Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1481 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 09 March 2010 - 08:15 PM

Oana-Cristina, sunt superbe torturile tale, imi place cel etajat de numa. Felicitari ... si florile imi plac tare, tare!
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1482 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationSuceava

Postat 09 March 2010 - 08:28 PM

Si acum vreau sa va prezint torturile prietenei mele .De obicei ea le orna cu frisca pana cand a vazut cum le decorez eu.Si cum e foarte ambitioasa ( bravo ei) eu zic ca a reusit pe deplin.Primul tort l-am facut eu,ea doar a privit si luat notite si a mai facut cateva floricele(nu am poze cu el),al doilea l-am ornat jumate,jumate si a prins curaj (este tortul avion pe care l-am postat tot eu) iar in cele din urma a reusit singura.Acum sa-mi spune-ti voi daca sunt buna profesoara :pupic: Imagine atasata: monthly_03_2010/post-370-126815872442.jpgImagine atasata: monthly_03_2010/post-370-126815874605.jpgImagine atasata: monthly_03_2010/post-370-126815877216.jpgSi un tortulet pentru baietelul ei pentru gradinita care musai a dorit avion albastru .Imagine atasata: monthly_03_2010/post-370-12681589015.jpgImagine atasata: monthly_03_2010/post-370-126815893025.jpgAcum trebuie sa o mai invat sa posteze singura.

#1483 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 09 March 2010 - 09:08 PM

Vezi postareaOana-Cristina, la 09 March 2010 - 08:04 PM, a spus:

Buna seara tuturor.Sa va arat cu ce m-am jucat la sfarsit de saptamana :pupic: .Tort diplomat cu piersici,ornat cu cioco si frisca.Atasament Picture 1342.jpgAtasament Picture 1343.jpgPoate va era dor de un mousse.Va ofera fiica mea unul ca nu am putut scapa de ea daca nu se poza cu tortul .Florile sunt din marshmallow cu gust de portocale.Atasament Picture 1368.jpgAtasament Picture 1369.jpgSi un tort de care sunt foarte mandra (zice modestia din mine), este primul cu 3 etaje in care am folosit betisoare si a fost foarte bine,pandispan cu mousse de cioco cu lapte si migdale si crema de fructe a Gloxiniei cu piersici numai ca eu le-am pasat si nu le-am pus bucati.Ornat cu pasta de zahar si flori din marsmallow.Jos trebuia sa mai pun o floricica sa maschez spatiul gol de la cordon dar era ora 1 cand l-am terminat si am uitat si dimineata m-am grabit sa-l duc si iar am uitat deabia cand am descarcat pozele am observat :pupic: Atasament Picture 1353.jpgAtasament Picture 1355.jpg

Ce frumos este, Oana! Ai obtinut niste culori super si ai facut niste flori si mai super. Bravo! In ceea ce priveste mouse-ul, ai tu un secret de-ti ies straturile alea perfecte, nu se poate altfel. :mad:

#1484 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 09 March 2010 - 09:11 PM

Fetelor.m-am indragostit pur si simplu de torturile voastre1Nici nu mai stiu pe cine sa felicit mai intai...ramoBiblia imi place mult de tot iar despre ghiveci,ce sa zic?initial am crezut ca florile sunt in ghiveci natural si nu tort!Felicitari din suflet!Oana-Cristina jos palaria!Toate imi plac dar in mod deosebit mi-a placut cel etajat cu floarea soarelui!Poate ne arati si noua cum le-ai facut...natasha superb!Astept si eu cuminte sa ne dai detalii despre ciocolata dantelata de pe lateral! :pupic:Gloxinia Super faine torturile pentru copii,cred ca au fost si delicioase.Si nu te necaji,si freziile tale sunt frumoase!Anca_B frumos cosuletul,la mai multe!Felicitari tuturor pentru delicioasele torturi si pentru toata munca si daruirea depusa la fiecare opera de arta creata,caci eu asa la vad pe toate!Am zis!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#1485 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 09 March 2010 - 11:12 PM

Vezi postareadora, la 08 March 2010 - 11:44 PM, a spus:

Si fiindca tot am pus intrebarea cu creioanele vegetale...
ma refeream la creioane simple sau colorate alimentare...dar nu cariocile pe care le
cunoasteti deja...deci stie cineva unde se pot gasi pt achizitionare?

Draga mea Dora chiar prima data cand ai intrebat de creioane am dat cautare pe google la creioane vegetale in romana in engleza...........dar, nu am gasit nici macar un site cu explicatii despre acest tip de creioane.
Nu stiu daca tu ai mai gasit ceva despre, sucess oricum..!

Felicitari tuturor fetelor pentru frumoasele torturi! :pupic: :pupic:

#1486 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 09 March 2010 - 11:28 PM

Eu am vazut în preajma craciunului,carioci colorate in set cu hîrtii de muffins,la Kaufland.

Dora,creioane vegetale nu am vazut,dar carioci cu coloranti alimentari da.
Am citit în forumurile germane,iar fetele de acolo folosesc la torturi/decorat dulcegarii,carioci de la Faber-Castell,care contin doar colorant alimentar.
Eu doar din astea îi luam Denisei cînd era mica,pentru ca mai avea obiceiul de a le baga si în gura,cînd colora neobservata..pe pereti,canapele..etc.Iar cariocile alea erau foarte bune,ca se puteau spala peretii si canapelele :pupic:

Cariocile speciale pentru decorul dulciurilor,contin exat aceeasi substanta ca si cariocile astea pentru copii cu Lebensmittelfarbe(colorant alimentar).
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1487 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 09 March 2010 - 11:43 PM

Vezi postareaRamo, la 09 March 2010 - 05:47 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 09 March 2010 - 04:23 PM, a spus:

Cu placere! :) dar tu meriti mult mai multe laude!
Si mie-mi plac mult de tot visinile! De fapt, imi plac fructele mai acrisoare la nebunie. As manca non-stop!

Ok, inseamna ca am fi prietene bune, si eu ador fructele acrisoare :P

Vezi postareaFoxyy, la 09 March 2010 - 04:25 PM, a spus:

Multumesc, multumesc! Atunci, o sa mai vin pe aici din cand in cand, daca tot va bucurati sa ma vedeti!

Ma tot gandesc cum te-ai gandi ca nu ne-am bucura!!! E o placere sa te avem prin preajma, eu te mai citesc cateodata si pe alte topice si tare imi place despre tine :mad:

:) :pupic: Ce bine ma simt! Multumesc! Eu tot trag cu ochiu' pe aici si nu de putine ori pic de pe scaun. Voi sunteti artiste de-a binelea! :pupic:

#1488 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 09 March 2010 - 11:45 PM

Vezi postareadora, la 09 March 2010 - 06:03 PM, a spus:

Vezi postareaRamo, la 09 March 2010 - 05:47 PM, a spus:

Ma tot gandesc cum te-ai gandi ca nu ne-am bucura!!! E o placere sa te avem prin preajma, eu te mai citesc cateodata si pe alte topice si tare imi place despre tine :mad:

Si mie!!!!..si mie!!! :pupic: :)

:) Venind afirmatia de la o adevarata Doamna, mi-a crescut inima cat un bostan! :pupic:

#1489 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 09 March 2010 - 11:58 PM

Vezi postareayoyo, la 09 March 2010 - 11:12 PM, a spus:

Draga mea Dora chiar prima data cand ai intrebat de creioane am dat cautare pe google la creioane vegetale in romana in engleza...........dar, nu am gasit nici macar un site cu explicatii despre acest tip de creioane.
Nu stiu daca tu ai mai gasit ceva despre, sucess oricum..!

Felicitari tuturor fetelor pentru frumoasele torturi! :appl: :floare:

Vezi postareaMaya, la 09 March 2010 - 11:28 PM, a spus:

Eu am vazut în preajma craciunului,carioci colorate in set cu hîrtii de muffins,la Kaufland.

Dora,creioane vegetale nu am vazut,dar carioci cu coloranti alimentari da.
Am citit în forumurile germane,iar fetele de acolo folosesc la torturi/decorat dulcegarii,carioci de la Faber-Castell,care contin doar colorant alimentar.
Eu doar din astea îi luam Denisei cînd era mica,pentru ca mai avea obiceiul de a le baga si în gura,cînd colora neobservata..pe pereti,canapele..etc.Iar cariocile alea erau foarte bune,ca se puteau spala peretii si canapelele :D

Cariocile speciale pentru decorul dulciurilor,contin exat aceeasi substanta ca si cariocile astea pentru copii cu Lebensmittelfarbe(colorant alimentar).

Fetelor multumesc frumos pt raspunsurile voastre...
Eu caut creioane vegetale, sau alimentare sau cum le-o mai zice...
Carioci am...si nu din acelea caut...
Am inteles ca s-ar gasi mai degraba prin Venezuela, Argentina..
Am vazut de curand o carte de prin partile acelea si vorbeau despre creioane vegetale...
Eu mai caut...sper sa si gasesc

#1490 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 10 March 2010 - 08:29 AM

Dora da-ne un nume de carioci de acolo sau denumirea in limba respectiva si atunci puteam cauta ca altfel motorul de cautare e cam greu de strunit cu ce denumire imi imaginez eu ca ar avea.

Mamistef imi place tare mult pisilica ta haioasa si copilaroasa.

Ramo crezi tu ca as putea zice ca de la tine nu imi place ceva? Geanta e exemplara!La ghivece spune-mi cu ce ai facut decor asa mic pe margine ca eu caut de nebuna forme mici de imprimat si nu gasesc poate imi vinzi tu pontul :D .

Dani_ela imi plac freziile tale!

Mimi spune-mi te rog martisorul ciocolatos a fost imbracat in ciocolata plastica sau in glazura lui Adriana insa a fost cantitate mare de ti se plase ase bine si frumos pe margine fara ca sa fie denivelata.

Gloxi imi place foarte mult cartea ta de basm si Hana care a iesit exact ca in desen!

Elida_silvia imi place degradeul tau verde. Am incercat odata sa fac un cer asa si pana la urma a fost doar albatru pentru ca l-am framantat prea mult. Tu cum l-ai facut?

Natasha nu pot spune decat ca tortul tau este superbbbbbbbbbbb. O adevarata capodopera! Multumesc ca ne-ai explicat cum se face desi nu cred ca as reusi asa ceva :( .

Foxyy imi place tortul tau umed. Parca m-as uita la o lamaie la care salivezi de cum o vezi ;) .

Oana-Cristina margaretele ma dau pe spate desi cand, vad papusa aceea frumoasa si gingasa am sentimentul un vis frumos de primavara.Snurul la tortul cu 3 etaje imi place ca e rotund si nu e denivelat intelegi tu ce vrei sa zic. Cum l-ai facut? La cel de 18 ani ai fost cel mai bun didact!

:floare: :appl:

#1491 Useril este offline   anasia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 10 March 2010 - 08:59 AM

fetelor, absolut divine torturile voastre.... :floare: :D nici nu stiu care-mi place mai mult...toate sunt superbe...bravo.... :appl:

#1492 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 10 March 2010 - 09:26 AM

Vezi postareayoyo, la 10 March 2010 - 08:29 AM, a spus:

Dora da-ne un nume de carioci de acolo sau denumirea in limba respectiva si atunci puteam cauta ca altfel motorul de cautare e cam greu de strunit cu ce denumire imi imaginez eu ca ar avea.

Mamistef imi place tare mult pisilica ta haioasa si copilaroasa.

Ramo crezi tu ca as putea zice ca de la tine nu imi place ceva? Geanta e exemplara!La ghivece spune-mi cu ce ai facut decor asa mic pe margine ca eu caut de nebuna forme mici de imprimat si nu gasesc poate imi vinzi tu pontul :D .

Dani_ela imi plac freziile tale!

Mimi spune-mi te rog martisorul ciocolatos a fost imbracat in ciocolata plastica sau in glazura lui Adriana insa a fost cantitate mare de ti se plase ase bine si frumos pe margine fara ca sa fie denivelata.

Gloxi imi place foarte mult cartea ta de basm si Hana care a iesit exact ca in desen!

Elida_silvia imi place degradeul tau verde. Am incercat odata sa fac un cer asa si pana la urma a fost doar albatru pentru ca l-am framantat prea mult. Tu cum l-ai facut?

Natasha nu pot spune decat ca tortul tau este superbbbbbbbbbbb. O adevarata capodopera! Multumesc ca ne-ai explicat cum se face desi nu cred ca as reusi asa ceva :( .

Foxyy imi place tortul tau umed. Parca m-as uita la o lamaie la care salivezi de cum o vezi ;) .

Oana-Cristina margaretele ma dau pe spate desi cand, vad papusa aceea frumoasa si gingasa am sentimentul un vis frumos de primavara.Snurul la tortul cu 3 etaje imi place ca e rotund si nu e denivelat intelegi tu ce vrei sa zic. Cum l-ai facut? La cel de 18 ani ai fost cel mai bun didact!

:floare: :appl:

multumesc,si mie imi place cum a reusit,am pus o parte verde si una alba,le-am intins putin si pe urma le-am pus una peste alta si le-am framantat foarte putin apoi am intins foaia,asta e tot si a esit ce a esit.te pup

#1493 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • LocationArad

Postat 10 March 2010 - 10:20 AM

Ramo, deci ai facut ghiveciu'! super super!

Oti, ce vorbesti... felicitari pt idee si pt executie!

Miny, felicitari, asteptam mai multe torturi sa ne inspiram si noi de la tine :floare:

Anca, am copt o raceala zdravana si 2 torturi zilele astea, facute in conditii de boala si sub tratament:) vi le arat imediat.
da vad ca lucrezi si tu, nu stai! nu stiu cum iti gasesti timp sa o faci si sa ai grija de copilasi, eu sunt singura si tot timpu' sunt in criza de timp si in viteza.

Oana- Cristina.... tu cam lipsesti de pe aici, da si cand vii......ne dai gata.... mie imi place de numa mousse'urile cu fl soarelui,super! bine.... no comment pt cel etajat,superb!!!
felicitari si prietenei tale, si tie pt predat :appl:
Raluca

#1494 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 10 March 2010 - 10:22 AM

Mini ai facut un tort super! Sa iti traiasca mama si sa fie sanataoasa!
Oana florile m-au dat gata. Dar frunzele alea crestate si mai si! Spune-mi de unde ti-ai luat decupator pentru ele? Ni-l arati? Toate sunt superbe, iar prietena ta e un bune elev. Insa tu esti o si mai buna profesoara! Inca ceva: cum a reusit sa imbrace gaurile din 8?

Vezi postareaRamo, la 09 March 2010 - 03:16 PM, a spus:

Oti e tare faina vaza ta, de frezii ce sa mai zic, sunt superbe, imi pare tare rau de Alexu tau, sper sa fie cat mai repede bine si imi pare rau ca nu ai reusit sa-i faci mamei tale tortul pe care il planuiesti de mult. oricum cred ca gestul tau a impresionat-o, mai ales cu asa o vaza superba. Ce nu inteleg eu e cum truda sta in picioare fiind inalta si cu freziile infipte in ea?

Mersi de aprecieri :floare:

Ramo tortul planuit se va face, insa nu de 8 martie ci de ziua ei ;) Acum nu voiam sa ii fac tort ci doar asa ceva simbolic. Si cum eu tortalesc doar cand e ea in preajma si are grija de atomic, asta a trebuit sa il fac pe ascuns. Si florile la fel. Alea le-am facut noaptea insa checul e cel facut la micro in 5 minute :( De aia sta in picioare ca s-o copt in cana :D)
Merci de urari, facem aerosoli, suntem din ce in ce mei bine. :appl:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1495 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 10 March 2010 - 10:30 AM

fetelor, io disper, ma suna lumea si nu vor altceva decat mousse de cioco alba si neagra cu mud cake , vreau sa mai fac si altceva :floare:

deci astea 2 sunt bineinteles ceea ce ziceam mai sus, si pe sf sapt mai am inca unu tot asa

asta e tot pt cei cu Hannah Montana, ca nu au apucat sa manance din celalalt ca au trebuit sa le puna pachet neamurile. E imbracat in pasta de zahar.
si e un tricou, da???:appl:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-360-126820955183.jpg

asta e imbracat in marzipan, de fapt e o combinatie, migdale macinate,zahar si lapte praf.Nu gasesc faina de migdale, imi macin eu migdalele si imi raman bucatele mai mari si grasime, nu prea imi place, dar cererea a fost marzipan, ornamentele din pasta de zahar.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-360-126820953226.jpg
Raluca

#1496 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 10 March 2010 - 10:50 AM

Vezi postareadora, la 09 March 2010 - 11:58 PM, a spus:

Fetelor multumesc frumos pt raspunsurile voastre...
Eu caut creioane vegetale, sau alimentare sau cum le-o mai zice...
Carioci am...si nu din acelea caut...
Am inteles ca s-ar gasi mai degraba prin Venezuela, Argentina..
Am vazut de curand o carte de prin partile acelea si vorbeau despre creioane vegetale...
Eu mai caut...sper sa si gasesc[/b][/color][/center]

Dora,dar ce vrei sa faci cu ele?Si daca-s creioane,au mina? Din ce?E tare ca o mina de creion colorat?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1497 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 10 March 2010 - 11:20 AM

Vezi postareaOana-Cristina, la 09 March 2010 - 08:28 PM, a spus:

Si acum vreau sa va prezint torturile prietenei mele .De obicei ea le orna cu frisca pana cand a vazut cum le decorez eu.Si cum e foarte ambitioasa ( bravo ei) eu zic ca a reusit pe deplin.Primul tort l-am facut eu,ea doar a privit si luat notite si a mai facut cateva floricele(nu am poze cu el),al doilea l-am ornat jumate,jumate si a prins curaj (este tortul avion pe care l-am postat tot eu) iar in cele din urma a reusit singura.Acum sa-mi spune-ti voi daca sunt buna profesoara Si un tortulet pentru baietelul ei pentru gradinita care musai a dorit avion albastru .Acum trebuie sa o mai invat sa posteze singura.

Foarte buna profesoara essti si prietena ta o buna eleva. Felicitari voua pentru torturile facute, cel cu 18 imi place tare mult :floare:

Vezi postareagabrenia, la 09 March 2010 - 09:11 PM, a spus:

Fetelor.m-am indragostit pur si simplu de torturile voastre1Nici nu mai stiu pe cine sa felicit mai intai...ramoBiblia imi place mult de tot iar despre ghiveci,ce sa zic?initial am crezut ca florile sunt in ghiveci natural si nu tort!Felicitari din suflet!Felicitari tuturor pentru delicioasele torturi si pentru toata munca si daruirea depusa la fiecare opera de arta creata,caci eu asa la vad pe toate!Am zis!

Multumesc frumos Gabrenia si eu am ramas surprinsa de culoarea ce mi-a iesit la ghivece chiar semana cu unul real :(

Vezi postareayoyo, la 10 March 2010 - 08:29 AM, a spus:

Ramo crezi tu ca as putea zice ca de la tine nu imi place ceva? Geanta e exemplara!La ghivece spune-mi cu ce ai facut decor asa mic pe margine ca eu caut de nebuna forme mici de imprimat si nu gasesc poate imi vinzi tu pontul .

:appl: Decorul la ghivece l-am facut cu noile mele pensete( crimpers) care mi-s dragi tare :(

Vezi postareaYours4ever, la 10 March 2010 - 10:20 AM, a spus:

Ramo, deci ai facut ghiveciu'! super super!

Mersi, mersi :D Zi-mi ce parere ti-ai facut la expo?

Vezi postareagloxinia, la 10 March 2010 - 10:22 AM, a spus:

Ramo tortul planuit se va face, insa nu de 8 martie ci de ziua ei Acum nu voiam sa ii fac tort ci doar asa ceva simbolic. Si cum eu tortalesc doar cand e ea in preajma si are grija de atomic, asta a trebuit sa il fac pe ascuns. Si florile la fel. Alea le-am facut noaptea insa checul e cel facut la micro in 5 minute De aia sta in picioare ca s-o copt in cana
Merci de urari, facem aerosoli, suntem din ce in ce mei bine.

Am incurcat eu borcanele, scuze, credeam ca era de ziua ei nu mi-am dat seama ca e de 8 Martie, asa da fiica nu ca mine ;)

Vezi postareaYours4ever, la 10 March 2010 - 10:30 AM, a spus:

fetelor, io disper, ma suna lumea si nu vor altceva decat mousse de cioco alba si neagra cu mud cake , vreau sa mai fac si altceva

deci astea 2 sunt bineinteles ceea ce ziceam mai sus, si pe sf sapt mai am inca unu tot asa

asta e tot pt cei cu Hannah Montana, ca nu au apucat sa manance din celalalt ca au trebuit sa le puna pachet neamurile. E imbracat in pasta de zahar.
si e un tricou, da???

asta e imbracat in marzipan, de fapt e o combinatie, migdale macinate,zahar si lapte praf.Nu gasesc faina de migdale, imi macin eu migdalele si imi raman bucatele mai mari si grasime, nu prea imi place, dar cererea a fost marzipan, ornamentele din pasta de zahar.

Tricoul tau chiar se vede ca-i tricou si daca nu mentionai, iar la cel de martipan imi place tare gheata, tare bine arata si is de efect sireturile alea. Cum e pasta asta cu lapte praf, nu se betoneaza pe tort? Zi-mi te rog cum e blatu asta? E ud sau mai trebuie insiropat? Eu caut un blat de cioco care sa nu mai trebuiasca insiropat dar care sa aiba tinuta!
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1498 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 10 March 2010 - 12:41 PM

Vezi postareaYours4ever, la 10 March 2010 - 10:30 AM, a spus:

fetelor, io disper, ma suna lumea si nu vor altceva decat mousse de cioco alba si neagra cu mud cake , vreau sa mai fac si altceva :)

si e un tricou, da???:P

Atasament tort Ale.jpg

Atasament tort Adi.jpg

WoW! Raluca, vezi daca ai inceput sa folosesti planatoarele (sau cum le-o zice la alea de intinzi pasta pe tort)! Noroc cu fetele astea ca te-au batut la cap; tu le tineai si acum in sertar. :) Cred ca observi si tu diferenta si nu le mai dai jos din mana. Super ti-au iesit ambele torturi. :) Ce blat ziceai ca folosesti?

#1499 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 10 March 2010 - 01:03 PM

Ramo,
a fost fainutz targu', sincer ma asteptam sa vad ceva noutati in materie de decor, dar nu a fost, au fost mai multe cofetarii si firme cu rochii,dar a fost frumos de vazut,a fost destul de mare targu', si bineinteles am avut ocazia pt o supa in chifla :) , deci s'a meritat mica excursie la Oradea, da las ca mai vin eu :)

Mud Cake'u nu mai trebuie insiropat, si are un gust demential. Cat despre tinuta, eu intotdeauna improvizez cate ceva la reteta si iese putin altfel, de data asta am fost pe graba,nu am uns bine tava si am avut dificultati cand l'am scos din tava , l'am cam facut varza , dar tot i'am dat de capat. Iar pasta.... nu se intareste , e mult mai buna la gust, dar iese prea scump cu migdale si lapte praf.

Luminis, multumesc :) . Chocolate mud cake folosesc.
Raluca

#1500 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 10 March 2010 - 01:17 PM

Buna fetelor, as avea o intrebare la voi, eu sunt la inceput cu torturile si am de facut un tort cu tematica my little poney. la partea de decoratiune ma intereseaza cum pot face poneyul, adica pun pasta de zahar si apoi cum fac? am si un model tot de la careva dintre voi e sablonul si nu stiu cum pun sablonul peste pasta de zahar.
M-am gandit ca sa fac cu indigou si apoi sa o colorez, dar nu stiu daca e idee buna, apoi trec eu cu coloranti alimentari peste, voi cum faceti? as vrea sa incerc si alta tehnica nu numai cea cu foaie de waffe, va multumesc si astept sugestii.
[/font]

Felicitari pentru torturi, care mai de care mai frumos si mai interesant.Torturile in forma de vaza mi-au placut teribil de mult,dar si restul sunt tare reusite.
Nu stiu cum trebuie sa raspund la toate pe rand de aceea va felicit in grup.( Poate imi explica si mie cineva), Ralu la tine am remarcat ca nivelezi foarte bine torturile cu pasta de zahar, asta datorita si planatorului, felicitari din nou. Pe weekend vin si eu cu doua torturi.
Acuma nu imi amintesc bine cine m-a intrebat de foaie de napolitan, raspunsul e simplu, folosesc foaia de waffe direct pe frisca, (adica peste blat pun frisca, nivelez tortul sa arate bine si apoi pun foaia de napolitan,la inceput se va aduna, adica se zbarceste putin, dar apoi isi va da drumul si va arata foarte bine) inca nu am avut curajul sa pun si gelatina peste, dar promit ca in curand am sa incerc si asa ca va fi mult mai aspectuos.
va multumesc si va pup pe toate.
Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 73
  • 74
  • 75