Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#321 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 15 June 2010 - 08:00 PM

Altii se indeletniceau cu alte sporturi:

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-12-127662474695.jpg
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-12-127662476941.jpg
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-12-127662481493.jpg

Altii se bucurau de ultimele raze de soare:

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-12-12766248446.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#322 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2010 - 08:39 PM

Vezi postareafloricica, la 14 June 2010 - 09:02 PM, a spus:

Eu din nefericire dupa toata endorfina m-am ales cu o febra musculara de 2 zile. Dar mai vreau ! Azi merg tinundu-ma de pereti, nu-mi trece cu aspirina, o sa incerc putin inot si sauna ca maine vreau sa pot iesi din casa.

Iesi la plimbare, fa intinderi. E clar ca ai facut greseala oricarui incepator, nici o grija am facut-o so eu de atatea ori, ori de cate ori am reinceput. Incepe mic. Sa nu uiti un lucru: chiar daca esti stare sa inoti kilometri la cel mai categoric cardio posibil, nu inseamna ca acelasi lucru il poti si in alt tip de cardio.

Lasa muschii sa se refaca, ai grija ce mananci intre timp, iesi si plimba-te, fa plimbari lungi. Daca e o febra urata dureaza cam o saptamana pana trece. Dar trece, nici o problema. Dupa vreo 3 zile asa, baga niste crosstrainer. Stii tu vorba aia: cui pe cui se scoate.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#323 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 16 June 2010 - 01:07 AM

Azi 60 de min cardio si apoi cateva ore de alergat ca m-au sunat de la scoala sa ma duc sa iau fata ca nu se simte bine,dupa care m-am dus direct la dr. si asa am intrat si eu in casa pe la 3. Noroc ca la md am mancat 2oo,nu mi-a fost foame deloc,mai bine zis am rezistat pana acasa.
MD:2oo fierte, cafea
P:supa de rosii +o lingura de salata beouf
C:salata de verdeturi cu br.(am in plan)

Foarte frumos pe unde alergi tu Lapo iar de "motivatie" nu mai vorbesc.

Sacramento cum esti azi?Ai fost la cantarit?
Enjoy the silence!

#324 Useril este offline   sacramento 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 06-December 09

Postat 16 June 2010 - 05:29 AM

Vezi postareaRain, la 16 June 2010 - 01:07 AM, a spus:

Azi 60 de min cardio si apoi cateva ore de alergat ca m-au sunat de la scoala sa ma duc sa iau fata ca nu se simte bine,dupa care m-am dus direct la dr. si asa am intrat si eu in casa pe la 3. Noroc ca la md am mancat 2oo,nu mi-a fost foame deloc,mai bine zis am rezistat pana acasa.
MD:2oo fierte, cafea
P:supa de rosii +o lingura de salata beouf
C:salata de verdeturi cu br.(am in plan)

Foarte frumos pe unde alergi tu Lapo iar de "motivatie" nu mai vorbesc.

Sacramento cum esti azi?Ai fost la cantarit?

:love3: :love7: =))

M-am cintarit acasa cu vreo 3 zile inainte si slabisem vreo 5 lbs(aprox 2.5 kg).Cu 1 zi inainte,tot acasa,dimineata,aveam mai putin cu 3 lbs.Ei,luni dupamasa la cintaritul oficial aveam 1/2 lbs mai putin.Am ramas masca.Nu am mincat mai mult in ultima zi,cintarul nu-i defazat ca am plecat de la acelasi tonaj si pe cintarul lor si al meu...
Singurul lucru diferit este ca de luni am intrat la ...lunar si poate-s balonata :) (sper)

Ca asta sa nu fie asta singura problema, de ieri ma doare si mi s-a umflat o masea de toata frumusetea.Am o falca gigea.Care-i baiul?Baiul e ca nu pot merge la gym.Iau antibiotice ,astept sa se dezumfle si merg la doctor sa-mi dea jos bridge-ul sa vedem ce-i dedesubt.Sint...extaziata.

Cu toate astea,va urmaresc si va fac galerie la greu...nu ma auziti???

#325 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 16 June 2010 - 08:03 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 15 June 2010 - 08:39 PM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 14 June 2010 - 09:02 PM, a spus:

Eu din nefericire dupa toata endorfina m-am ales cu o febra musculara de 2 zile. Dar mai vreau ! Azi merg tinundu-ma de pereti, nu-mi trece cu aspirina, o sa incerc putin inot si sauna ca maine vreau sa pot iesi din casa.

Iesi la plimbare, fa intinderi. E clar ca ai facut greseala oricarui incepator, nici o grija am facut-o so eu de atatea ori, ori de cate ori am reinceput. Incepe mic. Sa nu uiti un lucru: chiar daca esti stare sa inoti kilometri la cel mai categoric cardio posibil, nu inseamna ca acelasi lucru il poti si in alt tip de cardio.

Lasa muschii sa se refaca, ai grija ce mananci intre timp, iesi si plimba-te, fa plimbari lungi. Daca e o febra urata dureaza cam o saptamana pana trece. Dar trece, nici o problema. Dupa vreo 3 zile asa, baga niste crosstrainer. Stii tu vorba aia: cui pe cui se scoate.

Pai o febra urata am facut si nu din vina mea, nu , nu eu is vinovata. Eu mergeam pe banda, eventual mergeam in ritm fortzat, tinandu-ma cu mainile de bare dar dupa 5 minute mi-a venit sa alerg si cu toata rusinea (ca am sani care sar desi sunt mici si sunt in platose si ca transpir si ma vede lumea) am inceput sa alerg si apoi nu-mi mai venea sa ma opresc. Super bine ma simteam, nici de pauze n-aveam nevoie, vroiam mai mult si mai mult si am programat aparatul la mai greu. Nu ma mai saturam... naiba sa o ia de endorfina, imi venea sa zambesc ! Azi, dupa multe zile in care am tot zis "au , au, au" mai vreau. I-o n-am mai avut sex de mult, de aia cred ca-mi face bine endorfina de la sala. Incep greu si apoi nu m-as mai opri. Sunt flamanda! Vreau iar, ma gandesc doar la alergat " ca un borfas la ceasul unui lord"...Si cand abia ma puteam misca ma gandeam tot doar la alergat, ma gandeam ca as mai vrea, mai mult, inca putin, inca 10 minute. Categoric am o lipsa.
Naiba sa ma ia, dar eu mereu cand merg la sala si trag de mine la extrem ma simt ca si cum as fi facut dragoste, adica sunt pina de energie , sunt fericita, binedispusa...ceva nu e in regula cu viata mea, asta o stiu.. ar trebui sa merg la sala mai mult :love3: De aia io pe ultimul alergator din primul tau set cu poze l-as fi bagat direct in tufe si i-as fi zis " mai bine sa te doara pe tine decat sa plang eu ca fac febra la rece pe banda " . Un alt cantec.."Shut up and sleep with me, why dont u shut and sleep with me" ...Nu ma ia Laponica niciodata cu ea ca-i stric socotelile :love7: Baby, I'm so ready for the next round, ai bebe! La mine la sala numa' urati si totusi ce m-a impresionat e ca o musulmanca de aia traditionala alerga impreuna cu mine. Eu in short si cu maieu cu suport si ea incotosmanata toata, si pe cap. Si ce m-a dezgustat e ca un individ cu barba lunga a venit in slapi, si-a pus slapii intr-un colt si si-a aratat degetele de la picioare galbene si urate la toata lumea. Dar el n-avea nici o jena, parca era acasa. Si mie-mi e rusine ca am sani...Sani acoperiti, picioare rase contra picioare paroase cu unghii galbene descoperite... Fuck man..io-s coproprietara la sala aia asa cum sunt si altii dar nu vreau sa vad asa ceva. Da, sunt a naibii, I'm a bitch
The more I see, the less I know.

#326 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2010 - 10:51 AM

:D :P Am inteles aluzia Flori, greseala mea. Trebuia sa spun clar, ca e la fel de important sa stii si sa te tii sub control. :P Cat despre treaba cu sexul, sa stii ca eu de multe ori am simtit o satisfactie mult muuuuuuuult mai intensa si de mai lunga durata dupa o sesiune de cardio. Caci aici e vorba numai de orgasm mental :) , ah de cele fizice ne putem priva -pentru o oarecare perioada!

Explica te rog mai pe larg comparatia cu ceasul si borfasul. O aud pentru prima oara :P
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#327 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 June 2010 - 01:17 PM

Hai ca m-ai facut sa rad, Floricico!Astept sa-mi fiarba pastele inegrale si rad de mor.

Pe aici cand alerg eu, e plin de mosi, dar d'aia in forma.Serios.Au aia o conditie fizica...

Azi intre o repriza de ploaie si alta, am reusit sa ies, mi-am facut cei 6 km(ca atata alerg, masurati cu google).Pustiu, nici suflet de om, apa involburata de-ti facea si frica sa te uiti spre ea.A plouat de ieri incontinuu.

M-a prins si ploaia spre sfarsit, dar ce bine o fost!

De dimineata am mancat un baton de cereale si caffe-latte.La pranz paste integrale cu dovlecei, morcovi si pastai.
Cina am carne alba si dovlecei, broccoli.

Pepene

Maine la mare!Sar in costum, yuppy!
Sper sa se opreasca ploaia!

#328 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 16 June 2010 - 04:39 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 16 June 2010 - 10:51 AM, a spus:

Explica te rog mai pe larg comparatia cu ceasul si borfasul. O aud pentru prima oara :scratch:

Iubito, ma gandesc la tine
Ca un borfas la ceasul unui lord.
In carnea mea se ciocanesc drezine
Si caii fac atac de cord.

Marin Preda in "Cel mai iubit dintre pamanteni" :occasion15: .

#329 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 16 June 2010 - 06:18 PM

Vezi postareaEataly, la 16 June 2010 - 01:17 PM, a spus:

Hai ca m-ai facut sa rad, Floricico!Astept sa-mi fiarba pastele inegrale si rad de mor.

Pe aici cand alerg eu, e plin de mosi, dar d'aia in forma.Serios.Au aia o conditie fizica...

Pai cica astia nu-s buni, asa se zice. Tre' sa fie ori tineri si fortzosi , ori batrani ssi foarte bogati dar pe patul de moarte, nu de aia in putere. Tre sa alerg intr-un azil :)La nebuni cu mine, medicamente..hai ca ma duc tot la sala mea. Acum :occasion15:

#330 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 16 June 2010 - 08:18 PM

Si m-am dus " dulce minune" si mi-e clar, nu se compara. Aseara am avut sex, nu doar o sg data, ci de DOUA ori, olalaaa, dar tot mai fain ma simt dupa 40 de minute de alergat. Imi vine sa dansez. Sunt masochista, imi place sa ma chinui si imi place transpiratia. La sex n-am transpirat atat. Sper ca m-am intins indeajuns si nu mai fac febra ca vreau si maine.
Am ascultat muzica disco din 80's si muzica din 60'.

#331 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2010 - 09:35 PM

Gata, am ajuns sa va citesc cap coada si am trecut prin diferite stari de spirit:

Sacramento imi pare rau de maseaua ta, sper sa se rezolve cat de repede. Sa nu faci nici un fel de efort fizic pana nu trece infectia! Iti tin pumnii sa te insanatosesti repede!

Flor am ras copios! Din partea mea, pentru tine!

Lizura, Rain, Cassia? Unde-ati disparut puisori?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#332 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2010 - 09:40 PM

Eeeeeeeeeehhhh, Flori, cine isi mai aduce aminte de Cel mai iubit? ...

Fetelor, eu am trecut azi prin enorm de mult stres si inca nu s-a terminat sarada. Incerc sa rezolv situatia cu mult calm si stapanire de sine. Plus ca cineva foarte drag mie m-a dezamagit crunt si vad ca si aici ma resimt destul de puternic.
Zilele astea nu stiu ce a fost cu mine, insa am simtit o sfraseala oribila la nivel fizic, la modul ca nu eram in stare nici mainile sa mi l etin pe volan cum trebuie. O somnolenta continua si o durere surda in toti muschii (nu, nu e febra musculara) m-au chinuit zilele astea. Azi am dormit doua ore dupa-amiaza si m.am trezit destul de tarziu, dar ma simteam ca si cum as fi dormit in continuare pana maine. Am ztras de mine si m-am dus afara, asa ca am punctat si pe ziua de azi.
Cu alimentatia insa am dat-o in bara: dimineata 2 banane, pranz muschi de porc la cuptor cu pastai fierte si dupa amiaza un castron de lapte cu fulgi de ovaz in care am pus dulceata de nuci. SImteam ca ma sfarsesc daca nu pun ceva dulce. =)) Ma simt mai bine insa acum dupa ce am fost la alergat.

Sper sa imi revin repede...Voi, ce program azi?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#333 Useril este offline   sacramento 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 06-December 09

Postat 17 June 2010 - 01:29 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 16 June 2010 - 09:40 PM, a spus:

Eeeeeeeeeehhhh, Flori, cine isi mai aduce aminte de Cel mai iubit? ...

Fetelor, eu am trecut azi prin enorm de mult stres si inca nu s-a terminat sarada. Incerc sa rezolv situatia cu mult calm si stapanire de sine. Plus ca cineva foarte drag mie m-a dezamagit crunt si vad ca si aici ma resimt destul de puternic.
Zilele astea nu stiu ce a fost cu mine, insa am simtit o sfraseala oribila la nivel fizic, la modul ca nu eram in stare nici mainile sa mi l etin pe volan cum trebuie. O somnolenta continua si o durere surda in toti muschii (nu, nu e febra musculara) m-au chinuit zilele astea. Azi am dormit doua ore dupa-amiaza si m.am trezit destul de tarziu, dar ma simteam ca si cum as fi dormit in continuare pana maine. Am ztras de mine si m-am dus afara, asa ca am punctat si pe ziua de azi.
Cu alimentatia insa am dat-o in bara: dimineata 2 banane, pranz muschi de porc la cuptor cu pastai fierte si dupa amiaza un castron de lapte cu fulgi de ovaz in care am pus dulceata de nuci. SImteam ca ma sfarsesc daca nu pun ceva dulce. =)) Ma simt mai bine insa acum dupa ce am fost la alergat.

Sper sa imi revin repede...Voi, ce program azi?

Uhuhu...

Alerta maxima!!!!!!
Nu te lasa doborita de stress.Acum vreo 6 ani din cauza stress-ului aveam niste atacuri de panica ce semanau cu atacurile de cord.
Incearca sa-ti gasesti echilibrul.Stai mult de vorba tu cu tine(sau cu cineva apropiat)si vorbeste despre ce te streseaza over and over again,pina se banalizeaza.Mediteaza intr-un loc drag tie.Nu te lasa cuprinsa de panica.
Daca esti singura si nu te indragostesti repede,chiar si o relatie-fara implicatii-te poate scoate din starea de stress.

Sint linga tine, daca vrei. :P

#334 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 17 June 2010 - 01:32 AM

Floricico ai vazut,daca te-ai vaitat la noi ca n-ai avut sex ,ai avut?si inca de 2 ori? good for you! aaa si normal ca te simti mai bine dupa 40 de min.de cardio pentru ca in procesul asta consumi mult mai multe calorii decat in activitatea cu pricina.

Azi 40min. bicicleta si cam atat.
MD:1 waffle cu miere+cafea
P: supa de linte+ o feliuta de cheesecake
C: salata de salata verde cu ceapa

Stiti cate calorii are o feliuta de cheesecake? 460! =)) si este o feliuta pe cuvantul meu.
Sacramento imi pare rau de maseaua ta! Insanatosire grabnica si nu-ti face de cap pe motiv ca esti bolnava,da?
Enjoy the silence!

#335 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2010 - 08:45 AM

Vezi postareasacramento, la 17 June 2010 - 01:29 AM, a spus:

Uhuhu...

Alerta maxima!!!!!!
Nu te lasa doborita de stress.Acum vreo 6 ani din cauza stress-ului aveam niste atacuri de panica ce semanau cu atacurile de cord.
Incearca sa-ti gasesti echilibrul.Stai mult de vorba tu cu tine(sau cu cineva apropiat)si vorbeste despre ce te streseaza over and over again,pina se banalizeaza.Mediteaza intr-un loc drag tie.Nu te lasa cuprinsa de panica.
Daca esti singura si nu te indragostesti repede,chiar si o relatie-fara implicatii-te poate scoate din starea de stress.

Sint linga tine, daca vrei. :occasion14:

Multumesc draga mea, multumesc foarte mult de sustinere! :floare: Sper ca in curand apele sa se linisteasca...as fi avut tare mult nevoie de sprijinul cuiva considerat drag dar...se pare ca exista oameni care te lasa balta, fix cand ai mai multa nevoie de ei. Nu o data am intalnit in viata mea asa oameni. Nu stiu...poate scrie fraiera pe fruntea mea? In orice caz am constatat ca incep sa ma retrag si sa ma feresc de oameni, in general...
Si nu stiu ce gen de soarta oi avea ca atrag ghinioanele la greu...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#336 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 17 June 2010 - 03:26 PM

Lapo, oamenii aia nu meritau sa fie in viata ta. Imi pare tare rau ca nu-mi place sa te stiu suparata. :D

#337 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 17 June 2010 - 06:27 PM

Raportez 45 de minute alergat si mers pe banda, programul alpin. Calorii consumate 350.

Tare nu-mi place cand esti necajita, Lapo .

#338 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2010 - 07:50 PM

Flori :scratch: , you're a doll! Ce vrei, nu mi.am facut un catalog cu criterii dupa care sa le permit oamenilor sa intre asa in viata mea. Is io mai naiva cre'ca si ma entuziasmez foarte repede...si in consecinta, la fel de repede mi-o iau peste ochi. Lasa, nu-i nimic, nu ar fi nici o noutate. Lumea e plina de astfel de ...oameni. Ne ridicam, ne scuturam, mergem mai departe :D

Bravo pentru sesiune! Keep up the good work!

Eu azi foarte foarte down! Cu toate astea nu am dat iama in supermarket la raftul cu ciocolata...cel putin asta. Sper ca maine sa ajung sa imi fac sesiunea normala.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#339 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 17 June 2010 - 08:25 PM

Poate tocmai asta te-ar inveseli zilele astea, putin sport, o plimbare, stii endorfina aia. Acum cand iti scriu e cam tarziu dar tot ar fi ok sa iesi la plimbare. As da orice sa te inveselesc. Mai bine ca ai aflat in cine poti avea baza. Mai bine si mai tarziu decat prea tarziu. Doare ca orice sut in fund, dar e un bagaj in minus. Poti "alerga" mai usor :scratch: Hai, imi faci un mojito? Ti l-as face eu, fara zahar dar n-am menta.

#340 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 17 June 2010 - 11:04 PM

Poate functioneaza la tine, daca nu te ajut eu. Azi mi-am cumparat un costum de baie de plaja, blue cu polka dots. Iti iau si tie unul, nu aceeasi culoare, dar unul cu figuri geometrice si cred ca maron ti-ar fi mai fain( asa cred eu ca ti s-ar potrivi) sa te binedispun , haide pui, ti-l pun in plic, una doua ajunge. Eu in slip intru dar arat ca un o sunca legata. Deci maine ma duc iar la sala, inca putin, putin mai mult, mai mult, naiba stie pana cand o sa mai pot... Motivatia nu e pe nicaieri ca ma duc la plaja de gay si aia nu nu uita la mine asa ca pot sa port si un cort pe mine sau mai bine fara nimic .

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic