 de grade cu vant. Sunt suparata ca mi s-a stricat aparatul foto tocmai acuma

, nu mai merge butonul cu care fotografiam. Am sa merg cu el sa vad daca mai am vreo sansa sa-l repar la pret decent si fac si poze cu toamna in targul Iesilor...

. Astept sa termin cu treburile astea administrative si sa nu fac altceva decat sa ma plimb, sa citesc si sa dorm:).
Aaa, mi-am cumparat de citit Iris Murdoch - Marea, marea. Pana acum n-am apucat sa citesc decat primele 50 de pagini, dar pare interesanta. Nu e un roman greu. I-am zis amicei mele de la Humanitas sa-mi recomande romane de femei insarcinate, ca pana a ramane insarcinata am citit multa memorialista de razboi, lagare, istorie.....e parca nu mai vreau de astea perioada asta.
Aaa, scriitoare e irlandenza de-a Alphei, nascuta in Dublin. Se pare ca a murit suferind de Alzheimer, iar sotul sau , scriitor si el, a scris o biografie in care povesteste viata alaturi de ea. Dupa aceasta biografie s-a facut si-un film, Iris se numeste, in care joaca Kate Winslet printre altii. Dupa ce termin cartea am sa caut si filmul.
Poate intre timp mai stie cate ceva Alpha despre scriioare, cuma fost vazuta ea si romanele in Irlanda ....
Milena, vine toamana si la voi? Si la noi la gradina se simte deja miros de toamana.....
Wowe, felicitari pt vointa ta cu paleo...lasa, un gratar odata la nu stiu cat timp, nu e un drac

. Calatorie placuta !
Va pup, Lole dragi !