Doriana, la 17 February 2010 - 08:57 PM, a spus:

Raluca , pun pariu ca torturile tale au fost foarte gustoase . Cel pentru ceferist e foarte reusit .

Gabrenia , foarte fain tortul tau Orange , freziile , ti-am mai zis , parca le simt mirosul , culoarea portocalie foarte pastelata .

Mona , frumos ti-a iesit tortul cu sticla , cum ai colorat sticla sa iasa asa lucioasa ?
Si cutia e interesant cum ai facut-o . Poate ne explici putin .

Tortul pentru voi , eu nu inteleg de ce zici ca nu e reusit , eu am vazut in cofetarii torturi mult mai nereusite , lucrate de profesioniste , deci te rog , sa nu mai aud ca nu e frumos . .
Taylor , tortul pentru prietena ta e atat de simplu si totodata atat de elegant . Poarta amprenta ta .

Mimi , super ti-a iesit tortul , si daca a fost multumit clientul ai un motiv in plus sa fii multumita .

Ramo , tortul tau arat intr-un mare fel , cred ca fetita pentru care l-ai facut nu mai poate de bucurie . Ce poate sa-ti iasa din maini ... N-am cuvinte .

Dora , vin si la bataie , si la tras de urechi , ca am inceput eu sa fac torturi , dar mai am nevoie de multa practica probabil , dar cu niste profesoare ca voi , sper sa fac progrese . :floare :
Acuma , doua torturi :

Asta e cu vafa deasupra , mi-a dat multa bataie de cap , am pus gelatina calda peste ea si mi-au curs putin culorile . Cred ca trebuie pusa dupa ce se raceste putin , cand e deja putin inchegata . Ma gandesc cu groaza ca pentru sambata , cand e petrecerea mandrei mari (face 10 ani) trebuie sa fac o chitara cu HannaMontana , tot cu vafa , sper sa ma descurc mai bine .
Asta e pentru fetele mele , de ziua indragostitilor , ca voiau sa sarbatoreasca . Ca tot era vorba de torturi ornate pentru noi ...

Va doresc o seara placuta tuturor !

As avea o intrebare referitor la torturile facute cu foaie de napolitan, adica wafe, cum se pune gelatina peste foaie sa nu se strice? si cu ce se aplica peste tort gelatina, cu o pensula mai mare? va multumesc frumos.