Lapona Enigel, la 15 June 2010 - 08:39 PM, a spus:
floricica, la 14 June 2010 - 09:02 PM, a spus:
Eu din nefericire dupa toata endorfina m-am ales cu o febra musculara de 2 zile. Dar mai vreau ! Azi merg tinundu-ma de pereti, nu-mi trece cu aspirina, o sa incerc putin inot si sauna ca maine vreau sa pot iesi din casa.
Iesi la plimbare, fa intinderi. E clar ca ai facut greseala oricarui incepator, nici o grija am facut-o so eu de atatea ori, ori de cate ori am reinceput. Incepe mic. Sa nu uiti un lucru: chiar daca esti stare sa inoti kilometri la cel mai categoric cardio posibil, nu inseamna ca acelasi lucru il poti si in alt tip de cardio.
Lasa muschii sa se refaca, ai grija ce mananci intre timp, iesi si plimba-te, fa plimbari lungi. Daca e o febra urata dureaza cam o saptamana pana trece. Dar trece, nici o problema. Dupa vreo 3 zile asa, baga niste crosstrainer. Stii tu vorba aia: cui pe cui se scoate.
Pai o febra urata am facut si nu din vina mea, nu , nu eu is vinovata. Eu mergeam pe banda, eventual mergeam in ritm fortzat, tinandu-ma cu mainile de bare dar dupa 5 minute mi-a venit sa alerg si cu toata rusinea (ca am sani care sar desi sunt mici si sunt in platose si ca transpir si ma vede lumea) am inceput sa alerg si apoi nu-mi mai venea sa ma opresc. Super bine ma simteam, nici de pauze n-aveam nevoie, vroiam mai mult si mai mult si am programat aparatul la mai greu. Nu ma mai saturam... naiba sa o ia de endorfina, imi venea sa zambesc ! Azi, dupa multe zile in care am tot zis "au , au, au" mai vreau. I-o n-am mai avut sex de mult, de aia cred ca-mi face bine endorfina de la sala. Incep greu si apoi nu m-as mai opri. Sunt flamanda! Vreau iar, ma gandesc doar la alergat " ca un borfas la ceasul unui lord"...Si cand abia ma puteam misca ma gandeam tot doar la alergat, ma gandeam ca as mai vrea, mai mult, inca putin, inca 10 minute. Categoric am o lipsa.
Naiba sa ma ia, dar eu mereu cand merg la sala si trag de mine la extrem ma simt ca si cum as fi facut dragoste, adica sunt pina de energie , sunt fericita, binedispusa...ceva nu e in regula cu viata mea, asta o stiu.. ar trebui sa merg la sala mai mult

De aia io pe ultimul alergator din primul tau set cu poze l-as fi bagat direct in tufe si i-as fi zis " mai bine sa te doara pe tine decat sa plang eu ca fac febra la rece pe banda " . Un alt cantec.."Shut up and sleep with me, why dont u shut and sleep with me" ...Nu ma ia Laponica niciodata cu ea ca-i stric socotelile

Baby, I'm so ready for the next round, ai bebe! La mine la sala numa' urati si totusi ce m-a impresionat e ca o musulmanca de aia traditionala alerga impreuna cu mine. Eu in short si cu maieu cu suport si ea incotosmanata toata, si pe cap. Si ce m-a dezgustat e ca un individ cu barba lunga a venit in slapi, si-a pus slapii intr-un colt si si-a aratat degetele de la picioare galbene si urate la toata lumea. Dar el n-avea nici o jena, parca era acasa. Si mie-mi e rusine ca am sani...Sani acoperiti, picioare rase contra picioare paroase cu unghii galbene descoperite... Fuck man..io-s coproprietara la sala aia asa cum sunt si altii dar nu vreau sa vad asa ceva. Da, sunt a naibii, I'm a bitch
The more I see, the less I know.