Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1501 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 10 March 2010 - 01:51 PM

Ramo sa le folosesti sanatoasa aceste crimpere sunt foarte faine.

#1502 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 10 March 2010 - 02:52 PM

wow ce de minunatii
imi pare rau ca intru cam rar pe aici si nu apuc sa le iau pe fiecare in parte, dar toate sunt superbe
am asteptat ziua de 8 martie sa fac si eu tort, dar aprope ca m-am facut de ras cu ele (ca au fost 2 la fel)
am pus cam putina gelatina si nu s-a intarit cum trebuie
plus ca glazura s-a intarit cam repede si abia am reusit s-o pun sa-mi ajunga
cu toate ca nu a iesit sa fiu multumita de mancat s-a mancat si a fost apreciat gustul si in mod special florile

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-91-126822542212.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-91-126822543586.jpg
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#1503 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 10 March 2010 - 03:20 PM

Vezi postareaAnca_B, la 08 March 2010 - 11:57 PM, a spus:

MIMISORam tras o culoare la 5 Am...cred ca inca nu eram bine treaza, ca mie nu mi-i s-o parut prea galben,dar acum cand ma uit la pozee...;ce sa fac?!fac torturi ,pt. ca imi place ma deconecteaza de rutina zilnica:scutece,bibici,primii dintisori,zile de gradinita,zile cu raceli....,si atunci ma scol la 5 daca trebe sa fac torturi ,in tihna!
Martisoarelor tale le dau FB cu *,iar " martisorului ciocolatos" ii dam FB**!dar...numai daca imi spui cum ai facut glazura de cioco'!Multumesc!

Vezi postareayoyo, la 10 March 2010 - 08:29 AM, a spus:

Mimi spune-mi te rog martisorul ciocolatos a fost imbracat in ciocolata plastica sau in glazura lui Adriana insa a fost cantitate mare de ti se plase ase bine si frumos pe margine fara ca sa fie denivelata.

Fetelor multumesc!Sa va raspund amandurora.
Glazura de cioco,cred ca cea mai simpla dintre toate,e din ciocolata amaruie 75% cacao topita la BM si subtiata cu frisca lichida pana la consistenta unei smantani groase.
Inainte de a glazura am imbracat tortul intr-un strat subtire de crema de cioco,cu care a fost umplut si tortul.
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1504 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 10 March 2010 - 03:38 PM

Vezi postareaFoxyy, la 08 March 2010 - 05:01 PM, a spus:

Am facut Tort de nuci, aproximativ la fel cum facea mama, pe vremuri... Dupa cum se vede, m-a cam dat arta afara din casa si m-am apucat de ornat tortul cu frisca si visine umplute cu frisca:

oooooooooooooo,ce apetisant!

Vezi postareanatasha, la 08 March 2010 - 07:35 PM, a spus:

In primul rind o zi minunata tuturor,multa iubire,sanatate si tot ce vreti voi.
Acum va felicit pe toate pt torturile prestate in grup dar revin mai tirziu ca multe s-au adunat.
Si un tort complect ciocolatos inauntru
pe margini cioco.plastica

superb!

Vezi postareaRamo, la 08 March 2010 - 09:35 PM, a spus:

La multi ani tuturor si din partea mea, o primavara plina de soare si bucurii alaturi de cei dragi voua :)

Torturile mele de primavara, blat de ciocolata si crema de vanilie, imbracat in pasta de zahar, florile la fel :)

woooowwwww,wooooowwww...si ziceai nu nu te pricepi la flori!

Vezi postareagloxinia, la 08 March 2010 - 09:40 PM, a spus:

Ramo abia astept sa pui torturile.
Eu azi fiindca voiam sa ii fac ceva la mami dar Alex nu ma slabeste deloc, am improvizat ceva cat timp a dormit el. Deci chec hi-tech in 5 minute la micro, niste dulceata de prune, si un pic de pasta ramasa de la alt tort In 10 minute totul a fost gata. Bine, decorul era facut
Si mi-am incercat si forma diamant. M-o enervat ca dupa ce am pus pasta o venit cineva la mine si pe cand o plecat era deja intarita nu am putut finisa bine gatul vazei :

Otiiii,ce-mi place vaza ta!

Vezi postareaAnca_B, la 08 March 2010 - 11:57 PM, a spus:

Si,acum pot sa va prezint si eu 2 torturi de week-end!Tort "cosulet" pt. bunica mea ,care are 87 de ani ;tort diplomat(reteta mea :lol: )deco' din frisca,"puncte din royal moale =)) ) si bilute ornamentale.Papusica e "sora galbiorului" :lol: (cum imi ramasese pasta galbena,mi-am zis sa fac o "papusica" ,sa-mi mai sterg din lista de "mici obligatii") Bunica-mea are o vecina care tare o mai ajuta,cand nu putem ajunge noi la ea;si vecina are 2 fetite,care tare s-au mai bucurta de tortul surpriza!Bunica-mea si-o facut "cruce" cand o vazut torturile!o zis ca n-o mai vazut asa ceva! .Tortul "papusica" e tot diplomat,imbracat in pdz si deco' din royal,si margelute!

ffffffffff frumoase!

Vezi postareaMiny, la 09 March 2010 - 01:33 PM, a spus:

Waw, :o , e tot ce pot spune, toate torturile sunt superbe. Va arat si eu unul pe care l-am facut pentru mama de 8 martie.
Tin sa va multumesc tuturor ca mi-ati dat ocazia sa ma inspir in realizarea lui.
Va rog sa ma scuzati dar nu stiu sa pun poza mai mica , daca se poate sa mi-o micsoreze cineva va raman datoare.

fff frumos tortul!si-mi plac si florile!

Vezi postareaOana-Cristina, la 09 March 2010 - 08:04 PM, a spus:

Buna seara tuturor.Sa va arat cu ce m-am jucat la sfarsit de saptamana :rolleyes: .Tort diplomat cu piersici,ornat cu cioco si frisca.Poate va era dor de un mousse.Va ofera fiica mea unul ca nu am putut scapa de ea daca nu se poza cu tortul .Florile sunt din marshmallow cu gust de portocale.Si un tort de care sunt foarte mandra (zice modestia din mine), este primul cu 3 etaje in care am folosit betisoare si a fost foarte bine,pandispan cu mousse de cioco cu lapte si migdale si crema de fructe a Gloxiniei cu piersici numai ca eu le-am pasat si nu le-am pus bucati.Ornat cu pasta de zahar si flori din marsmallow.Jos trebuia sa mai pun o floricica sa maschez spatiul gol de la cordon dar era ora 1 cand l-am terminat si am uitat si dimineata m-am grabit sa-l duc si iar am uitat deabia cand am descarcat pozele am observat :tongue3:

Oana-Cristina ffff frumoase torturile ,felicitari!

Vezi postareaYours4ever, la 10 March 2010 - 10:30 AM, a spus:

fetelor, io disper, ma suna lumea si nu vor altceva decat mousse de cioco alba si neagra cu mud cake , vreau sa mai fac si altceva :scratch:

deci astea 2 sunt bineinteles ceea ce ziceam mai sus, si pe sf sapt mai am inca unu tot asa

asta e tot pt cei cu Hannah Montana, ca nu au apucat sa manance din celalalt ca au trebuit sa le puna pachet neamurile. E imbracat in pasta de zahar.
si e un tricou, da???:P
asta e imbracat in marzipan, de fapt e o combinatie, migdale macinate,zahar si lapte praf.Nu gasesc faina de migdale, imi macin eu migdalele si imi raman bucatele mai mari si grasime, nu prea imi place, dar cererea a fost marzipan, ornamentele din pasta de zahar.

Ralu,lucrezi din ce in ce mai frumos!

Vezi postareacec, la 10 March 2010 - 02:52 PM, a spus:

wow ce de minunatii
imi pare rau ca intru cam rar pe aici si nu apuc sa le iau pe fiecare in parte, dar toate sunt superbe
am asteptat ziua de 8 martie sa fac si eu tort, dar aprope ca m-am facut de ras cu ele (ca au fost 2 la fel)
am pus cam putina gelatina si nu s-a intarit cum trebuie
plus ca glazura s-a intarit cam repede si abia am reusit s-o pun sa-mi ajunga
cu toate ca nu a iesit sa fiu multumita de mancat s-a mancat si a fost apreciat gustul si in mod special florile

Cecilia fff frumos tortul!Si florile ti le-am admirat ffff mult si la decoratii!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1505 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 10 March 2010 - 04:23 PM

Vezi postareaMIMI, la 10 March 2010 - 03:38 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 08 March 2010 - 05:01 PM, a spus:

Am facut Tort de nuci, aproximativ la fel cum facea mama, pe vremuri... Dupa cum se vede, m-a cam dat arta afara din casa si m-am apucat de ornat tortul cu frisca si visine umplute cu frisca:

oooooooooooooo,ce apetisant!

Multumesc frumos! :rolleyes:

#1506 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 10 March 2010 - 04:43 PM

Vezi postareayoyo, la 10 March 2010 - 08:29 AM, a spus:

Dora da-ne un nume de carioci de acolo sau denumirea in limba respectiva si atunci puteam cauta ca altfel motorul de cautare e cam greu de strunit cu ce denumire imi imaginez eu ca ar avea.

Crezi ca daca as fi stiut numele sau denumirea n-as fi cautat eu prima?!
Nu stiu cum le zice...nu stiu firma, cine le produce ..nimic...
stiu doar ca le zice creioane vegetale si mai stiu ca-mi trebuieeeeeeeeesc! :tongue3:

Vezi postareaYours4ever, la 10 March 2010 - 10:30 AM, a spus:

fetelor, io disper, ma suna lumea si nu vor altceva decat mousse de cioco alba si neagra cu mud cake , vreau sa mai fac si altceva :rolleyes:

Ralu foarte finute...
vezi ce bine se observa diferenta acum ca folosesti planatorul? :lol: :scratch:

Vezi postareaMaya, la 10 March 2010 - 10:50 AM, a spus:

Dora,dar ce vrei sa faci cu ele?Si daca-s creioane,au mina? Din ce?E tare ca o mina de creion colorat?

Miha din cate am vazut eu arata ca si un creion normal..nu stiu daca e tare sau mai moale...imi trebuiesc la colorat pe pasta...cariocile nu ma satisfac deoarece functioneaza ca un stilou..si pe pasta proaspata urma lasata de ele se labarteaza ca sa zic asa...
nu ramane ferma ca o urma de creion :lol:

#1507 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 March 2010 - 10:06 PM

Dora intrebam in ideea in care spuneai tu ca ai citit intr-o revista despre ele si ceream sa zici denumirea in limba respectiva si asa poate gasim ceva.

Vin si eu cu cateva torturi pe care numai nu am reusit sa le postez :P nu de alta dar eram prea ocupata sa salivez in fata torturilor voastre superbe postate pana acum!

Tortul primavaratic adica flori de primavara plus iubire pot transmite numai voiosie si energie este facut din blat negresa, mousse cioco cu lapte si crema iaurt de piersici

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-64-126824963808.jpg

La carte sincer nu am mai avut rabdare si cred nici inspiratie sa fac un decor acceptabil macar. La mine bucataria e foarte mica si astfel nu am unde sa scot toate sculele de decor sau cele de le folosesc pe post de scule si dupa ce termin cate un tort imi aduc aminte ca puteam sa fac decorul x, y, z in n feluri. Sunt constienta ca e un tort foarte urat. Daca vreti sa faceti carte nu faceti siruri pentru a face pagini ca va cam mananca timpul :D. Are aceasi compozitie ca cel de sus.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-64-126825057411.jpg

Iar cel din urma fost facut cu blat negresa, mousse de cioco cu lapte si cioco alba a fost pentru botezul unui ingeras.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-64-12682513381.jpg

#1508 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 10 March 2010 - 10:34 PM

Vezi postareayoyo, la 10 March 2010 - 10:06 PM, a spus:

Dora intrebam in ideea in care spuneai tu ca ai citit intr-o revista despre ele si ceream sa zici denumirea in limba respectiva si asa poate gasim ceva.

Vin si eu cu cateva torturi pe care numai nu am reusit sa le postez :P nu de alta dar eram prea ocupata sa salivez in fata torturilor voastre superbe postate pana acum!

Tortul primavaratic adica flori de primavara plus iubire pot transmite numai voiosie si energie este facut din blat negresa, mousse cioco cu lapte si crema iaurt de piersici

Atasament DSC08482 1.jpg

La carte sincer nu am mai avut rabdare si cred nici inspiratie sa fac un decor acceptabil macar. La mine bucataria e foarte mica si astfel nu am unde sa scot toate sculele de decor sau cele de le folosesc pe post de scule si dupa ce termin cate un tort imi aduc aminte ca puteam sa fac decorul x, y, z in n feluri. Sunt constienta ca e un tort foarte urat. Daca vreti sa faceti carte nu faceti siruri pentru a face pagini ca va cam mananca timpul :D. Are aceasi compozitie ca cel de sus.

Atasament DSC08490 resized.jpg

Iar cel din urma fost facut cu blat negresa, mousse de cioco cu lapte si cioco alba a fost pentru botezul unui ingeras.

Atasament DSC08458 modified.jpg

Ioana, nu-i urata deloc cartea, e chiar reusita. Dar cel mai tare imi place tortul de botez. Vreau si eu un bebelas din ala. Caut de mult matrita pt el si nu gasesc pe nicaieri. Tu de unde ai luat-o?

#1509 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2010 - 12:06 AM

Vezi postareaLuminis, la 10 March 2010 - 10:34 PM, a spus:

Ioana, nu-i urata deloc cartea, e chiar reusita. Dar cel mai tare imi place tortul de botez. Vreau si eu un bebelas din ala. Caut de mult matrita pt el si nu gasesc pe nicaieri. Tu de unde ai luat-o?

Cartea pe lateral avea snur aproape cat e o pagina roata insa decorul ma omorase ca deja imi peirdusem rabdarea pentru fiecare snur si astfel scrisul ala cu negru dupa mine a stricat tot.

Bebele e luat din Belgia. Nu stiu sa-ti spun taxe si etc pentru ca mi le cumparase cineva si mi le-au adus insa, poti incerca sa intrebi fetele care au comandat chiar in USA diverse produse pentru decor.

#1510 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 11 March 2010 - 01:31 AM

Ceci ce fain iti luceste glazuraaaaaaaaaaaa. E glazura Adrianei?

Ioana bine ca ti-ai facut curaj sa postezi in sfarsit :D Auzi da la sfaturi esti tare buna, tu de ce nu ai scrijelit marginile paginii? :P

Azi pentru o prietena draga, un tortulet simplu : blat negressa, crema de branza cu lamaie, glazura de cioco. Si ornamentele de sezon off cource :P

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-126826386153.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1511 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2010 - 06:58 AM

Oti sa stii ca io am zis ca va fi floare la ureche sa fac snurul pt imitarea paginii desi am fost avertizata ca cere cam multa migaleala dar, yo am zis trebe sa incerc si alt model si uite asa mi-am cam facut-o cu mana mea. Cartea nu merge asa repede ca alt tip de tort, decor.Insa cu scrijelitu am gresit eu pentru ca pasta care era dedesubt am facut-o subtireeeeeeee de vedeai prin ea (era si dintr-o portie de pasta numai pentru ca era tava mica) pentru am considerat ca oricum pasta de jos cu snururile vor acoperi transparenta pastei care e dedesubt.
E bine ca ne vine mintea dupa, oricum mie mi-a fost trimisa poza exact cu una scrijelita asta ca variasnta simpla si am zis profa a zis ca a facut snururi astfel fac si io ca profa nu de alta da am mai buctat-o facand dupa mintea mea :D alte dati.

Ma omori cu cioco pe pasta.........da auzi, toata pasta ai pus-o la frezii :P ?....Nu de alta da ai pus buchetu fara un streang macar ???........a stiu le-ai lasat asa ca si cum acum le-ai rupt din gradina :P. Bine ca ai pentru cine face, gestul conteaza foarte mult!

PS: Acum mi-am dat seama ca is legate cu banda de flori :P. Dimineata tu vad mai greu :P si stii tu ca na neavand la cine sa zic una alta zic la prieteni :P !
Cum ai facut sclipirile alea????Zici ca luceste de parca e diamant....efectu asta il vad eu :P.

#1512 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 11 March 2010 - 08:59 AM

Nu intra omu` o zi doua , si gata , nu mai poate tine pasul cu voi ...

Nu va iau pe rand ca mi-ar lua prea mult timp(am eu o mare problema cu timpul asta care parca e tot mai putin) , va felicit pe toate si va imbratisez cu drag . :floare:

Ioana , bebelul ala cu fundu`n sus e mortal . Foarte faine torturi ai facut . Patania cu tortul carte e buna de pus la catastif - NU faceti asa ! :floare:

Gloxi , sclipirile alea le vad si eu , is foarte faine ! :wub:

Va doresc o zi minunata !
mama de fete cucuiete Imagine postata

#1513 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 11 March 2010 - 09:01 AM

:wub: ,mii de scuze ca nu va felicit pe fiecare in parte,asa ar fi trebuit pentru ca meritati :floare: , dar saptamana asta am fost ocupata-am si eu o ucenica :lol:- (mi-a gasit o comanda pentru un tort de botez in a 2 zi de Paste ,dar nu stia ca eu plec ACASAAAA :D :D ,asa ca a ramas ca fac eu decoratiile, ea doar privindu-ma :lol:, lista cu ingrediente iar la restu se pricepe ea );promit ca deacum in colo sa va felicit la fiecare postare a voastra
natasha multumesc de urari si pentru sfatul cu ciocolata :wub: cat despre tortul tau superb :floare:
oti felicitari si tie pentru toate torturile postate :lol: , la ultimul tort ai pus picaturi de frisca pe ciocolata si dupa aia i-ai dat forma de stelute ?
yoyo cel cu ingerasi e de milioane , ce bine ca ai mulajul ,iar cel primavaratic la fel ;am 2 intrebari pentru tine:1-din ce faci patul asa inalt si 2- cum ai facut creanga de la tort si cu ce colorant (daca e de la wilton n-am nici o sansa ...)? :D
nelly_th2001

#1514 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2010 - 10:45 AM

Fetili, multam fain. La faza cu stelele v-a raspuns Nely foarte bine. Am picurat frisca si am tras cu scobitoarea.
Freziile le-am legat cu un snur rosu, da nu aratau nicicum. Asa ca le-am legat... cu verde :floare:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1515 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 11 March 2010 - 10:57 AM

Ceci, buchetul de flori e tare fain!

Yoyo, in sfarsit vii cu torturile alea. Nici mie nu imi place cartea ta, dar nu am ce comenta ca eu nu am curaju' sa fac asa ceva :floare: dar imi place tare mult cel de primavara :floare: si ingerasii

Oti, iarasi tu cu ciocolata, si ideea cu stelutele... super fata, eu fac chestia asta pe spuma de la cafea da nu m'am gandit ca ar arata asa bine pe torturi :wub:
Raluca

#1516 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2010 - 11:23 AM

No hat Oti oricum is faine florile de le pui in vaza numa ca nu stiu cum sa te provoc sa-mi trimiti si mie asa vre-un buchet sa dau si io la lumili!

Raluca mai trebe sa apar si eu macar odata pe semestru cu torturi nu de alta dar sunt in somaj!Cartea am stricat-o pacat numai ca am poza de unde arata foarte bine insa am zis sa fiu cinstita si sa arat exact ce nu imi place :floare:.

Nelly referitor la patut cred ca intrebi inaltimea patului de la sol: am folosit polistiren; l-am suprapus pentru ca eu mi-am luat subtire si apoi l-am uns cu unt ca sa stea pasta si apoi am venit cu decorul roata, insa am avut torturi cu bebe unde le-am facut patrate paturile si am taiat o bucata de pasta am taiat patrat si am lasat vre-o 2-3 zile la uscat si se betonase si apoi am facut lateralele patului.
Eu la decor care nu e vizibil cum e scandura patului de exemplu nu folosesc pasta facuta atunci ca nu are rost si atunci pentru ca ramane pasta multa de la alt tort si nu am la ce sa folosesc asa multa o folosesc la decor ascuns:P.

La creanga iau un guguloi si il rulez la dimensiunea care doresc ca sa fac roata tortul si ii dau forma turtita adica sa nu fie perfect rotunda pentru ca creanga nue e perfecta si apoi unde vin cu crengile rup bucati de pasta si o atasez in continuare.
Nuanta aceea maro e o aroma de ciocolata din Ungaria este lichid si am zis ca o folosesc ca stricam prea mult wilton. Pasta am colorat-o cu pensula sa o fac cat mai aproape de culoarea unei crengi.

#1517 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 11 March 2010 - 12:02 PM

Vaaai de mine cate minunatii s-au adunat aici,sunteti grozave ...felicitari tuturor si cate o :floare:

De-abia acum am avut ceva timp si va arat ce am mai facut si eu ,
-tortul cu ghiocei pentru soacra mea ,a fost ziua ei in 7 martie
blat cu cacao ,crema de lamaie ,jeleu de zmeura si crema cu budinca de capsuni,o combinatie dulce acrisoara.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2010/post-322-126830171682.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2010/post-322-126830173301.jpg

#1518 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 11 March 2010 - 12:06 PM

-un excavator :floare:
tort de ciocolata si visine

-Pt un copilas -diplomat
-pt o fetita -blat cu nuca si crema de ciocolata
si hannah montana pt aceeasi fetita

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2010/post-322-126830179614.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2010/post-322-126830186065.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2010/post-322-126830190214.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2010/post-322-126830194937.jpg

#1519 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 11 March 2010 - 12:11 PM

ohohoooo,ce torturi frumoase!!

Yoyo, e superrrr tortul de botez!!!offf,matritele astea,de ce nu cresc si in magazinele din Romania :angry:

Lissa,ce sa mai spun? atit de elegant si de....curat :floare: La multi ani soacrei!!!

daca tot te-am prins pe aici :blush: poti sa imi spui cum faci tu crema de lamiie?de Paste ar fi prima oara cind incerc o crema de lamiie si vreau sa folosesc o reteta verificata si apreciata de voi,fetele de aici :blush:
intrebarea nu e valabila doar pentru Lissa, daca are cineva o sugestie pentru mine ma bucur tare :floare:

#1520 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2010 - 01:13 PM

wooooooooooooooow Lissa ! Ce de torturi! Moama mia! oate sunt IMPECABILE! Deci Hanna arata intr-un mare fel! Ti-a iesit super! :floare:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78