Ce dulciuri ati facut azi?
#961
Postat 07 November 2010 - 12:42 AM

#962
Postat 07 November 2010 - 12:45 AM
#963
Postat 07 November 2010 - 12:52 AM


#964
Postat 07 November 2010 - 08:56 AM

#965
Postat 07 November 2010 - 08:57 AM

Nu va ganditi la prostii.
Ne lingem degetele.

http://povesticulinare.blogspot.com/
#966
Postat 07 November 2010 - 09:04 AM

cuib de viespe

#967
Postat 17 November 2010 - 02:02 PM

si ciambelle

#968
Postat 17 November 2010 - 02:55 PM
Ioana, la 25 October 2010 - 01:25 PM, a spus:
ioana, arata foarte bine tortul. Poti sa-mi spui te rog, ce reteta ai folosit?
#970
Postat 19 November 2010 - 07:34 PM
#971
Postat 21 November 2010 - 07:35 PM
aura, la 17 November 2010 - 02:55 PM, a spus:
Aura, scuze nu mai intrasem aici si n-am vazut intrebarea.
Ca baza am folosit retetaclasica(a mamei ( de tort diplomat, numai ca m-am jucat putin cu aromele.
Reteta clasica e:
1 ceasca lapte(eu am folosit lapte de cocos)
1 ceasca zahar
4 galbenusuri
3-4 linguri gelatina
600 gr frisca
coaja de portocala rasa- de la 4 portocale
Zaharul cu cele 4 galbenusuri si coaja de portocale se freaca apoi se adauga laptele caldut in care s-a dizolvat gelatina .Se da la fiert pe baie de aburi cca. 30 min timp in care amesteci continuu.
Cand este rece se adauga frisca.
Se poate orna cu ce fructe vrei.De fel mama tapteaza o cratita de 3-4 kg cu portocale peste care toarna compozitia de frisca.A doua zi rasoarna cratita si torul arata super, pregatit de ornat.
#972
Postat 21 November 2010 - 07:37 PM

#973
Postat 21 November 2010 - 10:16 PM

Strudele cu mere cu aluat foietaj.

#974
Postat 24 November 2010 - 08:02 PM
Din ciclul urat da bun...


#975
Postat 25 November 2010 - 05:58 PM

blat de cioco cu 2 feluri de creme: ganaj simplu de cioco si ganaj cu alune prajite si glazura de nugat:
Imagini atasate
#977
Postat 25 November 2010 - 09:14 PM
#978
Postat 25 November 2010 - 09:16 PM
#979
Postat 25 November 2010 - 10:04 PM
#980
Postat 26 November 2010 - 12:32 AM
Ioana, la 21 November 2010 - 07:35 PM, a spus:
aura, la 17 November 2010 - 02:55 PM, a spus:
Aura, scuze nu mai intrasem aici si n-am vazut intrebarea.
Ca baza am folosit retetaclasica(a mamei ( de tort diplomat, numai ca m-am jucat putin cu aromele.
Reteta clasica e:
1 ceasca lapte(eu am folosit lapte de cocos)
1 ceasca zahar
4 galbenusuri
3-4 linguri gelatina
600 gr frisca
coaja de portocala rasa- de la 4 portocale
Zaharul cu cele 4 galbenusuri si coaja de portocale se freaca apoi se adauga laptele caldut in care s-a dizolvat gelatina .Se da la fiert pe baie de aburi cca. 30 min timp in care amesteci continuu.
Cand este rece se adauga frisca.
Se poate orna cu ce fructe vrei.De fel mama tapteaza o cratita de 3-4 kg cu portocale peste care toarna compozitia de frisca.A doua zi rasoarna cratita si torul arata super, pregatit de ornat.
merci ioana. Seamana cu reteta pe care o am eu. Data viitoare o fac si eu cu lapte de cocos.