Forum Culinar: Se apropie Craciunul!-decoratii pentru casa, idei de cadouri - Forum Culinar

Salt la continut

• 33 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Se apropie Craciunul!-decoratii pentru casa, idei de cadouri

#481 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 26 November 2012 - 11:33 PM

Vezi postareaMaya, la 26 November 2012 - 10:01 PM, a spus:

Mai, voi nu mi-ati vazut activitatile pe FB de pe tape.tv! Eu de la jumatatea lu' november ascult "Santa Claus is coming to town" ( si restul :D )... si sa nu va mai zic de cîte ori ma prind lalaind Jingle Bells :)

Si pentru gagix : ascultati si textul :)

Wä, nu ma faceti ca numa duc nici puscata in boxa sa il caut pe Dean Martin(nicä). Eu nush cum ascultati voi, dar la mine is si 14 grade si numai atmosfera de Craciun nu-i. Mai astept sa dea inghetul. Nici tufa de oregano nu am taiat-o in gradina.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#482 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2012 - 11:37 PM

Vezi postareaAdriana, la 26 November 2012 - 11:28 PM, a spus:

Io am zis ca nu mai iau nimic ca am prea multe si de toate dar ce sa fac daca soacra-mea a zis sa-i comand ceva pe Internet, n-am putut rezista si am luat astea de pus sub farfurii si pahare
Imagine postata
si am mai luat de la Lidl benzi rosii ca sa pun in jurul bradului, il fac iar doar rosu

Mrrrr, ei zi si tu. Vrea oama sa iasa cu mainile curate de pe topicul asta si tu :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#483 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2012 - 11:41 PM

Vezi postareaany_annette, la 26 November 2012 - 08:57 PM, a spus:

Lori, faine cumparaturi, faine de tot :) !

Moama stii cum astept sa le insir prin casa? Marchez cu creionul chimic sub plapuma: azi 26. Noiembrie, maine e 27. A.M.R. atatea zile si ore :)

Ia bagati si aici o ocheana, daca tot vorbim de portelanuri. Nu pot sa salvez pozele.

http://www.porzellan...ents-c6735.html

http://www.porzellan...Toys-c6736.html

http://www.porzellan...ght-c10633.html
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#484 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 27 November 2012 - 01:43 PM

Vezi postareaMaya, la 26 November 2012 - 10:01 PM, a spus:

Mai, voi nu mi-ati vazut activitatile pe FB de pe tape.tv! Eu de la jumatatea lu' november ascult "Santa Claus is coming to town" ( si restul :D )... si sa nu va mai zic de cîte ori ma prind lalaind Jingle Bells :D

Eu n-am cum sa vad pentru ca n-am abonament la 'Cartea Fetzelor'.Da-i clar ca ne-ai luat-o inainte :D

Vezi postareaLapona Enigel, la 26 November 2012 - 11:41 PM, a spus:

Ia bagati si aici o ocheana, daca tot vorbim de portelanuri. Nu pot sa salvez pozele.

http://www.porzellan...ents-c6735.html

Ioi,da' vad ca si pe la voi sunt scoruri deochiate la frumusetzile astea de portzelanuri.Am tras un ochi si pe la Villeroy and Boch servicii de masa,caci mie dupa astea imi fug ochii pe-aici prin magazinele de specialitate si vad ca chiar ramai cu portofelul la dieta daca e de cumparat un set intreg.Totusi,sunt o tzira mai ieftine la voi :occasion15:

#485 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 27 November 2012 - 04:57 PM

Faine achizitii, fetelor!

Lapona, mama , ce faci cu noi? vrei sa ne omori cu zile?

Eu, inca nu am inceput, m-am ferit cat am putut de magazinele "craciunesti", dar stiu ca nu o sa ma rabd. In fiecare an iau ceva nou. mi s-a pus pe pata pe niste gloabe rosii. poate le iau pentru anul viitor. anul asta merg tot pe combinatia mov, turcoaz, argintiu.

Maya, din cauza ta, am scos cd-ul cu Bublé de la naftalina, :occasion15:

Happy shopping, everyone! :D
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#486 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 November 2012 - 05:29 PM

Vezi postareamilena, la 27 November 2012 - 04:57 PM, a spus:

Faine achizitii, fetelor!

Lapona, mama , ce faci cu noi? vrei sa ne omori cu zile?

Eu, inca nu am inceput, m-am ferit cat am putut de magazinele "craciunesti", dar stiu ca nu o sa ma rabd. In fiecare an iau ceva nou. mi s-a pus pe pata pe niste gloabe rosii. poate le iau pentru anul viitor. anul asta merg tot pe combinatia mov, turcoaz, argintiu.

Maya, din cauza ta, am scos cd-ul cu Bublé de la naftalina, :D

Happy shopping, everyone! :D

Adica sa sufar doar io! Halal solidaritate! :D
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#487 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 27 November 2012 - 07:07 PM

Am fost si eu olecuta la cumparaturi. Am luat un pomisor viu (cred ca e molid, dar e tare dragalas. e mini, ca decor pentru masa sau vreun coltisor. Daca rezista îl plantez mai încolo în gradina) în ghiveci, pe care o sa-l decorez asa de proba. Sa vedem ce zice Sam. Niste globulete pitice, un Mos decorativ si-o chestie de atîrnat pe usa... sau pe altundeva :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#488 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 November 2012 - 08:14 PM

Io zic ca cel mai bine le lipesti pe toate de tavan :D
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#489 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 November 2012 - 08:19 PM

Va mai pun un link la un alt magazin faqvorit de-al meu, dar pe care nu il am din pacate in zona:
http://www.butlers.d...l?start=0&sz=22
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#490 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 November 2012 - 08:28 PM

Aici e paradisul celor care iubesc mirosurile frumoase. Eu ador produsele lor pentru ca sunt unice. Dupa cum vedeti insa...preturi piperate :D
Anul trecut mi-am cumparat o candela din asta mirositoare de Craciun, Cinamon and Clove, cea rosie si cu cutia rosie. Am aprins-o cred in fiecare zi de Craciun si si de revelion. A ars cam pe jumatate. Apoi am tinut-o in camera de lucru si mereu desfacuta, fara sa o aprind. Toata camera miroase de te trec toti fiorii. Am gasit-o atunci tot pe net la o reducere si , cu tot cu reducere, tot scumpa era asa ca am luat-o cu un pic de strangere de inima. In orice caz, pe site.ul pe care am cumparat-o puteai trimite marfa inapoi si iti dau banii imediat. Intai a venit asta a mea si apoi i-am luat surorii mele una, cadou. Aia statea numai cu nasul in ea :D Asa miros desosebit nu am mai intalnit demult. Eu cu greu gasesc un miros frumos si delicat, care sa nu imi provoace alergie. Lumanarile astea sunt cu ceara naturala 100%.

http://www.parkscand...r%2cProductName
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#491 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 November 2012 - 11:07 PM

Eu nu mai intru aici ca fac cu nervii!! IOOOOO le vreau pe toaaaaaateeeee!
Si vorba lui Maya, ramane de vazut ce parere au labutzele!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#492 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 28 November 2012 - 04:42 AM

Vezi postareaMaya, la 27 November 2012 - 07:07 PM, a spus:

Am fost si eu olecuta la cumparaturi. Am luat un pomisor viu (cred ca e molid, dar e tare dragalas. e mini, ca decor pentru masa sau vreun coltisor. Daca rezista îl plantez mai încolo în gradina) în ghiveci, pe care o sa-l decorez asa de proba. Sa vedem ce zice Sam. Niste globulete pitice, un Mos decorativ si-o chestie de atîrnat pe usa... sau pe altundeva :violent6:

Si un varf de copac...domnisorul Sam!!! Punem pariu? DAr sa nu te superi, ca o sa fie curios piticul.

Am mai cumparat si eu niste platouri pentru craciun, se potrivesc celor cumparate anul trecut (sub forma de bradut) Promit sa le poznez curand :crying:
A cat is a friend fur-ever !

#493 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 28 November 2012 - 02:32 PM

Ieri înca n-a fost curios. Azi l-am împodobit partial doar cu cîteva pachetele si conuri aurite, deci nespargabile. Mîine pun si globuletele, care cred eu ca sînt foarte tentante. Mici, rotunde, stralucitoare... daca trece pe linga si îsi vede moaca oglindita-n ele... sa vedem. Cum spuneam e micurez pomisorul si momentan se afla pe masa. Nu stiam ca un molid miroase asa frumos!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#494 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 28 November 2012 - 02:37 PM

Uma, astept sa vad platourile =)) !
Si eu fac bradul cred ca la sfarsitul saptamanii.

#495 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 28 November 2012 - 03:03 PM

Aseara am fost sa vedem Canadian Pacific Holiday Train, care a trecut si orpti intr-un orasel din apropiere.

Fisier atasat  Canadian Pacific Holiday Train.jpg (8.26K)
Number of downloads: 0

mai multe informatii aici:

http://www.cpr.ca/en...HT-history.aspx

editez, ca am uitat ceva, cum am uitat si aparatul foto acasa. asta voiam sa va zic, ca am facut poze doar cu tel, unele au iesit, altel nu. timpul a fost scurt, venit de la servici, "inhatat" copiii si plecat in graba mare sa ajungem la timp
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#496 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 28 November 2012 - 04:48 PM

Pentru cei din tara, un site cu idei de cadouri. Si nu numai... Dar parca e (cam) scump pentru gusturile (si posibilitatile) mele. :rolleyes:

#497 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 28 November 2012 - 05:49 PM

Aseara am intrat aici si m-a prins febra decoratiilor de Craciun. Eu tot cumpar una alta de vreo luna dar abia azi am decis sa schimb ornamentele si sa impodobesc casa de Sarbatoare. Ieri cand am venit de la servici, astia au ridicat si impodobit bradul in satul meu. Acum daca s-a dat startul, am zis sa schimb si eu culorile :rolleyes:.
Ieri seara m-am apucat sa fac o decoratie pentru usa de la intrare. Mie imi place cum a iesit, na, doar l-am facut eu :lol::

Fisier atasat  deko.jpg (21K)
Number of downloads: 3

#498 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 28 November 2012 - 05:54 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 November 2012 - 08:19 PM, a spus:

Va mai pun un link la un alt magazin faqvorit de-al meu, dar pe care nu il am din pacate in zona:
http://www.butlers.d...l?start=0&sz=22

Lapo, si mie imi place Butlers dar si Depot dar evit sa intru in ele ca e imposibl sa nu mi se lipeasca ceva de mana.Daca la oje si alte chichibituri rezist, daca intru intr-un magazin d-asta apropae ca plang langa ele: imi dau seama de multe ori ca nu am nevoie de nimic dar sunt asa de frumusele ca parca nu imi vine sa le las acolo :rolleyes:

#499 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 28 November 2012 - 06:18 PM

In Montreal si Quebec city sunt doua magazine care vand tot anul decoratii de craciun...si iote-ma in miez de vara cotrobanind dupa frumuseti (si le-as fi luat pe toate cu mine!)si lalaind cantecele de craciun toata ziua :rolleyes:
A cat is a friend fur-ever !

#500 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 28 November 2012 - 09:46 PM

Vezi postareaKiva, la 28 November 2012 - 05:49 PM, a spus:

Aseara am intrat aici si m-a prins febra decoratiilor de Craciun. Eu tot cumpar una alta de vreo luna dar abia azi am decis sa schimb ornamentele si sa impodobesc casa de Sarbatoare. Ieri cand am venit de la servici, astia au ridicat si impodobit bradul in satul meu. Acum daca s-a dat startul, am zis sa schimb si eu culorile :rolleyes:.
Ieri seara m-am apucat sa fac o decoratie pentru usa de la intrare. Mie imi place cum a iesit, na, doar l-am facut eu :lol::

Atasament deko.jpg

Kiva, foarte finut si cu gust decorul tau. Ai talent :lol: Ce ma bucur sa te vad pe-aici si ma bucur ca nu sunt singura cu boala asta =)) Dar Strauss iti place? De la Butlers mi-am luat scara roz, ca sa pot ajunge peste tot in dulapuri :)))) Scarita ca a mea nu mai are nimenea. Te inteleg perfect cu "liptul" de mana!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 33 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou