Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1221 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 26 February 2010 - 01:35 PM

Vezi postareadora, la 26 February 2010 - 12:46 PM, a spus:

Vezi postareadani_ela, la 26 February 2010 - 07:30 AM, a spus:

multumesc de aprecieri fetelor! imi era teama ca mi-am iesit din mana dupa atata stat degeaba.
yoyo-cu multa placere iti arat `chestia` dar diseara ,ca acum sunt la serviciu(nu mai zi la nimeni :thumleft: )

Draga mea felicitarile mele sincere pt torturile minunate..nici nu s-ar zice ca ai stat degeaba ceva vreme...vacuta este besti!!!
Felicitari si pt noul volum de lucru... :D
Eu pot spune ca-mi ies din mana...pe mine nimeni nu ma vrea....ca sa-i fac torturi!! :D
Cred ca in curand pasiunea mea va fi ingropata definitiv! :D

Stai linistita ca e doar o perioada. Iesi la plimbari afara din oras, redecoreaza, zugraveste sau pur si simplu odihneste-te ca apoi o sa iti vina pe banda rulanta si o sa visezi la timpul de acum. Prin octombrie-decembrie nu am facut decat un tort parca in rest pauza. A fost numai bun timpul sa zugravim, sa mutam de colo colo mobila, sa vad filmele pe care mi le-am dorit si sa stau in varful patului sa citesc :D. A fost ca o vacanta binevenita (bine..pana la 5-6 eram la serviciu asa ca timpul putin de dupa era al meu :-* ).

#1222 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 26 February 2010 - 01:45 PM

Vezi postareanelly_th2001, la 23 February 2010 - 11:01 PM, a spus:

MIMI ti-a iesit super corsetul (ce iti face mana?),am zis eu bine ca ai lasat masinile pentru tzatze

:thumleft: mana e bine,aproape vindecata!

Vezi postareasnej, la 23 February 2010 - 11:53 PM, a spus:

Gloxi cred ca ne-am inspirat din aceeasi poza :D

ffff frumos!

Vezi postareadelioara, la 24 February 2010 - 11:12 AM, a spus:

Mimi, ce reali par sanii de pe platoul tau, culorile, si decorul, f frumos.De camasa nu mai zic, e profi.

multumesc,esti draguta!

Vezi postareaRamo, la 24 February 2010 - 11:21 AM, a spus:

si acum ai mei Thomasi daca tot e saptamana Thomas, sa intru si eu in trend :D

ffff frumosi!Dar ala cu Nadal m-a dat gata!

Vezi postareaAnca_B, la 25 February 2010 - 09:32 AM, a spus:

in sfarsit a avut loc petrecerea de pici;asa ca va prezint primul meu tort "papusa".Tort diplomat,imbracat in pasta de zahar si decor din royal icing!

felicitari si la mai multe!

Vezi postareamona, la 25 February 2010 - 09:37 AM, a spus:

Tare frumoase, Mimisor !

:D

Vezi postareayoyo, la 25 February 2010 - 03:01 PM, a spus:

Mimi: doamna vad ca e dotata :P / corsetul simplu dar sincer e foarte frumos (vazandu-l al tau imi vine sa-mi dau palmi la ce corset i-am facut eu sotului meu:D) / camasa e exact ca cea de pionier da arata f bine

:-*

Vezi postareadani_ela, la 25 February 2010 - 08:40 PM, a spus:

si cum e seara, si orice vacuta cu bun simt vine de la pascut, :P a venit si sexy vacuta mea :D

fff frumoase ambele!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1223 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 26 February 2010 - 01:46 PM

Asta am facut in regim de urgenta pentru o prietena a carei aniversare a fost ieri (eu uitasem ca venea ziua ei :thumleft: ) . Amandoua sunt cu blat cu cacao insiropat cu suc de visine si esenta de vanilie si crema de ciocolata cu banane. Tortul cu alb si negru trebuia sa aiba niste nasturasi luciosi si pene... numai ca nu am gasit in timp asa scurt.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2010/post-43-126718453139.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-43-126718454113.jpg

#1224 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 26 February 2010 - 01:47 PM

Tort camera foto-blat amandina si mousse ciocolata

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-139-12671848051.jpg

#1225 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 26 February 2010 - 01:48 PM

Vezi postareasnej, la 26 February 2010 - 01:46 PM, a spus:

Asta am facut in regim de urgenta pentru o prietena a carei aniversare a fost ieri (eu uitasem ca venea ziua ei :thumleft: ) . Amandoua sunt cu blat cu cacao insiropat cu suc de visine si esenta de vanilie si crema de ciocolata cu banane. Tortul cu alb si negru trebuia sa aiba niste nasturasi luciosi si pene... numai ca nu am gasit in timp asa scurt.

Snejanaaaa,ce frumoase sunt!

#1226 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 26 February 2010 - 01:54 PM

Cele doua tortulete le-am facut de Valentin. La cel cu bebe nu am mai apucat sa fac pernuta sau ceva,l-am pus pe inimioara si gata :thumleft: . Imi mancase prea mult timp confectionatul cutiei de ciocolata si mai ales plastelina alba care mi-a dat de furca :-* . Trebuie sa caut si ciocolata alba menaj mai buna.

Cutia a fost cu blaturi negre insiropate si crema de ciocolata cu visine din visinata. A fost un tort betiv rau, din doua lingurite ma simteam taaaare relaxaaataaa :D .

Tortuletul cu inimioare a fost cu crema cu mascarpone si cu piersici si blaturile albe insiropate cu suc de piersici si fructul pasiunii.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2010/post-43-126718489922.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-43-126718490823.jpg

#1227 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 26 February 2010 - 01:58 PM

Vezi postareaMIMI, la 26 February 2010 - 01:47 PM, a spus:

Tort camera foto-blat amandina si mousse ciocolata

Mi-e rau cand ma gandesc cat ai muncit la el :wasted: . Mamaaa.... cred ca merg dupa un sac de ciment sa-ti fac statuie ca nu se mai poate :lol: . Si eu ma vait cand trebuie sa fac unul din salam de biscuiti.... :wacko: .

#1228 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 26 February 2010 - 02:01 PM

mamaaaa,Snej si Mimi,ce torturi ati facut,fetelooooor! :wacko: :lol: :lol:
felicitari,felicitari,felicitari!! :wasted:

Dora, e o gluma cumva?Cine sa nu vrea torturi facute de tine?Ma mir,eu as fi bagat mina-n foc si capul sub ghilotina ca tu nu ai clipe de ragaz :( E limpede ca e o perioada de pauza,asa cum am avut toate, ma mir insa ca te atinge si pe tine "sindromul pauzei intre torturi".Te imbratisez! :lol:

#1229 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 26 February 2010 - 02:04 PM

Mikimausul a fost pentru baietelul unei prietene, la fel ca si Thomas ca au fost doua petreceri in zile diferite. Miki a fost cu crema caramel si cu nuca. Atata crema am mancat ca aproape mi s-a facut rau dar nu ma puteam opri :wasted: . Am pus nuca prajita tocata.

Buburuza a fost pentru o fetita si la fel cu crema caramel si nuca, blaturile albe insiropate cu zahar ars. Dupa ce a fost gata mi-a dat prin cap ca puteam sa pun nuca in blat dar nah...mi-a picat fisa la final.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2010/post-43-126718555978.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-43-126718556589.jpg

#1230 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 26 February 2010 - 02:06 PM

[quote name='mamistef' date='24 February 2010 - 04:11 PM' timestamp='1267020688' post='22831']
Te tzuc si eu :wasted: cum sa nu-l recunosc?Si eu am desenat toata adolescenta cu mare placere si cochetasem la un moment dat cu ideea de a da treapta(cum era atunci) la plastica,insa am ramas la muzica in cele din urma.
Insa cine a fost atins de pasiunea asta,ramine cu ea!Uite cit de folositoare iti este acum!
Felicitari inca o data
[/quote]
Multumesc frumos :(

[quote name='elida-silvia' date='24 February 2010 - 06:36 PM' timestamp='1267029401' post='22859']
Ramo e superb tortul felicitari
[/quote]
Mersi Elida

[quote name='marinaemy' date='24 February 2010 - 08:16 PM' timestamp='1267035419' post='22890']
Oti,Ramo si Snej ati facut niste torturi cu thomas super dragalase.Eu nu cred ca as avea curaj sa fac au tort ca asta fara forma,nu aveti si voi poze pas cu pas cum ii modelati,asta pentru cele care nu se pricep asa bine ,eu una stau mai prost la imaginatie si am si 2 maini stangi.Felicitari
Ramo al doilea thomas e foarte reusit zici ca e real

Va pup pe toate si abia astept sa veniti cu torturi noi si frumoase
[/quote]
Mersi, mersi Marina, chiar nu e greu pe sistemul pe care merg eu :(

[quote name='dani_ela' date='24 February 2010 - 09:30 PM' timestamp='1267039856' post='22919']
gloxi, snej, ramo - dar v-ati tras depou fetelor? faini thomas-ii vostri.io pregatesc un tort cu ...vacuta :( . asa e comanda si io execut
[/quote]
Mersi Daniela

[quote name='gabrenia' date='24 February 2010 - 10:43 PM' timestamp='1267044229' post='22931']
ramo foarte frumos tortul cu Nadal!Sa nu mai spui ca nu ai talent la desen!Am si eu o curiozitate:cu ce ai desenat tusele pe tort?Nu te mai necaji cu liceul de arta!Ai desenat chiar foarte frumos! Nici eu nu am facut liceul de arta dar asta nu m-a impiedicat sa pictez,am facut scoala populara de arta la sectia de pictura si cu toate ca am invatat la un liceu industrial( cum era pe atunci )am lucrat cativa ani dupa ce am terminat liceul, ca pictor si vitrinier decorator.Cred ca de aici mi se trage noua pasiune pentru torturi.Si nu atat pentru ele cat pentru decorarea lor...Ce vrei,fiecare cu cateii lui.Te pup!P.S.Trenuletele sunt f.f.f.reusite!
[/quote]
Hmmm, habar n-amce-s "tusele". Ce faine meserii ai avut :lol:
Mersi de complimente

[quote name='nelly_th2001' date='24 February 2010 - 10:54 PM' timestamp='1267044857' post='22936']
oau chiar e moda thomas frumoase toate si perfecte :wacko:
Ramo cum ai pictat tenismen-ul? :lol:

[/quote]
Mersi, tenismenul l-am facut cu carioca alimentara.

[quote name='mona' date='25 February 2010 - 08:37 AM' timestamp='1267079836' post='22970

[quote name='Ramo' date='17 February 2010 - 05:24 PM' timestamp='1266427470' post='21467']
Anca hai sa-ti arat ce am facut eu pentru azi, tot ce-i posibil sa nu faci modelul asta, dar poate te inspira.
[/quote]
Vai ,Ramo,cat de frumos e !!!!Minunat !

[/quote]
Mersi Mona :lol:

[quote name='Anca_B' date='25 February 2010 - 09:32 AM' timestamp='1267083154' post='22976']
in sfarsit a avut loc petrecerea de pici;asa ca va prezint primul meu tort "papusa".Tort diplomat,imbracat in pasta de zahar si decor din royal icing!
[/quote]
Ce draguta printesa ai facut ...
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1231 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 26 February 2010 - 02:07 PM

Vezi postareamona, la 25 February 2010 - 09:37 AM, a spus:

Nu stiu de ce dar mie mi se pare greu de facut Thomas asta

Vezi postareaRamo, la 24 February 2010 - 11:25 AM, a spus:

si mai pun un tortulet de care m-am bucurat tare cand l-am terminat, am avut ceva emotii ca pictor nu sunt daca nu m-o lasat mama sa merg la liceul de arta :wasted: nu este zi sa nu-i amintesc :wacko:

[color="#800080"] :lol: Ramo sigur n-ai fost pe furis la cursuri de pictura???
Superb tort !

Nu-i greu deloc Thomas ... si sigur nu am fost la pictura, as fi vrut doar :lol:
Mersi

Vezi postareadelioara, la 25 February 2010 - 09:40 AM, a spus:

si eu, si eu, il recunoscusem pe Raffa, am un fan in casa, dar n-am apucat ieri sa spun... Jos palaria!
Si Thomasii sunt perfecti, dar Nadal m-a innebunit!

Deci sunt tare fericita cand vad ca l-ati recunoscut. Multumesc frumos

Vezi postareagloxinia, la 25 February 2010 - 02:56 PM, a spus:

Ramo, thomasii tai imi plac mai mult. Cat despre nenea ala picta.... jos palaria.

Ehh asta e politete :( Mersi Oti

Vezi postareayoyo, la 25 February 2010 - 03:01 PM, a spus:

Ramo: Minnie e necesar a vin la tine sa vad cum o faci ca mie nu imi ies asa cele decupate/ buchetul de flori e superb zici ca e tablou - La Multi Ani mamei tale!/printesa si inogorii imi plac tare mult dar cel mai mult imi place iarba aceea/ tenismanul e bestiiiiii, l-ai decupat si l-ai pictat sau direct pe tort ca nu vad marginile de la pasta :lol:, mingea e bestiala si colorile folosite scot in evidenta foarte mult grafica ta

Mersi Ioana, tenismenul l-am schitat direct pe tort :(

Vezi postareasnej, la 25 February 2010 - 04:29 PM, a spus:

Ramo - Thomas ca Thomas dar Nadaaaal, e nemaipomenit asa desenat. Parca ar fi din creion!

Mersi Snej, l-am gresit de aia ii in cateva locuri asa mai sters ca am incercat sa repar, da in final nu se vad asa tare greselile, numa la gura :(

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1232 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 26 February 2010 - 02:09 PM

Vezi postareadani_ela, la 25 February 2010 - 08:40 PM, a spus:

si cum e seara, si orice vacuta cu bun simt vine de la pascut, a venit si sexy vacuta mea
si o poza mai de aproape cu cornuta- ca draga imi mai e
si am facut si o printesa-in sfarsit mi-am folosit si eu decupatorul pt volanase (habar n-am cum se cheama) merge foarte fain.
ambele au crema de frisca cu ciocolata neagra+visine congelate, si frisca cu ciocolata alba+coji de citrice confiate , iar blaturile sunt pandispan cu cacao..
saptamana viitoare vin cu un tort cu frezii

Ioi cat e de faina vacutza ta ... si tortul per ansamblu imi place tare. Printesa nu e nici ea de neglijat

Vezi postareadora, la 26 February 2010 - 12:10 PM, a spus:

Cum s-au strans foooooooarte multe pagini cu minunatele voastre torturi de cand n-am mai intrat pe aici...din teama de a nu omite pe nici una...va felicit in grup dragele mele pt minunatiile ce va ies din maini...un si o pt fiecare din partea mea

Eu pot spune ca-mi ies din mana...pe mine nimeni nu ma vrea....ca sa-i fac torturi!
Cred ca in curand pasiunea mea va fi ingropata definitiv! :lol:

Multumim de flori Dora. Doamne fereste sa-ti ingropi pasiunea. In cel mai rau caz faci tort pentru acasa saptamanal, dar asa ceva nu poate sa dispara :wasted: :wacko:

PS imi place avataru tau

Snej in cat timp ai facut atatea torturi??? Cel cu cioco plastica il am si eu salvat de muult, mi tare drag si tie ti-o iesit perfect, gata nu mai vreau sa-l fac ca sa nu ma fac de ras. Toate torturile sunt deosebite, elegante, fine si bine lucrtae, ce mai ... esti profi, felicitari

Mimi
, nikonu tau e superb, imi place ca ai dat atentie la toate detaliile, mi-l si imaginez cat de real ar fi fost negru, de ce nu l-ai pictat? Felicitari

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1233 Useril este offline   mihamarky 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 142
  • Locationconstanta

Postat 26 February 2010 - 02:37 PM

Invat si eu mai incet dar tot se cheama ca invat. Tortulet cu un mousse de mascarpone si unul cu cioco cu lapte , blat simplu cu fulgi de cioco alba, insiropat cu laptic vanilat, fondant cioco si niste portocale ca pleca trenu fara mine :wacko: .Pupicei la toata lumea, spor la treaba ca altfel eu de unde ma inspir?
:wasted:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2010/post-124-126718790722.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-124-126718792211.jpg

#1234 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 26 February 2010 - 02:49 PM

Vezi postareaMIMI, la 26 February 2010 - 01:48 PM, a spus:

Vezi postareasnej, la 26 February 2010 - 01:46 PM, a spus:

Asta am facut in regim de urgenta pentru o prietena a carei aniversare a fost ieri (eu uitasem ca venea ziua ei ) . Amandoua sunt cu blat cu cacao insiropat cu suc de visine si esenta de vanilie si crema de ciocolata cu banane. Tortul cu alb si negru trebuia sa aiba niste nasturasi luciosi si pene... numai ca nu am gasit in timp asa scurt.

Snejanaaaa,ce frumoase sunt!

Vezi postareamamistef, la 26 February 2010 - 02:01 PM, a spus:

mamaaaa,Snej si Mimi,ce torturi ati facut,fetelooooor!
felicitari,felicitari,felicitari!! :wacko:

Dora, e o gluma cumva?Cine sa nu vrea torturi facute de tine?Ma mir,eu as fi bagat mina-n foc si capul sub ghilotina ca tu nu ai clipe de ragaz . E limpede ca e o perioada de pauza,asa cum am avut toate, ma mir insa ca te atinge si pe tine "sindromul pauzei intre torturi".Te imbratisez!

Merci :lol: :lol:

Vezi postareaRamo, la 26 February 2010 - 02:09 PM, a spus:

Snej in cat timp ai facut atatea torturi??? Cel cu cioco plastica il am si eu salvat de muult, mi tare drag si tie ti-o iesit perfect, gata nu mai vreau sa-l fac ca sa nu ma fac de ras. Toate torturile sunt deosebite, elegante, fine si bine lucrtae, ce mai ... esti profi, felicitari

Mimi
, nikonu tau e superb, imi place ca ai dat atentie la toate detaliile, mi-l si imaginez cat de real ar fi fost negru, de ce nu l-ai pictat? Felicitari

Aaaa pai in mai multe :wasted: . Primele doua au fost saptamana asta, apoi celelalte doua au fost de Valentin. Miki si Thomas dupa Valentin .

La doua torturi intr-o saptamana eu sunt epuizata. Ma streseaza destul de mult....de cand incep sa ma gandesc cum il fac pana il dau...

#1235 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 26 February 2010 - 03:03 PM

Si acu sa pun si aproape devenit "dezastru in bucatarie" . E un cactus (facut dupa poza) imbracat in frishca. Partea din mijloc, cupola a inceput sa crape pe acolo unde se imbinau fasiile de blat. Era insiropat si era si greu ....Partea verde inchis care venea deasupra avea sustinere si am pus si betele in cel de jos.

Noroc ca era pentru o prietena ce isi aniversa casatoria, era petrecere acasa si a fost mancat repede ca altfel....cred ca se facea bucati partea din mijloc :wasted: .

Etajul de jos a fost teapan, avea bete in el si il sustinea pe cel din mijloc, Asta a fost bine, nu a avut nimic. Si cel din varf era doar blat taiat in forma celui din poza, era usor...avea si el sustinere in bete.

Cu pasta de zahar nu as fi avut probleme dar in poza era frishca... Care parte a cupolei am gresit-o? Ca avea crema gen mousse si era prea moale si se pleostea?

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2010/post-43-126718938938.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-43-126718938001.jpg

#1236 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 26 February 2010 - 03:33 PM

mimi- ce fain e nikon-ul, eu nu cred ca l-as face vreodata, ca sincer nu am vazut unul in realitate si nu stiu ce mi-ar iesi
sneeeeeej- fata mai stai nitel, tare multe torturi ai facut, si numa` unu` si unu`,super reusite.
mihamarky-lasa ca vii tu puternic din urma, noi te asteptam :wacko: . tortul arata tare yammy
dora-nu te supara,lasa ca vin ele si comenzile, are dreptate snej-toate mai avem perioade de astea cu `praf` pe ustensile :wasted:
yoyo-decupatorul meu este exact ca cel pus de dora, l-am tras in poza dar nu are rost sa o mai pun

#1237 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 26 February 2010 - 03:38 PM

Vezi postareasnej, la 26 February 2010 - 01:54 PM, a spus:

Tortuletul cu inimioare a fost cu crema cu mascarpone si cu piersici si blaturile albe insiropate cu suc de piersici si fructul pasiunii.

fataaaaaa....m-ai ai??!!!
Ala cu bebe e superb!

Vezi postareasnej, la 26 February 2010 - 01:58 PM, a spus:

Mi-e rau cand ma gandesc cat ai muncit la el :wacko: . Mamaaa.... cred ca merg dupa un sac de ciment sa-ti fac statuie ca nu se mai poate :lol: . Si eu ma vait cand trebuie sa fac unul din salam de biscuiti.... :lol: .

:( esti grozava!eu nu am facut niciodata un decor cu salam de biscuiti,dar cred ca-i mai usor,nu??!!

:lol:

Mimi

:wasted: sincer,negru mi-ar fi placut si mie,dar a fost facut in scurt si nu s-ar fi uscat,mai ales ca trebuie dus 270km,nu am vrut sa risc sa se manjeasca clientul.

Vezi postareamihamarky, la 26 February 2010 - 02:37 PM, a spus:

Invat si eu mai incet dar tot se cheama ca invat. Tortulet cu un mousse de mascarpone si unul cu cioco cu lapte , blat simplu cu fulgi de cioco alba, insiropat cu laptic vanilat, fondant cioco si niste portocale ca pleca trenu fara mine :( .Pupicei la toata lumea, spor la treaba ca altfel eu de unde ma inspir?
:(

felicitari,fff elegant!

#1238 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 26 February 2010 - 03:40 PM

Vezi postareadani_ela, la 26 February 2010 - 03:33 PM, a spus:

mimi- ce fain e nikon-ul, eu nu cred ca l-as face vreodata, ca sincer nu am vazut unul in realitate si nu stiu ce mi-ar iesi

iti iese garantat pt ca nici eu nu am vazut in realitate,doar in poza,asa ca pune mana la treaba! :wasted:

#1239 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 26 February 2010 - 04:10 PM

Vezi postareaMIMI, la 26 February 2010 - 03:38 PM, a spus:

Vezi postareasnej, la 26 February 2010 - 01:54 PM, a spus:

fataaaaaa....m-ai ai??!!!
Ala cu bebe e superb!

Vezi postareasnej, la 26 February 2010 - 01:58 PM, a spus:

Mi-e rau cand ma gandesc cat ai muncit la el . Mamaaa.... cred ca merg dupa un sac de ciment sa-ti fac statuie ca nu se mai poate . Si eu ma vait cand trebuie sa fac unul din salam de biscuiti.... .

esti grozava!eu nu am facut niciodata un decor cu salam de biscuiti,dar cred ca-i mai usor,nu??!!

:wacko:

Mimi

:lol: sincer,negru mi-ar fi placut si mie,dar a fost facut in scurt si nu s-ar fi uscat,mai ales ca trebuie dus 270km,nu am vrut sa risc sa se manjeasca clientul.

Vezi postareamihamarky, la 26 February 2010 - 02:37 PM, a spus:

Invat si eu mai incet dar tot se cheama ca invat. Tortulet cu un mousse de mascarpone si unul cu cioco cu lapte , blat simplu cu fulgi de cioco alba, insiropat cu laptic vanilat, fondant cioco si niste portocale ca pleca trenu fara mine :( .Pupicei la toata lumea, spor la treaba ca altfel eu de unde ma inspir?
:(

felicitari,fff elegant!

Nu mai am fata, gata ! :lol: :wasted:

E mult mai simplu cel putin pentru mine. Nu-s buna la sculptat si dat forme si alea alea. Drept dovada nici cactusului care nu avea vreo geometrie complexa nu am fost in stare sa-i dau vreo forma. Daca era din salam de biscuiti partea de mijloc imi mergea brici :lol: .
De asta iti spun ca iti ridic statuie! Numai tu poti sa sculptezi si masinute si aparate si toate alea si sa si arate perfect :( .

#1240 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 26 February 2010 - 05:33 PM

Gata si tortul meu pentru miine :drool:

Clienta a vurt un tort bleu cu o masinuta verde,si buline 'aiurea" galbene si verzi,si bilutze colorate la baza.
Inauntru am pus blat negresa insiropat cu sirop de ciocolata si mousse de cioco alba cu visine si cubulete de cioco neagra.
Acel 1 verde de pe tort l-am pus de la mine,cred ca n-o sa-i deranjeze.

Imagine postataImagine postata

Pun pozele asa de mici pentru ca la dimensiunea imediat urmatoare ies niste imensitati de poze :unsure:

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul