Fetelor, va multumesc tuturor pentru gandul bun trimis catre cei batuti de soarta!
Puterea gandului pozitiv trimis de voi, toate, a ajutat cu siguranta la obtinerea unui rezultat nesperat.
De fapt, nu a mai fost nicio licitatie, cat mai pe scurt...oamenii cu dare de mana, venisera oricum cu gand bun sa contribuie la strangerea de fonduri.Directoarea asociatiei care a organizat evenimentul m-a rugat sa le daruim acelor oameni care o ajuta intotdeauna cand "intinde mana" cate un pachet,asa, ca de martisor, fiindca atunci cand e la ananghie da telefon si le plange pe umar...am considerat ca stie ea mai bine ce si cum si au fost daruite , de fapt, autoritatilor locale care au fost destul de darnice.
Nu vreau sa monopolozez cu acest subiect topicul, va multumesc mult pentru sustinere..Maine fac iar trei portii de turta dulce, fiindca am vazut ce fascinata era lumea cand o vedea, (nu mi s-a urcat la cap, stati linistite)

) si voi pregati martisoare dulci, dar n-o sa va plictisesc cu sutele mele de turte, nu le mai pozez, ca normal, o sa le fac tot la fel, mi s-a dat mana doar si am in gand sa-i pictez sefei mele un tablou pe suport de turta dulce cu peisaj de primavara. Deocamdata visez, poate fiindca sunt moarta de oboseala, am stat mult in picioare azi si nu aveam voie.Pentru voi toate, sustinatoarele "copiilor rari" cate-o floare din partea mea si-a lor!