Vreau sa felicit toate fetele rand pe rand pentru munca depusa, sper sa nu uit pe cineva. In caz ca vin cu sugestii la unele fete o fac intr-un mod contructiv astfel data viitoare vor sti ce anume trebuie sa corecteze:
Vrabiuta: inimioara e dragalasa
Ramo: Minnie e necesar a vin la tine sa vad cum o faci ca mie nu imi ies asa cele decupate/ buchetul de flori e superb zici ca e tablou - La Multi Ani mamei tale!/printesa si inogorii imi plac tare mult dar cel mai mult imi place iarba aceea/ tenismanul e bestiiiiii, l-ai decupat si l-ai pictat sau direct pe tort ca nu vad marginile de la pasta

, mingea e bestiala si colorile folosite scot in evidenta foarte mult grafica ta
Ortansa: foarte fin corsetul, elegant / inimioara e simpla dar sincer e de efect (gandesc ca mai bine arata un tort mai putin incarcat!
Doriana: imi place masinuta, chitara arata foarte bine - La Multi Ani fetitei!La ciupit ai nota 10 pentru executie si pentru rabdarea care o ai!
Mimi: doamna vad ca e dotata

/ corsetul simplu dar sincer e foarte frumos (vazandu-l al tau imi vine sa-mi dau palmi la ce corset i-am facut eu sotului meu:D) / camasa e exact ca cea de pionier da arata f bine
Dora: inima ta ar fi trebuit sa fie aplaudata la scena deschisa pentru eleganta si mesajul care-l transmite si pentru inca alte n motive!
Your4ever = Ralu: stii ca ti-am mai zis de nenumarate ori ca eleganta unui tort sta in intinsul pastei peste un strat subtire de unt, poate ti se pare mare investitia pentru o spatula de intins crema pe aceea o poti folosi la multe chestii mai ales la intinsul untului. Niciodata nu-ti va iesi uniforma pasta cand ai dedesubt gem sau mousse. Toate fetele de aici pun unt si nici unul din clienti lor nu au patit nimic, nu cred ca ai tai vor pati ceva pt 100 gr unt frecat nici nu il vor sesiza.E pacat sa pierzi din finetea torturilor mai ales ca acum nu mai esti incepatoare!/Imi place foarte mult cel pentru sefa ta e elegant!Si si cel cu cioco scursa arata foarte bine

.
Gabrenia: minunate flori, felicitari si pentru executie si pentru explicatii
Mona: sticla e minunatie, cel pentru voi e dragalas foc , eu la mine floricelele nici daca ma chinuiam nu ieseau asa bine.
Taylor: foarte ingrijit tortul, sincere felicitari pentru ceea ce ai realizat
Mamistef: albinuta e superr, imi place ca te duce cu gandul la primavara, la caldura, la verdeata. Felicitari!
Oana-Cristina: ingrijita papusa ta - sugestie pe viitor la papusi nu pune papusa direct in forma de muffin mare,intre trunchi si blatul cu oduleuri pune ceva resturi de blat prinse cu crema de trunchi (sper sa ma intelegi) ca sa vina frumos rochia din bazin sau foloseste un bol rotund mic si pui putin blat la copt si atunci in acela scobesti cat sa ramana loc sa intre trunchiul papusii
Gloxi: cel cu pesti e besti/ cel cu cioco e minunatie...mai ai ca mai zis fara numar

/ la avioane nu ma bag

ca nici decorarea cartii nu m-am priceput asa cum as putea eu sa nu zic ca ti-or iesit si avioanele :-?
Nico-Vya: e super ideea camasii infasurate, sexyyyyyyyy
Anca B: imi place cartea ingrijita dar mai ales cel cu imprimeul de diamant.....trebuie sa imi dau si eu comanda, papusa e foarte frumoasa - La multi ani fetitei!
Natasha: torturile tale pot fi numai aplaudate: pentru decor, pentru eleganta,pentru concept....etc; Trenuletul foarte expresiv, cel amandina eu cred ca era numai pentru poze ca nu l-as fi taiat, trandafirii rosii zici ca acum i-ai luat din gradina, imi place decupatorul floral de pe margine, cel de nunta e mirific, cel cu plasa e o finetee
marinaemy sunt dragalase decorurile utilizate