Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#1141 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 25 January 2011 - 07:58 PM

Prăjitură turnată cu brânză.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-508-12959783260021.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1142 Useril este offline   Irenke 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 22-December 10

Postat 25 January 2011 - 09:46 PM

Pateuri umplute cu sos de visine:

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-786-12959847552153.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-786-12959847710035.jpg
"Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra." -Eleonor Roosevelt

#1143 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 26 January 2011 - 08:57 AM

Vezi postareaCarmella, la 25 January 2011 - 07:31 PM, a spus:

Izuk, eu cind patesc asta cu cozonacul, tai partea arsa cu un cutit cu lama subtire si zimtata, de la un cap la altul de zici ca asa am scos-o de la cuptor. De obicei partea aia arsa se intareste, e rigida si se taie usor.
Eu las intotdeauna tava cuptorului in partea de jos. Daca fac ceva in acea tava, atunci in partea de jos pun gratarul cuptorului cu niste table pe care coc ardeii sau pe care pun oalele pe foc in dreptul arzatorului. Cred ca si al meu ar face la fel daca nu as face asta, are o gaura prin care iese flacara deschisa, deci sigur mi s-ar praji orice cocatura.


Asa am facut , am taiat "arsura" jos , ca-mi parea tare rau sa-l pun la gunoi .Pentru mine si pitica e bun si mai inestetic.
De obicei las si eu tava cuptorului sub tava in care fac prajitura , dar ieri nu am mai pus-o pentru ca nu vroiam sa zdrangan cu tavi prin bucatarie , era devreme si nu vroiam sa trezesc fata.

#1144 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 January 2011 - 04:26 PM

Vezi postareabristena, la 25 January 2011 - 05:28 PM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 25 January 2011 - 04:30 PM, a spus:

Ma bucur ca s-a mai incumetat si altcineva sa o faca. :occasion14:



da, da, dupa ce m-am invartit pe langa reteta asta de cand ai postat-o, abia acum mi-am facut curaj sa o "produc", mi-era team ca n-o sa iasa, dar am avut noroc...al incepatorului, zic io
si cum mi-a placut rezultatul o sa repet experienta, dar o sa pun ceva mai mult zahar, crezi ca o sa aiba de suferit? mi-ar fi placut mai dulce, buna si asa, mai ales a doua zi

multumesc Lili


Cred ca mai poti adauga zahar la crema de lapte, nu la blat.Incearca.

#1145 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 26 January 2011 - 06:22 PM

Vezi postareaEataly, la 26 January 2011 - 04:26 PM, a spus:

Cred ca mai poti adauga zahar la crema de lapte, nu la blat.Incearca.



aha, multumesc, o sa incerc
cat de curand
fiica dacilor

#1146 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 26 January 2011 - 11:43 PM

Vezi postareaizuk, la 25 January 2011 - 12:21 PM, a spus:

Totusi vi-l arat , il bag la categoria "catastrofe culinare"



Sa nu fi suparata,ca asa cum se vede a iesit un cozo pe cinste,aluatul e super. :rolleyes:
Eu aveam aceeasi problema la aragazul din Ro,(pana ne-am achizitionat altul).
Sa iasa coptura fara probleme pune o tava cu sare mare in cuptor,sau nisip,tava sa fie de dimensinea interioara a aragazului,si-ai sa vezi ca nu mai ai probleme,sarea sau nisipul impiedica arderea si mai au un bonus,distribuie caldura si mai bine in interior.
Acu mi-ai facut pofta de cozo!

.........

Fetelor va tineti de dulcegarii!! :bounce:
Faine prajituri mai faceti!

#1147 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 27 January 2011 - 03:21 PM

am ramas datoare cu o sectiune la carrot cake

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-49-12961344628582.jpg

superb la gust, o sa mai fac reteta asta

#1148 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 27 January 2011 - 03:51 PM

Vezi postareadark angel, la 27 January 2011 - 03:21 PM, a spus:

am ramas datoare cu o sectiune la carrot cake

Atasament DSCN4762.JPG

superb la gust, o sa mai fac reteta asta

si reteta unde e? :scratch:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1149 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 27 January 2011 - 08:09 PM

Ce de bunaciuni aici!!!!!!!! :occasion14:

Eu mult mai modest,foi de napolitana umplute cu crema de bomboane cu lapte (reteta Mayei,merci!)
Pozele departe de a fi atit de frumoase ca ale voastre, dar sunt cam ca de obicei ! Acu sunt facute si la lumina neonului din bucatarie ! :floare:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-366-12961517309636.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-366-12961517365695.jpg


#1150 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 28 January 2011 - 12:44 PM

Ce bomboane? unde?pe blog? Ma duc sa caut ca mi-am adus foi din Ro.

#1151 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 28 January 2011 - 03:59 PM

Vezi postareadark angel, la 27 January 2011 - 03:21 PM, a spus:

am ramas datoare cu o sectiune la carrot cake

superb la gust, o sa mai fac reteta asta



da, frumoasa secsiune, cum e blatul? pare putin umed, place mie asa, ca nu mai trebuie insiropat multumim frumos...da' acuma vrem si reteta, daca nu-i cu suparare
cand ai timp, nu-i graba
fiica dacilor

#1152 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 28 January 2011 - 04:14 PM

100 grams pecans or walnuts

340 grams raw carrots (about 2 1/2 cups finely grated)

2 cups all-purpose flour

1 teaspoon baking soda

1 1/2 teaspoons baking powder

1/2 teaspoon salt

1 1/2 teaspoons ground cinnamon

4 large eggs

300 grams granulated white sugar

1 cup vegetable or canola oil

2 teaspoons vanilla extract

Cream Cheese Frosting:

57 grams unsalted butter, room temperature

227 grams cream cheese, room temperature

2 cups icing sugar, sifted

1 teaspoon vanilla extract

1 teaspoon finely grated lemon zest

Garnish: (Optional)

1 cup (100 grams) toasted and finely chopped walnuts or pecans

am adaugat 1/2 cup apple sauce si a iesit extraordinar, nu e uscat e exact pe gustul nostru (si al prietenilor dupa cum am observat :-*)

am facut morcovii din martipan colorat si gata.....o sa fac reteta mereu ca ne-a placut tare, nu mai schimb...e luata de pe un blog, daca e voie pun , blog american :)

#1153 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 28 January 2011 - 04:44 PM

Vezi postareadark angel, la 28 January 2011 - 04:14 PM, a spus:


am adaugat 1/2 cup apple sauce si a iesit extraordinar, nu e uscat e exact pe gustul nostru (si al prietenilor dupa cum am observat :))

am facut morcovii din martipan colorat si gata.....o sa fac reteta mereu ca ne-a placut tare, nu mai schimb...e luata de pe un blog, daca e voie pun , blog american :angryfire:



copiat, salvat, salivat din nou, tre' sa ma mobilizez cat mai repede (acum as face-o, da n-am tate cele)
multumesc
fiica dacilor

#1154 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 28 January 2011 - 04:50 PM

gata, am gasit si blogu' :angryfire:
sar'na
fiica dacilor

#1155 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 29 January 2011 - 03:46 PM

merci angel pentru reteta.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1156 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 29 January 2011 - 03:53 PM

Vezi postareaaura, la 29 January 2011 - 03:46 PM, a spus:

merci angel pentru reteta.



nu o sa-ti para rau daca ai chef sa incerci...place si copiilor mult si e usor de facut

#1157 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 29 January 2011 - 07:36 PM

cu siguranta am sa-l fac. Si pentru copii si pentru cei mari :lol:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1158 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 30 January 2011 - 03:50 PM

pentru dimineata am facut pancakes, reteta data de bunny.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1159 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 February 2011 - 03:34 PM

Eu am luat baza de la prajitura cu pere a Petuniei si am facut o tarta cu gem de gutui( de la mama Eataly :) ).Cu restul de aluat, bine infainat, am facut fursecuri umplute cu cafea (adica am infipt in mijloc un drajeu cu cafea).Deasupra am presarat Nesquik. V-am mai spus ca o ador? Pe Petu, cu tot cu reteta ei de praji cu pere.

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-9-12965671928613.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-9-1296567204349.jpg

#1160 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 01 February 2011 - 07:12 PM

Eataly ce-mi place platoul tau cel alb :lol:

Eu azi si pe post de mic dejun ,dar si ca desert budinca de quinoa dupa o reteta de-a Inei

LA micul dejun am servit cu maracuja, iar la pranz cu piure de fructe

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-479-12965803383571.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-479-12965803564475.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi