Mamamiiiiiaaaaa, ce de torturi pe aici!Fetelor, dar vad ca n-ati stat degeaba1sau, se vede ca vine primavara si avem mai mare spor!Bun,rapid s ane facem temele:
Ramooooo....

care tort ii mai aratos?pt care sa-ti dau FB*?da,stiu,pt toate!numa' ca mi-i se epuizeaza *!!!

Imi place si "geanta",si "biblia" iar "torturile de primavaraaaaa".
da,eu mi-s musai matinala,ca altfel se trezesc piticii ...si nu mai am nici un spor.Nu stiu daca ti-am spus ,piticiii mei au 1 an(Matei),2 ani(Rebeca) si cel mai mare are 3ani jumate(Fineas)!Deci,am niste "ajutoare de nadejde".De aia prefer sa lucrez cand dorm ei!
Elida imi plac torturile tale!la ultimul,cel cu funda,cum ai imprimat funda,cu ceva special?
Vrabiuta si mie imi plac garoafele tale,dar am o nelamurire:cum ti-au iesit frunzele de la ele asa?!cu ceva dui?
Dani-ela iti place galbioru' meu?stai sa ti-o prezint pe "sora-sa"

Felicitari pt. tortul cu frezii,te asteptam si cu unul cu ghiocei!Thomas-ul un FB*!
MIMISORam tras o culoare la 5 Am...cred ca inca nu eram bine treaza, ca mie nu mi-i s-o parut prea galben,dar acum cand ma uit la pozee...;ce sa fac?!fac torturi ,pt. ca imi place ma deconecteaza de rutina zilnica:scutece,bibici,primii dintisori,zile de gradinita,zile cu raceli....,si atunci ma scol la 5 daca trebe sa fac torturi ,in tihna!
Martisoarelor tale le dau FB cu *,iar " martisorului ciocolatos" ii dam FB**!dar...numai daca imi spui cum ai facut glazura de cioco'!Multumesc!
Taylor iti multumesc de aprecieri!
Luminis ce-mi place tortul tau "diplomat"!dar ce dui ,ai folosit la impletitura?pare imens!
Bbenyci sa-ti traiasca fetita mare si sanatoasa.Cred ca s-a bucurat de tort!
Gloxinia galbenul ,l-am obtinut ,inlocuind 2 linguri jumate de lichid,cu colorant in pdz.Colorant de la Kaufland!La ora aia matinala ,mie imi parea "galben pai"

.Acum cand vad pozele...imi dau seama de ce era asa lumina in bucatarie!
Parerea mea ,referitor la torturile tale :comanda ii comanda,nu se discuta ...se executa!

Intradevar printesele se puteau "bucura" de un alt peisaj,dra....In schimb,HM si "tortul carte" primesc FB**!colorantu' auriu, e de la Wilton?cu ce ai scrijelit foile?
Ralu' pe unde esti?!ce "coci"?!
Doriana multumim de flori!is minunate!In fiecare zi o sa-mi aleg un alt buchet!
Gabrenia multumim de urarile frumoase!Sa-ti dea Dumnezeu si tie ,numai bine si sanatate multa,alturi de cei dragi!
Foxy draga asta e deja "lovitura sub centura"!Adica...noi iti tot laudam torturile,cat de simplu si totusi de efect sunt,si tu...ce faci?ne pui la poze cu sectiuni de ne "dai in boali"!Musai ,sa-ti incerc tortu' asta cu nuci1Nu puteai venii cu reteta mai repede!"Galbioru'" meu de saptamana trecuta s-o cerut cu nuca!
Natasha felicitari ff frumos ai lucrat la tortul acesta!
Si,acum pot sa va prezint si eu 2 torturi de week-end!Tort "cosulet" pt. bunica mea ,care are 87 de ani ;tort diplomat(reteta mea

)deco' din frisca,"puncte din royal moale

) si bilute ornamentale.Papusica e "sora galbiorului"

(cum imi ramasese pasta galbena,mi-am zis sa fac o "papusica" ,sa-mi mai sterg din lista de "mici obligatii") Bunica-mea are o vecina care tare o mai ajuta,cand nu putem ajunge noi la ea;si vecina are 2 fetite,care tare s-au mai bucurta de tortul surpriza!Bunica-mea si-o facut "cruce" cand o vazut torturile!o zis ca n-o mai vazut asa ceva!

.Tortul "papusica" e tot diplomat,imbracat in pdz si deco' din royal,si margelute!