Alearga, Lola, alearga!
Postat 16 May 2014 - 09:04 AM
Sarcina usoara, bebe sanatos si sa mai vii pe-aici, la povesti.
Eu am cam lipsit de la Lole, dar va citesc zilnic, in rest, nimic notabil.
Va pup!
Postat 16 May 2014 - 09:25 AM
Multa sanatate va doresc si numai bine.
Pe plan sportiv nu am noutati de raportat.
Io's tot pe fuga, da' nu din aia sportiva. M-am cam saturat.

Va imbratisez pe toate cu drag.
Postat 16 May 2014 - 04:16 PM
Deocamdata treburile nu decurg chiar asa cum mi-as fi dorit. Asta in sensul ca de vreo saptamana am stari de rau de dimineata pana seara si chiar si noaptea. O stare continua de bleah. Cica saptamana 7 si 8 sunt apogeul, eu termin saptamana 9 si asta a fost apogeul pana in prezent.
Am cateva amice care nu au avut nici un simptom si speram ca eu o sa scap si eu

Anyway, saptamana asta am avut primul control. L-am vazut pe bb- un pic cam mult spus, ca e miiiic

O sa trebuiasca sa-mi fac o caruta de analize, am vreo 4 foi pentru laborator...
Sunt foarte entuziasmata, dar si foarte speriata. Vreau ca totul sa fie bine.
Ah- bb al meu o sa vina cam pe la Craciun

Postat 20 May 2014 - 04:04 PM
Rain, la 13 May 2014 - 08:46 PM, a spus:
Sorina sper ca ai grija de tine si nu iti fortezi piciorul cu atatia kilometri! Trebuie sa ai grija de tine,avand in vedere prin cate ai trecut.
Bicicleta mi-a fost recomandata de doctor exact pt recuperarea picioarelor, doar că se bate cap în cap cu pneumonia.
Pneumonia prezenta la datorie... sunt la al 5lea antibiotic.
Wowerful, la 15 May 2014 - 03:28 PM, a spus:
Eu am cam dezertat de la Lole dar am motiv intemeiat- motiv cu ochisori, manute si picioruse

Ce veste frumoasă! Felicitări! O să ai parte de un supercadou de Crăciun.
Postat 21 May 2014 - 10:23 AM

Postat 22 May 2014 - 03:39 PM
Raportez ca-s cumințică, marți pilates, ieri taiji, azi iar o tură de pilates, mâine yoga și taiji și cam gata săptămâna competițională pentru mine.
Cu mâncarea în grafic, porții mici cam din toate, duminică am exagerat puțin că am găsit la Lidl pulpe de rață și le-am făcut confiate după rețeta Mayei, au ieșit o minune pe lângă niște cartofi noi cu mărar și o salată mare-mare și apoi la desert n-am rezistat în fața unei porții de căpșuni cu smântână cu care m-am premiat că am fost extrem de cumpătată în ziua precedentă la nuntă (n-a fost așa greu, parol).
Wow, sper că după analize nu mai ești speriată, sigur e totul bine și sper că ai scăpat de grețuri ca să te poți bucura și răsfăța în lunile care urmează până la Crăciun.
Lipsește Moața, ea probabil că nu mai are timp să scrie, prinsă fiind între clase de aerobic, step, zumba și cine le mai știe câte sunt...mi-ar plăcea să am determinarea ei.
Spor la mișcare dragi Lole!
Postat 22 May 2014 - 04:10 PM
icecream, la 22 May 2014 - 03:39 PM, a spus:
nuuu, prezent, prezent!
doar ca-s ocupata, ca de-obicei.
raportez: am fost in fiecare seara la sala, bodykombat,zumba, abs&buts, in seara asta toning.
cu mancarea raportez scurte dar dese

da' de-aia ma scurg in fiecare zi la sala, ca sa ma pot dedulci la nevoie

Wow, tu esti bine, mami, da?
Ptr rest interpretez ca fiind de bine tacerea.
Forza Ice, bravo! Sa stii ca nici eu n-am sarit calu' la botez, nu m-a satidfacut nika in mod special si-am combatut prin dans, ia!

Deci va pup, spor la tzopaiala, alea-alea, pa-pa!
Edit: Wow, la multi ani, dragalaso! Sa fiti sanatosi, s-aveti parte doar de bucurii si sa faci un bebe sanatos si frumos!
Postat 22 May 2014 - 05:40 PM
icecream pt moment am o continua stare de bleah. Sunt zile mai bune si zile mai putin bune, dar totusi sunt bucuroasa ca nu e mai rau. Putea fi si mai rau

Sunt foarte bucuroasa si vreau sa ma bucur de sarcina asta, mai ales ca imi cam luasem gandul ca o sa se mai intample. O sa fie bine! Trebuie sa fie bine. Pana una alta- mere acre, kefir, paine, zacusca picanta si cam atat. Ah aseara a facut sotul un smoothie de kiwi mar si para si a mers tare bine.
Cred ca ar trebui sa ma mut la alt topic- aici sunt cam off topic- dar cum nu imi place sa fiu singura, o sa mai vin pe capul vostru

PS- La multi ani moatza!
Postat 23 May 2014 - 12:27 PM
Chiar cu întârziere dar din inimă:
La mulți ani Wow,

Eu după tura de pilates de ieri mă simt ca bătută, mă dor toate oasele și toți mușchii și nu știu de ce, că n-am făcut mai greu ca de obicei. Să fi fost căldura de vină, cam zăpușeală-n sală, habar nu am, dar n-am fost așa de dărâmată nici la primele antrenamente. În fine, azi sper să mă pună pe picioare dubla Yoga +Taiji.
Vă doresc un weelend mișcăcios sau așa cum vi-l doriți.
Postat 29 May 2014 - 08:13 AM
Postat 29 May 2014 - 08:51 PM
la mine s-a bifat sala in fiecare zi, cu clase destul de grele, de ex ieri bodykombat.
incat azi dimineata m-am trezit panicata ca n-am sa pot face nimic.
da' mi-am revenit repede si-asa ce munci am prestat cu amenajarile, incat la 5pm am cazut mort la datorie si m-am trezit la 7 cu dureri in genunchi si fara putinta de sala. de unde se vede treaba ca munca administrative n-aduce nika bun ci doar uzura. ma rog, nu prestez prea des la nivelul asta, asa incat am sa supravietuiesc.
maine mai am un asalt, da' nu ma mai bag io, ca nu mai e sarbatoare si-am muncitori destui.
cam asta de la mine, invidiez pe Ice ptr ploi, la Buzau doar caldura uscata.
spor in toate, tzopaieli mai dese si succese!
Postat 06 June 2014 - 06:42 AM
De pe frontul din centru raportez c-am fost cuminte și am executat porția de mișcare regulamentară, cu mâncatul iar am fost destul de cumpătată, mai puțin la salatele de verzeturi (dar astea sper să nu se pună prea mult și nu prin punctele esențiale) și totuși cântarul se încăpăținează să arate de cca două săptămâni 70,4- 70,5, nici mai mult, nici mai puțin...
Hmm, nu știu ce să zic, să-mi cumpăr unul mai prietenos?
Să mai tai din salate, acu după ce am suspinat o iarnă și o primăvară după legume și verdețuri proaspete? Să mai introduc ceva mișcare, poate step sau aerobic? Mă voi mai gândi săptămâna viitoare.
Oricum azi plecăm în weekend să ne întâlnim cu prieteni dragi la o pensiune în Maramureș, unde gazda gătește minunat, așa că mă aștept la ceva excese de greutate în urma exceselor alimentare ce vor urma.
Așa că vă doresc zile minunate și cât de cât mișcăcioase, să nu faceți ca mine!
Postat 06 June 2014 - 12:13 PM
icecream, la 06 June 2014 - 06:42 AM, a spus:
ba daaa, vreau si io ca tine!
la pensiune, adicatelea. sa ai parte de aer relaxat!
noi vom petrece tot in asalturi prafos-amenajante, asa ca n-am cu ce ma lauda

la sala abia ieri am reusit s-ajung, tot din aceleasi cauze.
ieri fu stepaerobic, azi tre s-aleg ceva mai fun, ca am nevoie, zumba nu-i, dar am vazut in orar aerodance. cred ca ma bag

si-as vrea si stepul de sambata dimineata, incerc sa trag de mine ca sa-mi iasa.
restu'?
va pup si va urez rusalii relaxante si bineinteles glorioase

Postat 06 June 2014 - 10:59 PM
E cel mai minunat sentiment din lume ! iti doresc sa te bucuri de momentele astea frumoase ca greul abia dupa aia vine !

Daca iti pot fi de folos cu ceva iti sunt alaturi !
Si sa nu vin cu mana goala pun si eu o poza cu minunea care ma tine in priza 25 din 24

Postat 07 June 2014 - 05:34 PM
iulia nicoleta, la 06 June 2014 - 10:59 PM, a spus:
E cel mai minunat sentiment din lume ! iti doresc sa te bucuri de momentele astea frumoase ca greul abia dupa aia vine !

Daca iti pot fi de folos cu ceva iti sunt alaturi !
Si sa nu vin cu mana goala pun si eu o poza cu minunea care ma tine in priza 25 din 24

E superba bolfosica, sa va traiasca!

Postat 08 June 2014 - 05:42 PM
Postat 09 June 2014 - 10:27 AM

Postat 10 June 2014 - 08:26 AM

Să vă trăiască sănătoasă şi să vă bucure viaţa.
La noi a venit vara, în sfârşit, aşa că raportez nişte ieşiri la baie de apă şi soare. Şi, normal, biciclitul zilnic, pana la birou şi înapoi.
Postat 10 June 2014 - 04:03 PM
acu-acu o vedem si pe Wow laudandu-se cu minunea

revenind, duminica raportez o plimbare insorita, ieri o clasa grea, totalbody, cu exercitii ptr fiecare particica din trupsor

of, da' n-am ce face, ca m-asteapta zile grele si-am si inceput pregatirile

voi?
bravo, Boni, vreau si eu bai de apa, ca deja mi s-a cam luat de-atata soare.
s-a facut cald in birou si-am niste colege asa sensibiloase la AC de m-apuca nervii

Postat 11 June 2014 - 10:00 AM
M-am întors de pe cele plaiuri maramureșene și am reluat cu sârg mersul la sală, ieri am început răscumpărarea păcatelor culinare ( balmoș, sarmale, horincă, grătare, slană și altele de care nici nu-i bine să-mi amintesc

Azi mai pe seară taiji, mâine iar pilates, program normal deci.
Cântarul nu m-a penalizat prea tare, nu cât putea și cum e vremea salatelor, sper să-mi revin repede și cu tenacitate să trec sub 70 kg.
Iulia Nicoleta, ce frumoasă e fetița ta! Și ce hotărâtă pare, cred că deja își impune punctul de vedere în fața voastră.
Vă doresc zile calde dar nu prea, doar cât să vă cadă bine antrenamentele.