Ce dulciuri ati facut azi?
#1141
Postat 25 January 2011 - 07:58 PM
#1142
Postat 25 January 2011 - 09:46 PM


#1143
Postat 26 January 2011 - 08:57 AM
Carmella, la 25 January 2011 - 07:31 PM, a spus:
Eu las intotdeauna tava cuptorului in partea de jos. Daca fac ceva in acea tava, atunci in partea de jos pun gratarul cuptorului cu niste table pe care coc ardeii sau pe care pun oalele pe foc in dreptul arzatorului. Cred ca si al meu ar face la fel daca nu as face asta, are o gaura prin care iese flacara deschisa, deci sigur mi s-ar praji orice cocatura.
Asa am facut , am taiat "arsura" jos , ca-mi parea tare rau sa-l pun la gunoi .Pentru mine si pitica e bun si mai inestetic.
De obicei las si eu tava cuptorului sub tava in care fac prajitura , dar ieri nu am mai pus-o pentru ca nu vroiam sa zdrangan cu tavi prin bucatarie , era devreme si nu vroiam sa trezesc fata.
#1144
Postat 26 January 2011 - 04:26 PM
bristena, la 25 January 2011 - 05:28 PM, a spus:
Eataly, la 25 January 2011 - 04:30 PM, a spus:

da, da, dupa ce m-am invartit pe langa reteta asta de cand ai postat-o, abia acum mi-am facut curaj sa o "produc", mi-era team ca n-o sa iasa, dar am avut noroc...al incepatorului, zic io
si cum mi-a placut rezultatul o sa repet experienta, dar o sa pun ceva mai mult zahar, crezi ca o sa aiba de suferit? mi-ar fi placut mai dulce, buna si asa, mai ales a doua zi
multumesc Lili
Cred ca mai poti adauga zahar la crema de lapte, nu la blat.Incearca.
#1145
Postat 26 January 2011 - 06:22 PM
Eataly, la 26 January 2011 - 04:26 PM, a spus:
aha, multumesc, o sa incerc
cat de curand
#1146
Postat 26 January 2011 - 11:43 PM
izuk, la 25 January 2011 - 12:21 PM, a spus:
Sa nu fi suparata,ca asa cum se vede a iesit un cozo pe cinste,aluatul e super.

Eu aveam aceeasi problema la aragazul din Ro,(pana ne-am achizitionat altul).
Sa iasa coptura fara probleme pune o tava cu sare mare in cuptor,sau nisip,tava sa fie de dimensinea interioara a aragazului,si-ai sa vezi ca nu mai ai probleme,sarea sau nisipul impiedica arderea si mai au un bonus,distribuie caldura si mai bine in interior.
Acu mi-ai facut pofta de cozo!
.........
Fetelor va tineti de dulcegarii!!

Faine prajituri mai faceti!
#1147
Postat 27 January 2011 - 03:21 PM

superb la gust, o sa mai fac reteta asta
#1148
Postat 27 January 2011 - 03:51 PM
#1149
Postat 27 January 2011 - 08:09 PM

Eu mult mai modest,foi de napolitana umplute cu crema de bomboane cu lapte (reteta Mayei,merci!)
Pozele departe de a fi atit de frumoase ca ale voastre, dar sunt cam ca de obicei ! Acu sunt facute si la lumina neonului din bucatarie !

Imagini atasate
#1150
Postat 28 January 2011 - 12:44 PM
#1151
Postat 28 January 2011 - 03:59 PM
dark angel, la 27 January 2011 - 03:21 PM, a spus:
superb la gust, o sa mai fac reteta asta
da, frumoasa secsiune, cum e blatul? pare putin umed, place mie asa, ca nu mai trebuie insiropat multumim frumos...da' acuma vrem si reteta, daca nu-i cu suparare
cand ai timp, nu-i graba
#1152
Postat 28 January 2011 - 04:14 PM
340 grams raw carrots (about 2 1/2 cups finely grated)
2 cups all-purpose flour
1 teaspoon baking soda
1 1/2 teaspoons baking powder
1/2 teaspoon salt
1 1/2 teaspoons ground cinnamon
4 large eggs
300 grams granulated white sugar
1 cup vegetable or canola oil
2 teaspoons vanilla extract
Cream Cheese Frosting:
57 grams unsalted butter, room temperature
227 grams cream cheese, room temperature
2 cups icing sugar, sifted
1 teaspoon vanilla extract
1 teaspoon finely grated lemon zest
Garnish: (Optional)
1 cup (100 grams) toasted and finely chopped walnuts or pecans
am adaugat 1/2 cup apple sauce si a iesit extraordinar, nu e uscat e exact pe gustul nostru (si al prietenilor dupa cum am observat

am facut morcovii din martipan colorat si gata.....o sa fac reteta mereu ca ne-a placut tare, nu mai schimb...e luata de pe un blog, daca e voie pun , blog american

#1153
Postat 28 January 2011 - 04:44 PM
dark angel, la 28 January 2011 - 04:14 PM, a spus:
am adaugat 1/2 cup apple sauce si a iesit extraordinar, nu e uscat e exact pe gustul nostru (si al prietenilor dupa cum am observat

am facut morcovii din martipan colorat si gata.....o sa fac reteta mereu ca ne-a placut tare, nu mai schimb...e luata de pe un blog, daca e voie pun , blog american

copiat, salvat, salivat din nou, tre' sa ma mobilizez cat mai repede (acum as face-o, da n-am tate cele)
multumesc
#1155
Postat 29 January 2011 - 03:46 PM
#1157
Postat 29 January 2011 - 07:36 PM

#1158
Postat 30 January 2011 - 03:50 PM
#1159
Postat 01 February 2011 - 03:34 PM



#1160
Postat 01 February 2011 - 07:12 PM

Eu azi si pe post de mic dejun ,dar si ca desert budinca de quinoa dupa o reteta de-a Inei
LA micul dejun am servit cu maracuja, iar la pranz cu piure de fructe

