Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#381 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 24 February 2010 - 10:09 PM

Eataly arata foarte bine prajitura ta numai bine pentru ca ricotta e una dintre branzicile noastre preferate :toothy9;. Aproximativ cat a stat la cuptor?

#382 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 24 February 2010 - 10:19 PM

Vezi postareaclaudia-andi, la 24 February 2010 - 02:10 PM, a spus:

Aseara am prestat dulciuri pentru pitici Milch Schnitte (felia de lapte), reteta Gabi Cara
Foarte bune!



Arata superb, dar nu gasesc reteta! Ma poti ajuta scriind-o din nou aici?Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#383 Useril este offline   PARADIS 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 55
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationOakland

Postat 25 February 2010 - 07:35 AM

:violent1: Prajitura cu fructe de padure si spume delicioase

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-176-126707603533.jpg

#384 Useril este offline   claudia-andi 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 07-February 10
  • LocationPitesti

Postat 25 February 2010 - 10:31 AM

Vezi postareazoazorel, la 24 February 2010 - 10:19 PM, a spus:

Vezi postareaclaudia-andi, la 24 February 2010 - 02:10 PM, a spus:

Aseara am prestat dulciuri pentru pitici Milch Schnitte (felia de lapte), reteta Gabi Cara
Foarte bune!



Arata superb, dar nu gasesc reteta! Ma poti ajuta scriind-o din nou aici?Imagine postata




Reteta este luata de pe blogul Gabrielei Cara. Pun un link direct catre ea! Sper sa reusesc

milch schnitte

Daca nu aveam voie sa pun link-ul acesta, imi cer scuze si rod administratorii sa-l stearga!

#385 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 25 February 2010 - 01:45 PM

Vezi postareaclaudia-andi, la 25 February 2010 - 10:31 AM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 24 February 2010 - 10:19 PM, a spus:

Vezi postareaclaudia-andi, la 24 February 2010 - 02:10 PM, a spus:

Aseara am prestat dulciuri pentru pitici Milch Schnitte (felia de lapte), reteta Gabi Cara
Foarte bune!



Arata superb, dar nu gasesc reteta! Ma poti ajuta scriind-o din nou aici?Imagine postata




Reteta este luata de pe blogul Gabrielei Cara. Pun un link direct catre ea! Sper sa reusesc



Daca nu aveam voie sa pun link-ul acesta, imi cer scuze si rod administratorii sa-l stearga!


Ar fi de preferat sa povestesti cum ai preparat tu reteta, eventual cu ilustratii.
Simpla referinta a sursei de inspiratie este suficienta, linkul însa este de prisos.
Nota ta personala este importanta si sînt sigur ca exista :rolleyes:
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#386 Useril este offline   claudia-andi 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 07-February 10
  • LocationPitesti

Postat 25 February 2010 - 02:04 PM

Vezi postareaAlexandru, la 25 February 2010 - 01:45 PM, a spus:

Vezi postareaclaudia-andi, la 25 February 2010 - 10:31 AM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 24 February 2010 - 10:19 PM, a spus:

Vezi postareaclaudia-andi, la 24 February 2010 - 02:10 PM, a spus:

Aseara am prestat dulciuri pentru pitici Milch Schnitte (felia de lapte), reteta Gabi Cara
Foarte bune!



Arata superb, dar nu gasesc reteta! Ma poti ajuta scriind-o din nou aici?Imagine postata




Reteta este luata de pe blogul Gabrielei Cara. Pun un link direct catre ea! Sper sa reusesc



Daca nu aveam voie sa pun link-ul acesta, imi cer scuze si rod administratorii sa-l stearga!


Ar fi de preferat sa povestesti cum ai preparat tu reteta, eventual cu ilustratii.
Simpla referinta a sursei de inspiratie este suficienta, linkul însa este de prisos.
Nota ta personala este importanta si sînt sigur ca exista :rolleyes:




Din pacate nu am foto pas cu pas, cele doua sunt singurele fotografii facute! Nefiind reteta mea, nu mi-am permis sa o postez pas cu pas! Dar...pot face un topic aici la "retete de dulciuri" cu reteta.

Am postat reteta aici

#387 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 February 2010 - 04:14 PM

Vezi postareayoyo, la 24 February 2010 - 10:09 PM, a spus:

Eataly arata foarte bine prajitura ta numai bine pentru ca ricotta e una dintre branzicile noastre preferate :floare:. Aproximativ cat a stat la cuptor?


Sa zic 20 de minute si al meu e ventilat.

#388 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 25 February 2010 - 09:13 PM

Claudia, multumesc mult pentru retetaImagine postata si scuze ca ti-am creat neplaceri .N-a fost cu intentie, dar...tot raul spre bine: am aflat despre blogul lui Gabi Cara!
Din pacate, lapte condensat n-am si nici nu stiu unde sa gasesc, asa ca, cred ca voi folosi foile cu alta crema!Oricum, Imagine postata !
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#389 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 25 February 2010 - 09:26 PM

Vezi postareaEataly, la 25 February 2010 - 04:14 PM, a spus:

Sa zic 20 de minute si al meu e ventilat.


Atat o voi lasa si eu ca si al meu e ventilat. Presupun ca oricum se face testul scobitorii =)) nu?!

#390 Useril este offline   sacramento 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 06-December 09

Postat 26 February 2010 - 05:00 AM

Vezi postareaPARADIS, la 25 February 2010 - 07:35 AM, a spus:

:-* Prajitura cu fructe de padure si spume delicioase

Atasament 2010_02230051.JPG

Draga vecina ,te-am mai intrebat de reteta.Arata tare bine si racoritoare. :thumleft:

#391 Useril este offline   claudia-andi 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 07-February 10
  • LocationPitesti

Postat 26 February 2010 - 09:04 AM

Vezi postareazoazorel, la 25 February 2010 - 09:13 PM, a spus:

Claudia, multumesc mult pentru retetaImagine postata si scuze ca ti-am creat neplaceri .N-a fost cu intentie, dar...tot raul spre bine: am aflat despre blogul lui Gabi Cara!
Din pacate, lapte condensat n-am si nici nu stiu unde sa gasesc, asa ca, cred ca voi folosi foile cu alta crema!Oricum, Imagine postata !



Stai linistita, nici o neplacere! Asa e la inceput! Ne obisnuim noi!
Lapte condensat nu am avut nici eu! L-am facut in casa!

Uite reteta : 260 gr apa clocotita, 6 linguri unt topit, 200 gr lapte praf, 360 gr zahar (indicat sa fie pudra)
Se pun toate in blende si se mixeaza la viteza maxima 1 minut. Daca e prea lichid se mai poate adauga lapte praf! Se pastreaza la borcan 2 saptamani la frigider.
Sursa este Laura Adamache. Reteta asta am folosit-o eu acum!

O alta reteta, tot aceeasi sursa (Laura Adamache):
pentru 650gr lapte condensat:
37 ml laptegras (3,5%), 500 gr zahar pudra, 45 gr unt. Se pun la fiert pe foc f f f mic.Cand zaharul si untul s-au dizolvat complet se da focul mare si se asteapta sa inceapa fierberea. De la primul clocot se lasa fix 10 min (nu mai mult, nu mai putin)amestecand continuu. Se da la o parte de pe foc si se continua amstecarea pana se mai raceste. Se da la frigider in borcan.

Sper sa-ti foloseasca!

#392 Useril este offline   raluca elena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 26 February 2010 - 10:08 PM

Lapte de pasare:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-10-126721487796.jpg

raluca elena

#393 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 February 2010 - 01:14 AM

Vezi postarearaluca elena, la 26 February 2010 - 10:08 PM, a spus:

Lapte de pasare:

Ce bun e si ce-mi place si de cit timp nu l-am mai facut :)

#394 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 February 2010 - 10:41 AM

Paradis ce prajitura minunata.
Eu doar un amarat de chec:
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-405-126726003729.jpg
Si o felie:
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-405-12672600066.jpg

#395 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 February 2010 - 02:00 PM

eu polonezele lui Eataly, o ciocolatoasa a casei ( am pus la imagini) si acum cresc cateva poale-n brau :)

#396 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 February 2010 - 04:52 PM

Ca sa nu editez iaca o parte din poalele-n brau :)

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-16-126728225505.jpg
cum mai ramasese putin aluat si multa umplutura ,am pus o baza de aluat in forma de muffins, si umplut cu branza ( era ricotta cu philly) si iaca-ta ...

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-16-126728231609.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-16-126728233758.jpg


aproape "trandafiri de la moldova " :)

#397 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 February 2010 - 11:23 PM

Vezi postareaEataly, la 24 February 2010 - 09:38 PM, a spus:

Simpla, simpla: 3oua spuma cu 150 gr zahar, se adauga 450 gr ricotta(urda, branza de vaci), 3 linguri faina.Jumatate in tava si jumatate cu 1 lingura de cacao.Se "marmorizeaza".Pentru tava 20 x 20 cm.Se taie rece!

Le-am facut in 3 minute inainte de a cina, intre timp s-au copt si la cafeluta am servit cite o bucatica.
Eu am pus si un strop de praf de copt si n-am pus cacao ci bucatele de rahat deasupra, sunt excelente doar ca eu simt un pic gustul de ou, as reduce la 2. Am si poza dar nu-mi place, le fac alta miine la lumina zilei, ca soare se pare ca n-o sa avem :notworthy:

#398 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 February 2010 - 06:46 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 February 2010 - 11:23 PM, a spus:

Le-am facut in 3 minute inainte de a cina, intre timp s-au copt si la cafeluta am servit cite o bucatica.
Eu am pus si un strop de praf de copt si n-am pus cacao ci bucatele de rahat deasupra, sunt excelente doar ca eu simt un pic gustul de ou, as reduce la 2. Am si poza dar nu-mi place, le fac alta miine la lumina zilei, ca soare se pare ca n-o sa avem :wub:

Dovada :wub:
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-4-126737548492.jpg

#399 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 28 February 2010 - 06:53 PM

Arata bine ce ai facut tu acolo.La mine gustul de cacao era predominant si nu s-a simtit gust de ou.Data viitoare o fac in imagini ca-i pacat sa se piarda.Noua ne-a placut mult.Eu am fost tentata sa arunc o mana de stafide dar am zis ca nu-i pasca. :wub:

#400 Useril este offline   raluca elena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 28 February 2010 - 07:07 PM

Chec cu visine:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-10-126737681858.jpg

raluca elena

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi