Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#2021 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 December 2011 - 11:14 AM

Trunchi de copac... :drool:

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-405-13252364867446.jpg

#2022 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 30 December 2011 - 12:35 PM

Geany , mi-ai facut pofta cu trunchiul de copac! Am zis ca nu mai fac nimic pt ca mai am fursecuri si turta dulce...dar acum ca vad trunchiul tau....yummy.yummy :drool:

#2023 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 December 2011 - 12:54 PM

Vezi postareaMutti, la 30 December 2011 - 12:35 PM, a spus:

Geany , mi-ai facut pofta cu trunchiul de copac! Am zis ca nu mai fac nimic pt ca mai am fursecuri si turta dulce...dar acum ca vad trunchiul tau....yummy.yummy :drool:

Da Simo' se zice ca poarta noroc :)

E dint-o carte cu dulciuri Italienoase :)

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-405-13252421069484.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-405-13252421163327.jpg

La blat nu am respectat am facut dupa creasta in loc de 4 oo 5 albuse si 3 galbenuse (doua merg la maioneza la salata beof),8 linguri de zahar,8 de ulei,8 de faina esenta de vanilie si rasatura de lamaie si mandarina..

Crema am avut 250 de gr. de ciocolata de la mosi de craciun si bomboane de pom si cu lapte tot felul doar putina am pus amaruie,mi s-a parut mie 250 de gr. de zahar pudra prea mult si am pus aproape 200 de gr. dar tot prea dulce mi s-a parut ,cred ca aia e pt. ciocolata amaruie menaj....120 de gr. de unt moale si esenta de rom...

Sa vedem cum o fi cand era calda mi s-a parut prea dulce,acum s-a intarit tare fain numa bine si se vad fain ridurile...

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-405-13252424082933.jpg

#2024 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 31 December 2011 - 02:48 PM

Si sexiune' trunchi (ca aveam emotii)

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-405-13253356743068.jpg

L-am gustat,e excelent :105:

#2025 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 01 January 2012 - 04:58 PM

Savarine si baclava.

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-341-13254298737724.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#2026 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 03 January 2012 - 10:51 AM

Tortul meu de Revelion - tort de nuca, reteta mamei mele

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-88-13255806761821.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-88-13255807003211.jpg
GEORGIA

#2027 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 06 January 2012 - 08:08 PM

Gem de portocale.Fruct +coaja.Reteta e aproape inventie proprie.Dupa ce am citit o multime de retete pe net, am combinat ce mi-am amintit din toate.
Aveam trei portocale mari=aproape 1 kg (nu le-am cantarit), dar le-am pus 1 kg zahar tos si 500 ml apa.
E super buna si aromata:

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-73-13258733079346.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2028 Useril este offline   Patrick968 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 29-May 11
  • LocationBucuresti

Postat 06 January 2012 - 08:36 PM

zorzorico....si reteta nu ne-o dai? ca taaaare-mi vine sa vin la tine pentru o linguritza.

#2029 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 06 January 2012 - 09:05 PM

Vezi postareaPatrick968, la 06 January 2012 - 08:36 PM, a spus:

zorzorico....si reteta nu ne-o dai? ca taaaare-mi vine sa vin la tine pentru o linguritza.

Si eu astept reteta fiindca a mirosit pana la mine, Viorica!

#2030 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 January 2012 - 09:13 PM

Vezi postareazoazorel, la 06 January 2012 - 08:08 PM, a spus:

Gem de portocale.Fruct +coaja.Reteta e aproape inventie proprie.Dupa ce am citit o multime de retete pe net, am combinat ce mi-am amintit din toate.
Aveam trei portocale mari=aproape 1 kg (nu le-am cantarit), dar le-am pus 1 kg zahar tos si 500 ml apa.
E super buna si aromata:

Atasament dulceata de portocale.jpg


Si cum ai taiat cu tot cu coaja,sau ai dat coaja pe razatoare?! si miezul ai pus felii sau cuburi?!,ca nu se vad bucati acolo' :)

#2031 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 06 January 2012 - 09:23 PM

Dau si reteta, dar n-am "pasii".Daca vreti asa.Doar ca n-am cantarit portocalele.Oricum, 1 kg sigur aveau.Toate trei.
Le-am spalat bine, le-am intepat cu furculita si le-am lasat acoperite cu apa de-aseara pana azi (24 ore).
Le-am scos azi, le-am sters bine si le-am ras coaja cu razatoarea mica.
Fructele le-am curatat de coaja alba si de vinisoarele albe, le-am taiat cum mi-a venit si le-am pus cu 500 gr zahar, cam o ora Apoi am pus 500 ml apa de la robinet si restul de zahar=500 gr si-am pus la foc ff mic, amestecand din cand in cand.
Coaja rasa am pus-o in filtrul de cafea si-am trecut 500 ml apa peste ea.Am scos-o, apa clocotita am turnat-o iar peste coji si-am aruncat-o.Le-am oparit ca sa scot amareala.
La 45 de min de la inceperea clocotirii dulcetii, am pus si coaja rasa si oparita si zeama de la o jumatate de lamaie.Am mai fiert-o pana s-a legat cat am vrut eu de mult.Cam inca 15 min.
Gata. Mi-au iesit doua borcanele si ce-ati vazut in farfurie.Am pus-o calda in borcane si le-am pus cu capacul in jos.

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-73-13258775182267.jpg

Eu o leg bine, ca sa nu mucegaiasca
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2032 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 January 2012 - 09:27 PM

Arata tare fain ...Pui de clatite?! :)

#2033 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 06 January 2012 - 10:20 PM

Vezi postareaGeany, la 06 January 2012 - 09:27 PM, a spus:

Arata tare fain ...Pui de clatite?! Imagine postata


Taci, ca ti-o iei! Aaaa, e sarbatoare si nu fac nimic!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2034 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 06 January 2012 - 10:41 PM

Vezi postareazoazorel, la 06 January 2012 - 10:20 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 06 January 2012 - 09:27 PM, a spus:

Arata tare fain ...Pui de clatite?! Imagine postata


Taci, ca ti-o iei! Aaaa, e sarbatoare si nu fac nimic!Imagine postata

Hi, hi, hi, pai omu cand e sarbatoare face ce-i mai bun! Hai, zi ca da si eu poftesc!

#2035 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 January 2012 - 10:47 PM

Pai cum sa rezisti la asa minunatie fara clatite?! :)

Stefan ce zice?! :)

#2036 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 06 January 2012 - 11:12 PM

Maaa, va mananca chielea? Pupa-v-as io pe voi!Imagine postata
Las-ca vine maine mama lui p-aici.Sarmale, carnati, racitura, fursecuri (pe care le stit!) Deci...nema clatite.Poate maine, mai pe seara, daca-i cuminte!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2037 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 06 January 2012 - 11:16 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 03 January 2012 - 10:51 AM, a spus:

Tortul meu de Revelion - tort de nuca, reteta mamei mele

Atasament IMG_1206.JPG
Atasament IMG_1212.JPG

Georgi, poti sa-mi dai reteta te rog. Mie imi plac deserturile cu nuci, am si eu de la mama un tort de nuci foarte bun si mi-ar place sa am cat mai multe...
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#2038 Useril este offline   Patrick968 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 29-May 11
  • LocationBucuresti

Postat 07 January 2012 - 03:01 PM

Zorzorele....cand faci clatite cu dulceatza asta tare tipa mai tare sa s-auda si pan-la mine ca viiiiiiuuuuu.

#2039 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 07 January 2012 - 03:05 PM

Vezi postareaPatrick968, la 07 January 2012 - 03:01 PM, a spus:

Zorzorele....cand faci clatite cu dulceatza asta tare tipa mai tare sa s-auda si pan-la mine ca viiiiiiuuuuu.

Numa sa faca, Vio, draga si sa vedem cine fuge mai repede...nu pune la socoteala ca vin din provincie, am caii buni si asigurati! :occasion14:

#2040 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 07 January 2012 - 03:09 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 03 January 2012 - 10:51 AM, a spus:

Tortul meu de Revelion - tort de nuca, reteta mamei mele


Mi-ai amintit de reteta mea de tort din rulada cu crema de nuci-un deliciu de care am uitat :occasion14: si am decis-asta va fi tortul de la ziua sotului+ziua casatoriei de saptamana viitore, te pup, muza mea! :hug:

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi