'Ca-le-ar mama pe ele de amazoane care nu ma lasa le greu!!!
Rain si Flori imi place de mor atitudinea voastra. Asa! Gladiatoare suntem noi sau ce, eeeeee!!
Lizzie ce-i cu moralul asta la subsol? Me, no likey! Ia, scutura-te putin, strange din dnti si din ...bombeuri si la treaba! Daca tu nu ai motivatie, apai cin' sa aiba? Parerea mea e ca tre sa ai putin grija la ce mananci. Stiu ca suna stupid si ultimul lucru pe care l-ai face e sa te apuci acum de socoteli, dar!:calculeaza-ti, asa de chestie, cam cate calorii consumi tu pe zi, chit ca spui ca mananci curat. Apoi: incearca sa simplifici putin omleta aia. Hai ca doar ne-o terminat sistemul de invatamant romanesc cu simplificarile, suntem toate as la asta

. Fa omleta din 2 oua, pune multe legume in ea, lasa branza, deocamdata...Taie si mezelurile de orice fel de pe lista. Pune-ti alaturi doua fructe.
Baga la gustare nuci, sau orice fructe oleaginoase iti plac tie, dar si astea cu masura: maxim un pumn.
Seara: o salata verde cu multa lamaie si o lingura de ulei de masline, cu o conserva de ton in apa de 80 g. Incearca sa nu mai mananci dupa ora 8. Si nu uita apa!!!!
E normal sa nu iti arate cantarul mai putin, caci tu lucrezi muschii!! Nu uita: muschii trag mult mai mult la cantar. De fapt, lasa-l naiba de cantar!!! Scoate-i bateriile si spune-i sotului sa le ascunda si cantareste-te dupa minim o saptamana, maxim doua. Atunci sa vezi bucurie!
Fa-to rezerve de legume cu dip de iaurt, caz ca te apuca rau foamea. Pe alea sa pui mana intai si intai: morcovi -hai ca astai ii gasesti baby, doar deschizi punga si te apuci sa ii rontai, telina tije, gulie felii, frunze de varza. Incearca sa renunti macar 5 zile pe saptamana la boabe de orice fel, pune ca garnitura spanac cat incape, salate verzi la greu, mangold, varza, varzuci de bruxelles, sparanghel. Uite cate optiuni ai. Condimentele de orice fel - in stare naturala fie proaspete fie uscate is mai mult decat binevenite. Incearca sa inlocuiesti boabele cu wasa cu tarate, si aia in prima parte a zilei. Fa asa doua saptamani...si incearca sa renunti la sare. Sa imi spui tu mie Mutu, daca nu ti-o arata cantarul macar cu 1 kg mai putin dupa doua saptamani. Si nu. aia nu e apa!!
Cel mai rau e acum cu foamea de dupa sport stiu...Ah da si ciocolata neagra face minuni!! Aia neagra rau, urata la gust, dar parol ca iti taie pofta de dulce!!