Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#441 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 02 July 2010 - 10:06 PM

Lapo, sanatate multa , ai girja de tine.Bafta cu casa, stiu cum e cand cauti si nu gasesti nimic pe plac.Asta fac si eu de cateva luni.

Eu azi am fost la strand, am inotat, am facut gimnastica in apa, plus seara tura obisnuita cu bicicleta.De maine daca reusesc imi readuc acasa crosstrainerul sa nu spunem totusi ca l-am cumparat degeaba.

Cu mancatul..hmm

MD: o cafea, o felie de sunca de curcan, chefir cu un colt de paine
G:(la strand ) niste alune fara grasime si cativa covrigei si citronada
P: un snitzel de curcan cu piure
C: capsuni

Cat de cat la 2 zile fac miscare mai multa, dar cu mancarea nu ma pun la pc.Cand sunt singura e ok,dar cu al meu acasa tare greu ifi fac meniurile.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#442 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 03 July 2010 - 10:48 PM

Ioana da ai facut ceva sport saptamana asta! bravo!

Lapo, sa stii ca nici eu nu ieseam pe caldura mare, te ia cu lesin...despre slabit..sportul si mancatul corect raman singurele metode corecte, de durata si fara nici un fel de efecte colaterale, sunt actiuni atat de binefecatoare pentru organism si sanatate! ca sa nu cadem in tentatia junk food - ului (a se intelege mancare in afara zonei "verzi") trebuie nu doar ambtia de a slabi dar si o anume disciplina interioara si o constientizare a faptului ca tot ceea ce facem e pentru noi, pentru bunastarea nostra fisica si psihica care se reflecta apoi in tot ceea ce facem; miscarea inseamna imbunatatirea sistemul cardio vascular, endorfine care ne fac sa ne simtim mai bine, oxigenarea pielii, lipsa coelsterolului...nu mai scriu alteceva ca stim cu toate ce minunat ne simtim dupa o sedinta de miscare si cat de mult inseamna sportul in termeni de sanatate.

cauta-ti casa cu calm, si apoi fixeaza-ti ca obiectiv slabitul.
dar asa cu toata vointa, asa cum te-ai pregatit pentru licenta.
cu strategie si deadline de tinut sub control, fara "mici" scapari, lista scrisa cu To Do pentru fiecare zi, si pentru nici un motiv nu iesi din ceea ce ti-ai propus
poti sa slabesti cat doresti, sunt mai mult decat sigura, as putea chiar sa pariez ca dai jos cat vrei tu si in perioada de timp pe care o vrei!
trebuie doar sa gasesti momentul in care sa te concetrezi pentru obiectivul acesta.
si cred ca e dupa ce iti gasesti casa... :D

#443 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 03 July 2010 - 11:49 PM

Kira, ti-am spus cat de mult imi plac posturile tale? Sunt mereu cu substanta :D

Cred ca m.ati citit pe dincolo, we asta a fost de party.uri. Mi-am dat liber la destrabalare. Nici vorba de junk food nuuu. Cred ca nu am mancat junk food de cel putin un an.

Dar ieri am avut gratar si desert, azi iar party. Mai am de onorat joi una. Astea sunt in cadrul absolvirii mele si nu am cum s ama sustrag si daca e sa ma bucur cu colegii si mentorii mei, atunci aleg sa o fac din plin. Inca o data constat, ca alcoolul este unul din cei mai mari dusmani, mai mare decat grasimea animala sua dulcele. Nu am abuzat, am baut vin alb doar si multa apa si suc de portocale.

De maine iar la normal :D Ma simt supra umflata. Beau apa intruna. Vreau iar afara. Azi a plouat si in sfarsit s-a mai racorit. In orice caz tre sa ma intorc la regimul meu de viata normal, mai ales ca o sa am un check medical amanuntit...asa ca valorile la sange trebuie sa fie in ordine.

Va pup si va urez un rest de weekend odihnitor!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#444 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 03 July 2010 - 11:52 PM

Vezi postareakira, la 03 July 2010 - 10:48 PM, a spus:

Ioana da ai facut ceva sport saptamana asta! bravo!

Lapo, sa stii ca nici eu nu ieseam pe caldura mare, te ia cu lesin...despre slabit..sportul si mancatul corect raman singurele metode corecte, de durata si fara nici un fel de efecte colaterale, sunt actiuni atat de binefecatoare pentru organism si sanatate! ca sa nu cadem in tentatia junk food - ului (a se intelege mancare in afara zonei "verzi") trebuie nu doar ambtia de a slabi dar si o anume disciplina interioara si o constientizare a faptului ca tot ceea ce facem e pentru noi, pentru bunastarea nostra fisica si psihica care se reflecta apoi in tot ceea ce facem; miscarea inseamna imbunatatirea sistemul cardio vascular, endorfine care ne fac sa ne simtim mai bine, oxigenarea pielii, lipsa coelsterolului...nu mai scriu alteceva ca stim cu toate ce minunat ne simtim dupa o sedinta de miscare si cat de mult inseamna sportul in termeni de sanatate.

cauta-ti casa cu calm, si apoi fixeaza-ti ca obiectiv slabitul.
dar asa cu toata vointa, asa cum te-ai pregatit pentru licenta.
cu strategie si deadline de tinut sub control, fara "mici" scapari, lista scrisa cu To Do pentru fiecare zi, si pentru nici un motiv nu iesi din ceea ce ti-ai propus
poti sa slabesti cat doresti, sunt mai mult decat sigura, as putea chiar sa pariez ca dai jos cat vrei tu si in perioada de timp pe care o vrei!
trebuie doar sa gasesti momentul in care sa te concetrezi pentru obiectivul acesta.
si cred ca e dupa ce iti gasesti casa... :D

Hey, iti multumesc! :D
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#445 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 05 July 2010 - 10:31 PM

Weekend-ul asta...as putea spune ca am mancat normal daca nu pun la socoteala dulciurile.
Vineri mi-am facut exercitiile dar sambata si duminica nu m-am agitat deloc.Azi ar trebui sa fac cardio dar n-am nici o tragere.Imi vine sa ma bag in pat si sa dorm si iar sa dorm.
Enjoy the silence!

#446 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2010 - 11:37 PM

Cam liniste pe aici.E vremea concediilor se pare.

Eu in afara de mers cu bicicleta inca n-am mai facut nimic. Azi aveam o pofta nebuna sa rontai ceva, asa ca am mancat pe seara cateva alune fara grasime,dar cu sare.In rest
MD: 2 felii de paine integrala cu gem de capsuni + o cafea
P:o salata cu pui
G1: vreo 10 migdale
G2.cateva capsuni
C: un iaurt grecesc cu dulceata de capsuni

In schimb am mers azi cu bicicleta destul de multicel.

Din pacate crosstrainerul nu am reusit sa-l aduc acasa ca nu am mai avut loc in masina.Dar sper sa ma reapuc de miscare dupa filmuletele ce le pusese mai sus.

Miercuri ma duc la dr sa imi dea rezultatele la analize si la EKG-ul facut azi si apoi mai vad in ce ape ma scald.

Dar incerc sa bag cat mai multe salate si plimbari cu bicicleta.Decat deloc e bine si asa.

Acasa la mine

#447 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2010 - 08:45 PM

Cu mancatul stau foarte bine, in ultimile 2 saptamani nu ma mancat dulciuri, doar azi o inghetata de smochine si ciocolata pentru ca nu mi-am luat de mancare la servici.

in rest mananc pe schema asta:

MD fructe proaspete
G1 cateva fructe uscate
G2 fructe proaspete diverese de cele de la MD
P salate de tot felul, fructe
G2 cateva fructe uscate
G3 fructe propaspete
C peste, carne sau branza, salata, fructe

cu sportul mai rau..saptamana trecuta doar de 2 ori, maine nu reusesc sa merg...e atat de cald

Lapo, am bucur ca-ti plac posturile mele! :pupic:

Ioana, ce mai zice umarul tau?

Rain, nici eu nu am chef de nimic dar daca ma mobilizez sa ajung la sala, pe urma imi place si sunt mandra de mine...dar nu niciodata chef sa dorm, ma culc mereu tarziu, incerc sa mai prelungesc ziua...dimineata e mai greu cu trezitul :)

#448 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2010 - 09:04 PM

Kira, umarul e la fel, face scandal cand lucrez.Cu siguranta ii tb si ceva mai multe exercitii.
Acum sa vedem daca magneziu face ceva bun.Ca vad ca nu am luat 2 zile si iarasi ma deranjeaza genunchiul.
Lapo, s-a mai racorit, ce faci?alergi prin parc sau dupa case? :pupic:

Acasa la mine

#449 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2010 - 07:31 PM

Ioana, a doua varianta. Deocamdata alergatu' l-am agatat de gard, nu cumva sa fuga. Caut de nebuna de toate fetelor...is vai de capu' mieu. De asta nici nu va scriu. Dar voi mergeti inainte!
Am avut o criza de bila care m-a tinut doua nopti, asa sa fie...am zis ca dau coltu si mai multe nu. Acu traiesc cu quark si castraveti :() Da credeti ca se duce frun gram?? :D
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#450 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2010 - 08:04 PM

Lapo, multa sanatate.
Pana la urma luni am facut 60min. hip-hop abs + o serie de exercitii cu greutati,si ieri la fel si am ajuns la concluzia ca ma plictisesc de anumite exercitii si trebuie sa diversific.Azi am pauza de exercitii ca am in plan sa ies la o plimbare lunga de cativa km.
Cam ce mananc eu :
MD: lapte de soia cu cereala si ceva nuci or iaurt cu seminte de in
G:in general fructe
P:carne la gratar ori peste + diverse salate
C:wasa,humus si castraveti

Ocazional mai ma rasplatesc cu dulciuri...inca n-am reusit performanta sa renunt definitiv la ele.
Enjoy the silence!

#451 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2010 - 09:29 PM

Lapo, las ca-ti revi tu, important e sa rezolvi cu casa.

Rain, imi place cum mananci.

Kira am fost azi la recuperare si vb cu fizioterapeuta si ii spuneam de umar.Cum de fiecare data am alta tipa la masaj , eu le intreb ca poate ma dumiresc ce si cum.Asta a fost mai ok azi.Problema este ca am muschii foarte incordati , am tot spatele teapan, asa ca tipa m-a invatat sa fac cateva exercitii acasa singura ca sa ma mai deblochez.

Azi am mancat destul de ok, sa zicem

MD: o clatita goala(ramasa de aseara) + o cafea
P: salata de andive cu ton si rosii
G: cateva capsuni
C: mozzarela cu rosii(o rosie si o galma de mozzarela)

E adevarat ca am mai mancat niste bomboane cu menta, sa fi fost vreo 4-5, dar din cele mici, ca gumele de mestecat.

Acasa la mine

#452 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2010 - 10:48 PM

Fete, va multumesc de urarile de bine! Eu am o banuiala ca am o piatra la fiere, ca prea rau mi.a fost. Acum vreau nu vreau, tre sa tin regim.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#453 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2010 - 11:05 PM

Lapo, ai grija mare, mai bine mergi la dr sa vezi ce si cum.Nu e de gluma cu fierea.Mama a avut pb ani de zile si cand a ajuns la dr s-a constatat ca avea nisip, inca putin daca mai statea ar fi fost fatal.

Acum un an cand am fost in tara in prima seara cand am ajuns mi-a fost la fel de rau, efectiv se vedea pe ea mama.Mi-a dat saraca medicamente,da tot dadeam afara,abia dupa 2 ore a ajuns salvarea si mi-a facut un cokteil de medicamente si mi-am mai revenit si eu.Vreo 3 zile am tinut regim.

Acum in schimb ar tb sa tin regim pt ficat.Inca odata mi-au iesit analizele proaste ca facea misto de mine dr azi ca sa nu mai beau.Tb sa incep sa iau niste medicamente si sa vedem ca mai imi face inca niste analize amanuntite sa vada exact ce si cum.
Oricum pana la rezultat voi incerca sa o dau mai mult pe fructe si legume.Noroc ca nu mananc carne grasa.

Acasa la mine

#454 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2010 - 11:16 PM

Ma, sincer mie foarte rar mi s.a intamplat. Acum o sa o dau pe regim, ca o sa trebuiasca sa merg la Amtarzt si inainte nu vreau sa merg nicaieri, la nici un medic.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#455 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2010 - 02:21 AM

Ioana incerc sa mananc cat de sanatos se poate,dar cateodata nu-mi iese.
Azi de exemplu am avut o prietena la pranz si a "comandat" gagica dinainte fasole si mamaliga cu branza si ca sa fie meniul complet am facut si o negresa,deci cam asta a fost pranzul meu. La micul dejun am mancat cereale cu lapte de soia si seminte de in,pentru cina am in plan o salata.Ah si sa nu uit,n-am sarit peste cele 60min de exercitii si tare mandra sunt de mine,ca as ma lovise o lene dupa stat la taclale...
Ce fel de regim trebuie sa tineti pentru ficat?
Ma intreb unde au disparul restul fetelor.
Enjoy the silence!

#456 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2010 - 11:08 AM

Lapo,ai mare grija, oricum nu e de neglijat cu pb asetea.

Rain, momentan nu am de la dr nici un regim, mai tb sa-mi iasa niste analize fiinca nici dr nu-si putea da seama de ce valorile astea asa mari la ficat.Dat fiind faptul ca nu beau alcool, e posibil sa fie o "steatoza hepatica".Problema e ca de ani de zile imi iesi analizele prost, la un moment dat am fost suspecta de hepatita C.Mi-am refacut analizele si era ok.Numai ca nici un dr din tara nu s-a gandit sa vada despre ce este vb.Aici dr mea m-a intrebat daca am avut hepatita A si mi-a facut analize sa vada ca in cazul in care am avu(si se pare ca am avut fara ca eu sa stiu) sa ma vaccinez impotriva hepatitei de tip B.Si uite asa inca odata analizele mi-au iesit naspa.

Ieri in afara de mers cu bicicleta n-am facut mai nimic,decat datul din brate in bucatarie :icon_fessee:.Azi e cam cald,dar cateva exercitii tot am sa fac.

Acasa la mine

#457 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 July 2010 - 01:42 PM

Lore, nu ma pricep, dar stiu ca nu-i de neglijat.Tot ne-a doctoru' stie ce trebuie sa faci.
Multa sanatate si grija mare. :tongue3:

Ioana, imi place ca nu renunti.Bravo!

#458 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2010 - 07:15 PM

Eataly, incerc sa nu ma las.
Azi mi-am facut tura de 7 km de bicicleta, sa se mai racoreasca si-mi iau soata de o aripa si iesim iarasi.

Azi la recuperare fiziotarapeuta mi-a recomandat sa fac yoga, cica nu respir f bine.Oricum inca sunt teapana de spate, nici n-a pus bine mainile pe mine ca a vazut cat sunt de teapana.
Oricum pt respiratie m-a mai invatat ea un exercitiu.

Acasa la mine

#459 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 July 2010 - 10:50 AM

Fete, ma termina caldura asta!! Tot timpul meu liber mi-l investesc in cautaturi de scanduri. Acusica incep sa adun catrafusele. Am tone de carti. Atunci sa vezi cardio!

Ia ziceti voi ce faceti?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#460 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 July 2010 - 10:44 PM

Eataly, Ioana si Rain bravo fetelor care fac sport!

Lapo, sanatate multa si spor la regim!

Eu am fost la sala cateva zile la rand, joi, vineri, sambata si azi.

azi am simtit asa o mica durere la genunchi, a fost cam mult, asa ca azi 40 minute de cyclette ca sa nu-mi solicit genunchiul si pe urma 1 ora de pump. am lucrat pe ritm de musica cu greutati de 1 kg pentru toate grupele musculare, iar in ultimile 15 minute exercitii pentru abdomen si apoi stretching. a fost interesant...mi-a placut pentru ca e un curs complet, lucrezi pentru tot corpul.
daca fac exercitii libere, lucrez mai mult local, nu solicit toti muschii...asa ca o sa ma mai duc.

zilele trecute am mai facut ceva exercitii pentru abdomen...si cam atat.

este foarte cald in continuare la noi si deabea merg pana la sala, dar cand ajung ma inviorez repede :blush:

sunt foarte multumita ca nu mananc dulciuri si continui sa mananc curat, sper sa ma tina disciplina ;)

azi am avut asa:

MD: mure
G1 caise
G2 piersica
P mozzarella, rosii si busuioc condimentat cu ulei
G3 piersica
G4 pepene rosu
C masline si rosii, piersica

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 21