mamistef, la 24 February 2010 - 08:22 AM, a spus:
se umplu paginile pe aici ca gindul si ca vintul, pot doar sa ma uit si sa va aplaud!!
Cata dreptate ai, Stefana, si eu ma uit zilnic dar nu apuc sa scriu, si uite asa se aduna foarte multe pagini; dar asta sa fie problema, bine ca avem de lucru si de unde ne inspira! Incerc sa recuperez din urma, sper sa nu sar pe cineva.
Doriana, multumesc de incurajari. F fin tortul alb si te specializezi in cipituri pe zi ce trece, felicitari, si chitara a iesit ff bine.! Wow, ce fete minunate ai, sa-ti traiasca, sunteti ca trei flori in poza asta!
Mimi, Gabrenia, bbenyci, Taylor - multumesc

.
Stefana, tortul cu albinuta e ff reusit, si funda imi place asa groasa, esti o maestra a torturilor pentru copii (si nu numai)!
Gloxi, trandafirii i-am facut incepand cu vreo saptamana inainte, cate 3-4 pe seara, a fost ok. Tortul cu Nemo e nemaipomenit, cel cu ciocolata scursa cum ne-ai obisnuit, adica super. Am ajuns si la avioane, am ramas cu gura cascata, cate idei noi si ce executie!!
Oana-Cristina, printesa e superba, rochia aia 'cade' f elegant. Si avionul e frumos, bravo!
Nico, in bunul tau obicei, ai facut un tort bust wow! F original, f fin si elegant.
Anca, multumesc pentru aprecieri, am ramas datoare cu un raspuns la tine, vad. Frunzele le-am decupat cu o forma de inima, apoi le-am mai intins cu degetele si le-am facut 'nervurile' cu unealta in forma de scoica din setul de betisoare. Vreau sa te felicit din toata inima pentru tortul carte, e ff reusit, si pentru cel alb pentru acasa, dar bibilit de data asta.
Natasa, fff frumos, perfecte, ca tot ce vad la tine, dealtfel.

. Imi place ffff tare impletitura de cos si cea gen 'navod', ca nu stiu cum sa-i spun altfel.
Marinaemy, dulce rau tortul de botez, imi pare rau de patania cu botoseii, si eu am patit asa cu niste trandafiri, am vazut eu intr-un filmulet ca o tipa punea bucatele de vata intre petale pana cand se uscau, si mi-au ramas firicelele de bumbac lipite; am aruncat trandafirii aia.
Raluca, tare fain e tortul cu funda, si se asorteaza rau de tot cu platoul, zici ca sunt gemene. Si ti-a iesit si cioco scursa!

.
Mimi, ce reali par sanii de pe platoul tau, culorile, si decorul, f frumos.De camasa nu mai zic, e profi.
Ramo, multumesc pentru sfaturi, o sa tin cont de ele.
Ia te uite ce de-a Thomas, si ce reusiti sunt!
Gloxi, Snej, felicitari!!
Sper ca nu am uitat pe nimeni, daca am uitat, pun o floare in plus, sau chiar mai multe pentru fetele de isprava de aici

.