Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2521 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 02 May 2014 - 04:06 PM

hello!
bravo, Rain, esti cuminte pe toate planurile!
io numai pe al saltaret :D
aseara aeromix, check, azi step aerobic si bag si maine dimineata unu' toning. am muuulte pacate pe constiinta.

un we glorios, alea-alea, de luni ma duc la munca si-s depresata de pe-acum :D

#2522 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 06 May 2014 - 10:12 PM

Bună seara!
Eu am reușit să mă procopsesc cu 4 săptămâni de pneumonie. Săptămâna și antibioticul. Până la urmă tot la penicilină injectabilă am ajuns.
Mi-am făcut injecțiile singură așa că nu pot da vina pe nimeni că mă doare posteriorul...
Fizioterapie nu am mai făcut de când a început nebunia asta.
Joi am controalele în spital.
M-am cam saturat de ghinioane...
Vă pupacesc și mă bucur că sunteți bine!
Sorina

#2523 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 06 May 2014 - 10:38 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 06 May 2014 - 10:12 PM, a spus:

Bună seara!
Eu am reușit să mă procopsesc cu 4 săptămâni de pneumonie. Săptămâna și antibioticul. Până la urmă tot la penicilină injectabilă am ajuns.
Mi-am făcut injecțiile singură așa că nu pot da vina pe nimeni că mă doare posteriorul...
Fizioterapie nu am mai făcut de când a început nebunia asta.
Joi am controalele în spital.
M-am cam saturat de ghinioane...
Vă pupacesc și mă bucur că sunteți bine!

Multa sanatate! Chiar ca numai ghinioane... :D

#2524 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 07 May 2014 - 07:08 AM

hello, hello!
of, Sorina, chiar ca-s cam multe :D
la voi nu se monteaza o branula atunci cand ai tratament injectabil mai lung? mi se pare mai putin traumatizant.
sanatate si sa se mai termine cu necazurile!

io-s in parametri, m-am disciplinat si cu mancarea, dar am inceput munca si nu-mi placeeeeee! era bine cand imi faceam singura programul.

aseara toning la sala, azi inca nu m-am hotarat.

numai bine tuturor!

#2525 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 10-December 12
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 07 May 2014 - 07:59 AM

Hello, hello!

Raportez și eu că-s cumințică, ieri pilates, azi pauză că mergem diseară la teatru, mâine iar pilates și vineri yoga și taiji. În weekend văd eu ce fac, nu sală dar dacă ne ajută vremea plimbări cât mai lungi în ritm alert. că eu nu suport să mă târâi, ori merg ori stau.
Cu mâncarea e OK, fructele și salatele-s la putere, se simte că a venit vremea mai caldă și pe la noi, nu-mi vine să maistau mănânc chestii grase, grele, prea gătite și nici la dulciuri nu mă îmbie sufletul..prea tare :D

Sorinadaniela, trebuie să se sfârșească și perioada ghinioanelor pentru tine, prea te-a încercat doamne-doamne anul acesta...Sănătate multă!

Moațo, spor la job și la sală, la determinarea ta parcă văd că vei ajunge la câte trei clase pe zi pe care le vei face fluierând..

Wow, Rain, faptul că scrieți e un imbold și pentru mine să nu mă las pe tânjală cu exercițiile.

O zi căt mai mișcăcioasă vă doresc!

#2526 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 07 May 2014 - 08:02 AM

Of Sorinel Imagine postata
Probabil şocul/trauma accidentului a fost mai mare decât s-a crezut la început. Ai nevoie încă de îngrijire, adică să te îngrijeşti şi tu şi să te menajeze şi cei din jur. Te îmbrăţişez cu drag şi îţi doresc răbdare şi multă, multă sănătate.Imagine postata

Despre mine raportez că-s iar călare pe biţă de când s-au oprit ploile, adică de săptămâna asta. În rest nimic nou... Vă pup pe toate.

#2527 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 07 May 2014 - 08:15 AM

Vezi postareaboni, la 07 May 2014 - 08:02 AM, a spus:

Despre mine raportez că-s iar călare pe biţă de când s-au oprit ploile, adică de săptămâna asta. În rest nimic nou...

cum adica in rest nimic?
ti-au montat lift ? :D

#2528 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 07 May 2014 - 11:09 AM

Puşaaaaa, eşti totală! Imagine postataImagine postataImagine postata Mi-ai înseninat ziua.

Vezi că am scris nimic nou, deci clar nu am lift, că ar fi fost o noutate.

Totuşi am uitat, am o noutate: are şi Maia mea biţă noua, mai mare, aşa că mai biciclim şi împreună. Imagine postata

#2529 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 07 May 2014 - 09:36 PM

hello, hello, e tarziu, acu juma de ora am aterizat de la sala, da' tre s-o zic pe-asta, c-am ras pe-nfundate toata ora si pe drum, la intoarcere.
azi am fost la abdomene&fesieri - clasa grea, ora tarzie, lume cam obosita.
si ca sa faca clasa interactiva si c-un pic de zvac, la un moment dat are antrenoarea o idee glorioasa.
zice, ca pe rand, sa aratam fiecare cate-un model de abdomen :biggrin: . exprimare cam ambigua, dar obisnuitii salii stiau la ce se refera, c-a mai folosit schema asta.
hai, sa-ncepem cu domnisoara, sa vedem model de abdomen.
noi stateam pe saltele pliate si se ridica o fitzosica de-asta c-un kil de fdt si niste buze gen ventuze roz. cam rusinata dar hotarata.
zice - stiti...dupa iarna asta lunga....aaaaa....mi-e cam jena...
dar nu chiar asa de jena, adaug eu, si jap! isi ridica tricoul aratandu-ne burta

:pupic:

:floare: :pupic: :pupic:

nu va zic ce hai a fost in clasa.
ea nedumerita total.
ii explica antrenoarea ca de fapt era vorba de-un model de exercitiu ptr abdomen, bla-bla, trece seria de abdomene. ajungem la partea a doua, aia cu fesierii

si niste pustani, din fundul salii, cica - acuma vrem sa vedem si model ptr fesieri - cu ochii tinta la domnisorica fitzoasa.

deci asta fu, ptr mine - bine!

va tin la curent daca mai vine abdomenu' dupa toata povestea :tongue3:

#2530 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 May 2014 - 11:25 PM

Vezi postareamoatza, la 07 May 2014 - 09:36 PM, a spus:

ajungem la partea a doua, aia cu fesierii

si niste pustani, din fundul salii, cica - acuma vrem sa vedem si model ptr fesieri - cu ochii tinta la domnisorica fitzoasa.

Pai da, logic! :biggrin:

Eu o sa vin cu vesti. In curand :tongue3:

#2531 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 08 May 2014 - 10:12 AM

Vezi postareamoatza, la 07 May 2014 - 09:36 PM, a spus:

va tin la curent daca mai vine abdomenu' dupa toata povestea :love7:

Super!

Am râs cu lacrimi!
Viața bate filmul!

#2532 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 May 2014 - 07:57 AM

Vă mulțumesc!

Moatzo am avut 3 antibiotice sub formă de pastile și 1(ultimul) injectabil. Nu am avut nevoie de măsuri speciale.
Faină faza la sală... M-a amuzat teribil! Biata de ea! Sper să mai vină la sală.

Apropos de biciclete, săptămâna aceasta și eu am fost Coana Mița biciclista. Cică mi-ar face bine la genunchi. Nu am exagerat decât o dată, dar nu am avut probleme, chiar m-am simțit bine după 10km de bici.
Noutate și la noi: Giulia a învățat să meargă pe bici fără rotițele ajutătoare. Așa că acum putem merge fiecare cu bici propria oriunde. De obicei era apendice la bicicleta mea. Așa că am profitat de situație și mi-am pus soțul să-mi dea jos scăunelul pentru a-mi pune un coșuleț.

Vă pupăcesc! Spor la ce faceți fiecare din voi!
Sorina

#2533 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 May 2014 - 09:28 PM

Raportez alți 10km de bici.
Sorina

#2534 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 13 May 2014 - 08:46 PM

Salutare dragalaselor,

Am trecut sa vad ce mai faceti. La mine nimic nou,stiti voi, programul meu cel de toate zilele... azi alergat, apoi yoga.
E aproape sfarsitul anului scolar si sunt foarte foarte ocupata,m-am si bagat in diverse activitati la scoala,ca voluntar,asa ca sunt mai mult pe drumuri.
Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul,parca ieri o duceam la scoala,pentru clasa intai...acu termina clasa a cincea si se muta la alta scoala (middle school). Azi dimineata sa uita la mine in dulap ,cica tricourile mele sunt mai "cool" decat ale ei :rolleyes:

Sorina sper ca ai grija de tine si nu iti fortezi piciorul cu atatia kilometri! Trebuie sa ai grija de tine,avand in vedere prin cate ai trecut.

Moatza ma amuzat poveste ta de la sala :floare:)

Wow, sper ca te ti de Paleo!

Icecream te invidiez ca nu te atrag dulciurile.

Boni, spor la biciclat,mai ales ca ai si companie acum.
Enjoy the silence!

#2535 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 15 May 2014 - 11:29 AM

Hello, hello!

Să știți că n-am dezertat, chiar dacă n-am mai scris am mers cuminte marți la pilates, drept dovadă am adoptat și un pui de febră musculară la picioare în special în partea inetrioară a coapselor și la onorabilul posterior, ieri pauză de sport din motive de vreme rea și azi din nou pilates, să scap de febră și eventual să fac rost de una nouă, că s-a pus tare instructoarea pe noi...Bine face!
Mâine iar yoga și taiji și ca să nu închei săptămâna glorios, sâmbătă trebuie să mergem la o nuntă, deci mă voi cam abate de la un meniu cuminte și poate voi păcătui și cu un pahar de vin.
Oricum am mai dat jos câte puțin așa că sper ca până la sfârșitul lunii iunie să fiu iar sub 70 kile și în plus și cu mușchii cât de cât tonifiați.
Poza Moaței de la han așa m-a ambiționat..Arăți super, doamnă!
Rain, să știi că nu suntem dușmanii dulciurilor, doar că la ai mei le place să mănânce căte o bucată de prăjitură sau o felie de tort și cam atât, restul rămâne oricât de bun ar fi așa că nu e rentabil să fac prăjituri ca să nu mă "sacrific" eu, că mie nu-mi place să arunc trei sferturi din tava de prăjitură și nici nu avem musafiri mâncători de dulciuri mereu.
Așa că dacă avem poftă de ceva dulce și cremos- cerința fică-mii, sau cu ciocolată neagră- amatori eu și consortul, apelez cu încredere la KikenHana și minuățiile făcute de ea la Artizan. Dar asta nu foarte des.

#2536 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 May 2014 - 03:28 PM

Hello, hello.

Eu am cam dezertat de la Lole dar am motiv intemeiat- motiv cu ochisori, manute si picioruse :rolleyes:.
Saptamanile trecute am fost la sala si am facut miscare cat am putut eu, dar saptamana asta s-au intetit starile de rau si am cam stat cocotata-n varf de pat. Cu mancarea stau destul de rau, in sensul ca nu prea tolerez multe. Nu ma mai lasa sa mananc carne, decat foarte rar. Baza e painea cu kefir sau painea cu zacusca. Am luat putin in greutate- cam 1.5kg. Asta este. As mai avea cam 3 saptamani sa termin primul trimestru si poate dupa o sa fie mai bine.

Cam astea sunt noutatile. Pe moment o sa fac galerie si cand imi mai revin, o sa mai dau si cu subsemnatul.
Va pup pe toate! Spor!

#2537 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 May 2014 - 03:36 PM

Vezi postareaWowerful, la 15 May 2014 - 03:28 PM, a spus:

Hello, hello.

Eu am cam dezertat de la Lole dar am motiv intemeiat- motiv cu ochisori, manute si picioruse :P.
Saptamanile trecute am fost la sala si am facut miscare cat am putut eu, dar saptamana asta s-au intetit starile de rau si am cam stat cocotata-n varf de pat. Cu mancarea stau destul de rau, in sensul ca nu prea tolerez multe. Nu ma mai lasa sa mananc carne, decat foarte rar. Baza e painea cu kefir sau painea cu zacusca. Am luat putin in greutate- cam 1.5kg. Asta este. As mai avea cam 3 saptamani sa termin primul trimestru si poate dupa o sa fie mai bine.

Cam astea sunt noutatile. Pe moment o sa fac galerie si cand imi mai revin, o sa mai dau si cu subsemnatul.
Va pup pe toate! Spor!

Felicitari! :rolleyes: Sarcina usoara si fara peripetii! :P

Imagine atasata: monthly_05_2014/post-46-14001609745809.png

#2538 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 15 May 2014 - 05:08 PM

Vezi postareaWowerful, la 15 May 2014 - 03:28 PM, a spus:

Hello, hello.

Eu am cam dezertat de la Lole dar am motiv intemeiat- motiv cu ochisori, manute si picioruse :rolleyes:.
S

Va pup pe toate! Spor!

O, felicitări dragă Wow și drum bun în minunata călătorie! Să ai un bebe sănătos, isteț și norocos, sigur vă va umple viețile!

#2539 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 16 May 2014 - 02:22 AM

Felicitari Wow, multa multa sanatate si ai grija de tine. Sa ai un bebe frumos si sanatos,sa fie destept si sa va aduca multe multe bucurii! Savureaza fiecare clipa ca timpul trece tare repede,aici il tii in brate,aici il duci la scoala in clasa 1-a,aici e clasa a-6-a si nici nu stii cand incepe sa se uite dupa college...
Te pup si sper sa ne vizitezi incontinuare,asa sa ne spui cum va simtiti.
Enjoy the silence!

#2540 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 16 May 2014 - 08:40 AM

Wow, ce veste buna!
Ti=am motivat orice absenta.
Ai grija de tine, fa numai ce-ti place si sa faci un bebe sanatos, voios si sportiv.
Cu ocazia asta poate mai da un semn de viata si Iulia&co.

In ultimele 2 zile n-am prestat sala din motive de inchidere la birou, cu nervi si munci multe si grele.
Da' azi ma duc, nici nu stiu ce-o fi in orar.
Va pup, alea-alea, s-aveti parte de-un we miscacios, ca se-anunta vreme buna.
Forza Ice!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic