Ramo, la 17 February 2010 - 07:24 PM, a spus:
Anca hai sa-ti arat ce am facut eu pentru azi, tot ce-i posibil sa nu faci modelul asta, dar poate te inspira. Ma gandesc ca vrei sa le tii ziua impreuna de aia ne-ai intrebat de model, ca individual ar fi usor

Sa-mi fie cu iertare vizitatorilor mei ca inca nu l-am postat tortul la mine, dar promit ca in seara asta se rezolva

Tort cu crema de vanilie si cioco (amandoua) imbracate in pasta de zahar, accesorii tot din pasta de zahar, iarba din crema de unt cu zahar si arome

Oti, multumesc de o mie de ori pentru ajutorul cu matrita si ca m-ai facut sa sacrific o penseta si Lissei pentru ideea de crimper improvizat

Ramo ce frumoooooos tort!si ce fain sta pasta pe el si celelalte decoruri!!!Te rog,vreau sa te intreb cate ceva:
1. Ce inseamna crema de unt?,imi dai te rog reteta!Poate suna .aiurea,dar...asta e...
2.Stampilele Karinei,le-ai pus in colorant alimentar?sau le-ai pictat,dup'aia?
3.ne spui te rog si noua ,cum ai improvizat un "crimper" ?Multumesc anticipat.
cec, la 17 February 2010 - 08:49 PM, a spus:
de cateva zile incerc sa vad noi postari dar imi tot zicea ca nu s-a gasit nimic si cand colo am ramas in urma cu vreo 20 de pagini cu torturi care mai de care mai asspectuoase si apetisante
felicitari tuturor
cum saptamana aceasta a fost ziua sotului binenteles ca nu putea lipsi tortul
am facut un tort dreptunghiular am decupat inimioarele si din ce a ramas am mai facut o tentativa de tort
blat exotic (multumiri lissei ) crema diplomat un pic modificat
Ceci, felicitari pt torturi!Dar ce apetisant arata.Musai sa incerc blatul Lissei!Dar am o nelamurire :cum ai facut de ai decupat asa frumos inimioarele?cu ceva sablon?
Doriana, la 17 February 2010 - 08:57 PM, a spus:
Asta e cu vafa deasupra , mi-a dat multa bataie de cap , am pus gelatina calda peste ea si mi-au curs putin culorile . Cred ca trebuie pusa dupa ce se raceste putin , cand e deja putin inchegata . Ma gandesc cu groaza ca pentru sambata , cand e petrecerea mandrei mari (face 10 ani) trebuie sa fac o chitara cu HannaMontana , tot cu vafa , sper sa ma descurc mai bine .
Asta e pentru fetele mele , de ziua indragostitilor , ca voiau sa sarbatoreasca . Ca tot era vorba de torturi ornate pentru noi ...
Doriana

nelly_th2001, la 17 February 2010 - 09:09 PM, a spus:

Nelly imi plac torturile baietilor!Te rog,imi spui cu ce crema le-ai ornat?cum l-ai facut pe Mickey?