Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#1881 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 21 November 2011 - 06:12 PM

Multumesc si cu placere! :notworthy: Sper si sa va placa, in cazul in care-l incercati.

#1882 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 23 November 2011 - 04:13 AM

Foi de napolitana umplute cu crema de lamaie

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-1297-132201441045.jpg

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#1883 Useril este offline   oanaraluca 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 16-September 11

Postat 23 November 2011 - 09:20 AM

buna ziua:::)am o intrebare ...am gasit o prajitura si vreau f mult sa stiu daca aveti reteta.... PRAJITURA AMARIGE
foi de miere, crema de ness cu nuca, nuca caramelizata, foi de rulada, crema de ciocolata..as incerca foile de la praj cu foi cu miere,crema de la alta si tot asa,dar poate o stiti ,multumesc

#1884 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 November 2011 - 11:06 AM

Tarta cu dulceata

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13220391634947.jpg

#1885 Useril este offline   marina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 22-January 11

Postat 23 November 2011 - 07:51 PM

Ce de bunatati felicitari fetelor.
Tort de inghetata.
Imi cer scuze dar nu am putut micsora pozele.
Imagine atasata: monthly_11_2011/post-1067-13220706257634.jpgImagine atasata: monthly_11_2011/post-1067-13220706375657.jpg

#1886 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2011 - 09:18 AM

HHMMM, ce de dulcegarii pe aici!

Si de la mine o dulceata de gutui.

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-88-13221191086016.jpg
GEORGIA

#1887 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 24 November 2011 - 11:50 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 24 November 2011 - 09:18 AM, a spus:

HHMMM, ce de dulcegarii pe aici!

Si de la mine o dulceata de gutui.



Vai Georgy cum poa' sa arate! :love7:

#1888 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2011 - 11:56 AM

Vezi postareaEataly, la 24 November 2011 - 11:50 AM, a spus:

Vai Georgy cum poa' sa arate! :love7:


Dar ce buna si aromata este! :lol: :)
GEORGIA

#1889 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 24 November 2011 - 03:20 PM

Imi place dulceata de gutui , face si soacra mea una de vis , dar anul acesta nu am apucat sa gust .
Eu am facut un chec cu merisoare.

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-780-13221407537067.jpg

Nu stiu de ce , mie mereu checul imi plezneste la suprafata. Sa fie din cauza prafului de copt?

#1890 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 November 2011 - 03:21 PM

Bomboane raffaello reteta Izuk

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13221407888412.jpg

Biscuiti cu ciocolata reteta aici http://artaculinara...._0

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13221408720152.jpg

#1891 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 24 November 2011 - 03:22 PM

Any , ce ma bucur ca ai incercat reteta de rafaello ...sper ca iti plac.

#1892 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 November 2011 - 03:23 PM

Placinta cu mere... :thumleft:

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-405-13221410172092.jpg

#1893 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2011 - 03:25 PM

Vezi postareaizuk, la 24 November 2011 - 03:20 PM, a spus:

Imi place dulceata de gutui , face si soacra mea una de vis , dar anul acesta nu am apucat sa gust .
Eu am facut un chec cu merisoare.


Nu stiu de ce , mie mereu checul imi plezneste la suprafata. Sa fie din cauza prafului de copt?


Foarte bine arata checul si cred ca merge cu orice. Ai pus undeva reteta?!?!
Si checul meu plezneste la suprafata si nici eu nu stiu de ce.
Uite:
Imagine atasata: monthly_11_2011/post-88-13221411050737.jpg
GEORGIA

#1894 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2011 - 03:28 PM

Vezi postareaany_annette, la 24 November 2011 - 03:21 PM, a spus:

Bomboane raffaello reteta Izuk

Atasament Immagine 6654.jpg

Biscuiti cu ciocolata reteta aici http://artaculinara...._0



Biscuitii i-am vazut deja si mi-au facut cu ochiul, am salvat reteta si de abia astept sa o fac, ii plac lui Alex f.mult biscuitii ciocolatosi.
GEORGIA

#1895 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2011 - 03:29 PM

Vezi postareaGeany, la 24 November 2011 - 03:23 PM, a spus:

Placinta cu mere... =))



:thumleft: :headbang: :71:
GEORGIA

#1896 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 24 November 2011 - 03:35 PM

Nu Georgi , nu am pus inca reteta niciunde .
E un chec din : 3 oua , 125 g unt , 280 g faina , 30 g miere , 125 g zahar ( dar mergea mai mult din cauza merisoarelor acre-amarui ) , 1 lingurita praf de copt , 100 ml lapte , esenta de vanilie , merisoare . Untul topit se amesteca cu zaharul si mierea , se adauga pe rand ouale , laptele ,esenta , faina amestecata cu praful de copt . Se omogenizeaza si se adauga merisoarele . Se maesteca usor pentru a nu le zdrobi . Se toarna in forma tapeteta si se coace , cam 30 minute , la 170 grade .
Tava mea este una mai micuta , nu stiu exact ce dimensiuni are , dar o s-o masor ca-s curioasa.

#1897 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 November 2011 - 03:36 PM

Vezi postareaizuk, la 24 November 2011 - 03:22 PM, a spus:

Any , ce ma bucur ca ai incercat reteta de rafaello ...sper ca iti plac.


Da, am scris si la topic, buni raffaello astia!

Vezi postareaGiorgiana, la 24 November 2011 - 03:28 PM, a spus:


Biscuitii i-am vazut deja si mi-au facut cu ochiul, am salvat reteta si de abia astept sa o fac, ii plac lui Alex f.mult biscuitii ciocolatosi.


Si mie imi fac cu ochiul de mult timp, ar fi trebuit sa-i fac imediat pentru ca sunt de-a dreptul super mega buni!
O sa-i placa sigur lui Alex!

#1898 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 26 November 2011 - 09:05 PM

Prajitura cu gem si bezea.Originalul avea nuci, eu...nu!

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-73-13223343075942.jpg

Sectiunea (e inca fierbinte!)

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-73-13223343380324.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1899 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 November 2011 - 01:54 PM

Cornulete fragede (1/3 cub de drojdie deci 8 gr.,120 gr. unt moale,4 linguri de lapte,4 linguri de smantana,3 linguri de vin alb,1 galbenus,un praf de sare,esenta de rom,coaja de portocala,faina cat cuprinde pe care am amestecat-o cu 1 lingurita de praf de copt).

F. fragede,le-am umplut o parte cu rahat ,o parte cu gem de fructe (cumparat sau magiun )

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-405-13223948126006.jpg


Sexiuni...

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-405-13223948327971.jpg

#1900 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 28 November 2011 - 09:36 AM

Bunatati, bunatati!!! :71:

Zoazo, seamana cu Figaro al meu?!?!

De la mine scovergi si biscuitii ciocolatosi a lui any_annette.

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-88-13224656748733.jpg
Imagine atasata: monthly_11_2011/post-88-13224658024838.jpg
GEORGIA

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul
0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi