Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2541 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 16 May 2014 - 09:04 AM

Wow, ce ma bucur pentru voi...sa stii ca m-am gandit la asta cand ai scrii ca vii cu noutati, ma asteptam sa ai vestea asta minunata!
Sarcina usoara, bebe sanatos si sa mai vii pe-aici, la povesti.
Eu am cam lipsit de la Lole, dar va citesc zilnic, in rest, nimic notabil.
Va pup!

#2542 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 16 May 2014 - 09:25 AM

Wow, felicitari si din partea mea.
Multa sanatate va doresc si numai bine.

Pe plan sportiv nu am noutati de raportat.
Io's tot pe fuga, da' nu din aia sportiva. M-am cam saturat. Imagine postata

Va imbratisez pe toate cu drag.

#2543 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 16 May 2014 - 04:16 PM

Multumesc mult pentru urari! Va iubesc!

Deocamdata treburile nu decurg chiar asa cum mi-as fi dorit. Asta in sensul ca de vreo saptamana am stari de rau de dimineata pana seara si chiar si noaptea. O stare continua de bleah. Cica saptamana 7 si 8 sunt apogeul, eu termin saptamana 9 si asta a fost apogeul pana in prezent.
Am cateva amice care nu au avut nici un simptom si speram ca eu o sa scap si eu :occasion14:
Anyway, saptamana asta am avut primul control. L-am vazut pe bb- un pic cam mult spus, ca e miiiic :D, i-am auzit inimioara Imagine postata
O sa trebuiasca sa-mi fac o caruta de analize, am vreo 4 foi pentru laborator...

Sunt foarte entuziasmata, dar si foarte speriata. Vreau ca totul sa fie bine.
Ah- bb al meu o sa vina cam pe la Craciun :D

#2544 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 May 2014 - 04:04 PM

Vezi postareaRain, la 13 May 2014 - 08:46 PM, a spus:

Sorina sper ca ai grija de tine si nu iti fortezi piciorul cu atatia kilometri! Trebuie sa ai grija de tine,avand in vedere prin cate ai trecut.

Bicicleta mi-a fost recomandata de doctor exact pt recuperarea picioarelor, doar că se bate cap în cap cu pneumonia.
Pneumonia prezenta la datorie... sunt la al 5lea antibiotic.

Vezi postareaWowerful, la 15 May 2014 - 03:28 PM, a spus:

Eu am cam dezertat de la Lole dar am motiv intemeiat- motiv cu ochisori, manute si picioruse :love7:.

Ce veste frumoasă! Felicitări! O să ai parte de un supercadou de Crăciun.
Sorina

#2545 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 21 May 2014 - 10:23 AM

Wow, felicitari! Ce veste minunata! Iti doresc sa treaca cat mai repede starile de rau si apoi sa te bucuri de burtica Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2546 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 10-December 12
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 22 May 2014 - 03:39 PM

Hello, hello!

Raportez ca-s cumințică, marți pilates, ieri taiji, azi iar o tură de pilates, mâine yoga și taiji și cam gata săptămâna competițională pentru mine.
Cu mâncarea în grafic, porții mici cam din toate, duminică am exagerat puțin că am găsit la Lidl pulpe de rață și le-am făcut confiate după rețeta Mayei, au ieșit o minune pe lângă niște cartofi noi cu mărar și o salată mare-mare și apoi la desert n-am rezistat în fața unei porții de căpșuni cu smântână cu care m-am premiat că am fost extrem de cumpătată în ziua precedentă la nuntă (n-a fost așa greu, parol).
Wow, sper că după analize nu mai ești speriată, sigur e totul bine și sper că ai scăpat de grețuri ca să te poți bucura și răsfăța în lunile care urmează până la Crăciun.

Lipsește Moața, ea probabil că nu mai are timp să scrie, prinsă fiind între clase de aerobic, step, zumba și cine le mai știe câte sunt...mi-ar plăcea să am determinarea ei.
Spor la mișcare dragi Lole!

#2547 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 22 May 2014 - 04:10 PM

Vezi postareaicecream, la 22 May 2014 - 03:39 PM, a spus:

Lipsește Moața,

nuuu, prezent, prezent!
doar ca-s ocupata, ca de-obicei.
raportez: am fost in fiecare seara la sala, bodykombat,zumba, abs&buts, in seara asta toning.
cu mancarea raportez scurte dar dese :) abateri cu niste dulcegareli, ba ca fu ziua mea, ba ca azi am prestat fel de fel ptr pomana de sambata si maine prevad iar abateri pe-aceeasi tema.
da' de-aia ma scurg in fiecare zi la sala, ca sa ma pot dedulci la nevoie :)

Wow, tu esti bine, mami, da?
Ptr rest interpretez ca fiind de bine tacerea.
Forza Ice, bravo! Sa stii ca nici eu n-am sarit calu' la botez, nu m-a satidfacut nika in mod special si-am combatut prin dans, ia!

Imagine atasata: monthly_05_2014/post-100-14007677475303.jpg

Deci va pup, spor la tzopaiala, alea-alea, pa-pa!

Edit: Wow, la multi ani, dragalaso! Sa fiti sanatosi, s-aveti parte doar de bucurii si sa faci un bebe sanatos si frumos!

#2548 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 22 May 2014 - 05:40 PM

Multumesc de urari alpha si sorina si moatza!
icecream pt moment am o continua stare de bleah. Sunt zile mai bune si zile mai putin bune, dar totusi sunt bucuroasa ca nu e mai rau. Putea fi si mai rau :) Ah si seara adorm la tv. Cica sa ma asez sa ma uit si eu jumatate de ora la ceva- si ma trezesc ca sa ma mut de pe canapea pe pat.

Sunt foarte bucuroasa si vreau sa ma bucur de sarcina asta, mai ales ca imi cam luasem gandul ca o sa se mai intample. O sa fie bine! Trebuie sa fie bine. Pana una alta- mere acre, kefir, paine, zacusca picanta si cam atat. Ah aseara a facut sotul un smoothie de kiwi mar si para si a mers tare bine.

Cred ca ar trebui sa ma mut la alt topic- aici sunt cam off topic- dar cum nu imi place sa fiu singura, o sa mai vin pe capul vostru :)

PS- La multi ani moatza!

#2549 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 23 May 2014 - 12:27 PM

Upsss...Se pare că mi-au scăpat unele evenimente!
Chiar cu întârziere dar din inimă:
La mulți ani Wow, :) - în halbe e kefir, la mulți ani Moațo
:) e un tort ce nu îngrașă deloc, deloc!

Eu după tura de pilates de ieri mă simt ca bătută, mă dor toate oasele și toți mușchii și nu știu de ce, că n-am făcut mai greu ca de obicei. Să fi fost căldura de vină, cam zăpușeală-n sală, habar nu am, dar n-am fost așa de dărâmată nici la primele antrenamente. În fine, azi sper să mă pună pe picioare dubla Yoga +Taiji.
Vă doresc un weelend mișcăcios sau așa cum vi-l doriți.

#2550 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 29 May 2014 - 08:13 AM

Cu rușine raportez NIMIC zilele astea: marți când să merg la sală s-a stârnit o furtună și-o ploaie torențială de genul rupere de nori de nu se vedea om cu persoană la 0,5 m distanță, ieri cam la fel dar cu ploaie mai puțină dar pe așa vreme nu-i recomandat să se practice traiji în aer liber, azi sper să ajung totuși la pilates deși se anunță iar ploi, bașca trebuie să intru la ceva magazin să cumpăr ghivece și pământ să repar pagubele făcute de vântoasă printre plantele de pe balcon. Cam atât, zile mișcăcioase vă doresc și vremea fie cu noi!

#2551 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 29 May 2014 - 08:51 PM

hello, hello!
la mine s-a bifat sala in fiecare zi, cu clase destul de grele, de ex ieri bodykombat.
incat azi dimineata m-am trezit panicata ca n-am sa pot face nimic.
da' mi-am revenit repede si-asa ce munci am prestat cu amenajarile, incat la 5pm am cazut mort la datorie si m-am trezit la 7 cu dureri in genunchi si fara putinta de sala. de unde se vede treaba ca munca administrative n-aduce nika bun ci doar uzura. ma rog, nu prestez prea des la nivelul asta, asa incat am sa supravietuiesc.
maine mai am un asalt, da' nu ma mai bag io, ca nu mai e sarbatoare si-am muncitori destui.
cam asta de la mine, invidiez pe Ice ptr ploi, la Buzau doar caldura uscata.
spor in toate, tzopaieli mai dese si succese!

#2552 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 06 June 2014 - 06:42 AM

Hello, hello!

De pe frontul din centru raportez c-am fost cuminte și am executat porția de mișcare regulamentară, cu mâncatul iar am fost destul de cumpătată, mai puțin la salatele de verzeturi (dar astea sper să nu se pună prea mult și nu prin punctele esențiale) și totuși cântarul se încăpăținează să arate de cca două săptămâni 70,4- 70,5, nici mai mult, nici mai puțin...
Hmm, nu știu ce să zic, să-mi cumpăr unul mai prietenos?
Să mai tai din salate, acu după ce am suspinat o iarnă și o primăvară după legume și verdețuri proaspete? Să mai introduc ceva mișcare, poate step sau aerobic? Mă voi mai gândi săptămâna viitoare.
Oricum azi plecăm în weekend să ne întâlnim cu prieteni dragi la o pensiune în Maramureș, unde gazda gătește minunat, așa că mă aștept la ceva excese de greutate în urma exceselor alimentare ce vor urma.
Așa că vă doresc zile minunate și cât de cât mișcăcioase, să nu faceți ca mine!

#2553 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 June 2014 - 12:13 PM

Vezi postareaicecream, la 06 June 2014 - 06:42 AM, a spus:

Așa că vă doresc zile minunate și cât de cât mișcăcioase, să nu faceți ca mine!

ba daaa, vreau si io ca tine!
la pensiune, adicatelea. sa ai parte de aer relaxat!

noi vom petrece tot in asalturi prafos-amenajante, asa ca n-am cu ce ma lauda :thumleft:
la sala abia ieri am reusit s-ajung, tot din aceleasi cauze.
ieri fu stepaerobic, azi tre s-aleg ceva mai fun, ca am nevoie, zumba nu-i, dar am vazut in orar aerodance. cred ca ma bag :occasion15:
si-as vrea si stepul de sambata dimineata, incerc sa trag de mine ca sa-mi iasa.
restu'?

va pup si va urez rusalii relaxante si bineinteles glorioase :occasion15:

#2554 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 06 June 2014 - 10:59 PM

Ma scuzati ca intru cu bocancii aici dupa atata timp, dar tocmai am citit ca Wowe e cu burtica la purtator si tare vreau s-o felicit.
E cel mai minunat sentiment din lume ! iti doresc sa te bucuri de momentele astea frumoase ca greul abia dupa aia vine ! :headbang:
Daca iti pot fi de folos cu ceva iti sunt alaturi !
Si sa nu vin cu mana goala pun si eu o poza cu minunea care ma tine in priza 25 din 24 :tongue3:
Imagine atasata: monthly_06_2014/post-115-14020883566359.jpg

#2555 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 07 June 2014 - 05:34 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 06 June 2014 - 10:59 PM, a spus:

Ma scuzati ca intru cu bocancii aici dupa atata timp, dar tocmai am citit ca Wowe e cu burtica la purtator si tare vreau s-o felicit.
E cel mai minunat sentiment din lume ! iti doresc sa te bucuri de momentele astea frumoase ca greul abia dupa aia vine ! :tongue3:
Daca iti pot fi de folos cu ceva iti sunt alaturi !
Si sa nu vin cu mana goala pun si eu o poza cu minunea care ma tine in priza 25 din 24 :blush:

E superba bolfosica, sa va traiasca! :headbang:

#2556 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 08 June 2014 - 05:42 PM

Iulia.asa minune parca as mai vrea si eu! E frumusica foc!
Enjoy the silence!

#2557 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 09 June 2014 - 10:27 AM

Iulia ai o frumusete de fetita Imagine postata ce-as mai pupa obrajorii aia dolofani Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2558 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 10 June 2014 - 08:26 AM

Iui, ce scumpă-i!!! Imagine postata Cred că aş mozoli-o toată ziua.Imagine postata
Să vă trăiască sănătoasă şi să vă bucure viaţa.

La noi a venit vara, în sfârşit, aşa că raportez nişte ieşiri la baie de apă şi soare. Şi, normal, biciclitul zilnic, pana la birou şi înapoi.

#2559 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 10 June 2014 - 04:03 PM

Iulia, ce ciresica dulce ai! sa-ti traiasca!
acu-acu o vedem si pe Wow laudandu-se cu minunea :)

revenind, duminica raportez o plimbare insorita, ieri o clasa grea, totalbody, cu exercitii ptr fiecare particica din trupsor :P , iar azi bag un aeromix, adica aerobic cu greutati.
of, da' n-am ce face, ca m-asteapta zile grele si-am si inceput pregatirile :o

voi?

bravo, Boni, vreau si eu bai de apa, ca deja mi s-a cam luat de-atata soare.
s-a facut cald in birou si-am niste colege asa sensibiloase la AC de m-apuca nervii :biggrin:

#2560 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 11 June 2014 - 10:00 AM

Hello, hello!
M-am întors de pe cele plaiuri maramureșene și am reluat cu sârg mersul la sală, ieri am început răscumpărarea păcatelor culinare ( balmoș, sarmale, horincă, grătare, slană și altele de care nici nu-i bine să-mi amintesc :biggrin: ) cu o oră toridă de pilates. Parcă m-am mișcat mai greu ca de obicei.
Azi mai pe seară taiji, mâine iar pilates, program normal deci.
Cântarul nu m-a penalizat prea tare, nu cât putea și cum e vremea salatelor, sper să-mi revin repede și cu tenacitate să trec sub 70 kg.

Iulia Nicoleta, ce frumoasă e fetița ta! Și ce hotărâtă pare, cred că deja își impune punctul de vedere în fața voastră.

Vă doresc zile calde dar nu prea, doar cât să vă cadă bine antrenamentele.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul