Pizza mea
#41
Postat 12 January 2022 - 05:47 PM
Cum pot arata! Fix la ele o sa ma gandesc cand o sa beau acusi Fortrans-ul
#43
Postat 21 April 2022 - 09:20 PM
Cald afara, am deschis sezonul de pizza
Aluatul meu cred ca a avut ceva steroizi ca a crescut ca Fat-frumos 🤪🤪
Aluatul meu cred ca a avut ceva steroizi ca a crescut ca Fat-frumos 🤪🤪
#44
Postat 22 April 2022 - 05:23 PM
Parcă văd niște ananas pe-acolo 😍😍
Salivez la toate în aceeași măsură, nu am mai mîncat o pizza de 3 luni după încă minus 2 kg pierdute, am zis că mă destrăbălez cu cîteva feluri de pizza, că cred că mai am puțin și le și visez
Salivez la toate în aceeași măsură, nu am mai mîncat o pizza de 3 luni după încă minus 2 kg pierdute, am zis că mă destrăbălez cu cîteva feluri de pizza, că cred că mai am puțin și le și visez
#46
Postat 17 October 2022 - 08:58 PM
Am facut ieri pizza, aluatul parca era pe steroizi, am folosit drojdie proaspata.
In poza aluat din 2 kg da faina, am mai avut 1 oala cu inca 1 kg
Am avut niste lemn bun de maslin, uscat bine asa ca am avut temperatura de 450°C, pizzele au fost gata cam in 2 min
Am facut o parte din aluat cu sucitorul si o parte doar cu mainele ca marginile sa fie groase ca in imagine
Personal daca nu au branza bagata in margini, prefer pizza facut to sucitorul ca e mai subtire.
In poza aluat din 2 kg da faina, am mai avut 1 oala cu inca 1 kg
Am avut niste lemn bun de maslin, uscat bine asa ca am avut temperatura de 450°C, pizzele au fost gata cam in 2 min
Am facut o parte din aluat cu sucitorul si o parte doar cu mainele ca marginile sa fie groase ca in imagine
Personal daca nu au branza bagata in margini, prefer pizza facut to sucitorul ca e mai subtire.
#48
Postat 18 October 2022 - 12:09 PM
Ms Adriana,mi-au mai ramas si vreo 5 piz,e pe care le-am bagat la congelator pentru cand or da poftele iar peste noi 😁
#51
Postat 20 October 2022 - 02:12 PM
Superb arata, lacoma de mine nici nu s-a gandit la congelator, ma gandeam ca ai avut o petrecere
#52
Postat 13 August 2024 - 09:39 AM
Vineri am facut iar piza, eu am facut aluatul insa am folosit cuptorul prietenilor la care am fost in vizita.
Am inceput sa intind aluatul cu faina semola si mare surpriza - e total alta "mancare de peste" aluatul devine mult mai elastic si usor de intins la mana.
Au mai ramas 5 bucati de aluat asa ca ieri am facug inca 2 si cele 3 ramase le-am bagat la inghetat.
Am inceput sa intind aluatul cu faina semola si mare surpriza - e total alta "mancare de peste" aluatul devine mult mai elastic si usor de intins la mana.
Au mai ramas 5 bucati de aluat asa ca ieri am facug inca 2 si cele 3 ramase le-am bagat la inghetat.
#53
Postat 13 August 2024 - 10:05 AM
ce frumoase sint
asa e, cu faina de semola se intinde mai usor pentru ca nu e fina si nu se lipeste
asa e, cu faina de semola se intinde mai usor pentru ca nu e fina si nu se lipeste
#55
Postat 13 August 2024 - 02:13 PM
Pizza adevarata! Intotdeauna mi se face pofta cand citesc aici, chiar daca nu mi-e foame 🤪.