
Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
#1082
Postat 19 February 2010 - 12:32 PM
gloxi-super ciocolata scursa,tu si inca cateva fete sunteti extraordinare la chestia asta,mie nu-mi ies asa perfecte si apetisante,bravo!
cec-super inimioarele suprapuse.
#1083
Postat 19 February 2010 - 01:40 PM
Ramo, fff fain tortul cu ponei, tare imi place cum ai unit prin podul acela doua torturi cu forme diferite

Cecilia, sper ca sotul tau stie ce norocos este cu o asemenea sotie gospodina si iubitoare, sa-ti traiasca. Tortul e minunat, am retinut ideea cu decupatul inimilor.
Nelly, imi plac tigaretele tale bicolore.
Doriana, fain si spiderul, iar trandafirul ala pictat e f reusit, tare imi plac formele astea stilizate.
Nelly, buna idee ai avut sa-l pui pe Mickey sa patineze, e f vesel, ca dealtfel si terenul de fotbal. Felicitari!
Gloxi, esti specialista in glazura de cioco scursa, ce sa mai. Abia astept sa vad tortul cu Nemo

Raluca, f frumos tortul pentru sefa. Cu ce ai scris asa de subtire pe el? Cu frisca sau royal?
bbenyci felicitari pentru Hannah!
#1084
Postat 19 February 2010 - 01:44 PM
delioara, la 19 February 2010 - 01:40 PM, a spus:
Raluca, f frumos tortul pentru sefa. Cu ce ai scris asa de subtire pe el? Cu frisca sau royal?
am scris cu ceva gel de la dr.Oetker, ma chinuie rau,ca ies greu din tub si nu sunt f practice pt scris,dar e tot ce am:D
#1085
Postat 19 February 2010 - 02:03 PM
Am o mare problema, in sensul ca nu prea am tort fara patanii diverse. Ori pentru ca sunt incepatoare, ori asa am eu noroc.

La asta mi-a fugit crema la vale (cu tot cu trandafiri) pentru ca era cam moale, am folosit frisca din smantana. Plus ca stiam ca pasta de zahar nu se pune pe crema, dar clienta mi-a spus ca se va manca repede, asa ca am riscat. Data viitoare n-o sa mai fac asa.
In fine, am noroc ca le dau la cunostinte, care sunt multumite de faptul ca mananca tort facut in casa, desi imi cam crapa obrazul ca le iau bani.
Era sa uit; blat chocolate mud cake (Raluca

Imagini atasate
#1086
Postat 19 February 2010 - 02:49 PM
ortansa, la 19 February 2010 - 12:26 PM, a spus:
Multumesc . Ma straduiesc din rasputeri sa fac ceva bun si frumos .
delioara, la 19 February 2010 - 01:40 PM, a spus:
Doriana, fain si spiderul, iar trandafirul ala pictat e f reusit, tare imi plac formele astea stilizate.
Da , si eu ma inspir de la altii . Mai e cale lunga pana sa le ajung pe fete din urma ...
delioara, la 19 February 2010 - 02:03 PM, a spus:
Am o mare problema, in sensul ca nu prea am tort fara patanii diverse. Ori pentru ca sunt incepatoare, ori asa am eu noroc.

Delioara , asa e la inceput , mai cu peripetii . Si eu am mai patit cate una-alta , dar am reusit sa indrept totul si rezultatul sa fie multumitor . Mult succes in continuare .
Raluca , si mie mi se parea mai elegant tortul fara acele sarmulite . Acuma , depinde si de gusturi , daca a fost multumita vecina , e ok .
Va arat tortul (cadou) ce l-am dus aseara la unchiul meu , a fost surpriza totala , nu ma credeau in stare de asa ceva ... Adica stiau ei ca fac prajituri bune , dar sa fac asa ceva , nu prea . A fost tare apreciat , si eu tare mandra de mine ... (sunt si modesta , nu ?



Blatul negresa Lissei , crema ganache de ciocolata cu lapte , si crema cu mascarpone . Poze n-am la sectiune ca mi-a fost rusine sa pozez farfuria dupa ce l-a taiat .
Asa arata hartia dupa care am facut ''ciupitura'' .

Bbenyci , cum ai facut pana la urma cu vafa ? Ai pus sau nu ceva gelatina peste , ca eu am asa emotii pentru maine ... Acum ma duc sa sculptez chitara ...

#1087
Postat 19 February 2010 - 03:06 PM
dora, la 17 February 2010 - 12:49 PM, a spus:

felicitari fata draga..Esti tare!!!

Dora,multumesc!Acum e bine manuta mea!
Lissa, la 17 February 2010 - 01:50 PM, a spus:
Mimisor draga-felicitari,imi pare rau pt accident dar si asa ai facut fata ,bustul e superb.
Lissa,esti tu draguta!
Ramo, la 17 February 2010 - 07:09 PM, a spus:
Ramo,multumesc!
E superb tortul si asa vesel!
cec, la 17 February 2010 - 08:49 PM, a spus:
felicitari tuturor
cum saptamana aceasta a fost ziua sotului binenteles ca nu putea lipsi tortul
am facut un tort dreptunghiular am decupat inimioarele si din ce a ramas am mai facut o tentativa de tort
blat exotic (multumiri lissei ) crema diplomat un pic modificat
Cecilia,fff frumos!Sa-ti traiasca sotul!
Doriana, la 17 February 2010 - 08:57 PM, a spus:
Mimi , super ti-a iesit tortul , si daca a fost multumit clientul ai un motiv in plus sa fii multumita .


Acuma , doua torturi :
Multumesc!Imi place tare mult tortul tau cu trandafir!
nelly_th2001, la 17 February 2010 - 09:09 PM, a spus:




fff frumoase si vesele!
gloxinia, la 17 February 2010 - 11:42 PM, a spus:
super combinatia!
#1088
Postat 19 February 2010 - 03:12 PM
Yours4ever, la 18 February 2010 - 02:20 PM, a spus:
pentru sefa mea
ce sefa norocoasa!
Yours4ever, la 18 February 2010 - 07:56 PM, a spus:
pandispan cu mousse de lamaie, pasta de zahar.
fff interesant modelul!
delioara, la 19 February 2010 - 02:03 PM, a spus:
Am o mare problema, in sensul ca nu prea am tort fara patanii diverse. Ori pentru ca sunt incepatoare, ori asa am eu noroc.

hai ca esti modesta!fffff frumosi trandafirii!
#1089
Postat 19 February 2010 - 03:17 PM
Doriana, la 19 February 2010 - 02:49 PM, a spus:
Asa arata hartia dupa care am facut ''ciupitura'' .
Da' te-ai pus pe ciupit,nu gluma!

#1090
Postat 19 February 2010 - 03:23 PM
delioara, la 19 February 2010 - 01:40 PM, a spus:
Cecilia, sper ca sotul tau stie ce norocos este cu o asemenea sotie gospodina si iubitoare, sa-ti traiasca. Tortul e minunat, am retinut ideea cu decupatul inimilor.
multumesc:pupic:
stie ce are

MIMI, la 19 February 2010 - 03:06 PM, a spus:
Cecilia,fff frumos!Sa-ti traiasca sotul!
multumesc
sper ca usor-usor sa va ajung din urma
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
#1091
Postat 19 February 2010 - 03:24 PM
ortansa, la 19 February 2010 - 12:32 PM, a spus:
gloxi-super ciocolata scursa,tu si inca cateva fete sunteti extraordinare la chestia asta,mie nu-mi ies asa perfecte si apetisante,bravo!
cec-super inimioarele suprapuse.
multumesc

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
#1092
Postat 19 February 2010 - 04:05 PM
In interior e blat de negresa insiropat cu sirop de ciocolata si mousse de cioco alba cu stafide inmuiate in vanilie.Pare foarte dulce combinatia,insa e foarte,foarte placuta(intotdeauna las un pic de crema si un capac de blat ca sa guste si copiii mei



sunt cam mici pozele,insa daca le puneam la dimensiunea imediat urmatoare erau mult prea mari

Am vazut ca si-a facut Mona bloooog!!felicitari si Doamne-ajuta!!!Multumesc ca m-ai adaugat in lista ta!!

va pup,sunt incoerenta si in criza de timp,iertare cxa nu va iau pe rind la pupat si admirat minunatiile!!!!
#1093
Postat 19 February 2010 - 10:42 PM
imi place tare mult combinatia de culori, e vesel tare
si albinuta.... e superba.
felicitari!!!
eu doar "panglica" as fi facut'o mai subtire.
#1094
Postat 19 February 2010 - 10:57 PM
Doriana, la 19 February 2010 - 02:49 PM, a spus:
ortansa, la 19 February 2010 - 12:26 PM, a spus:
Multumesc . Ma straduiesc din rasputeri sa fac ceva bun si frumos .
delioara, la 19 February 2010 - 01:40 PM, a spus:
Doriana, fain si spiderul, iar trandafirul ala pictat e f reusit, tare imi plac formele astea stilizate.
Da , si eu ma inspir de la altii . Mai e cale lunga pana sa le ajung pe fete din urma ...
delioara, la 19 February 2010 - 02:03 PM, a spus:
Am o mare problema, in sensul ca nu prea am tort fara patanii diverse. Ori pentru ca sunt incepatoare, ori asa am eu noroc.

Delioara , asa e la inceput , mai cu peripetii . Si eu am mai patit cate una-alta , dar am reusit sa indrept totul si rezultatul sa fie multumitor . Mult succes in continuare .
Raluca , si mie mi se parea mai elegant tortul fara acele sarmulite . Acuma , depinde si de gusturi , daca a fost multumita vecina , e ok .
Va arat tortul (cadou) ce l-am dus aseara la unchiul meu , a fost surpriza totala , nu ma credeau in stare de asa ceva ... Adica stiau ei ca fac prajituri bune , dar sa fac asa ceva , nu prea . A fost tare apreciat , si eu tare mandra de mine ... (sunt si modesta , nu ?



Blatul negresa Lissei , crema ganache de ciocolata cu lapte , si crema cu mascarpone . Poze n-am la sectiune ca mi-a fost rusine sa pozez farfuria dupa ce l-a taiat .
Asa arata hartia dupa care am facut ''ciupitura'' .

Bbenyci , cum ai facut pana la urma cu vafa ? Ai pus sau nu ceva gelatina peste , ca eu am asa emotii pentru maine ... Acum ma duc sa sculptez chitara ...

Multumesc frumos pentru aprecieri, pana la urma am pus foaia de waffe peste tortul de frisca dar nu am mai pus gelatina. Nu am mai facut asa si nu am vrut sa fac experimente pe comanda, asa ca cu proxima ocazie cand fac tort pt noi am sa experimentez pe waffe cu gelatina sa vad cum iese. E adevarat foaia la inceput se increteste dar apoi dupa ce s-a umezit suficient de la frisca isi revine, si arata bine. Nu contest ca cu gelatina ar arata si mai bine.
Sincer e al doilea tort acoperit cu waffe si sunt destul de multumimta, sper ca pe viitor vor arata si mai bine.
#1095
Postat 20 February 2010 - 01:32 AM
Doriana foarte finut!
delioara ce mult imi plac trandafirii tai!
Yours4ever ce torturi frumoase faci !
Anca_B imi place ca e foarte vesel!
bbenyci frumoase torturi , dar cel cu Hannan Montana este foarte sic!
sorinadaniela imi place!
dora felicitari ,care mai de care mai frumos,elegant si finut!
inimioara e superba !ai avut o idee fantastica!
#1096
Postat 20 February 2010 - 08:28 AM
Yours4ever, la 19 February 2010 - 10:42 PM, a spus:
imi place tare mult combinatia de culori, e vesel tare
si albinuta.... e superba.
felicitari!!!
eu doar "panglica" as fi facut'o mai subtire.
Multumesc!Da,clar,si eu as fi facut-o mai subtire,insa nu avea stabilitate etajul superior,nu am reusit sa-l dau jos fara sa-l deranjez cu degetele(cred ca era 1 mm in plus la betele de sustinere)si atunci am preferat sa il sustin cu panglica asta mai groasa,pe care am lipit-o su sirop la baza,ca sa fixeze cele doua etaje intre ele

Taylor,multumesc frumos!!


#1097
Postat 20 February 2010 - 10:07 AM
Yours4ever, la 18 February 2010 - 02:20 PM, a spus:
pentru sefa mea
Moama ce imi place cum ai imprimat modelul pe plastelina!
Yours4ever, la 18 February 2010 - 07:56 PM, a spus:
pandispan cu mousse de lamaie, pasta de zahar.
Mmmm cred ca e foarte gustos, inca nu ai curajul sa ungi tortul cu unt?

bbenyci, la 19 February 2010 - 11:20 AM, a spus:
Frumos ti-a iesit. Ai facut poza imediat sau dupa ce s-a inmuiat vafa? Experienta mea cu vafa nu a fost una tocmai placuta


ortansa, la 19 February 2010 - 12:32 PM, a spus:
gloxi-super ciocolata scursa,tu si inca cateva fete sunteti extraordinare la chestia asta,mie nu-mi ies asa perfecte si apetisante,bravo!

delioara, la 19 February 2010 - 01:40 PM, a spus:
Gloxi, esti specialista in glazura de cioco scursa, ce sa mai. Abia astept sa vad tortul cu Nemo


delioara, la 19 February 2010 - 02:03 PM, a spus:

Nu stiu ce nu iti place la el, din avion nu se vede ca ar avea vreun defect. Ai avut ceva nervi sa faci atatia trandafiri.
Doriana, la 19 February 2010 - 02:49 PM, a spus:

va pup,sunt incoerenta si in criza de timp,iertare cxa nu va iau pe rind la pupat si admirat minunatiile!!!!
Moama vad ca te ai cu ciupitul

Edit: mamistef super vesel si dragut tortul tau. Acum vazui ca disparu quote-ul tau


si

#1098
Postat 20 February 2010 - 10:11 AM

L-am facut cu ocazia ca verisoara mea studenta la medicina a venit acasa in vacanta. Abia am reusit sa arunc ceva pe el din florile ramase si niste zahar colorat, ca termitele stateau pe langa mine rugandu-ma sa nu il mai ornez ci doar sa il tai


si

#1099
Postat 20 February 2010 - 10:28 AM
Interior: blat negressa fara cacao, crema diplomat cu ananas:


ornamentele din pasta de zahar.
A se observa ciupitura



si

#1100
Postat 20 February 2010 - 10:34 AM








