Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#961 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 07 November 2010 - 12:42 AM

Pffffffffffffffffffffff...cum arata!! Cred ca as fi intr-o secunda manjita pana la coate si pan' la ceafa!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#962 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 07 November 2010 - 12:45 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 07 November 2010 - 12:42 AM, a spus:

Pffffffffffffffffffffff...cum arata!! Cred ca as fi intr-o secunda manjita pana la coate si pan' la ceafa!

Ntttttt.... si sa pierzi bunatate de inghetata???? Eu n-as pierde nici o farama! :)

#963 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 07 November 2010 - 12:52 AM

Nu, nu...as lasa pe altcineva sa se serveasca :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#964 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 November 2010 - 08:56 AM

Pisco, lecker, wow, buuuuuuuuuuuuuuuuun . ce mai, arata minunat. sa va fie de bine :)

#965 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 07 November 2010 - 08:57 AM

Din galeata,din valau ,whatever....daca ne manjim,ne linjem .Imagine postata

Nu va ganditi la prostii.
Ne lingem degetele.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#966 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 07 November 2010 - 09:04 AM

Din casoleta,din galeata,din cazan,nu conteaza,numai sa apuc sa iau si eu o data!!!! :icescream:


cuib de viespe

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-139-128911345434.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#967 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 17 November 2010 - 02:02 PM

negresa se post

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-139-128999531319.jpg

si ciambelle

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-139-128999535405.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#968 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 17 November 2010 - 02:55 PM

Vezi postareaIoana, la 25 October 2010 - 01:25 PM, a spus:

Tort diplomat cu nuca de cocos, scuzati sectiunea

ioana, arata foarte bine tortul. Poti sa-mi spui te rog, ce reteta ai folosit?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#969 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 November 2010 - 03:49 PM

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-9-129008798922.jpg

Colac cu stafide si rahat sau ce faci cand ai 1 ou la dispozitie si kefir.
Reteta e cea de aici fara crusta de cocos de deasupra.

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-9-129008817801.jpg

#970 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 19 November 2010 - 07:34 PM

Vezi postareaEataly, la 18 November 2010 - 03:49 PM, a spus:

Atasament IMG_9098.JPG

Colac cu stafide si rahat sau ce faci cand ai 1 ou la dispozitie si kefir.


mama da bine arata ! Zi daca nu-i drept, de multe ori cind faci ceva cu ce ai si in viteza,iese mai bine ca atunci cind stai si le bibilesti si pui de toate! Super arata ,inca odata! :floare:

#971 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 21 November 2010 - 07:35 PM

Vezi postareaaura, la 17 November 2010 - 02:55 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 25 October 2010 - 01:25 PM, a spus:

Tort diplomat cu nuca de cocos, scuzati sectiunea

ioana, arata foarte bine tortul. Poti sa-mi spui te rog, ce reteta ai folosit?



Aura, scuze nu mai intrasem aici si n-am vazut intrebarea.

Ca baza am folosit retetaclasica(a mamei ( de tort diplomat, numai ca m-am jucat putin cu aromele.

Reteta clasica e:
1 ceasca lapte(eu am folosit lapte de cocos)
1 ceasca zahar
4 galbenusuri
3-4 linguri gelatina
600 gr frisca
coaja de portocala rasa- de la 4 portocale

Zaharul cu cele 4 galbenusuri si coaja de portocale se freaca apoi se adauga laptele caldut in care s-a dizolvat gelatina .Se da la fiert pe baie de aburi cca. 30 min timp in care amesteci continuu.
Cand este rece se adauga frisca.
Se poate orna cu ce fructe vrei.De fel mama tapteaza o cratita de 3-4 kg cu portocale peste care toarna compozitia de frisca.A doua zi rasoarna cratita si torul arata super, pregatit de ornat.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#972 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 21 November 2010 - 07:37 PM

Azi inspirata dintr-o carte cu retete din Karibe, mi-a iesit asa ceva

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-479-129036110806.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#973 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 November 2010 - 10:16 PM

Baclava, patrate serioase pentru oameni seriosi,nu am mai avut ce poza ca s-a mancat direct din tava.

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-63-129037053092.jpg

Strudele cu mere cu aluat foietaj.

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-63-129037057259.jpg

#974 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 November 2010 - 08:02 PM

Mi-e si rusine sa ma prezint in fata voastra cu asa ceva,dar am facut un tort cum ne facea mami pe vremuri(neornat ca am avut treaba cu sarmalele)cu blat de pandispan,crema de lamaie,fructe ananas si mandarina,ceva freashca'',ma rog,f. racoros si bun,asa fara nici o ocazie ,pt. copii...

Din ciclul urat da bun... :floare:

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-12906217024.jpg

#975 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 25 November 2010 - 05:58 PM

In WE fu ziua lu' nasha fetii si ea-i ciocolatoasa rau =))


blat de cioco cu 2 feluri de creme: ganaj simplu de cioco si ganaj cu alune prajite si glazura de nugat:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_11_2010/post-34-129070073211.jpg


#976 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 25 November 2010 - 06:07 PM

Si azi , Müsli Riegel:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_11_2010/post-34-129070123266.jpg


#977 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 November 2010 - 09:14 PM

Vezi postareasimonaro29, la 25 November 2010 - 05:58 PM, a spus:

In WE fu ziua lu' nasha fetii si ea-i ciocolatoasa rau :D





Simo, tort pentru nasa, masa pentru nasa, cu faina neagra pentru nasa.Asta-i cea mai norocoasa nasa, cu o asa cumatra grijulie!Cumatra se zice, nu?

#978 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 November 2010 - 09:16 PM

Vezi postareasimonaro29, la 25 November 2010 - 05:58 PM, a spus:

In WE fu ziua lu' nasha fetii si ea-i ciocolatoasa rau B)





Simo, tort pentru nasa, masa pentru nasa, cu faina neagra pentru nasa.Asta-i cea mai norocoasa nasa, cu o asa cumatra grijulie!Cumatra se zice, nu? :D

#979 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 November 2010 - 10:04 PM

Vezi postareaEataly, la 25 November 2010 - 09:16 PM, a spus:

Vezi postareasimonaro29, la 25 November 2010 - 05:58 PM, a spus:

In WE fu ziua lu' nasha fetii si ea-i ciocolatoasa rau B)





Simo, tort pentru nasa, masa pentru nasa, cu faina neagra pentru nasa.Asta-i cea mai norocoasa nasa, cu o asa cumatra grijulie!Cumatra se zice, nu? B)

FINA e fetita, ele sunt cumetre,pt. fetita ea e nana(nanuta)nasha e cea de nunta,la noi in moldova cel putin... :D

#980 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 26 November 2010 - 12:32 AM

Vezi postareaIoana, la 21 November 2010 - 07:35 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 17 November 2010 - 02:55 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 25 October 2010 - 01:25 PM, a spus:

Tort diplomat cu nuca de cocos, scuzati sectiunea

ioana, arata foarte bine tortul. Poti sa-mi spui te rog, ce reteta ai folosit?



Aura, scuze nu mai intrasem aici si n-am vazut intrebarea.

Ca baza am folosit retetaclasica(a mamei ( de tort diplomat, numai ca m-am jucat putin cu aromele.

Reteta clasica e:
1 ceasca lapte(eu am folosit lapte de cocos)
1 ceasca zahar
4 galbenusuri
3-4 linguri gelatina
600 gr frisca
coaja de portocala rasa- de la 4 portocale

Zaharul cu cele 4 galbenusuri si coaja de portocale se freaca apoi se adauga laptele caldut in care s-a dizolvat gelatina .Se da la fiert pe baie de aburi cca. 30 min timp in care amesteci continuu.
Cand este rece se adauga frisca.
Se poate orna cu ce fructe vrei.De fel mama tapteaza o cratita de 3-4 kg cu portocale peste care toarna compozitia de frisca.A doua zi rasoarna cratita si torul arata super, pregatit de ornat.

merci ioana. Seamana cu reteta pe care o am eu. Data viitoare o fac si eu cu lapte de cocos.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi