Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#401 Useril este offline   Misha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 346
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationtimisoara

Postat 01 March 2010 - 12:52 AM

ce am reusit sa pozez in ultima vreme,...
papanasi cu smantana si dulceata
un amarat de cremes...
tarta de ciocolata a HANNEI care arata oribil dar a fost ffff gustoasa
niste amandinutze
niste "chifle" cu dulceata de mere cu scortisoara
un tiramisu
sectiunea lu tiramisu
alte amarate de amandinute
cu mici detalii
3 checuri ,doua dupa reteta de la dna CARMEN SPANTU pt care am un buchet mare mare de :toothy9;
si unul dupa reteta LAUREI SAVA -checul economic (nu gasesc acuma reteta ca sa pun link) .si pt LAURA :drool:
unul cu banane
unul cu cacao si gutui
unul cu portocale (coaja rasa +coaja confiata) -cel dupa reteta LAUREI
a mai fost o tura pe care nam avut cum sa o pozez unde au fost si cu mac si banane -fff buna combinatia si cu cacao si mar ras-la fel fff buuunnn

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-67-126739727279.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-67-126739728964.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-67-126739732865.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-67-126739735271.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-67-126739737041.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-67-126739738294.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-67-126739739645.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-67-126739741174.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-67-12673974265.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-67-126739744906.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-67-126739746889.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-67-126739748891.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-67-126739750938.jpg

Imagine postataImagine postata

#402 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 March 2010 - 08:53 AM

Vezi postareaEataly, la 28 February 2010 - 06:53 PM, a spus:

Arata bine ce ai facut tu acolo.La mine gustul de cacao era predominant si nu s-a simtit gust de ou.Data viitoare o fac in imagini ca-i pacat sa se piarda.Noua ne-a placut mult.Eu am fost tentata sa arunc o mana de stafide dar am zis ca nu-i pasca. :drool:

Ba, e foarte buna ideea cu stafide, data viitoare o incerc si asa stiu ca o maninc numai eu :toothy9; Pe asta am terminat-o deja azi la micul dejun. Fa-o in imagini ca e prea buna, la mine au ramas bucatile de urda pentru ca am pus-o direct din cutie si n-am vrut sa amestec prea mult ca sa nu se dezumfle compozitia cu oua, dar n-a fost deloc o problema. Doar poate tre sa maresc cantitatea sa sa folosesc o tava mai micuta ca sa imi iasa un picut mai inalta.
Si am sa incerc sa o fac si cu urda proaspata din cea varsata, nu de la cutie, desi cea la cutie pe care am folosit-o e foarte buna, nu e din cea industriala de supermarket gen galbani sau altele ca ea.

#403 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 01 March 2010 - 11:21 AM

Misha , amandinele tale au ciocolata topita pe deasupra sau serbet? Daca e serbet si nu-l cumperi , daca il faci tu , pui , te rog , reteta?

#404 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 March 2010 - 01:20 PM

Misha vreau la tiinee........ :(

#405 Useril este offline   Misha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 346
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationtimisoara

Postat 01 March 2010 - 05:37 PM

Vezi postareasimonaro29, la 01 March 2010 - 11:21 AM, a spus:

Misha , amandinele tale au ciocolata topita pe deasupra sau serbet? Daca e serbet si nu-l cumperi , daca il faci tu , pui , te rog , reteta?

SIMONA de data asta au cioco topita
dar de obicei fac un fel de glazura din zahar pudra+cacao+apa fierbinte+putin ulei totul la ochi ca sa iasa bine
Imagine postataImagine postata

#406 Useril este offline   Misha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 346
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationtimisoara

Postat 01 March 2010 - 05:38 PM

Vezi postareaGeany, la 01 March 2010 - 01:20 PM, a spus:

Misha vreau la tiinee........ :tongue3:

haide :unsure:
Imagine postataImagine postata

#407 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 03 March 2010 - 07:58 PM

Prajitura cu mere invizibile-Eataly

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-139-126763910139.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#408 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 03 March 2010 - 11:08 PM

Eu aseara,inspirata de scoverzile lui Etaly,

"Minciunele "

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-48-126765026879.jpg


Imagine atasata: monthly_03_2010/post-48-126765041457.jpg


Etaly,dupa cum vezi,esti muza noastra.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#409 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 04 March 2010 - 03:05 PM

Faguri sau fursecuri cu forma. O parte i-am folosit la tortul de portocale, iar altii i-am umplut cu crema si/sau glazurat! :pupic:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-46-126770770594.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-46-126770781727.jpg

#410 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 04 March 2010 - 03:30 PM

Vezi postareaMIMI, la 03 March 2010 - 07:58 PM, a spus:



Brava Mimi! Asa-i ca-i buna?


Vezi postareaPiscotel, la 03 March 2010 - 11:08 PM, a spus:

Eu aseara,inspirata de scoverzile lui Etaly,

"Minciunele "

Eataly,dupa cum vezi,esti muza noastra.Imagine postata


Ma bucur cand pot sa fiu de folos. :pupic:

#411 Useril este offline   gabrenia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 05 March 2010 - 09:15 PM

Misha!! Vreau si eu reteta ta de amandine! Arata de milioane!Te rooog!Sau daca nu ai timp,macar da-mi o trimitere undeva la reteta.Pupici si multumesc anticipat! Cu dedicatie speciala pentru Julix!Am facut azi reteta ei "visul copilariei" si a fost taaare buna!Multumesc din suflet !

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2010/post-404-126781652587.jpg

Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#412 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 06 March 2010 - 01:16 PM

M-am apucat - ce m-o fi apucat :( - sa fac nuci
R U nuts? :-*
Nu am mai facut de ... 12 -15 ani si atunci sub tutela.
Am o forma de fonta cumparata de la rushi, ma rog, de la fratii basarabeni, care, la inceputul anilor 90 ne invadau pietele cu creioane de ceara, plasticaraie, aprinzatoare de aragaz, makaroave :(, masini de tocat carne, bujii, kalashnikoave, bricege, etc.
Nu face doar nuci ci si o floare, o ciupercuta si o ... o aia ovala ce samana cu un ou de compsognathus de care au tras hais si cea doi pui de theorapozi pana l-au cam alungint oleaca.
Am frecat-o de patina cum m-am priceput mai bine, am facut aluatul, dupa ce am citit in caietul de retete al Dumneaei ingredientele si am pus dupa ochii.
Doi ochii cu doi "i" :(
De anason stelat si pudra de ghimbir nu scria nimic. Am hotarat ca a uitat sa scrie si am pus.
De la mine :floare:
L-am lasat sa se odihneasca. Nu scria nicaieri, dar asa face toata lumea.
:( La cald sau la rece?
Am dat cu banul. Rece.

A sosit testul flacarii
Avem pe undeva un topic cu dezastre?
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#413 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 March 2010 - 02:27 PM

Hhaaii ma sefule nu ma speria ca vreau si eu sa incerc o chestie deasta.....dezaasreeee???!!... :floare:

#414 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 06 March 2010 - 03:39 PM

Vezi postareaGeany, la 06 March 2010 - 02:27 PM, a spus:

Hhaaii ma sefule nu ma speria ca vreau si eu sa incerc o chestie deasta.....dezaasreeee???!!... :(

Nu te (mai) spariu. :(
Vin cu vesti proaspete. Maine pun si poze.
Am cules nucile. Si ciumpercile. Si cate-o floricica
Prima transa a fost catastrofala, cum se intampla si la clatite. Presa a fost prea incinsa si desi am pus un pic de margarina in ea, prea neunsa. A trebuit sa o curat. Cu a doua transa mi-a venit inima la loc, si de la a treia treaba a functionat ca unsa.
De catre aluat care va sa zica, deoarece am pus o idee prea multa grasime in el. A fost spre bine.
Maine pe lumina mai buna, voi pune si oarece fotografii. Deocamdata neumplute caci se apropie un eveniment si au dedicatie.
Dupa ce s-au racit au iesit crocante si ... nisipoase (zic bine???)
M-am declar satisfacut.

'Mneaei s-a nedumerit la mine (intre timp a venit din targ):
- De ce faci mai multe nuci si lasi mare parte din presa goala? :-*
- Daca ai stii...


Taina:
Am de gand sa le vopsesc cu vopsele alimentare sa le pun frunzulita de buscus si sa le trec drept piersicute.
Doar tot din domeniul etnobotanic :floare: fac parte

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#415 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 March 2010 - 04:06 PM

Iooii safuli', mi-o vinit inima la loc ghini ca t-o ishat :)
Ma bucur abea astept sa vad...

#416 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 06 March 2010 - 10:42 PM

azi am facut muffins cu lamaie si m-am jucat putin cu decoratul!
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-144-126790810443.jpg
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#417 Useril este offline   Misha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 346
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationtimisoara

Postat 07 March 2010 - 01:12 AM

GABRENIA draga,uite reteta
blat:
9 oua
300 gr zahar
9 lg ulei
300 gr faina
2 lg cu varf cacao
1 praf de copt
2 zahar vanilat

sirop
700 ml apa
8 lg zahar
2 lg cu varf cacao
crema
800 ml lapte
2 budinci vanilie
4 lg cacao
4 galbenusuri
8 lg zahar
200-250 gr margarina (cand fac motul din crema pun 200 si cand il fac din frisca pun 250 tongue.gif )

glazura o fac la ochi din zahar pudra+cacao+apa fierbinte+putin ulei
nu am cantarit niciodata dar cred ca pun cam 300 gr zahar
asa aduc a cele din cofetarii

acestea leam facut cu ciocolata topita amestecata cu frisca (cioco a fost cererea),dar de obicei le fac cum am scris mai sus


TAYLOR mufinele tale sunt perfecte
miar fi mila sa le mananc
Imagine postataImagine postata

#418 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 March 2010 - 10:16 AM

Vezi postareataylor, la 06 March 2010 - 10:42 PM, a spus:

azi am facut muffins cu lamaie si m-am jucat putin cu decoratul!



Gabriela, bine ca te-ai jucat numai un pic, ca daca te jucai mai mult...cine stie ce pateam.

#419 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 07 March 2010 - 12:46 PM

Vezi postareaGeany, la 06 March 2010 - 04:06 PM, a spus:

Iooii safuli', mi-o vinit inima la loc ghini ca t-o ishat :D
Ma bucur abea astept sa vad...

I'll show U my nuts , if U show me yours :)
Nu-i nici o scofala (poate condimentele sa fie mai neorthodoxe - anason stelat si pudra de ghimbir - mai potrivite cu Craciunul, care (sic! :D ) ninge afara acum :D ):
.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-168-126795860842.jpg
.

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#420 Useril este offline   Luminis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 07 March 2010 - 02:17 PM

Pentru azi, Turta dulce. La cat de frig e afara, m-a cuprins nostalgia Craciunului... Nu m-ar mira sa vina si mosul... (da de unde?). Fac pentru prima data, eram curioasa daca are acelasi gust ca cea cumparata. Are! Mai bun chiar.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-598-126796415165.jpg Imagine atasata: monthly_03_2010/post-598-126796416473.jpg

M-am grabit cu pozele, caci dupa cum vedeti platoul meu se goleste... :) Degeaba strig eu in stanga si-n dreapta ca sunt mai bune peste cateva zile :lol:


Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi