Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#341 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 18 June 2010 - 01:17 AM

Lapo sper ca esti mai bine.Din pacate stiu cum este sa fi lasat balta cand ti-e lumea mai draga.Da, uite noi ne gandim la tine asa ca nu esti chiar asa singura eh? :pupic:
Azi am luat pauza,am tot alergat prim oras cu diverse treburi dar maine cardio ma cheama.M-am imbracat cu blugii noi skinny si pe cuvantul meu daca nu merita fiecare secunda de cardio.
Floricico sa porti cu placere costumul de baie.
Sacramento esti bine?
Enjoy the silence!

#342 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 18 June 2010 - 06:04 AM

Merci frumos, Rain :pupic:
The more I see, the less I know.

#343 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 18 June 2010 - 06:37 AM

Eu nu mai stiu ce sa maninc...
Azi o cafea cu lapte si gheata, o omleta cu carne de crab si creveti si legume multe si spanac si brinza...am pus de toate ijn ea...tot ce mi-a cazut in mina...parca eram posedata...deschideam frigiderul...mai vedeam ceva si turnam in omleta automat...si am turnat si un ardei de ala mexican jalapeno...cind erau legumele in tigaie am inceput sa tusesc...intrebindu-ma cu nedumirire de la ce naiba tusesc in halul ala?...Ia sa vedem, ghiciti?

Acum ma doare burta...ma dor muschii...de la rasuciri de alea cu greutati...si de la omleta...
si vine si Lapo care imi zice ca nu trebuie sa mai maninc fructe seara...pai ce sa maninc?
Ma apuca disperarea Moncher...ca am si supa de legume cu vreo doua miini de orez salbatic si alte boabe in ea...
Nu dau jos un gram...dar insist zau! Si ma duc la sala o zi da, o zi ba...pina imi iese magiunul din mine!
Asa sa ne ajute Dzeu:))
Imagine postata
Imagine postata

#344 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 18 June 2010 - 07:06 AM

Sa ne-ajute, Lizu, ca io azi am incheiat socotelile cu vre-o 4 lingusitori, asa, una rece la unul , una rece la alta, apoi iar la unul si la unu' ... la ce-mi trebuie mie mizeriile astia in viata mea? Mi-a fost rusine sa le spun in fata ce m-a deranjat, si unora le-am spus, dar am fost prea diplomatica, n-au inteles. Acum i-am ras, le-am taiat dreptul la conversarie cu mine..io n-am nevoie de gunoaie in jurul meu, nici sa n-aud...

#345 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 18 June 2010 - 06:33 PM

'Ca-le-ar mama pe ele de amazoane care nu ma lasa le greu!!! :toothy9; :scratch:

Rain si Flori imi place de mor atitudinea voastra. Asa! Gladiatoare suntem noi sau ce, eeeeee!!

Lizzie ce-i cu moralul asta la subsol? Me, no likey! Ia, scutura-te putin, strange din dnti si din ...bombeuri si la treaba! Daca tu nu ai motivatie, apai cin' sa aiba? Parerea mea e ca tre sa ai putin grija la ce mananci. Stiu ca suna stupid si ultimul lucru pe care l-ai face e sa te apuci acum de socoteli, dar!:calculeaza-ti, asa de chestie, cam cate calorii consumi tu pe zi, chit ca spui ca mananci curat. Apoi: incearca sa simplifici putin omleta aia. Hai ca doar ne-o terminat sistemul de invatamant romanesc cu simplificarile, suntem toate as la asta :lol: . Fa omleta din 2 oua, pune multe legume in ea, lasa branza, deocamdata...Taie si mezelurile de orice fel de pe lista. Pune-ti alaturi doua fructe.

Baga la gustare nuci, sau orice fructe oleaginoase iti plac tie, dar si astea cu masura: maxim un pumn.

Seara: o salata verde cu multa lamaie si o lingura de ulei de masline, cu o conserva de ton in apa de 80 g. Incearca sa nu mai mananci dupa ora 8. Si nu uita apa!!!!

E normal sa nu iti arate cantarul mai putin, caci tu lucrezi muschii!! Nu uita: muschii trag mult mai mult la cantar. De fapt, lasa-l naiba de cantar!!! Scoate-i bateriile si spune-i sotului sa le ascunda si cantareste-te dupa minim o saptamana, maxim doua. Atunci sa vezi bucurie!

Fa-to rezerve de legume cu dip de iaurt, caz ca te apuca rau foamea. Pe alea sa pui mana intai si intai: morcovi -hai ca astai ii gasesti baby, doar deschizi punga si te apuci sa ii rontai, telina tije, gulie felii, frunze de varza. Incearca sa renunti macar 5 zile pe saptamana la boabe de orice fel, pune ca garnitura spanac cat incape, salate verzi la greu, mangold, varza, varzuci de bruxelles, sparanghel. Uite cate optiuni ai. Condimentele de orice fel - in stare naturala fie proaspete fie uscate is mai mult decat binevenite. Incearca sa inlocuiesti boabele cu wasa cu tarate, si aia in prima parte a zilei. Fa asa doua saptamani...si incearca sa renunti la sare. Sa imi spui tu mie Mutu, daca nu ti-o arata cantarul macar cu 1 kg mai putin dupa doua saptamani. Si nu. aia nu e apa!!

Cel mai rau e acum cu foamea de dupa sport stiu...Ah da si ciocolata neagra face minuni!! Aia neagra rau, urata la gust, dar parol ca iti taie pofta de dulce!!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#346 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2010 - 06:39 PM

Asa si acum despre mine: moralul este iar la locul lui...de veci :toothy9; Mi-am revenit!

Si imi retrag orice vorbe de mai sus cum ca as avea ghinion, sunt o mare nerecunoscatoare!!! Abia dupa zilele astea de cosmar mi-am dat seama cat noroc am putut avea, incredibil!!! Ii datorez unui om adevarat foarte mult din ceea ce am realizat pana acum si ii mai datorez asta marelui Sef, dar asta e oricum intre mine si El :lol:

Si cum azi am avut motiv de bucurie mare, am hotarat ca azi e ziua mea de rasplata. Dimineata am luat.o foarte devreme din loc si am mancat un covrig, apoi am servit o sampanie mica si un cocktail ca sa sarbatoresc si acasa o bere mica. Rasplata va fi sub forma unei ciulama de pui cu ciuperci si mamaliguta.

Iar de maine, back in ritmul de viata normal!!! Yeah baby! Plus Mr. Joggin, ovcorz! :scratch:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#347 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2010 - 10:29 PM

Vezi postareaLizura, la 18 June 2010 - 06:37 AM, a spus:

am inceput sa tusesc...intrebindu-ma cu nedumirire de la ce naiba tusesc in halul ala?...Ia sa vedem, ghiciti?

jalapeno,jalapeno!
Enjoy the silence!

#348 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2010 - 10:40 PM

Azi 60 min.cardio.
MD:piine integrala cu philadephia si gem de caise+cafea
P:piept de curcan,cascaval si lapte batut.

pentru cina cica ma scoate barbatu in oras(sper ca o sa fiu cuminte,adica imi propun sa vedem daca imi iese).
Mie imi place ciocolata neagra la nebunie asa ca nu trebuie sa am prea multa in casa ca o mananc.
Lapo ma bucur ca esti bine. Daca tu nu esti ok pe noi cine ne mai trage de urechi?
Enjoy the silence!

#349 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 18 June 2010 - 11:45 PM

Felicitari sportivelor :( Eu intru pe aici doar doar ma automotivez :-h

#350 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 19 June 2010 - 02:19 AM

Vezi postareaRain, la 18 June 2010 - 10:29 PM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 18 June 2010 - 06:37 AM, a spus:

am inceput sa tusesc...intrebindu-ma cu nedumirire de la ce naiba tusesc in halul ala?...Ia sa vedem, ghiciti?

jalapeno,jalapeno!

Indeed ca asta era!
Imagine postata
Imagine postata

#351 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 19 June 2010 - 02:27 AM

Deci da si mie o bucata de covrig bai flori!
Da' sa poate ma sa maninci asa in fata mea!
Lapo bune sfaturi ma, dar ce zisesi tu aici; salata verde cu lamiie si ulei? Bai da muschiul meu nu se poate tine cu salate bai!:scratch:)
Tu cred ca faci mishto!
ok! ma duc la magazan ( a se citi ca in franceza cu accent va rog) si cumpar pui si cimbru pt gratar. Fac iar pt toata saptamina.
Azi am mincat cafea, caise, pepene galben si morcovi. Acum cred ca ma duc sa iau un pui gata facut, doar ca e la rotisor...deci nu mai iau. Atunci niste clatite cu spanac? sau ...carne assada ca asta e facuta pe plita din cite stiu...

Si...am slabit juma'de kil! Iar la miini se zareste o mica schimbare...in sfirsit!
Imagine postata
Imagine postata

#352 Useril este offline   sacramento 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 06-December 09

Postat 19 June 2010 - 03:10 AM

Vezi postareaLizura, la 19 June 2010 - 02:27 AM, a spus:

Acum cred ca ma duc sa iau un pui gata facut, doar ca e la rotisor...deci nu mai iau.

Da' ce are puiul la rotisor?
Este super bun.Papi fara piele si-i delicios.Eu il maninc si alaturi de garnitura si ca topping la salata.
Nu stiu sa fie rau...
La salate incearca sa pui otet balsamic si ulei de masline.Daca vrei ceva mai mult uite-te pe la dressinguri la magazin si alege in functie de calorii.
Eu daca maninc o salata in loc de cina apoi o fac...saLATA...Pun pui,telemea sfarimata(1-2 linguri),1 pumn de nuci,un pumn de fructe uscate(imi place un amestec de cranberries si strawberries)si dressing sau ulei/otet

Cu cintaritul am patit si eu:cind am inceput sa merg la gym nu m-am mai urcat pe cintar vreo 2 saptamini.Stupoare cind ma urc am 9 lbs mai mult...Am ramas masca.Degeaba am zis ca aia sint muschi ca nu tine(mincam cu galeata cin veneam de la gym).Mincatul asta il evit acum ca merg la gym inainte de cina si cind vin iau cina.

#353 Useril este offline   sacramento 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 19 June 2010 - 03:12 AM

[quote name='Lapona Enigel' date='19 June 2010 - 05:39 AM' timestamp='1276879163' post='43088']
Asa si acum despre mine: moralul este iar la locul lui...de veci :lol: Mi-am revenit!

:scratch: :floare:
Aleluia

#354 Useril este offline   sacramento 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 19 June 2010 - 03:15 AM

Floricica si Rain-imi place de voi-mergeti inainte.
Eu am profitat de falca umflata si nu am mai facut nic
Astept acu pe jumatatea mea sa vina si d-sul la gym ca plateste degeaba.Oricum daca nu se misca in 30 min ,ma duc solo

Va pup si doresc sa nu va paraseasca entuziasmul

#355 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 June 2010 - 07:19 AM

Azi n-am avut sala ca am plecat la plaja. Vre-o ora am mers in pas alert si acolo, mamaaaaa ce baieti (oare ma suna tipu ala fain :lol: :scratch: :floare: ) Ok am inotat putin pana departe ca avea 2 amici care venisera cu barca si nu vroiau sa intre in apa asa ca m-am dus eu la ei sa ii salut. Super zi a fost, mi-a placut!

#356 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 19 June 2010 - 09:53 AM

Vezi postareasacramento, la 19 June 2010 - 03:10 AM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 19 June 2010 - 02:27 AM, a spus:

Acum cred ca ma duc sa iau un pui gata facut, doar ca e la rotisor...deci nu mai iau.

Da' ce are puiul la rotisor?
Este super bun.Papi fara piele si-i delicios.Eu il maninc si alaturi de garnitura si ca topping la salata.
Nu stiu sa fie rau...
La salate incearca sa pui otet balsamic

M-am gindit ca e facut cu ulei, nu? Care e procedeul ca si eu mincam la greu pina acum, si cineva imi zice, "pai nu toarna ulei pe el cind il face?"
Mai la noi scrie pe toate galantarele ca putem consuma produse cu otet balsamic pe socoteala noastra, pt ca contine led - din vopsea...
Eu cumpar, dar de import.
In seara asta am bagat niste amestec de legume cu o rulada de porc cu brinza si spanac in ea.
Dar acum la 1 noaptea aproape am ras doi pumni de cirese.
Miine vreau la plaja...
Apropos, eu sint dependenta de lapte, il beau ca pe apa si nu pot renunta la el.
Voi?
Imagine postata
Imagine postata

#357 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 June 2010 - 02:18 PM

Today's engine! Yeaaaah!!!

Goal-ul meu pe saptamana asta: trei sedinte de cardio. Goal achieved!

Who's the cat??
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-12-127694989094.jpg

Ma duc sa va citesc.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#358 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 June 2010 - 02:23 PM

Lizzieeeeeeeeeee, Raaaaaaaaaaiiiiiiiiiiin scoateti puiul la rotisor, clatitele si gemul ala ce deja mi s-a umflat glanda de dlatzi!

Puiul ala are o gramada de ulei in el, da! Ma duc sa caut biciul, pana vin luati de-aici :scratch: :floare: :lol:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#359 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 June 2010 - 02:26 PM

Vezi postareaCristina, la 18 June 2010 - 11:45 PM, a spus:

Felicitari sportivelor :floare: Eu intru pe aici doar doar ma automotivez :scratch:

Si...functioneshte, functioneshte?

Wilkommen! :lol:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#360 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 19 June 2010 - 09:58 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 June 2010 - 02:23 PM, a spus:

Lizzieeeeeeeeeee, Raaaaaaaaaaiiiiiiiiiiin scoateti puiul la rotisor, clatitele si gemul ala ce deja mi s-a umflat glanda de dlatzi!

Puiul ala are o gramada de ulei in el, da! Ma duc sa caut biciul, pana vin luati de-aici :lol: :lol: :D

Clatitele e cu spanaci bre! Dar nu le-am mincat!
Imagine postata
Imagine postata

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou