Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1141 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationSuceava

Postat 22 February 2010 - 07:14 PM

Vezi postareaAnca_B, la 20 February 2010 - 10:31 PM, a spus:

Oana-Cristina, bine ai revenit!Dar vad ca nici tu nu ai stat degeaba!Frumoase torturi!Imi detaliezi un pic, cel pt. fetite,te rog!Si eu vreau sa fac un tort ,pt. fetita mea!E dificil avionul,de facut?Multumesc Anca.Papusa e facuta din 2 blaturi .Unul rotund si unul ondulat facut in forma speciala care se gaseste de cumparat cam peste tot.Fiecare blat e facut din 4 oua dar mergea si de 5.Forma ondulata am uns-o bine cu unt si tapetat cu faina si a iesit foarte bine.La cea rotunda pun foaie de copt numai la fund. Le-am suprapus gata umplute cu crema ,am ornat baza numai pe laterale si apoi am pus rochita.Pasta pentru rochita am decupat-o rotund cu inelul rabatabil,am marcat centrul si apoi am pus-o pe blat ca sa fie cat de cat simetrica rochita .Blatul de jos trebuie sa fie la fel ca diametru ca baza fustitei.La sfarsit am infipt papusa invelita in folie alimentara si l-am ornat.Cam atat,nu e greu deloc.Avionul e facut separat direct pe platou,dintr-un blat mare taiat si suprapus,iar aripile atasate.Nu se face greu,mai rau e la acoperit ca-ti trebuie pasta de diametru mare si e destul de migalos la colturi,am avut si eu emotii la acoperit dar a iesit bine zice modestia din mine :) .Nu eu i-am dat forma ci mamica baietelului,eu l-as fi facut mai inalt si rotunjit si mai ascutit la coada ;) .Felicitari pentru torturile facute ,au iesit frumoase,mai ales cel cu royal icing.Musai trebuie sa ma apuc si eu sa fac .Pana acum nu am avut curaj.

#1142 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • LocationSuceava

Postat 22 February 2010 - 07:30 PM

Natasha superbe toate.Iar de flori ce sa mai zic parca sunt naturale.Le-am admirat si la decoratii iar de maci m-am indragostit.Am incercat si eu sa fac dar sunt mici copii pe langa ai tai trebuie sa mai exersez.Raluca vad ca te-ai indragostit si tu de moussuri.Ciocolata plastica trebuie sa incerc sa fac si eu ca tare bine arata tortul ornat cu eaMimi de cand doresc sa fac si eu un bust dar tot nu s-a ivit ocazia :) .

#1143 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 22 February 2010 - 08:38 PM

Vezi postareaelida-silvia, la 22 February 2010 - 11:51 AM, a spus:

frumoase MIMI felicitari ;)

multumesc mult! :)

Vezi postareaOana-Cristina, la 22 February 2010 - 07:30 PM, a spus:

[/left]Mimi de cand doresc sa fac si eu un bust dar tot nu s-a ivit ocazia ;) .

Trebuie sa apara si o astfel de ocazie,nu se poate :)
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1144 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • LocationArad

Postat 22 February 2010 - 10:07 PM

Mimi
, camasa e perfecta!

Oana
, ce'i drept, imi plac mousse'urile dar parca as mai incerca si altceva, da lumea tot cu mousse'u o tin :pupic:)
Raluca

#1145 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 22 February 2010 - 10:21 PM

si tortu' meu de azi, o comanda de ultim moment, de fapt nu a fost comanda, a fost doar o prestare, tot pt vecina, mama me'a pregatit pandispanu' si eu am facut o crema rapida,crema de iaurt si fructe a lu' Oti , am pus porto si kiwi,l'am imbracat in frisca( am si reusit sa o nivelez:D ) si cioco scursa ca ma dispera torturile voastre cu cioco scursa si am zis sa incerc si eu:)
asta a iesit :pupic:
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-360-126687009353.jpg
Raluca

#1146 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 22 February 2010 - 10:40 PM

Pe mine ma blocati de fiecare data cand vin sa va felicit, dau tarcoale de vreo ora si nu stiu de unde sa incep si cu ce sa continuu :P . Sunteti bune...asta e...nici nu mai stiu ce sa va spun. Imi pare rau daca sar pe careva la numaratoare, dar e doar la numaratoare ca de vazut si admirat clar nu am sarit pe nimeni :D :P .

Gloxi esti belea! Cel de botez e asa compleeex...Acolo a fost munca, nu joaca. :pupic:

Mimi ai croit o camasa super, pana si batistuta i-ai pus :P . "Decolteul" imi place, dar nu prea am ocazii sa-l pun in practica; tare imi place :P .

Natasha cred ca nu ai facut un tort la care sa nu stau sa ma uit cu gura cascata. Impletitura e ceva de vis...la flori nu am ajuns inca sa visez. Cand ajung in Beograd(de un an imi tot promit asta) poate ne vedem la o cafea :P .

Raluca vad ca ai devenit buna prietena cu ciocolata in orice forma :P .

Doriana - :D pentru cucuietele frumoase. Toate 3 ca parca sunteti surori. Cat despre wafa...eu am inteles ca asa se fac marginile, mai crete, ca nu ai cum sa feresti asta. Dar nu m-a interesat prea mult subiectul atunci cand am citit si nu mai stiu ce spuneau. Asa ca nu te amara, mai ales ca a fost delicios si rapid infulecat :P .

#1147 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 22 February 2010 - 11:03 PM

Nico ti-ai tras un decolteeeeeu de toata admiratia :D . Cred si eu ca a fost o surpriza...

Anca e asa delicat tortuletul alb, tare mult imi place. Poate ma incumet si eu si fac ceva dantelarie de icing. Partea aceea deasupra a iesit foarte fain.

MamiStef - e mortala albinuta, asa happy :pupic:

Sper ca nu am sarit pe nimeni, ba pe Delioara, bbenyci, Dora si pe Monaaa dar va dau un :P mai mare si o :D .

#1148 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 22 February 2010 - 11:16 PM

Vezi postareanatasha, la 21 February 2010 - 11:12 AM, a spus:

Nu prea am mai facut poze in ultimul timp aparatul face ceva figuri dar si sincer nu prea am avut chef :D totusi pun citeva poze nu prea reusite
un tort cu biscuiti si crema de ciocolata pt un copilas pe margini frisca deasupra cioco

Natasha, foarte frumoase torturi!Felicitari!

Vezi postareamarinaemy, la 21 February 2010 - 11:41 AM, a spus:

Marinaemy, imi place tortul tau,iar bebelusul ... e un scumpic!

Vezi postareagloxinia, la 21 February 2010 - 02:15 PM, a spus:

Eu pentru azi un tortulet simplu pentru un baiat ce lucreaza la aeroport... :P
Blat negressa, crema de iaurt cu piersici. Glazurat cu cioco asa cum v-am obisnuit. Ornamente din pasta de zahar :D

Oti draga,l-ai facut fericit pe baiatu' de la aeroport, cu un asa tort!

Vezi postareaYours4ever, la 21 February 2010 - 05:26 PM, a spus:

un tort pt o intalnire cu prietenii, dupa cum se vede nu am bibilit la el mai nimic,mi'a parut rau dupa aia ca au venit mai multi decat ma asteptam si mi'am cam facut reclama proasta, dar asta e...
aceeasi compozitie cu care v'ati obisnuit, doar ca in mousse'u de cioco neagra am pus menta.

Ralu' draga mea,nu-ti fa probleme de tort, ca ii super...iar platou ii in ton cu tortu' deci ..iti dau un FB cu steluta.Asa faine platouri ai!

Vezi postareaDoriana, la 21 February 2010 - 05:36 PM, a spus:

Dupa minunile postate de Natasha , mai ca-mi vine sa ma ascund , dar am promis ca vin cu Hanna Montana , care mi-a facut o groaza de nervi .:P Ori is eu batuta in cap si nu pricep cum e cu gelatina pensulata pe vafa , ori chiar am ghinion ... Vafa mea , desi de data asta a fost mult mai de calitate decat cea cu Spiderman , acum s-a incretit toata pe margini . :P Noah , in orice caz , Teodora a fost incantata de chitara ei cu HM , invitatii au cerut portii duble , deci a fost ok . Blat negresa si ganache de ciocolata cu lapte .

Si asta-s eu si cucuietele mele .

Va doresc o seara placuta tuturor . :P

Doriana draga mea,fetele te mentin asa frumoasa si vesela!Oicum tortul a fost o reusita!Apai,ce nu fac mamele pt puii lor...imi pare rau ca vafa,ti-a pus rabdarea la incercare,eu nu stiu ce-si-cum ii cu pensulatu', deci nu stiu ce sfat sa-ti dau!

Vezi postareaMIMI, la 22 February 2010 - 11:41 AM, a spus:

Torturile din saptamana ce a trecut
-ambele blat pandispan si crema vanilie

Tort bust

Tort camasa

MIMI, ff frumos iti iasa "busturile" iar despre camasa...parca tu faci reclama la Ariel,asa perfecta e camasa!Felicitari.

Vezi postareaYours4ever, la 22 February 2010 - 10:21 PM, a spus:

si tortu' meu de azi, o comanda de ultim moment, de fapt nu a fost comanda, a fost doar o prestare, tot pt vecina, mama me'a pregatit pandispanu' si eu am facut o crema rapida,crema de iaurt si fructe a lu' Oti , am pus porto si kiwi,l'am imbracat in frisca( am si reusit sa o nivelez:D ) si cioco scursa ca ma dispera torturile voastre cu cioco scursa si am zis sa incerc si eu:)
asta a iesit :P
Atasament tort Cristi.jpg

Draga Ralu', pt rezultatele deosebite, iti acord un FB cu steluta si :P :pupic: .

#1149 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 22 February 2010 - 11:29 PM

Vezi postareasnej, la 22 February 2010 - 11:03 PM, a spus:

Anca e asa delicat tortuletul alb, tare mult imi place. Poate ma incumet si eu si fac ceva dantelarie de icing. Partea aceea deasupra a iesit foarte fain.

Snej draga,iti multumesc!Ma bucur ca iti place tortul meu!Dantelaria am facut-o respectand intocmai indicatiile Dorei(careia ii multumesc pe aceasta cale, pt amabilitatea ei de a ne da sfaturi).Si mi-am scos pe foi niste inimioare si mi-am pus dui-ul nr 2 si am inceput.Intradevar cu nr 1 is mult mai faine. dar mi-i se tot infunda dui-ul,cand imi era lumea mai draga!Ii fff fain sa lucrezi cu royal icing!Deasupra am folosit decupator "diamant" ce mi-i l-am luat de curand,doar ca din exces de zel ,am cam perforat pasta , pe alocuri!Hai, incearca si tu!

#1150 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 23 February 2010 - 12:37 AM

asta a iesit :)

Mmmm, Ralu ce fain ti-a iesit. Hai sa te intreb ceva: nu e asa ca nu ai uns si sus cu frisca? :D Parca ti s-a gaurit pe alocuri ciocolata? Sau e de la blitz? Eu pun frisca doar pe margini. Sus torn cioco direct pe blatul gol.

Vezi postareasnej, la 22 February 2010 - 10:40 PM, a spus:

Gloxi esti belea! Cel de botez e asa compleeex...Acolo a fost munca, nu joaca. :floare:

:biggrin: Merci mult. Sa stii ca nu toata lumea stie ce implica un astfel de tort. Cred ca m-am gandit 2 saptamani la el, inainte sa ma apuc efectiv de lucru. :D

Vezi postareaAnca_B, la 22 February 2010 - 11:16 PM, a spus:

Sper :D

:occasion15:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1151 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 23 February 2010 - 09:19 AM

Anca, platoul respectiv l'am luat de la Jysk cu 5 lei :occasion15:

Oti
, am pus frisca peste tot ca aveam o tona si n'aveam ce sa fac cu ea:D nu sunt gauri, dar....:biggrin: cand am facut poza era chiar dupa ce am pus ciocolata si am atins ciocolata din greseala :floare: si era si cam groasa ciocolata,nu s'o facut oglinda :) da'nvatam nici o problema:D
Raluca

#1152 Useril este offline   natasha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 23 February 2010 - 12:34 PM

marinaemy foarte frumos tortul
gloxinia :) ,plasa este din royal
avioanele sint superbe,foarte reusite
daniela ma bucur ca-ti plac,plasa este facuta direct pe tort
Yours4ever,nu am stiut ca ai nevoie veneam :)
frumos tortul tau
Doriana multumesc pt aprecieri
si tu faci torturi foarte frumoase
chitara este f reusita si semeni mult cu o prietena de a mea
printesele sint superbe sa-ti traiasca :)
Mimi torturile sint foarte frumoase,felicitari
elida-silvia multumesc mult
bine ai venit
Oana-Cristina multumesc
macii sint atit de usor de facut mai incearca cu siguranta vei reusi
snej ma bucur ca-ti place ceea ce fac
si momentan sint foarte aproape de granita deci nu este nevoie sa ajungi pina la Beograd
asa ca daca ai chef de o cafea fluiera
si eu admir torturile tale chiar daca sint mai zgircita la scris
Anca_B multumesc mult
Yours4ever frumos tortul dar sa nu mai pui cioco peste frisca deobicei in cazul asta tortul nu are nici tinuta si cind se taie cioco crapa si se sfarima :)

#1153 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 23 February 2010 - 01:59 PM

Vezi postareaAnca_B, la 22 February 2010 - 11:29 PM, a spus:

Vezi postareasnej, la 22 February 2010 - 11:03 PM, a spus:

Snej draga,iti multumesc!Ma bucur ca iti place tortul meu!Dantelaria am facut-o respectand intocmai indicatiile Dorei(careia ii multumesc pe aceasta cale, pt amabilitatea ei de a ne da sfaturi).Si mi-am scos pe foi niste inimioare si mi-am pus dui-ul nr 2 si am inceput.Intradevar cu nr 1 is mult mai faine. dar mi-i se tot infunda dui-ul,cand imi era lumea mai draga!Ii fff fain sa lucrezi cu royal icing!Deasupra am folosit decupator "diamant" ce mi-i l-am luat de curand,doar ca din exces de zel ,am cam perforat pasta , pe alocuri!Hai, incearca si tu!

Deci si tie ti se mai infunda duiul nr. 1? Ma tot gandeam ca eu nu fac ceva bine si ca de aia nu iese....de aceea nici nu prea lucrez cu icing ca mai multi nervi imi fac :) . Cred ca mai trebuie sa fac ceva teme pentru acasa.

Vezi postareagloxinia, la 23 February 2010 - 12:37 AM, a spus:

si tortu' meu de azi, o comanda de ultim moment, de fapt nu a fost comanda, a fost doar o prestare, tot pt vecina, mama me'a pregatit pandispanu' si eu am facut o crema rapida,crema de iaurt si fructe a lu' Oti , am pus porto si kiwi,l'am imbracat in frisca( am si reusit sa o nivelez ) si cioco scursa ca ma dispera torturile voastre cu cioco scursa si am zis sa incerc si eu
asta a iesit

Mmmm, Ralu ce fain ti-a iesit. Hai sa te intreb ceva: nu e asa ca nu ai uns si sus cu frisca? Parca ti s-a gaurit pe alocuri ciocolata? Sau e de la blitz? Eu pun frisca doar pe margini. Sus torn cioco direct pe blatul gol.

Vezi postareasnej, la 22 February 2010 - 10:40 PM, a spus:

Gloxi esti belea! Cel de botez e asa compleeex...Acolo a fost munca, nu joaca. :)

:) Merci mult. Sa stii ca nu toata lumea stie ce implica un astfel de tort. Cred ca m-am gandit 2 saptamani la el, inainte sa ma apuc efectiv de lucru.

Vezi postareaAnca_B, la 22 February 2010 - 11:16 PM, a spus:

Sper

:)

Cred ca doar cine face un tort stie ce inseamna asta. Si orele de gandit si rasgandit la el si stresul pana iti iese si munca.... Ai toata stima! :) :)

Vezi postareanatasha, la 23 February 2010 - 12:34 PM, a spus:

marinaemy foarte frumos tortul
gloxinia :) ,plasa este din royal
avioanele sint superbe,foarte reusite
daniela ma bucur ca-ti plac,plasa este facuta direct pe tort
Yours4ever,nu am stiut ca ai nevoie veneam
frumos tortul tau
Doriana multumesc pt aprecieri
si tu faci torturi foarte frumoase
chitara este f reusita si semeni mult cu o prietena de a mea
printesele sint superbe sa-ti traiasca :)
Mimi torturile sint foarte frumoase,felicitari
elida-silvia multumesc mult
bine ai venit
Oana-Cristina multumesc
macii sint atit de usor de facut mai incearca cu siguranta vei reusi
snej ma bucur ca-ti place ceea ce fac
si momentan sint foarte aproape de granita deci nu este nevoie sa ajungi pina la Beograd
asa ca daca ai chef de o cafea fluiera
si eu admir torturile tale chiar daca sint mai zgircita la scris
Anca_B multumesc mult
Yours4ever frumos tortul dar sa nu mai pui cioco peste frisca deobicei in cazul asta tortul nu are nici tinuta si cind se taie cioco crapa si se sfarima

Super ca esti si mai aproape :). Prin Timisoara nu dai o fuga? Poate ajungi tu aici inainte si te astept cu :) .

#1154 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 23 February 2010 - 05:22 PM

Fetele 2 zile am fost si eu plecata si cand vin ... potop ... de torturi. O sa incerc sa nu va uit pe niciuna, sper sa reusesc :)

Bebenyci
, imi place tortul tau cu Hanna, s-a asezat bine vaffa

Ralu
, vad ca ai muncit ceva nu ai stat degeaba, de criticat nu o sa te critic ca numa la cel cu fluturasi as avea ce si s-a cam zis ce am observat si eu (sarmele) deci am sa te felicit doar pentru creativitatea ta si pentru toate torturile facute :scratch:

Delioara, nu trebuie sa te rusinezi ca iei bani de la cunostinte, doar muncesti pe banii aia, trebuie doar sa inveti sa le spui ce se poate face si ce nu. Prietenii in general au impresia ca pentru ei se poate orice, dar nu e chiar asa. O fi el prieten dar dac atortul o ia la vale e rusinea ta nu a lui asa ca trebuie sa inveti sa refuzi avioanele lor :P In foto tortul cu trandafiri arata chiar frumos.

Stefana, tortul cu albinutza e superb, e atat de bine lucrat si de dragalas, iti vine sa-l privesti intruna

Otiiii
, Finding Nemo ti-a iesit ca din reviste, vai cat e de frumos ... accesoriile si amplasarea lor pe tort, apa, verdeata ... e perfect
P.S. fain crimper ti-ai tras abia astept sa ajunga si ai mei
Tortul cu avioanele imi place si el, imi plac tare mult avioanele, formal lor

Oana Cristina
, imi place tare mult papusa ta. Avionul e si el dragut dar intr-adevar si eu i-as fi schimbat forma, l-as fi facut macar mai inalt :P

Nico
, pe mine personal nu ma atrag torturile in genul, dar foarte bine l-ai executat, imi plac tare mult si nuantele, camasa e superba

Anca
, sanatate la pitici, iar tortul pentru voi e super, acuma nu mai are ce carcaoti sotul tau, i-ai inchis gura pentru ceva timp ... macar pana a terminat de mancat :lol:

Natasha, torturile tale sunt Wow, toate imi plac dar cel cu trenulet e preferatul meu,am eu o slabiciune pentru torturile de copii.

Marinaemy
, imi place tortul tau, bebeu' in mod special, nu inteleg unde ti s-a lipit servetelul de papuci ca nu se vede, tare frumosi sunt

Doriana, tare bine ti-o iesit chitara, ai doua fete tare dragute

Mimi
, camasa ta arata muult mai bine ca cealalta datorita manecii zic eu :P foarte reusita e, bustul e si el bine lucrat :D

Nu in ultimul rand va multumesc fiecareia in parte pentru aprecierile aduse tortului cu printesa si poney :drool: :drool: si daca am timp deseara va arat ce am lucrat si eu sambata ca nici eu nu am stat degeaba :P
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1155 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 23 February 2010 - 05:33 PM

Vezi postareaRamo, la 23 February 2010 - 05:22 PM, a spus:

Mimi
, camasa ta arata muult mai bine ca cealalta datorita manecii zic eu :) foarte reusita e, bustul e si el bine lucrat :lol:
Nu in ultimul rand va multumesc fiecareia in parte pentru aprecierile aduse tortului cu printesa si poney :scratch: :drool: si daca am timp deseara va arat ce am lucrat si eu sambata ca nici eu nu am stat degeaba :D

:drool:
abia astept!!!!

#1156 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2010 - 08:12 PM

Vezi postareamarinaemy, la 21 February 2010 - 09:09 PM, a spus:

Pe tort ar fi trebuit sa pun acesti botosei numai ca am bagat in interior servetele sa se mentina forma si s-a lipit,arata foarte urat si nu i-am mai folosit desi imi pare forte rau.
Acest iepuras e facut de fetita mea,se pare ca se pricepe mai bine ca mine :scratch: desi are doar 6 ani

Deci fetita ta e pe drumul cel bun. Nici mie nu imiiesea un iepure mai fain. Cat despre papucei chiar imi pare rau ca nu i-ai putut folosi arata super. Data viitoare sa pui pungi de nylon, alea se dezlipesc frumos si fara urme.

Vezi postareaMIMI, la 22 February 2010 - 11:41 AM, a spus:

Torturile din saptamana ce a trecut
-ambele blat pandispan si crema vanilie

Tort bust

Moama, ce faina ti-a iesit camasa. Visez sa fac si eu una odata... Bustul e super si el. :drool:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1157 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2010 - 08:17 PM

Azi m-am jucat nitel. De mult ma manca degetele pentru un tort personaj acum i-a venit randul.
A fost facut cu mult drag pentru baietelul prietenei mele:

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-20-12669490277.jpg

blat negressa, mouse de ciocoo. Invelit in pasta de zahar.
Mi-a facut mare placere sa ma joc cu el :scratch:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1158 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2010 - 08:20 PM

Vezi postareaRamo, la 23 February 2010 - 05:22 PM, a spus:

Otiiii
, Finding Nemo ti-a iesit ca din reviste, vai cat e de frumos ... accesoriile si amplasarea lor pe tort, apa, verdeata ... e perfect
P.S. fain crimper ti-ai tras abia astept sa ajunga si ai mei
Tortul cu avioanele imi place si el, imi plac tare mult avioanele, formal lor

:drool:

Hai cu torturile ca murim de nerabdare! :scratch:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1159 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 23 February 2010 - 08:24 PM

Fetelor multumesc mult, ma bucur ca v-a placut tortul meu dar si voi faceti niste torturi deosebite asa ca va felicit pe toate, sunteti nemaipomenite si cate o :scratch: pentru fiecare

Ramo hai sa iti spun cum am facut botosii,am decupat dupa sablon,i-am lipit cu gum tex si apoi am bagat servetele in interior sa isi mentina forma numai ca s-a lipit pe margine de la lipiciul facut de mine din gum tex ,in poza nu se vede ca ca nu sunt foarte clare(pentru ca i-am facut prea desfacuti se vede pana in varf si tot servetelul lipit si uscat,am scos servetelul dupa 2 zile ).Am incercat sa ii curat ,i-am vopsit cu colorant si alcool dar degeaba ,uite mai aproape 2 poze, poate mergeau pusi dar nu am vrut sa stric aspectul si am renuntat,mi-a parut foarte rau ca nu ii pot pune dar noroc ca am avut alceva pregatit.Apropo tu cum procedezi ?

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2010/post-594-126694941588.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-594-126694942487.jpg

#1160 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 23 February 2010 - 08:26 PM

Vezi postareagloxinia, la 23 February 2010 - 08:17 PM, a spus:

Azi m-am jucat nitel. De mult ma manca degetele pentru un tort personaj acum i-a venit randul.
A fost facut cu mult drag pentru baietelul prietenei mele:

blat negressa, mouse de ciocoo. Invelit in pasta de zahar.
Mi-a facut mare placere sa ma joc cu el :scratch:

foarte frumosssss!
imi inchipui ce fericit a fost pustiul!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60