
Ce dulciuri ati facut azi?
#1881
Postat 21 November 2011 - 06:12 PM

#1883
Postat 23 November 2011 - 09:20 AM
foi de miere, crema de ness cu nuca, nuca caramelizata, foi de rulada, crema de ciocolata..as incerca foile de la praj cu foi cu miere,crema de la alta si tot asa,dar poate o stiti ,multumesc
#1885
Postat 23 November 2011 - 07:51 PM
Tort de inghetata.
Imi cer scuze dar nu am putut micsora pozele.


#1886
Postat 24 November 2011 - 09:18 AM
Si de la mine o dulceata de gutui.

#1887
Postat 24 November 2011 - 11:50 AM
#1888
Postat 24 November 2011 - 11:56 AM
Eataly, la 24 November 2011 - 11:50 AM, a spus:

Dar ce buna si aromata este!


#1889
Postat 24 November 2011 - 03:20 PM
Eu am facut un chec cu merisoare.

Nu stiu de ce , mie mereu checul imi plezneste la suprafata. Sa fie din cauza prafului de copt?
#1891
Postat 24 November 2011 - 03:22 PM
#1893
Postat 24 November 2011 - 03:25 PM
izuk, la 24 November 2011 - 03:20 PM, a spus:
Eu am facut un chec cu merisoare.
Nu stiu de ce , mie mereu checul imi plezneste la suprafata. Sa fie din cauza prafului de copt?
Foarte bine arata checul si cred ca merge cu orice. Ai pus undeva reteta?!?!
Si checul meu plezneste la suprafata si nici eu nu stiu de ce.
Uite:

#1894
Postat 24 November 2011 - 03:28 PM
any_annette, la 24 November 2011 - 03:21 PM, a spus:

Biscuiti cu ciocolata reteta aici http://artaculinara...._0
Biscuitii i-am vazut deja si mi-au facut cu ochiul, am salvat reteta si de abia astept sa o fac, ii plac lui Alex f.mult biscuitii ciocolatosi.
#1896
Postat 24 November 2011 - 03:35 PM
E un chec din : 3 oua , 125 g unt , 280 g faina , 30 g miere , 125 g zahar ( dar mergea mai mult din cauza merisoarelor acre-amarui ) , 1 lingurita praf de copt , 100 ml lapte , esenta de vanilie , merisoare . Untul topit se amesteca cu zaharul si mierea , se adauga pe rand ouale , laptele ,esenta , faina amestecata cu praful de copt . Se omogenizeaza si se adauga merisoarele . Se maesteca usor pentru a nu le zdrobi . Se toarna in forma tapeteta si se coace , cam 30 minute , la 170 grade .
Tava mea este una mai micuta , nu stiu exact ce dimensiuni are , dar o s-o masor ca-s curioasa.
#1897
Postat 24 November 2011 - 03:36 PM
izuk, la 24 November 2011 - 03:22 PM, a spus:
Da, am scris si la topic, buni raffaello astia!
Giorgiana, la 24 November 2011 - 03:28 PM, a spus:
Biscuitii i-am vazut deja si mi-au facut cu ochiul, am salvat reteta si de abia astept sa o fac, ii plac lui Alex f.mult biscuitii ciocolatosi.
Si mie imi fac cu ochiul de mult timp, ar fi trebuit sa-i fac imediat pentru ca sunt de-a dreptul super mega buni!
O sa-i placa sigur lui Alex!
#1898
Postat 26 November 2011 - 09:05 PM

Sectiunea (e inca fierbinte!)

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#1899
Postat 27 November 2011 - 01:54 PM
F. fragede,le-am umplut o parte cu rahat ,o parte cu gem de fructe (cumparat sau magiun )

Sexiuni...

#1900
Postat 28 November 2011 - 09:36 AM

Zoazo, seamana cu Figaro al meu?!?!
De la mine scovergi si biscuitii ciocolatosi a lui any_annette.

