Am cumparat muschiuletul simbata, abia azi mi-am adus aminte ca trebuie sa-l pun in lapte, ajunsa acasa am facut asta cu gind ca o sa-l gatesc miine, dar mi-am terminat mai devreme comisioanele si am decis sa-l pregatesc in seara asta.
Uite Dana, ce urit e muschiul porcului meu
In timp ce ma uitam la el si ma gindeam ca n-o sa-mi iasa in veci ceva frumos ca tie, am observat ca 2 fisii se puteau scoate de pe margini si se pare ca inauntru de fapt era ascuns muschiuletul
L-am taiat si batut bine, din cauza vizitei lui Puffy sus a trebuit sa ma intrerup si asta a insemnat ca marul a lasat un pic de suc si am uitat sa pun si brinza
Am reusit insa sa-l leg foarte bine, mi-era frica ca va sta putina compozitie dar a intrat destula, am ras 2 morcovi si un mar si mi-a mai ramas doar un pic, n-am vrut sa o pun pe toata de frica sa nu iasa
Si iata-l, fraged si gustos, multumesc Dana
, deacu inainte numai asa il fac, nu ia prea mult timp si e splendid, alaturi de cartofii Hasselback ale lui Eataly.