Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1181 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 24 February 2010 - 11:25 AM

si mai pun un tortulet de care m-am bucurat tare cand l-am terminat, am avut ceva emotii ca pictor nu sunt daca nu m-o lasat mama sa merg la liceul de arta :) nu este zi sa nu-i amintesc :-*
Crema a fost de vanilie cu fructe :

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-160-126700352348.jpg
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1182 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 24 February 2010 - 12:07 PM

Nelly, de unde esti ca vin sa ma inveti :D
despre ciocolata cu model, am intins'o si apoi am pus siliconu' peste, am presat un pic si gata ( prima data am uns siliconu cu ulei, a 2 a oara am uitat, da o fost ok, nu s'o lipit:)

Snej, si mie mi se infunda duiu' de aia am si renuntat la royal, zicea Dora ca zaharul s'ar putea sa fie de vina

Snej,Oti si Ramo, Thomas'urile voastre sunt superbe, si'mi trezesc amintiri placute, cand lucram la gradi, baietii erau innebuniti dupa Thomas si in fiecare zi citeam din cartile cu Thomas si ne jucam cu Thomas si Percy :)
Poate explicati si cum l'ati facut, nu aveti poza cu asamblarea ?

Doriana si Delioara :pupic:

Ramo, io's mai ciudata :D mie imi plac sarmele :D Cat despre tortul pictat........ superb!!!!! Cata rabdare poti sa ai! si mingea pare tare reala!
Raluca

#1183 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 24 February 2010 - 12:21 PM

Thomaaaas, din nou!!! :D :D :D Ramo,sunt minunati Thomas-ii tai :D

si desi tortul pictat e pentru un Filip,eu tare zic ca l-ai pictat acolo pe Rafael Nadal,am dreptate?felicitari!!!! :D :pupic: :)

#1184 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 24 February 2010 - 03:27 PM

Vezi postareaYours4ever, la 24 February 2010 - 12:07 PM, a spus:

Nelly, de unde esti ca vin sa ma inveti
despre ciocolata cu model, am intins'o si apoi am pus siliconu' peste, am presat un pic si gata ( prima data am uns siliconu cu ulei, a 2 a oara am uitat, da o fost ok, nu s'o lipit

Snej, si mie mi se infunda duiu' de aia am si renuntat la royal, zicea Dora ca zaharul s'ar putea sa fie de vina

Snej,Oti si Ramo, Thomas'urile voastre sunt superbe, si'mi trezesc amintiri placute, cand lucram la gradi, baietii erau innebuniti dupa Thomas si in fiecare zi citeam din cartile cu Thomas si ne jucam cu Thomas si Percy :D
Poate explicati si cum l'ati facut, nu aveti poza cu asamblarea ?

Doriana si Delioara

Ramo, io's mai ciudata :pupic: mie imi plac sarmele :) Cat despre tortul pictat........ superb!!!!! Cata rabdare poti sa ai! si mingea pare tare reala!

Mersi Ralu :D

Vezi postareamamistef, la 24 February 2010 - 12:21 PM, a spus:

Thomaaaas, din nou!!! Ramo,sunt minunati Thomas-ii tai

si desi tortul pictat e pentru un Filip,eu tare zic ca l-ai pictat acolo pe Rafael Nadal,am dreptate?felicitari!!!! :D

vino-ncoace sa te tuc :D Nu pot sa cred ca l-ai recunoscut, eu eram putin amarata ca nu i-o iesit gura prea bine, ii dupa o poza in care e tare fioros, dar daca l-ai recunoscut fara sa zic nimic sunt mai mult decat fericita. Copilul pentru care a fost tortul are 9 ani si e fun Nadal si l-o recunoscut si el :D
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1185 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 24 February 2010 - 04:11 PM

Vezi postareaRamo, la 24 February 2010 - 03:27 PM, a spus:

vino-ncoace sa te tuc :pupic: Nu pot sa cred ca l-ai recunoscut, eu eram putin amarata ca nu i-o iesit gura prea bine, ii dupa o poza in care e tare fioros, dar daca l-ai recunoscut fara sa zic nimic sunt mai mult decat fericita. Copilul pentru care a fost tortul are 9 ani si e fun Nadal si l-o recunoscut si el :toothy9;

Te tzuc si eu :pupic: cum sa nu-l recunosc?Si eu am desenat toata adolescenta cu mare placere si cochetasem la un moment dat cu ideea de a da treapta(cum era atunci) la plastica,insa am ramas la muzica in cele din urma.
Insa cine a fost atins de pasiunea asta,ramine cu ea!Uite cit de folositoare iti este acum!
Felicitari inca o data :floare:

#1186 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 24 February 2010 - 06:36 PM

Ramo e superb tortul felicitari :toothy9;

#1187 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 24 February 2010 - 08:16 PM

Oti,Ramo si Snej ati facut niste torturi cu thomas super dragalase.Eu nu cred ca as avea curaj sa fac au tort ca asta fara forma,nu aveti si voi poze pas cu pas cum ii modelati,asta pentru cele care nu se pricep asa bine ,eu una stau mai prost la imaginatie si am si 2 maini stangi.Felicitari!

Nico e super elegant bustul ,tin-o tot asa!

Ramo al doilea thomas e foarte reusit zici ca e real

Va pup pe toate si abia astept sa veniti cu torturi noi si frumoase

#1188 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 24 February 2010 - 09:30 PM

gloxi, snej, ramo - dar v-ati tras depou fetelor? :toothy9; faini thomas-ii vostri.io pregatesc un tort cu ...vacuta :whip2: . asa e comanda si io execut :D

#1189 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 24 February 2010 - 10:43 PM

ramo foarte frumos tortul cu Nadal!Sa nu mai spui ca nu ai talent la desen!Am si eu o curiozitate:cu ce ai desenat tusele pe tort?Nu te mai necaji cu liceul de arta!Ai desenat chiar foarte frumos! Nici eu nu am facut liceul de arta dar asta nu m-a impiedicat sa pictez,am facut scoala populara de arta la sectia de pictura si cu toate ca am invatat la un liceu industrial( cum era pe atunci )am lucrat cativa ani dupa ce am terminat liceul, ca pictor si vitrinier decorator.Cred ca de aici mi se trage noua pasiune pentru torturi.Si nu atat pentru ele cat pentru decorarea lor...Ce vrei,fiecare cu cateii lui.Te pup!P.S.Trenuletele sunt f.f.f.reusite!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#1190 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 24 February 2010 - 10:49 PM

Vezi postareamamistef, la 24 February 2010 - 04:11 PM, a spus:

Vezi postareaRamo, la 24 February 2010 - 03:27 PM, a spus:

;

Te tzuc si eu :pupic: cum sa nu-l recunosc?Si eu am desenat toata adolescenta cu mare placere si cochetasem la un moment dat cu ideea de a da treapta(cum era atunci) la plastica,insa am ramas la muzica in cele din urma.
Insa cine a fost atins de pasiunea asta,ramine cu ea!Uite cit de folositoare iti este acum!
Felicitari inca o data :floare:

Mamistef cred ca mi-ar fi placut mult si muzica.te invidiez,eu nu cant decat in baie... :violent1: :toothy9;
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#1191 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 24 February 2010 - 10:54 PM

oau chiar e moda thomas frumoase toate si perfecte :violent1:
Ramo cum ai pictat tenismen-ul? :floare:
am vazut dimineata ca m-ati felicitat de ziua mea ,dar nu am avut timp sa va multumesc si cand am intrat acum nu mai era si nu stiu unde sa caut :pupic: asa ca va multumesc aici tuturor ,am avut o mare bucurie si chiar emotii, binenteles ca m-am laudat la toata lumea de mesajele primite de la voi ;vamultumesc mult ,mult ,mult de tot :pupic: vine si tortul sambata tin cheful (am atatea idei de la voi ca nu ma pot hotara :toothy9; ):daca stie cineva unde e topicul cu mesajele de la voi pentru mine va rog sa ma ajutati :pupic:
nelly_th2001

#1192 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 25 February 2010 - 12:18 AM

Vezi postareanelly_th2001, la 24 February 2010 - 10:54 PM, a spus:

oau chiar e moda thomas frumoase toate si perfecte :violent1:
Ramo cum ai pictat tenismen-ul? :floare:
am vazut dimineata ca m-ati felicitat de ziua mea ,dar nu am avut timp sa va multumesc si cand am intrat acum nu mai era si nu stiu unde sa caut :pupic: asa ca va multumesc aici tuturor ,am avut o mare bucurie si chiar emotii, binenteles ca m-am laudat la toata lumea de mesajele primite de la voi ;vamultumesc mult ,mult ,mult de tot :pupic: vine si tortul sambata tin cheful (am atatea idei de la voi ca nu ma pot hotara :toothy9; ):daca stie cineva unde e topicul cu mesajele de la voi pentru mine va rog sa ma ajutati :pupic:

Nelly ,
La multi ani! :P

Dute pe search si scrie la multi ani nelly_th2001 si gasesti,nici eu nu ma pricep prea bine dar cand nu gasesc ceva dau cautare,asa am gasit si eu altfel nu stiu unde este .Editez,sau la topicul"URARI SI POLITETZURI"

#1193 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 25 February 2010 - 08:06 AM

Vezi postareanelly_th2001, la 24 February 2010 - 10:54 PM, a spus:

oau chiar e moda thomas frumoase toate si perfecte :floare:
Ramo cum ai pictat tenismen-ul? :pupic:
am vazut dimineata ca m-ati felicitat de ziua mea ,dar nu am avut timp sa va multumesc si cand am intrat acum nu mai era si nu stiu unde sa caut :pupic: asa ca va multumesc aici tuturor ,am avut o mare bucurie si chiar emotii, binenteles ca m-am laudat la toata lumea de mesajele primite de la voi ;vamultumesc mult ,mult ,mult de tot :P vine si tortul sambata tin cheful (am atatea idei de la voi ca nu ma pot hotara :P ):daca stie cineva unde e topicul cu mesajele de la voi pentru mine va rog sa ma ajutati :pupic:

nelly- ca sa-ti preiei toate felicitarile, mergi la `generalitati`, apoi la `off topic`,si acolo este topicul `urari si politeturi` :toothy9; :violent1:

#1194 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417

Postat 25 February 2010 - 08:37 AM

Vezi postareaLissa, la 17 February 2010 - 01:50 PM, a spus:

.
Mona - sti ca eu admir tare mult torturile tale,cel cu sticla e superb si cel pentru voi poate concura cu muuulte alte torturi,felicitari draga mea!

Lissa,ma onoreaza aprecierile tale :P

Vezi postareaRamo, la 17 February 2010 - 07:24 PM, a spus:

Anca hai sa-ti arat ce am facut eu pentru azi, tot ce-i posibil sa nu faci modelul asta, dar poate te inspira.

Vai ,Ramo,cat de frumos e !!!!Minunat ! :toothy9;

Vezi postareacec, la 17 February 2010 - 08:49 PM, a spus:

cum saptamana aceasta a fost ziua sotului binenteles ca nu putea lipsi tortul

Cecilia,sa-ti traiasca sotul !Tare faine inimioarele :floare:

Vezi postareanelly_th2001, la 17 February 2010 - 08:52 PM, a spus:

ceva nu fac bine ,nu am mai pus poze decand s-a modificat :pupic:

Ce-mi place cum ti-au iesit tigaretele ! Si torturile pt baietei sunt vesele si reusite :P

Vezi postareaDoriana, la 17 February 2010 - 08:57 PM, a spus:

Mona , frumos ti-a iesit tortul cu sticla , cum ai colorat sticla sa iasa asa lucioasa ?
Si cutia e interesant cum ai facut-o . Poate ne explici putin . :pupic:
Acuma , doua torturi :

Foarte frumoase torturi ! Imi place cum pictezi bordurica aceea :pupic:

Sticla am colorat-o cu gel negru de la wilton. Cand s-a uscat am pensulat-o cu tort gelle. Merge si cu gelatina. La fel ca si tine la tortul cu vafa,am pensulat inainte de a se racii suficient,asa ca am stricat putin suprafata...
Cutia am imbracat-o in ciocolata pe sistemul prezentat de Dora (pe hartie de copt taiata la dimensiunea tortului,se pune cioco topita se lasa putin la intarit si se infasoara in jurul tortului,apoi se scoate cu grija hartia)atat ca eu am facut-o din bucati. Adica am facut o laterala si apoi alta si tot asa.
Apoi am mai pus un strat dar la acesta am intins ciocolata mai subtire si m-am jucat cu o furculita prin ciocolata putin intarita. Am vrut sa dau impresia de lemn, de scoarta :violent1: ...Ma rog,nu arata a scoarta dar era de efect.
Din pacate n-am nici o poza foarte reusita cu lateralele pt ca l-am lasat pe sotul meu sa faca pozele ca eram grabita.

#1195 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2010 - 09:00 AM

Vezi postareagloxinia, la 17 February 2010 - 11:42 PM, a spus:

Si io acu seara gatai un tort pentru o mamica de gemene:

Vezi postareagloxinia, la 20 February 2010 - 10:28 AM, a spus:

Si acum tortul de azi pentru o fetita care face un anisor. Tortul va pleca 60 km pana intr-un alt oras din zona.

Gloxi,torturile tale arata foarte apetisante !Cred si eu ca nu te mai lasa lumea sa le ornezi si eu as vrea sa le pap imediat,ornate sau nu !
Acesta cu Nemo ti-a iesit super ! :toothy9;

Vezi postareaYours4ever, la 18 February 2010 - 02:20 PM, a spus:

si tortul meu de azi dimineata,

Vezi postareaYours4ever, la 18 February 2010 - 07:56 PM, a spus:

si al doilea tort pt azi, pt fetita vecinei,

Imi place tortul pt sefa ta !
Cat despre tortul cu sarmulite...eu n-am nimic cu ele,dar o sa ma cert cu tine :P daca nu-ti cumperi planator !Sau daca nu-l vei folosi pe viitor in cazul ca il ai deja si-l ti in dulap ! Deja nu mai esti incepatoare si am pretentia sa nu mai pui pasta incretita pe tort , Si daca tot te-am "certat" vino sa te si pup ,sa-ti treaca :floare:

Vezi postareadelioara, la 19 February 2010 - 02:03 PM, a spus:

M-am tot gandit daca sa pun si cea mai recenta tortura a mea.
Am o mare problema, in sensul ca nu prea am tort fara patanii diverse. Ori pentru ca sunt incepatoare, ori asa am eu noroc.

Tortul a iesit frumos,dar asa se intampla daca te iei dupa client :pupic:
Ca pana la urma iese...e adevarat !Dar tu ramai cu stresul :P Data viitoare procedeaza cum crezi tu ca-i mai bine,lasa parerile clientului. :pupic:

Vezi postareamamistef, la 19 February 2010 - 04:05 PM, a spus:

Va pup!!!mi-a revenit buna-dispozitie, diseara predau tortul de azi-tort pentru o fetita care a implinit 1 an,
Am vazut ca si-a facut Mona bloooog!!felicitari si Doamne-ajuta!!!Multumesc ca m-ai adaugat in lista ta!! :P

Stefana,asa de frumos ti-a iesit ! Albinuta e incantatoare !
(Mona si-a facut blog,dar Mona e taaaare blonda! Am setat eu ceva pe acolo de nu se poate gasi blogul pe google...nici cu rugaciuni ! :violent1: )

Vezi postareaOana-Cristina, la 20 February 2010 - 10:34 AM, a spus:

Vin si eu pe fuga cu doua tortulete unul pentru o fetita si celalalt l-am facut cu o mamica pentru ziua baietelului ei.

Oana,tare finuta papusica ta !Si avionul e reusit. Felicitari :pupic:

#1196 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2010 - 09:15 AM

Vezi postareaNico-Vya, la 20 February 2010 - 04:49 PM, a spus:

am facut si eu un tort pentru o ruda draga mie, :P

Nico,wow !! Asta-i cel mai reusit tort de genul asta,pe care l-am vazut pana acum !!!! nu stiu daca as manca din el ca prea realist arata :violent1:
Felicitari :floare:

Vezi postareaAnca_B, la 20 February 2010 - 10:51 PM, a spus:

Pt. azi aveam programate 2 torturi pt. copilasii mei,
Tort carte,inspirtaie Lissa,
Tort,de care is tare mandra,aceeasi compozitie ca cel "carte",decat ca are si niste decoruri din royal icing,inspiratie Dora!La tortul acesta am experimentat "decupatorul diamant".Pe aceasta cale,vroiam sa va intreb:cand se imprima modelul,inainte de a se pune pasta pe tort, sau dupa?

Anca,faine torturi ! Si eu sunt curioasa cand se imprima modelul. Dar ma gandesc ca ar iesi mai bine imprimat inainte :toothy9; :pupic:

Vezi postareamamistef, la 21 February 2010 - 08:29 AM, a spus:

Anca, eu nu stiu daca fac mousse-ul de cioco alba ca la carte,insa tare bun iese,desi intotdeauna pun cantitati dupa ochi.de exemplu la tortul asta in acel caz.....

Stefana,da urechiusa stanga sa te trag putin de ea :P ,pt ca avem topic de creme si reteta ta o sa se piarda pe aici !

Vezi postareanatasha, la 21 February 2010 - 11:12 AM, a spus:

Nu prea am mai facut poze in ultimul timp aparatul face ceva figuri dar si sincer nu prea am avut chef :P totusi pun citeva poze nu prea reusite

Vezi postareanatasha, la 21 February 2010 - 11:17 AM, a spus:

unul pt o nunta, doua blaturi obisnuite insiropate,doua bezea crema cioco cu visine

Natasha,tu esti o adevarata profesionista.
Doamne cat de frumoasa e impletitura tortului de nunta :pupic: Aplauze la scena deschisa :P :pupic:

#1197 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 25 February 2010 - 09:32 AM

in sfarsit a avut loc petrecerea de pici;asa ca va prezint primul meu tort "papusa".Tort diplomat,imbracat in pasta de zahar si decor din royal icing!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2010/post-181-126708314233.jpg

#1198 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 25 February 2010 - 09:33 AM

Mona....bine...il scot din dulap...le scot, pe amandoua:D le am , da nu le folosesc. da promit sa le intrebuintez. multumesc!

se poate gasi blogu' pe google, eu l'am gasit:)
Raluca

#1199 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2010 - 09:37 AM

Vezi postareamarinaemy, la 21 February 2010 - 11:41 AM, a spus:

Astazi un tort pentru botezul unei fetite.Tortul a avut 7 kg

Felicitari,Marina :floare:

Vezi postareaDoriana, la 21 February 2010 - 05:36 PM, a spus:

Dupa minunile postate de Natasha , mai ca-mi vine sa ma ascund ................
Si asta-s eu si cucuietele mele .

Sa-ti traiasca sarbatorita !Faptul ca ei i-a placut tortul e cel mai important !
Esti o frumoasa si fetele sunt adorabile :P

Vezi postareaMIMI, la 22 February 2010 - 11:41 AM, a spus:

Torturile din saptamana ce a trecut

Tare frumoase, Mimisor !

Vezi postareaYours4ever, la 22 February 2010 - 10:21 PM, a spus:

si tortu' meu de azi, o comanda de ultim moment,

Asta a iesit chiar super !!!

Vezi postareasnej, la 22 February 2010 - 11:03 PM, a spus:

Sper ca nu am sarit pe nimeni, ba pe Delioara, bbenyci, Dora si pe Monaaa dar va dau un :P mai mare si o floare

Primim cu mare drag !

Vezi postareasnej, la 23 February 2010 - 11:53 PM, a spus:

Gloxi cred ca ne-am inspirat din aceeasi poza :pupic:

Am citat-o doar pe Snejulina, ca stau de o ora la calc :pupic: ,dar felicit toate locomotivele cu tot cu autoare :P
Nu stiu de ce dar mie mi se pare greu de facut Thomas asta

Vezi postareaRamo, la 24 February 2010 - 11:25 AM, a spus:

si mai pun un tortulet de care m-am bucurat tare cand l-am terminat, am avut ceva emotii ca pictor nu sunt daca nu m-o lasat mama sa merg la liceul de arta :P nu este zi sa nu-i amintesc :violent1:

:toothy9; Ramo sigur n-ai fost pe furis la cursuri de pictura???
Superb tort !

Eu sper ca n-am omis pe cineva...daca da,sigur fara intentie !

Bun venit Marina si Elida :pupic:
Gata,fug ca am incins tastatura

#1200 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 25 February 2010 - 09:40 AM

Vezi postareaRamo, la 24 February 2010 - 11:25 AM, a spus:

si mai pun un tortulet de care m-am bucurat tare cand l-am terminat, am avut ceva emotii ca pictor nu sunt daca nu m-o lasat mama sa merg la liceul de arta :P nu este zi sa nu-i amintesc :toothy9;
Crema a fost de vanilie cu fructe :

:headbang: si eu, si eu, il recunoscusem pe Raffa, am un fan in casa, dar n-am apucat ieri sa spun... Jos palaria!
Si Thomasii sunt perfecti, dar Nadal m-a innebunit!

Vezi postareamona, la 25 February 2010 - 09:00 AM, a spus:

Tortul a iesit frumos,dar asa se intampla daca te iei dupa client ;)
Ca pana la urma iese...e adevarat !Dar tu ramai cu stresul :) Data viitoare procedeaza cum crezi tu ca-i mai bine,lasa parerile clientului. :floare:

Multumesc de sfaturi, adevarul e ca si eu ma arunc sa incerc chestii noi, ca doar asa invat, nu? :rolleyes:
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic