Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#4341 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 19 December 2012 - 11:25 AM

Vezi postareacerra, la 19 December 2012 - 10:56 AM, a spus:


Cea mai buna miere recomandata este cea poliflora.Sa fie curata mierea.

La fel iti doresc!



exact miere poliflora am, curata, certificata, de la persoana cunoscuta, e asta ziceam ca am miere buna
fiica dacilor

#4342 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 19 December 2012 - 06:03 PM

Astazi de dimi o coronita dulce de post, compozitia asemanatoare salamului cu biscuiti si rahat.

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1400-13559329568473.jpg

#4343 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,611
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 December 2012 - 07:55 PM

Gelutza, am vazut ca ai pomenit de osanzale. Eu mi-am scanat caietul de retete al mamei si nu mai gasesc nici un scan, nimic, nush ce am facut, cred ca le-am sters pe toate din greseala.

Te rog mult, daca ai timp, pune reteta de osanzale completa, ca de cand vreau sa le fac! Iti multumesc!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#4344 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 19 December 2012 - 08:19 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 December 2012 - 07:55 PM, a spus:

Gelutza, am vazut ca ai pomenit de osanzale. Eu mi-am scanat caietul de retete al mamei si nu mai gasesc nici un scan, nimic, nush ce am facut, cred ca le-am sters pe toate din greseala.

Te rog mult, daca ai timp, pune reteta de osanzale completa, ca de cand vreau sa le fac! Iti multumesc!

Cu multa placere, special pentru tine, voi posta reteta!

#4345 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 19 December 2012 - 10:37 PM

Vezi postareaGelutza, la 19 December 2012 - 06:03 PM, a spus:

Astazi de dimi o coronita dulce de post, compozitia asemanatoare salamului cu biscuiti si rahat.




Ce festiva!!!!!!

Doamne cat poti sa muncesti!!!!

#4346 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 20 December 2012 - 08:25 PM

Vezi postareacerra, la 19 December 2012 - 10:37 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 19 December 2012 - 06:03 PM, a spus:

Astazi de dimi o coronita dulce de post, compozitia asemanatoare salamului cu biscuiti si rahat.




Ce festiva!!!!!!

Doamne cat poti sa muncesti!!!!

Nu muncesc la intreaga capacitate si ma oftic!!!

#4347 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 20 December 2012 - 09:32 PM

Azi un cozonac pentru Craciun dupa reteta de Cozonac cu aluat oparit a Silviei Jurcovan. Nu l-am taiat ca va pleca in deplasare dar dintr-un rest re aluat am facut niste spirale si sunt foarte pufoase si aromate.

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-729-13560319381121.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-729-13560320336106.jpg

#4348 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 21 December 2012 - 04:21 PM

Vai, cat puteti fi de harnice...Eu sper sa incep azi, dar mai usurel, ca nu dau turcii :lol:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#4349 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 21 December 2012 - 09:42 PM

Fursecurile de astazi, maine mai fac cate ceva, in functie de timp.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_12_2012/post-42-13561189248597.jpg

Imagine postata

#4350 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 22 December 2012 - 04:33 PM

Si eu am fost treboasa azi!
Alba ca zapada, care-i la presat, deci, fara poza, ca-i timida.
Si-o tura de turta dulce reteta Gellutzei.Se face si repede si-si si ff buna.Amendament adus de mine: un varf de cutit de cuisoare macinate.Asa stiam eu de la buna ca miroase turta dulce!
Imagine postata pentru indicatii, ca, saraca, am sunat-o, s-a oprit din treaba ca sa-mi mai explice mie!
Buna tare!Si nici nu "stresez" mierea prea mult! Dintr-o treime din cantitate au iesit 60 de bucati.Stelute, braduti si inimioare.Nu le pictez, asa raman.

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-73-135618671818.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#4351 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 22 December 2012 - 04:39 PM

Vezi postareaCarmen L, la 21 December 2012 - 09:42 PM, a spus:

Fursecurile de astazi, maine mai fac cate ceva, in functie de timp.


Carmen, cum ti se pare reteta lui Floricris - e turta ei de vin, nu?

#4352 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 22 December 2012 - 08:19 PM

Carmen, cum ti se pare reteta lui Floricris - e turta ei de vin, nu?
[/quote]

Da e turta ei cu vin. E fosrte buna. Imi era frica ca se intareste, am fugit acum sa o
gust sa stiu ca sa-ti zic. Le-am facut aseara, erau crocantele dar placute la rontait,le-am
pus intr-o cutie de tabla, azi sunt molute, placute la muscat, mai vedem zilele viitoare cum vor fi.
Sti cum sunt ca textura azi, ca turta dulce clasica moale nu cea in care iti spargi portelanul :toothy9;
Daca vrei sa o faci da-i bataie sunt gustoase.
Imagine postata

#4353 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 22 December 2012 - 08:21 PM

Chiar acum nu demult scoase din cuptor :lol: Spritate (reteta Mayei :toothy9; )

Imagine postata Imagine postata

#4354 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 22 December 2012 - 08:26 PM

[quote name='Carmen L' date='22 December 2012 - 08:19 PM' timestamp='1356200346' post='176639']
Carmen, cum ti se pare reteta lui Floricris - e turta ei de vin, nu?
[/quote]

Da e turta ei cu vin. E fosrte buna. Imi era frica ca se intareste, am fugit acum sa o
gust sa stiu ca sa-ti zic. Le-am facut aseara, erau crocantele dar placute la rontait,le-am
pus intr-o cutie de tabla, azi sunt molute, placute la muscat, mai vedem zilele viitoare cum vor fi.
Sti cum sunt ca textura azi, ca turta dulce clasica moale nu cea in care iti spargi portelanul :toothy9;
Daca vrei sa o faci da-i bataie sunt gustoase.
[/quote]

le aman nitel. maine ma pune omu' sa-i fac cozonac.

#4355 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 22 December 2012 - 09:31 PM

Vezi postareamoatza, la 22 December 2012 - 08:26 PM, a spus:



le aman nitel. maine ma pune omu' sa-i fac cozonac.


Si pe mineeeeeeeeeee de ala cu mac doreste.Da eu fac ce pot maine si las cozonacul pe Luni dimineata cand fac si painica si colacii.

#4356 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 22 December 2012 - 09:33 PM

Vezi postareaVika, la 22 December 2012 - 08:21 PM, a spus:

Chiar acum nu demult scoase din cuptor :toothy9; Spritate (reteta Mayei :lol: )




Foarte dragutze spritatele tale si ale Mayei :lol:

#4357 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 23 December 2012 - 12:26 AM

Vezi postareacerra, la 22 December 2012 - 09:33 PM, a spus:

Vezi postareaVika, la 22 December 2012 - 08:21 PM, a spus:

Chiar acum nu demult scoase din cuptor :) Spritate (reteta Mayei :toothy9; )




Foarte dragutze spritatele tale si ale Mayei :floare:



Multumesc Cerra :pupic:

#4358 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 December 2012 - 12:26 PM

Rulouri cu pecmez ale Cerrei.
Nu am avut o untura de calitate cerra, aluatul nu a fost asa eleastic
si le-am intins cam greu si cam grosut dar excelente la gust.
Sper sa gasesc o untura mai fina si le refac.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_12_2012/post-42-13562583715867.jpg

Imagine postata

#4359 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 23 December 2012 - 01:29 PM

Am mai pus la "odihna" inca o portie de turta dulce marca Gella.Din prima am cam gustat si...Imagine postata nu prea mai e! Asa ca mai fac o tura.Iar i-am adus imbunatatiri:o lingura de cacao, dupa metoda Piscotel.
Maine le fac!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#4360 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 December 2012 - 02:14 PM

Vezi postareaCarmen L, la 23 December 2012 - 12:26 PM, a spus:

Rulouri cu pecmez ale Cerrei.
Nu am avut o untura de calitate cerra, aluatul nu a fost asa eleastic
si le-am intins cam greu si cam grosut dar excelente la gust.
Sper sa gasesc o untura mai fina si le refac.


Gustul conteaza. Mie imi plac cum arata si asa. La magazinele Unicarm sau la kaufland la linia de mezeluri este untura buna firma diana scrie pe ea. Sa iese aluatul elastic trebuie pik framantat mai mult.

Multumesc ca ai incercat reteta si ca iti palc ma bucur mult.

Eu sunt rupta` n creieras: am framantat saratelele din 9oogr de faina, biscuitii lu any, am facut salamul de biscuiti umplut +bilutele invartite prin cocos alb, facut crema de la joffre ptr umplut polosii, facut crema de vanilie(de la praji cerulia) ptr salamul de biscuiti, facut crema de nuca cu coffe si lapte condensat ptr rulourile de napolitane pe care le am si facut. Pus crema la rece sa se intareasca sa umplu deseara polosii, sa fac sarmalele si sa ornez polosii cu cioco si sa coc saratelele si biscuitii. Cred ca atata ptr azi, iar maine incepe o noua zi : facem painea, colacii, cozonac, friptura, ciorba, rulada de spanac si punem sarmalele la cuptor.

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi