Tortul lu' Peste (Smorgastarta)
#41
Postat 16 January 2011 - 10:18 PM
Ma contrariaza kiwi, de la decoratii...Arata foarte bine, nu e vorba, dar la gust cum o fi, in combinatie cu compozitia sarata?
Pentru reteta,
#42
Postat 16 January 2011 - 11:10 PM
IrinucaPopii, la 16 January 2011 - 10:18 PM, a spus:
Ma contrariaza kiwi, de la decoratii...Arata foarte bine, nu e vorba, dar la gust cum o fi, in combinatie cu compozitia sarata?
Pentru reteta,
La noi kiwi care se vand in magazin sunt cam necopti, deci sunt acrisori, acizi. Provin fie din Portugalia fie din Spania. Asa merg foarte bine pe post de leguma. Soacra-mea pune cuburi in salata verde alaturi de rosii, ceapa si castravete. Daca vreau sa fie dulci trebuie sa ii invelesc in hartie si-i las sa se coaca.
#43
Postat 16 January 2011 - 11:28 PM
#44
Postat 17 January 2011 - 12:03 AM
Carmella, la 16 January 2011 - 11:28 PM, a spus:
Buna idee mi-ai dat cu sandwich-ul de piept de pui, maioneza si kiwi. Sa stii ca nici in salate nu face figura urata. Foarte sanatos, are multa vitamina C si daca-l cumperi mai tarisor e destul de asemanator la gust cu rosia. N-a reiesit prea bine din postul meu anterior insa eu vad kiwi mai mult ca pe o leguma decat ca pe un fruct.
#45
Postat 18 January 2011 - 02:31 PM
laura_lala, la 16 January 2011 - 11:10 PM, a spus:
La noi kiwi care se vand in magazin sunt cam necopti, deci sunt acrisori, acizi. Asa merg foarte bine pe post de leguma.
Ok, am inteles
Eu am kiwi in gradina, dar nu mi-a trecut prin cap sa ii culeg cand sunt mai necopti...
Am sa incerc, trebuie sa fie buni, daca ziceti voi
#46
Postat 24 January 2011 - 05:59 PM
La colegu' nu i-a placut ideea de "tort" sarat , abia a gustat...
Dar pentru mine a fost ok, am sa o mai repet, la niste musafiri, eventual
pentru reteta!
#47
Postat 24 January 2011 - 10:34 PM
#48
Postat 24 January 2011 - 11:17 PM
Carmella, la 24 January 2011 - 10:34 PM, a spus:
Mersi!
Buna sugestia, am sa incerc!
#49
Postat 07 March 2012 - 06:17 PM
Imagini atasate
#50
Postat 07 March 2012 - 06:33 PM
Bravo Carmella, imi place enorm de mult cum le-ai ornat.
Odata si-odata fac si eu unul, chiar ca dai lumea cu rotile-n sus cu un tort de asta ornat asa!
Bravo !
#51
Postat 07 March 2012 - 06:35 PM
Cred ca a iesit excelent in combinatiile pe care le-ai facut, si cu icrele alea pe deasupra arata minunat
#52
Postat 01 January 2013 - 02:41 AM
#53
Postat 01 January 2013 - 12:18 PM
#54
Postat 01 January 2013 - 02:23 PM
1- cartofi cubulete cu putina maioneza
2- masline negre
3- conserva de ton amestecata cu putna maioneza
4 ciuperci din otet cu maioneza
5 sfecla rosie cubulete cu maioneza
6 pastarnac si morcov cubulete cu maioneza
In fiecare strat am pus putina maioneza doar cat sa lege compozitia.
#56
Postat 19 September 2013 - 11:25 PM
multumesc pentru reteta, Carmella!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#57
Postat 14 June 2018 - 11:16 PM
aveam piine dintr-asta feliata fara coaja dreptunghiulara asa ca am cumparat citeva creme (de rosii uscate, de anghinare si tartara) si am incropit in mare graba totul, n-a fost timp sa-l fac sa stea la frigider, intre straturile unse cu creme am pus prosciutto cotto si felii de brinza scamorza, deasupra brinza philadelphia
sectiune
#58
Postat 02 September 2018 - 10:22 PM
acu vad ca rozul sosului cocktail de la culoarea zilei a devenit galben la lumina artificiala
#60
Postat 03 September 2018 - 09:18 AM
ca am citit mesajele din urma si am vazut ca eu de fapt n-am pus niciodata peste, nu stiu daca originar e cu peste, vad ca si Carmen si stella au pus umplutura multa, eu putin de tot.